Вече не мога да свършвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вече не мога да свършвам
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3488 пъти
Здравейте! Наскоро приключих дълга връзка с човек, когото много обичах и винаги ще обичам по един или друг начин. За времето, в което бяхме заедно, и двамата много пораснахме, подредихме приоритетите си, и в един момент просто се оказа, че сме се изчерпали; че си причиняваме болка, а не бива. Затова и се разделихме - без скандали и кавги, тихо и по човешки. Дрязгите дойдоха след това, но това е тема на друга история.

Непосредствено преди да приключим отношенията си, в живота ми влетя друг мъж, и неговото присъствие в известна степен също наклони везните. Исках свобода, да мога да дишам и да изразявам себе си, да бъда пълноценно разбирана - и новият човек ми даде точно това. Липсваше ми блясъкът в очите, липсваше ми радостта, която отдавна нямахме с бившия.

Проблемът е в секса. Новия пич е страхотен, но колкото и пъти да сме били интимни с него след раздялата с предишния, не мога да стигна до оргазъм. А преди това никога не ми се е случвало. Момчето много се старае, наистина. Прави нещата точно както ми харесва и през цялото време съм на прага на оргазма, но... нищо. Сякаш имам някаква психологическа спирачка, или бог знае какво, което е застанало между мен и него, и не ми позволява да бъда пълноценна в акта.

Въпросът ми към Вас е: каква може да е причината, поради която се случва това? Защо тялото ми си изисква неговите неща и нужди, а ума не се е отпуснал и сякаш живее в миналото? Какво се прави в такъв случай? Дали според Вас все някога ще прескоча бариерата и пак ще се срещна с чудодейното митично създание, наречено оргазъм?

Благодаря предварително за мненията и препоръките. Наистина ще ми бъдат от полза.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 658629874f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Здравей ами надявам да ти бъда полезен. Аз съм имах подобен проблем. След като се запознах с едно момиче исках много интимност, но тя няколко пъти се опитваше да ми прави "свирка", но понеже ми беше първата не знам как но не можех да се отпусна и да го дигна -. -. Това ме докарваше до криза и се дразнех на себе си след около седмица(може и да е било малко повече) стана работата. Аз адски много исках да я лижа но и нея я беше срам, страх и не искаше, не можеше да се отпусне пред мен, но един ден като бяхме заедно тя каза да и после се възбуди много но не достатъчно и тогава го правихме за първи път, но и тогава пак бях леко притеснен и адски трудно и дълго време ми отне за да свърша. Така че мисля че след известно време ще ти мине. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 915bced4d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами дай си време. Още не си приключела психологически с предния и затова. Свикнала си да се отпускаш само пред него. Ако обичаш момчето с което си в момента, нещата ще се наредят, трябва да подсилите духовната си връзка и доверието си.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f5b1bc6fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ще стигнеш до оргазъм когато връзката ви премине или ако премине на духовно ниво. Плътското привличане се постига много по лесно, от колкото духовното, защото все пак секса не е само мушене и изкарване, а акт с любимия човек, чрез който душите ви се сливат в едно. В началото разказваш за предишния си приятел и накрая питаш - ''Защо тялото ми си изисква неговите неща и нужди, а ума не се е отпуснал и сякаш живее в миналото? ''. Чрез анализ на историята ти, достигам до извода, че си започнала новата си връзка, за да се издразниш бившия си, все пак в началото казваш, че дрязгите са започнали по късно ( след приключването на връзката). Мисля, че в живота ти цари хаос! Не може също да казваш, че ще обичаш по един или друг начин бившия си, но да си започнала нова връзка с човек към който нямаш чувства, а само общи интереси и плътско превличане. Като ти прочетох историята, веднага разбрах, че си някоя объркана от живота тиинейджърка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3ab953b3fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вече не мога да почвам... а така ми се иска

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker