Искам да споделя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да споделя
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 4175 пъти
Здравейте, моята история е следната.
Женен съм от 10 г., а преди това сме заедно от още 8г., с две прекрасни момиченца на 2 и 9 години и къде е проблема? Проблема е в това че аз постоянно искам секс с жена ми... Когато го има е супер и за двама ни. Аз съм на 35 тя на 33. Нормално ли е да го правим по 3-4 пъти на месец? Обичам я много но вече не издаржам, мисълта, че и тази вечер ще заспи ме влудява. Не ми деиства добре. Убива ми самочувствието, психически също не се чувствам добре. Не мога да спя, лягам в 12 и ставам в 5. 30. Имам неспокоен сън. Като съпруг мисля че се държа добре с нея, помагам и много в домакинската работа като си мисля че по този начин ще е по отпочинала за вечерта. Но уви. Сигурен съм че не ми изневерява и си няма друг, аз също... за сега... все повече ми навлизат разни мисли за изневяра любовници и т. н. Много отдавна се каня да пиша тук в този форум но все не смея. Искам разрешение на проблема, не искам да си развалям семейството. Имам още много какво да споделя... за сега стига, ако някои има подобен проблем ще съм благодарен да сподели и.... да си помогнем взаимно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 65b5d54a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами говори директно с нея и точно обясни как се чувстваш, но обикновенно май и чувствата са си отишли, не само страстта.... Не знам решение, защото не знам как може да лежиш до мъжа си, до бащата на децата си и да не го желаеш.
Познавам иначе разбит като теб мъж. Такъв беше съпругът ми, когато още му бях само любовница. Обичала съм го винаги и тогава дори исках да спася брака му - да говори с жена си и да си решат проблемите, но в крайна сметка само си отгледа децата и се нанесе при мен буквално на другия ден след бала на последното си дете с нея.
Питала съм го, но според него е било неспасяемо, старал се е и какво ли не и дори нашата връзка му била дала изобщо сили да издържи толкова години. От тогава сме заедно. Дълго го беше страх да се оженим да не станало същото, доста повреден човек честно казано. Чаках го още няколко годинки, скоро сключихме брак, бременна съм дори и нищо не се е променило. Не знам дали е нормално, но ние спим от 15 г. някъде почти всеки ден заедно, а от петилетка живеем заедно, лягаме и ставаме заедно и ако не вечер, поне сутрин правим секс - понякога за кратно, но всеки ден. Мисля, че си е обещал да не повтаря стари грешки, много го е страх от отхвърляне, но не мога да разбера честно казано как ще избереш един мъж за свои и няма да го желаеш, как ще бъдеш съпруга без да си любовница и как ще си майка без да си първо жена на мъжа си?
Нямам представа.
Не знам кое освен загубата на чувствата и желанието към мъжа може да те накара да не го желаеш... не знам как можеш да си лягаш и ставаш до мъж, който си избрала и да не го искаш... ами няма смисъл за мен подобно съжителство.
Ето, остаря той вече, аз порастнах вече, не съм ученичката, която някога се влюби в женен мъж, но за Бога, още го желая и дори повече от преди, а и при него е същото, макар че съм като сумист в момента :)
И все пак, ако поне ти желаеш още така съпругата си, защо не я спечелиш отново? Нима не можеш да поговориш с нея, да я съблазниш някак си... едно знам обаче, стигнеш ли до любовница, бракът ти по принцип е минало - правиш вече стъпката към нова връзка, любов и дори семейство като при нас, дори можеш да създадеш деца и така нататък - с две думи си отписал брака си!
Ти си решаваш, но аз бих се борила за любовта и и жена си преди да потърся решение другъде - и като любовница ти го казвам, и като съпруга. Не можеш да спиш с една жена, да лежиш до друга, да споделяш с друга мисли и мечти и да си мислиш, че си женен за....? Кого накрая? Коя е жена ти? Майката на децата ти или любимата?
Ако не искаш подобни терзания, разводи и драми.... БОРИ СЕ СЕГА. Любовница и после можеш да намериш, но може би това е последният момент са спасиш брака си и все пак...ако е неспасяем (зависи и от нея), не се самоунищожавай - всеки заслужава любов и за теб някъде живее една жена, кой знае?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 252b28dafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   говори с нея за това, не си разваляй семействоото с някакви изневери любовници и т. н.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f7368b5ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И какво толкова се терзаеш? Хващаш си някое хубаво момиченце на 25 и му скъсваш трътката! И жена ти ще е супер-доволна, че си я оставил на мира, и ти ще цъфнеш и ще си възвърнеш старото самочувствие, и момичето ще трупа житейски опит покрай кефа... - идеално за всички!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 63933567fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   В същото деликатно положение съм "колега". Разликата- ние сме на 28 и 30 години и имаме само едно дете на три. Някой път като се замисля и си представя второ дете, което определено искам бройката намалява до нула или веднъж на два месеца. За любовница не мисля щото това е нещото което разваля семейства.
Когато много ми се прииска се връщам си припомням тиинейджърските години и упоритият ръчен труд.... :)
Ще са ми интересни и други коментари...
УСПЕХ!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 92da127aee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Според мене неси разваляй семеиството ще съжеляваш след време, а тя 100% рано или късно ще разбере, все пак имате 2 деца.. Моя съвет е да поговориш с нея деректно и да разрешите проблема! Изневявата е УЖАСНО НЕЩО!!!
СЛЕД КАТО ГО НАПРАВИШ ЩЕ ТИ ТЕЖИ ЦЯЛ ЖИВОТ НА СЪВЕСТА!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3e98cab0c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ми 1 пише много хубаво и разумно, но аз някак си съм съгласна с 4 :))))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3505ca6b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   А съм жена, обаче съм в същото положение. Мъжът ми редовно се оправдава, че е уморен, , че не е в настроение, а и като се залепи за тоя телевизор... забрави! А е странно, защото аз работя даже повече часове от него, пък не съм толкова уморена. А и не го насилвам да правим нещо посред нощ, в съвсем приличен час 21-22 часа вечерта. В началото си мислех, че си има любовница и аз вече не го привличам, обаче стигнах до извода, че няма. Просто не знам каква е причината, но за сега се спасявам с един вибратор и обмислям покупката на втори. Единственото хубаво е, че от време на време решава, че заслужавам малко интимност и ме свършва ръчно, но за секс и дума не може да става.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ec937c3ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да, нормално е според мен това, което пишеш. И ние с мъжа ми рядко правихме секс, може би два три пъти месечно. След раждането да детето сме прекратили всякакви сексуални отношения, просто няма как защото е в чужбина и рядко се прибира. Е, чуваме се всеки ден, но секса между двама е съвсем друго нещо. Според авторът трябва да се опита да съживи любовния живот със съпругата си, ако я обича, а не да си търси любовница.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c3a11cc411
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ох колега познато ми е до болка.
Като че, ли аз с м го написал наистина, късметлия си че този проблем ти е отскоро. при мен е 4 години. идва ми се да се гръмна не издържам повече наистина. аз съм на 42. имаме две малки деца като твоите на 9 и 6 години при мен че тя никога не иска секс все аз трябва да искам а това срива самочувствието ми ди психиката до нула.
старая се да и хубаво във всяко отношение, купувам и белъо бодита играчки разни, артикули за масаж... нищо не се получава
Заедно сме от 20 години. винаги сме се обичали не разбирам какво стана.
питам какво става, тя ами незнам спи ми се, ляга винаги с децата. в детската в 10, друг път вика от жлезата, после имам бяло течение, после гъбички от антибиотика, незнам какво става, никога не целува заъей така без причина, в интимните моменти никога не получавам нежност или да ме прегръща, секса трябва да го прося сам след много молби или караници а след това познай колко е гадно чувството и да стане.
все казва ти преспи децата и ще видим ако не съм изморена.
тя работи както всичките жени тогава какъвпе проблема. ъи тя не знаела.
никогаъне съм я изневерил иняма даэгоэправя. тя дали има друг незнам! Може да има но като я питах отрича, много я обичам и много сме говорили но нищо не става.
ами какво ще стане след 2. 5. 10 години? На нея не и пука за секс а аз го искам всеки ден по 10 пъти ако може.
Кажи ми ти сега кой вппо голяма беда аз или ти?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 65b5d54a25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравейте, вчера доста мислих по темата и ми стана много жал за всички, които живеят като вас. Опитах се да си представя да си легна до моя мъж без да има дори гушкане... и не успях. Борете се! Не заслужавате такъв живот, защото веднъж се живее. Не подкрепям 4, защото за него може да е смешно, но изобщо не е кеф да си с обвързан човек. По-добре просто да говори човек с жена си или мъжа си и да си оправите брака или да се разделите, отколкото да замесвате трети човек в проблемите си. Аз съм го минала този път и в крайна сметка и той съжали, че е чакал толкова да се съберем, защото дори децата му го разбраха и приеха всичко нормално и се оказа, че отдавна са чувствали, че родителите им не са двойка и само са чакали момента на развода.
За мен има два възможни ЧЕСТНИ и достойни пътя - борба за брака и ако другият не иска, раздяла. Една двойка се състои от двама души - не от трима или от един. Н1

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ec937c3ef4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мъжете все жените им са виновни. При нас го има другото, мъжа ми не иска. Пък и той поначало не е бил толкова сексуален. Проблемът е, че след раждането не мога да сваля и един кг надолу, а бях много слаба като се запознахме. Казва, че не ме желаел заради килограмите, любовница няма, защото нон стоп сме заедно. Но като се замисля и преди пак нещата ставаха с хиляди кандарми от моя страна.. явно си е такъв. Затова съм го оставила да се развива...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 5089b8d8e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Като не иска - ако иска! За нейна сметка е. Първо си намери някоя за секс, защото простата ти ще загине заради нередовния секс, заедно със самочувствието ти. А после - рано или късно ще намериш жена, която да ти пасва. Не се жертвай заради една, която си въобразява, че като е излъгала някого в гражданското и край - може да прави каквото ? хрумне. Като не иска да е жена - няма да е. Аман от саможертви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f7368b5ff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   7, това е така, понеже номер 4 говори от гледан точка на опита и практиката, а номер 1 - от гледна точка само на теорията!

Нали знаете: на теория разлика между теория и практика няма, на практика обаче - има!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 931399b34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравеите,аз сам автора,не очаквах толкова коментари за което благодаря.Към номер 1 боря се за любовта си и полагам много усилия.номер 10 - не е от скоро ,с течение на времето става по зле.много се измъчвам с тези мисли.Минал съм през всички тези оправдания.номер 11 - не съм спирал да се боря и не искам да спирам,не искам да изневерявам,не искам и да си помислям,но....искам мнения и помощ.До номер 13 -споко ,простатата не я оставям да си почива,когато няма с жената има с ръката,поне през вечер,но както казах това ми деиства психически недобре.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3a6fec1c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   говорете по между си

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0f3ffd034c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Аз съм жена.И имам същият проблем.На 29г.съм,съпруга ми на 32г.имаме две малки деца.Изглеждам добре,добра домакиня съм и обичам да се грижа за семейството.Съпруга ми постоянно се оплаква,че е изморен,не му се прави секс,а в същото време гледа порно,не ми обръща внимание като на жена.Ако правим секс,само той свършва,защото никога не прави така,че и на мен да ми е приятно.Аз искам да обичам,да му давам всичко това,от което се нуждае всеки един мъж,но той не ми позволява.Няма любовница,поне не съм го хващала в издънка.Самочувствието ми се смачква така.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: b6561c554a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Авторе, жена ти кърми ли? По принцип след раждането хормоните често намаляват либидото и тези хормонални промени траят до 1 г. След отбиване на бебето! Ако малкото дете не е още на градина - запишете го! И друго, не е до умората на жена ти, любовта умора не знае. Не е еажно дали и помагаш, а дали я караш да се чувства жена и желана. Флиртувай с нея, без да искаш директно секс. Играй с нея, бъди романтичен, нека тя те пожелае. Имам също малки деца и при нас го имаше вашия проблем. И мина. Ще се оправите и вие. Говори също с нея, но не я питай директно защо не иска секс, а по-скоро дали нещо й липсва във вашите взаимоотношения. Защото липсата на желание при нея е резултат от друг проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 439645b39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Автора съм.Кърмеше до шестия месес.Наложи се да спре защото започна да пие отново антидепресанти.Сега от половин година пак ги е спряла.Знам че те подтискат сексуалните желания но при нея няма значение дали пие или не пие.От 1 месец детето е на градина.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cdcbf91bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не съм чел коментарите, но мисля че най-добре ще е да поговориш с нея. Не съм с личен опит, но ако не друго пробвай да я предразположиш. :) М17

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker