Какво става с мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво става с мен?
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 4124 пъти
Искам да поясня, че никога преди това не съм имала подобни "афинитети", нито че съм извратена, или склонна към разврат. Много съм объркана. Става въпрос за следното:възбуждам се от жени. Зная, че не съм нито лесбийка, нито бисексуална, падам си по мъже. Но преди 2-3 години забелязах, че харесвам красиви жени(и то само красиви), същото се отнася за различни актриси и личности. Да, красавиците ми действат страшно сексуално-красавиците от всички националности и раси, от всички възрасти, брюнетки, блондинки, червенокоси, от всички типове красота и тела, без значение на професия, характер, психологически типове, и стил. Но предимно ми харесват интелектуалните и женствени жени. Това нормално ли е? Винаги съм считала хомосексуализма за болест, а подобни фантазии-за перверзни. Длъжна съм да поясня, че винаги съм била мъжкарана, малко хулиганка, още от малка, че си падам по по"мъжки"работи. Когато видя красива жена, сърцето ми тупти силно, усещам прилив на кръв, вълнувам се, изпитвам нетърпение пак да я видя, държа се "мъжкарански", перча се като мъж, пускам шеги и чувство за хумор, в същото време се притеснявам и страхувам от нея, дъхът ми спира, ставам изнервена и се държа неадекватно. Моля за съвет и помощ. Искам да си изясня какво става с мен и да разбера как мога да изляза от това състояние.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: e873e35798
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми, моме, мъжкото у теб просто взема превес над женското! Хормони ли са, енергии ли са, що ли е...
Това, че си мислиш или че ти се иска да не си лесбийка съвсем не означава, че наистина не си! Тези неща са дълбоко неосъзнати и изобщо не са въпрос на съзнателен избор! Човек ги открива точно по разни "странни" проявления като твоите - обикновено и за самият него е голям шок... Забелязва това, после забелязва онова, трето, пето... и накрая, ако е достатъчно смел и честен, просто си казва: "абе няма какво да се лъжем!".

Та успех в "новото" ти амплоа! Имаш късмета, че си се родила във времена, в които светът е пъстър - има и хомо, и би-, и всякакви! Я си предтави, че това се беше случило преди 50 години? Толкова щеше да ти е кофти, че не можеш да си го представиш дори! Цял живот щеше да си принудена да го подтискаш, и нямаше да имаш възможност да си го признаеш дори пред себе си, камо лида споделиш с някого, както тук!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8be8538d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   А имала ли си сексуален контакт с мъж?
Сподели и към мъжете какво чувстваш, защото може да си лесбийка.
Нищо срамно няма, дали го искаш или не... то си го има.
Може пък някакъв хормонален дисбаланс да имаш.
Не пречи да се изследваш.
Варианти много, важното е първо да видиш здравословно да ти няма нещо, пък ако си лесбийка... каквото - такова.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8d731afeef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо хомосексуализмът НЕ е болест и второ у всеки от нас е заложено и мъжко и женско начало и в различните ситуации доминира едното или другото. Никой не е нито 100% мъж, нито 100% жена. За това е нормално от време на време да се заглеждаш по жени. А и в последствие да се окажеш би или лесбо, ми няма нищо страшно. Както ти казах това не е болест, вродено е. Просто по време на бременността на майка ти си получила повечко мъжки хормони. От там и мъжкаранското ти поведение и всичко останало. И за твое съжаление това не се лекува. То е все едно да се опиташ да "излекуваш" цвета на косата си. Да, можеш да я боядисаш, но тя пак ще си израства в твоя цвят. Така, че ако си лесбийка или би няма как да избягаш от същността си. И не прави големи драми от това. Имам приятели гейове и мога да ти кажа, че са си много готини хора, а какво правят нощем и с кого мен не ме интересува.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3ddf7d4a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Изобщо не си лесбийка! Дали не преувеличаваш, че чак ти спира дъха и се възбуждаш? Най-вероятно само си мислиш че е така. Не си и бисексуална според мен. Има много хубави жени, женствени при това, които са мъжкарани-това да си мъжкарана зависи от начина ти на мислене. А пък и жена да си пада по мъжки работи, и мъж -по женски, си има своя чар. И аз се възхищавам на хубавици-но на истинските хубавици, ако ме разбираш какво имам в предвид. Но не съм влюбена в тях! Най-вероятно е ти да си много хубава и за това да си привлечена от хубави жени. Тоест дори да не искаш да си приятелка или добра позната, поне ти оправят настроението за деня! Все едно си видяла красива картина, красив изгрев или си слушала хубава песен рано сутрин. Сходно чувство. не мисля, че това е афинитет, нито е странно състояние или пък си объркана, нямаш нужда от помощ. Според мен просто се респектираш от хубавите. Не се ли объркваш и притесняваш, когато стоиш до някой който харесваш, който е умен, който е някъде по-високо от теб в йерархията? Случаят е абсолютно същият. Но понеже в голяма част и симптомите при влюбването са същите с тези на притеснението и за това си въобразяваш, че може би имаш подобен "афинитет". Щом не си лесбийка или бисексуална, за да говориш така за жени, значи трябва да си красива. Най-вероятно не завиждаш, нали? И си по-склонна да помогнеш на някое по-хубаво момиче, отколкото на по-невзрачно? И малко се "страхуваш" или нещо подобно от по-грозноватите и злобните момичета и гледаш да ги избягваш? Аз не мисля, че твоето е проблем. А напротив-говори за чиста душа. Даже може би има едно предимство-почти сигурно е, че гаджетата ти ще са красавци. Познах ли поне нещо? Сега е твой ред да ми дадеш отговор на въпросите, че и аз се интересувам от темата дето си я пуснала!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 077e6e1c92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ох миличка. Познавам много момичета, които са лесбийки и са мъжкарани, точно както ти описваш себе си, много малко познавам такива дето да са женствени. Явно ако си имаш гадже момиче ще играеш мъжката и силната страна във връзката. Аз те съветвам, когато се запознаеш с такова момиче, което да ти харесва много се опитай да разбереш дали тя има някакви подобни наклонности към женския пол, когато намериш такава, която е бисексуална или лесбийка, просто я целуни, има варянт ако не си нейн тип да те бутне, но ще има и такава, която ще те хареса, просто пробвай, чиста проба, да видиш как ще се чувстваш като се целуваш с момиче и по това ще разбереш дали си такава или не, ако нищо не ти трепне в теб значи няма смисъл да се тревожиш, но ако ти хареса по-добре се занимавай с момичета, не го смятай за нещо грешно, няма нищо лошо в това, ако те прави щастлива. По-добре с момиче, но усмихвната, отколкото по нормите с момче както си му е реда и нещастна, замисли се.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: dccd6699a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мисля, че това си е напълно нормално, авторке. Почти всеки го привличат красивите хора, независимо дали са мъже или жени. Естествено човек трябва да се съобразява със социалната си среда и да взема разумни решения.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 01b0ae01a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И на мен ми харесват красиви жени, но дотам че ми е интересно как се поддържат, какъв стил имат, какви усилия за да изглеждат така, и затова се заглеждам. Но това че започва да ти тупти сърцете, да се опитваш да ги впечатляваш вече наистина ми прилича, че започваш да изпитваш сексуално привличане към тях. И даже щом се опитваш да ги впечатляваш, на мен ми бие натам че може би си би-сексуална, но не си чиста лезбийска след като си имала връзки и с мъже. Щом тялото ти реагира по такъв начин на жените сигурно има нещо, тялото няма как да излъже.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3ddf7d4a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторката.
До № 5-Ще ти отговоря. Да, ти позна. Позна всичко. Изглежда си много добър психолог, щом така успяваш да проникнеш в човешката душа. Описа състоянията ми прекрасно, както аз самата не бих ги описала. По вероятност си права-не съм обратна-а просто се афектирам от хубавите момичета. Ще отговоря и на другият ти въпрос-да, аз съм хубава(не се хваля с това, затова не правете прибързани заключения), начетена, и съм доста женствена-пояснение към № 6-не съм с мъжки хормони в никакъв случай, напротив, обличам се доста стилно и елегантно, флиртувам с мъже, имам женствени извивки. Може би и ти изпадаш в подобни състояния, нали? И затова така добре си разбрала какво усещам.
До № 1-аз не считам хомосексуализмът за нормална ориентация. Това е болест, която сега всички развиха, за да бъдат модерни, понеже системата им го налага от чисто финансово-политически интереси(смятам, че се изразих ясно за коментиращите).
До № 3-Да, имала съм контакт с мъж, аз съм жена на 22 от голям град, даже сега имам гадже, на което съм споделила притесненията си, както и на приятелите си, но всички те ме увериха, че било нормално(което изобщо не ме утеши, затова потърсих съвет тук). В изповедта съм споделила, че харесвам мъже, и то пак предимно красавци, за което намеква и № 5.
Благодаря на всички за отговорите. Може би все пак съм просто любител на красотата, и нищо повече, защото когато видя изобщо красив човек, ми се доплаква. Но е нормално да се усъмня, нали?
№ 5, можеш ли да ми дадеш някаква връзка, скайп или нещо друго, за да си пишем?

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 728a5dfcff
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз пък някъде четох, че всъщност много рядко се срещали хора, които изпитват 100% привличане към противоположния пол и 0% към собствения.
Аз пък съм момче и ми харесват някои женски занимания, но не обичам да демонстрирам всичко и не обичам да изпъквам като по-различен. Може би съм се държал по начина, по който описваш и с момчета и с момичета, но никога не съм подлагал под съмнение факта, че ме привличат момичета, при това точно определен тип момичета.
Но не знам какво означава да съм влюбен, тъй като не се притеснявам когато общувам с момичета/жени справям се сам и не мога да си представя какво е да не мога без някого..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 10f25f7fc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Според мен, подсъзнателно намираш това в тях, което на теб ти липсва - тяхната женственост и излъчване.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 3ddf7d4a24
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Към номер 11-всъщност аз физически съм прекалено женствена и имам много нежно излъчване на лицето. Без да се хваля. Казвам го просто, за да уточня.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 9135546d23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   "Първо хомосексуализмът НЕ е болест... " Да имаш да вземаш, в десетата международна класификация на болстите, по която работим в момента, хомосексуализмът и посочен като психично разтройство на личността! И то си е такова болест, колкото шизофреника е болен, толкова и педереста! Това че тъпите западняци са искукали на тази тема, не означава че трябва да падаме на тяхното деградирало ниво!
Второ, към младата жена, авторка на поста! Не не си лезбийка, защото това означава пълна пормяна на начина ти на живот, на ценностите ти! При много жени съществува този интерес към тялото на другата жена с която можете да си размените и сексуални преживявания, докато при мъжете това е изключено (освен при педалите). Един нормален мъж никога няма да позволи на друг мъж да му опипва тялото и да му гали ташаците напиремер. Но при жените е напълно нормално да си галят гърдите и прочие. Решението е едно. Навий твоя да направите тройка с друга жена или четворка с друго семейство! И ще бъдеш изключително щаслива. За един мъж е също много възбуждащо да гледа как съпругата му се прегръща с друга жена и как се лижат ареолите и зърната! Знам го от личен опит! Мъж съм.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 94eec6f377
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хей успокой се нищо ти няма хората са различни и за това живеем.
Прави това което ти харесва за мен хомосексуалноста не е болест а напротив тогава защо не кажем и че хетаросексуалните са болни. Това за мен са глупости ако ти харесва е ок.
Хубаво е да има и такива хора, които не ги е страх да са себе си защото според мен хората не изразяват себе от страх да не бъдат прието от обществото, което всъщност може би крие собствените си идеали само за да е като другите.
Аз не съм гей само да кажа. На 17 години съм и съм имал сексуална приятелка. Познавам момиче, което е БИ сексуална но като цяло предпочита момичетата и като я гледам е щастлива такава каквато е!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker