Мъжът ми е извратен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121027)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6461)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми е извратен.
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 10031 пъти
Здравейте, женени сме от две години, но напоследък когато правим секс мъжът ми иска да мастурбирам пред него но не с ръце а като си притискам бедрата, каза че това го възбуждало много, на мен ми се струва смешно да го правя, прекалено детски е този начин, не че не съм го правила като дете, но пред него ме е срам да се стискам и напрягам. Дали да му угодя, когато го помоля да правим секс той винаги се мръщи и отказва, дали е заради това че не исках да му покажа тази техника?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: a46a9cd49d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи в края на краищата не той е извратен, ами ти имаш някакъв бъг в психиката - "срам" те е и т.н.
Колко лесно е да обвиниш другия за всичко и ти да излезеш света вода ненапита, нали? На такъв тип мислене ли смяташ, че се градят връзките, семействата?

Щом желаеш да го чуеш от трети лица: ДА, "УГОДИ" МУ! Сигурно е, че и той на тебе ти угажда за много неща, даже повече отколкото признаваш пред себе си.

И друг път, преди да залепиш етикет на някого - погледни първо в собственото си дворче...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 593799e205
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Боже... Това ако е извратено значи аз съм някакъв супер извратеняк, а дори не си падам по БДСМ...
Авторке, мъжът ти не е извратен, това неговото е напълно нормално нещо, човек иска разнообразие и нови усещания. Ти си прекалено затворена (да не кажа задръстена), не търси вина в него, а опитай да си по разкрепостена. Съжалявам мъжа ти, наистина...

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 83f8be5a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Боже! А аз като прочетох заглавието реших, че наистина е някакъв луд фен на бичуването, бондижда садо-мазохист и т. н. А той човекът просто искал да те види как се самозадоволяваш! Да ти имам проблема. Че това си е съвсем нормално желание, ама ти явно си доста неопитна и си мислиш, че всичко извън мисионерската е извратено.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 900d9c6831
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Извратен??? Повярвай ми, това е далеч от извратено... Ама, всеки с вижданията си.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 0890011e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Човека явно си е наред,ама ти си по-задръстена от него.Ако искаш да му доставяш удоволствие,ще се раздаваш на максимум,инъче знаеш ли как скоро друга ще го прави това описаното по-горе и ще има мъжа ти повече от теб.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 39943f0f06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Честно, като прочетох заглавието, си помислих нещо от сорта на мъжа ти иска да си бие чекии, докато гледа как се чукаш с куче примерно. Явно ни се разминамат представите за извратено. :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6177094ed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Мъжът не е извратен. Аз също съм молил жена си да мастурбира пред мен, но тя се стеснява и ми отказва, иначе аз мнгократно съм масторбирал пред нея, когато е в менструация. Гледам я гола, целувам я опипвам я и в същото време си правя чекия. Вие жените си мислите че като легнете и се разкрачите, с това ви свършва ролята в леглото, а мажът ви трябва да ви възбуди, да се възбуди и да ви задоволи до оргазъм. Е и ние искаме разнообразие.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c777018d1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Хм, аз пък разбирам авторката. По-непривилно в случая е не, че я е помолил веднъж да го направи, а че я моли повторно след като е забелязал, че не й е приятно. В крайна сметка не трябва с цел да задоволим другия, да си причиняме собствен дискомфорт. Мисля, че той трябва да прояви повече разбиране към теб. Поговори с него, кажи му, че това не ти харесва. Ако те обича, ще те разбере.
Също смятам, че се държи като дете - не си направила каквото иска и сега отмъщава като не прави секс с теб. Не е мъжка постъпка.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 199e3727b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз се притесних, че мъжът ти иска да го чукаш с изкуствен пенис :D
Нищо му няма на човека. Ти на него ако казваш, че е извратен за другите не знам :D

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: f563e4b0b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 15, не знам кой на кого причинява дискомфорт в случая. Мислиш ли, че на мъжа и му е много комфортно с жена, която го нарича извратен само защото искал да я погледа как маструбира по определен начин? Относно мъжките постъпки ще ти кажа кое е мъжко - намира си любовница и си прави кефа с нея, а жена му готви и пере. Това по-добре ли ти изглежда??? Защото големите мъжкари биха направили точно това без да се съобразяват с мнението на дадена злобна кукумявка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 83f8be5a80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   От скоро си омъжена, нали? И мъжът ти е първият мъж в живота ти или поне нямаш много опит? Защото това обяснява реакцията ти. Ако беше омъжена от няколко години или имаше малко повече опит преди брака щеше да знаеш, че сексът е цяло море и винаги има нещо нова, което да научиш и да опиташ и в това няма нищо срамно. Ти се притесняваш да мастурбираш пред любимия мъж, а знаеш ли някои хора какви неща правят? Хммм, май е по-добре да не знаеш, че доста ще се изчервиш, но странно в това няма нищо страшно или извратено. Щом не нараняваш другия (въпреки, че при някое садо-мазо техники и това се прави) изобщо няма какво да се притесняваш. ОК, не ти харесва, ама не може и 30-40 години все в една поза да го правите, нали? Най-малкото защото ще ви е опротивяла до смърт. За това вместо да изпадаш в потрес от едно напълно невинно желание, помисли как да разнообразиш малко нещата в леглото. Пък и преди категорично да кажеш НЕ, опитай. Може и да ти хареса и да се превърне в допълнение на сексуалния ви живот. Не бъди консервативна, мила! Все пак говорим за връзка с любимия мъж. Какво толкова ще стане ако му изпълниш желанието? Ще го направиш щастлив. А и желанието му наистина не е нещо нечувано.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1a9f3ed48f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   Не бях чувала за такова ужасно извращение! Да мастурбираш пред мъжа си!? ! УЖАС!!! Кой болен мозък го е родил? Заслужава кастриране и на кладата! Или поне доживотна - нали сме в ЕС!
Бог да ни пази!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker