Помощ, мъжът ми ме тормози да правим групов секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ, мъжът ми ме тормози да правим групов секс
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 9593 пъти
Моля ви за мения и препоръки, как сте се справили.
Изведнъж мъжът ми иска да участвам с него в 3-ки, 3-ки и с други хора. Имам дете на 5г. и незная какво да правя, за мен това е насилие и крайно неприемливо. Немога да се примиря дори в името на семейството.
Моля споделете, много мие трудно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 25fcece09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А, без тия! Категорично му казваш НЕ и толкова! 3-ки ли? Абе, я да си гледа работата. Много неща бих направила за моя мъж в леглото, но тройка при това с човек, който не познавам-абсурд! Ако и на двамата ви харесва идея-ок, но явно ти си отвратена, за това просто му кажи НЕ и няма какво да обсъждате повече.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 23ad7c2118
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не прави нищо, което не желаеш. Ако се наложи, се разведи снего.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 124182a3a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ха мъжът ти да не е с психическо заболяване? Естествено, че това е тормоз. Направо го разкарай, такива болни хора не оздравяват а стават все по-болни и извратени с възраста. Или го заплаши, че ще се оплачеш в полицията или направо се махай от него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 34000f85f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (134 гласа)

4.   На измислена история ми прилича това.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 7587bfdf20
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ами, просто не го прави. В днешно време порното доста поразшири хоризонтите на човешката фантазия. Докато само преди 20 години тройките бяха направо тема табу (както и аналния секс, хомосексуалността и свирките, например), то днес понеже са във буквално всеки порно филм се приемат за нещо напълно нормално, и човек започва да си фантазира да участва в такава.
Между другото, на 99% съм сигурен, че мъжът ти иска 3-ка с теб и друга жена, и ако му предложиш тройка с друг мъж ще ти вдигне луд скандал - това е до болка познат сценарии, особено при хората, които така внезапно започват да искат 3-ки.
Освен това да знаеш, че групов секс, било то и само с още 1 човек в леглото освен вас двамата изобщо не е за всеки, а като гледам си по-консервативна сексуално, така че със сигурност няма да е за теб. Каквото и да си мислиш, може да си сигурна, че последствия след тази 3-ка определено ще има, и трябва да си готова да ги посрещнеш и преодолееш, защото за всяка двойка са различни. Някои двойки се пристрастяват, други не могат да преглътнат ревността и им се разбива семейството, трети пък се отвращават от себе си и след това с години живеят с чувството на някакво омерзение, че са направили нещо против волята си (ако го правят просто, за да задоволят фетиша на партньора си) и т. н.
Най-добре се увери, че и мъжът ти е наясно с това, че ще има последици, защото ми се струва, че човечецът си мисли, че ще прекара някоя яка мацка през леглото си (с твое участие, че да не се води изневяра), с което ще си сбъдне някоя фантазия, и ще бъде като уж големите мъже, ама изобщо дори не е помислял за живота си след това, и колко неочаквани събития е възможно да му се случат, само заради едното задоволяване на нагона.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 18ce310cbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   извратена работа

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ea0af4c14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За жалост не си допадате във фантазиите. Ние с моя мъж го правим понякога и двамата сме доволни, но щом ти не си падаш по това не се съгласявай. Поговори с него сериозно и му дай да се разбере, че няма да стане.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: d188114ce2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кажи му да участва в тройки щом го влече, ама че ти не искаш да имаш нищо общо с това. Да видим дали му стиска ;)

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: cd76b7c8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   първо се успокой - трета световна не е
Понякога човек има етапи, в които се опитва да избяга от рутината. Когато осъзнаеш, че това е нормално - ще погледнеш по нов начин на предложението му.

Второ... можеш винаги да приложиш някои женски хитрини.

Ако бях на твоето място, щях максимално да опитам да се приближа до него, да участвам във фантазията (което не значи да я сбъдвам) Щях да купя вибратор и да му дам да го използва той. Все едно има с нас друг мъж. Щях да го изненадам: да му предложа "друга" жена. Да се облека и държа по начин по който досега не съм, тоест да излъжа въображението му. Ако искаш даже и очите да му завържеш.
Щях да си наумя такива пози и места, които максимално да се приближат до усещането, че прави секс с две жени едновременно. Примерно 69, секс пред огледало, секс със завързани очи.

После щях да си наумя и аз една фантазия, с която да го "тормозя". Зает да мисли как да ми я осъществи, ще забрави и тройки и всичко.

Просто го изиграй.
Или се съгласи привидно. Нека види, че да намери жена за тройка не е лесно. Отказвай платените, защото "мило, знаеш ли я от какво е болна" Даже кажи, че искаш ти да я избереш, да ти е някоя близка.

Но първо трябва да се успокоиш и да не подхождаш така крайно към това му желание.

защото накрая ще си намери с кого и как да го направи без да участваш и без да знаеш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 463c1e568e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Първо: Щом не ти харесва не го прави. Категорично! Обаче №5 ми даде една идея - кажи му, че може да си помислиш, но за начало с друг мъж. Да видим дали ще се съгласи. Щото така е много лесно - я дай да доведа някоя мацка да я изч... м и нея и така да си направя кефа, ама в другия вариант не съм съгласен. Тогава го погледни мило в очите и му кажи: "А защо тогава си мислиш, че на мен ще ми е приятно да те деля с друга". И внимавай, да не е кръшнал вече. Ако пък толкова те тормози, взимай си детето и бягай от него.
Успех!

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 25fcece09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Ако моят предложи тройка, ще се съглася... ама с още един мъж! Я да видим стиска ли му да гледа как някакъв непознат спи с жена му. Да видиш как само като му го кажа и ще му мине желанието и за 3-ка и за всичко. :)) Ако искаш пробвай и ти! Кажи да, ама ще поканим... тук казваш името на някой твои познат или приятел, който той не познава (защото ако е негов познат или приятел може и да се навие и ще стане лошо). И после само му гледай изражението! Моментално ще забрави за 3-те.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 33ab39814e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да се разведе заради някаква фантазия? Абе хора? !? !? ! wtf???

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 463c1e568e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12, не става въпро за някаква фантазия, а за тормоз. При това не знаем точно, но е напълно възможно да има някоя мацка предвид, което води до изневяра. Аз лично не бих простила това.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1e58a17818
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   от 12

Е, не стига. Едва ли я тормози наистина - споменал го е няколко пъти. Най-вероятно или е гледал някой порно филм, който го е впечатлил или се е запознал с човек, който му е разказвал колко е яко.

Но реално.. така ли лесно се руши един брак, в който има 5 годишно дете? Та дори да има някоя мацка предвид. Ако ще изневерява, ще го прави тайничко, а вкъщи ще си прави обичайния секс (поне според мен). На авторката нищо не й пречи да се информира по-подробно защо и какво точно иска. Първо така ще покаже, че желанията му са важни за нея и второ ще разбере доста нещица.

Тя най-вероятно го е чула три пъти и категорично е отказала... "Ти луд ли си? " "Как може да искаш такива неща? "

Според мен трябва да говорят за това и за в сичко друго. Нали затова са семейство, баси. Ако не си споделят такива неща... значи им куца комуникацията.

Но чак развод??? Не мисля, че това е решение. Така ли лесно се разтрогва един брак, то развода не е като да скъсаш с някой. Замесени са деца, фамилия, приятели, общо имущество. Не се решава от днес за утре - той е извратен и развод.

Има в крайна сметка къде, къде по-брутални неща, които е могъл да поиска в секса. А той е поискал това, което всеки мъж тайничко си желае да му се случи. И според мен това, че й го казва, означава, че й вярва, че я обича.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: a2b7f0d177
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пробвай да му кажеш, че си ОК, но първо трябва да го чукаш с пенис-колан. Да видим какво ще каже... :D

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 91aee10798
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   А за мен знаеш ли какво е неприемливо? Елементарните ти правописни грешки. "Немога" да понасям тази неграмотност.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: c7c997bff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не е лошо да правиш секс с двама мъже, повярвай ми
Разпоретина, 35

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 2abd1be430
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Идеално си е да ви кажа. Двама мъже да са едновременно в тебе. Олиии уникално. Като начало елатае да пробваме на yareel и тогава действайте смело.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 66fb990d22
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Много благодаря на всички за подкрепата.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: ff9ccaadbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   А защо отказваш? Това не рабрах-аз водя този начин на живот със съпругът ми от десет години и мога да каже че е нещо невероятно-дори не толкова секса който е важен, а колкото общуването, срещата с нови хора и забавлението. Открива се един нов свят пълен със удоволствия и срещи с интересни хора. Не е страшно-даже е приятно :))), нима си мислите че има вечна вярност и хората не си омръзват? Така първо нямаме тайни един от друг и си имаме пълно доверие, второ сексът след среща с други хора по между ни е направо невероятен. Не си струва да се развеждаш-пробвай, а ако не ти допадне винаги можеш да се разведеш:)). Не подтискай сексуалноста си.

 
  ...

...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 99d675ddf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Напротив, много е хубаво, вместо да се дърпаш пробвай! Детето няма нищо общо! То ще си играе с детото на приятелското семейство, докато вие се обладавате взаимно!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 6e14d2162a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Шматки колко искате, тая горе над мен явно и е приятно да гледа как мъжа и гледа как я чукат пред него.
На мен жена ми ако ми предложи подобно нещо - bye bye.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 25fcece09f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Някои ти обясняват колко било готино и защо да не пробваш, е да ама е готино само и единствено ако и двамата го искате, а явно ти просто нямаш такова желание и дори и да се съгласиш ще е само за да угодиш на мъжа си и съответно за теб изживяването ще си е жив кошмар. За това не прави нищо, което не ти харесва!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ebac57a1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Уважаема госпожо. Не искам да ви разочаровам но от този момент нататък нещата ще стават само по-лоши. Каквото и да сте чули до сега от други хора по този въпрос, то не отразява и част от истината за корена на вашият проблем. Аз говоря един път от личният си опит с тези неща, втори път от информацията която съм събирал по тази тема, а тя е наистина много. Може да сте сигурна в две неща-мъжът ви гледа порнография редовно, и второто което е следствие от първото е, че в него е влязъл демона на похотта Асмодий, и сега той контролира мъжа ви независимо дали вярвате в това или не. Но мъжът ви е поканил този демон в себе си, като е направил първата крачка гледайки порнография. Той е и този който трябва да търси помощ за да се освободи от него ако има волята и желанието за това. Аз като тинейджър на 20-24 когато бях тотално невеж за тази опасност и пристрастен към порнографията лично съм се сблъсквал с този проблем и съм минал през това за което говоря. Порнографията е портал за демони и преди 12 години те бяха влезли в мен по същият начин и генерираха в мен същите влечения които има мъжа ви сега и на които ми беше невъзможно да се съпротивлявам. Ума ми беше като хакнат компютър, просто не бях аз. Освен че ме караха да споделям приятелката си с други, ме караха да си лягам с жени на по 40-50 години години, като част от тях бяха и дебели грозни и нечистоплътни а това ме привличаше в тях. Разбира се накрая платих прескъпо за всичките си грехове в които ме натикаха. Сега съм благодарен че съм жив, защото наказанието ми не предвиждаше да е така, но оня от горе се смили над мен. Когато този демон напусна тялото ми повръщах само от спомените за нещата които бях направил за това време, и не можех да повярвам че се е случвало всичко това, спомените ми от това не бяха като другите ми спомени, а като някакъв мъгляв филм в който не можех да повярвам че съм участвал доброволно и съзнателно. Срама и погнусата от самия мен бяха неизмерими. Сега когато не е в мен и милиони да ми дават не бих направил нещата които тогава правех с опияняващо удоволствие. А вие нямате и най-малка представа демоните, какво могат да направят с ума и психиката и душата на един човек щом веднъж влязат в него. Дефакто всичко което поискат без никакви ограничения, при това напълно неусетно за човека като той изпитва тотално удоволствие от това. Могат да накарат човек да се кастрира сам, да яде фекалии, да прави секс с животно, да се осакатява себе си или други, да яде човешки ембрион, да пие кръв, и много други неща които са още по ужасяващи. Това е истинското лице на Асмодий и това е крайната фаза, дъното до което завлича този демон. А това при вас че мъжа ви е започнал да иска да ви споделя с друг мъж е едва началато. Веднъж угодите ли му нещата ще стават все по стряскащи като изисквания от него. В Америка където ценностите са тотално заличени и порнографията и разврата са разпространени на всяка крачка 90 процента от населението има демони в себе си. И най-ужасяващото е че никой дори не осъзнава че това е така. Вместо това те смятат това за революция в секса. Нещата са стигнали до там че освен гей парадите и инцеста които се опитват да ни наложат, в САЩ има частни агенции предлагащи негри под наем за които се гарантира че са здрави и с надарена мъжественост. Тези негри в американското общество носят названието Булове и голяма част от семейните двойки в САЩ наемат или са наемали поне веднъж Бул за да може мъжа да гледа как този негър прави секс с жена му. Мислите ли че това нормален мъж може да го иска, и че това не е масово психично заболяване? Освен това е известно че ако човек прави секс с някой който има демони в себе си те се предават в него. Това е причината и жените на тези мъже също да имат демони в себе си и да им угаждат на всичките извратени неща. Това е причината разводите там да вървят в едно с брака, както става и в България където половината двойки от по-младото поколение се развеждат заради изневери, разрврат и други мръсотии в отношенията. А възрастните жени с които си лягах като тинейджър също станаха като мен и когато се разделяхме за да ме задържат поискаха да се оженя за тях, при условие че имаха мъже и децата им са колкото мен. А когато се запознавахме смятаха дори разговора за връзка между нас за абсурден и невъзможен. А това майка и дъщеря да декларират с документи че са наистина такива за да правят секс една с друга за да бъдат отразени като пример за подражание във вестниците в САЩ. Да не говорим за изнасилванията. Казвам всичко това защото то е в следствие от порнографията, за да се даде сметка за опасността от порнографията, и най-после всички да разберат че си имаме работа с демони и че целият западен свят е заразен с тях включително и държавните лидери. По комунизма когато нямаше порнография да сте чували на някой даже да му минава през ума за тройка? Човек трябва да се е освободил от тях за да разбере за какво говоря и да прозре в какъв железен контрол и робство и в каква гнусна лайнярщина се е намирал и колко отслабени са били силите и ума му. Иначе няма начин да ме разбере правилно. Демоните са като зараза-можеш да се пазиш от нея съзнателно ако имаш волята за това, но ако нямаш волята и не си наясно че те съществуват, те ще влязат в теб и тогава ще контролират волята ти и ума ти и то така че ти дори можеш да си вярваш че си светец. А те са най-ужасяващото коварно и злокобно нещо което може да си представите, което има три цели:да ви унищожи, да ви унищожи, да ви унищожи! Вас семейството ви и душата ви. И ако не вземете мерки със сигурност ще успее. Единственият начин да се предпазите е пълен игнор, строга чистота в ума което значи изтръгване на всяка нечиста мисъл която се появи докато е в зародиш, и сляпо следване на Бог.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1e8e418d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Щастлива съм, че прочетох коментар 25, последния.
Значи, 2 - 3 пъти през живота ми, за много кратко време съм гледала, което е срамно... иначе, винаги съм била и съм против. Стремя се в това, което пише в последното изречение на номер 25. Не пиша тема, а коментар, защото ми се иска човека, написал го, да ме прочете.. Отдавна търсех подобно обяснение!
С моя приятел съм от 2 години, той имаше проблеми с порнографията и аз много пъти му повтарях, че ще му помогна и.... Има огромна разлика в него, аз съм упорита. През няколко месеца се е случвало да усетя, че е сгафил и после дълги месеци ужасно ме е яд на него...
Както казах, далеч съм от тези неща, но в леглото съм страстна и не съм тиха. А и той иска да не съм, така или иначе, искал да викам. Просто наистина смятам, че като правя нещо, трябва да е качествено, и.. не знам - сигурно греша в тази преценка. Но в същото време вярвам в Бога, в светците! Помагат ми и аз съм благодарна!
Аз също съм убедена, че съществуват такива неща и правят така с човека! Сега поне приятелят ми е различен и аз съм му го казвала с похвала. Преди члена му беше мек, сега няма такива неща, радваме се на по - голяма духовна близост и т. н. Но продължава да се кефи на порнографски сцени по телевизора, например /да, точно такива са!!! /. А баш на Коледа даваха покварен 'коледен' филм с Чисто порнографски сцени в навечерието на празника, замаскиран в лъскава 'опаковка' - че любовта е всичко /'любовта' е свирки, четворки и т. н. / и моят приятел заедно с баща му настояваха да го гледаме. Беше ми и ми е много болно от този факт особено, че се случи точно на този ден! И баща му говореше за английско порно..
Продължавам си мисълта - гледането на телевизия прави хората безчувствени и да приемат грозните, пошлите, ужасните неща за нещо нормално. Затова не искам да гледам тв, но живеем заедно, и той не може и да се храни на изключен тв..
Въпросът ми е, смяташ ли, че сме чисти, че нямаме такива демони? Може изказванията ми да не са много разбираеми, но се надявам да отговориш! Или някой друг, който знае нещо по темата?

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f47dd8134e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   № 24, ти си за психиатър, я стига глупсти!
Към авторката, пробвайте много е възбуждащо, четворка с друго семейство, ние се го правили три пъти и е супер.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker