Гъбички по пениса- помощ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Гъбички по пениса- помощ
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 53950 пъти
Здравеите! Момче на 20г. съм и ще помоля само момчета, който са се излекували от тази напаст да ми помогнат. Вече 2 месеца, ако не е и повече се боря с гъбите по пениса. Ходих на кожен, препоръча ми итраконазол под формата на хапчета и крем клотримазол. Ошушка ме 40 лв за прегледа и за лекарства 40 лв. , каза ми, че след 1 седмица ще се оправя, но и така не се стигна до отстраняването им. Пих ги в продължение на 2 седмици и реших да пробвам с Микомакс, всяка семица по едно и 2 пъти на ден мазане с клотримазол. Спазвам хигиена, не си мия члена с сапун, а само с вода. С приятелкатачми правим секс само с презерватив. Писнало ми е да се тровя с хапчета, нека някой които знае някакво народно лечение да каже. Четох за вагинални гъбички, че с сока от чесън се пбемахват. Реших се, пробвах, имаше подобрение за 2 дена, но спрях защото кожичката около главичката ми се беше нацепила. Моля за помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8ad239aa4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Какво да ти кажа, по принцип аз съм се оправял с крема Клотримазол, но щом при теб нещата не са помогнали значи са някаква упорита гад. Отиди лекар пак и да те гледа отново, най-вероятно ще ти предпише специални антибиотици срещу гъбички. Иначе пий поне 500mlg витамин Ц на ден докато се оправиш. Гъбичките се развиват, когато имунната система е слаба!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d124b929d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

2.   Кремът Клотримазол е точният избор. Намазва се 2-3 пъти на ден, но може да възпали лигавиците, затова повече се слага отвън.
ХАПЧЕТО е ДИФЛОКАН! Нищо друго не става, според мен. Затова и му вдигнаха спекулативно цената в пъти, но какво да се прави, мафия. Аз го пих веднъж 2 на седмица, после всяка седмица по 1. Но, разбира се, длъжен съм да ти кажа - иди на лекар, аз нямам лиценз :)

Лечението може да е МЕСЕЦИ наред. При мен лично - повече от половин година! Но пак си е лично - аз на лекар не ходя, тъй че ти си питай за себе си, аз ти разказвам за мен.

Докато трае лечението - НИКАКЪВ СЕКС. Спермата, сама по себе си, поне при мен, силно усложнява проблема с гъбичките.

Гъбичките рядко идват от другаде - обикновено ги слагат в антибиотиците. Тъй, че ако лекуваш нещо с антибиотик (а то ако се налага няма как - алтернативите са измама), лечението на гъбичките все едно започва отначало (е не съвсем де).

И тъй, успех!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ccbcd5d574
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Безмислено е да се лекуваш, ако приятелката ти не се подложи на същото лечение. Само ще се заразявате взаимно - лекарят това би трябвало да го е разяснил. Презервативът не покрива всички части, които се допират, търкат итн и по които може да се пренесе отново инфекцията, така че не се лъжи, че се предпазваш или предпазваш нея. Най-добре да преустановиш половите контакти, били те и с презерватив, до отшумяването на проблема и при двамата. Гъбичките могат да бъдат много упорити, ще трябва да следваш точно указанията и да се заредиш с търпение. Приятелката ти също трябва да се диагностицира при специалист и да се подложи на лечение, даже да няма видими оплаквания - това не означава, че не е преносител. Успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 48981fd4e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Изследвана ли е кръвната ти захар? Случайно да си приемал антибиотици в последно време? А приятелката ти имала е гъбички? Тя лекува ли се също? Не знам от къде си, но ти препоръчвам да отидеш на друг лекар за второ мнение. Ако си от близо до университетска болница върви там на преглед.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fc6ebf8b73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Задължително е и приятелката ти да отиде на преглед, да й се изпишат лекарства, според разпространението на гъбичната инфекция при нея. Вероятно при Вас се е получил ефекта на "йо - йо" - ти лекуваш и после пак ги хващаш от нея, тъй като тя не ги третира.
Повечето генитални гъбични инфекции се хващат и от двама партньори и презерватива изобщо не предпазва предаването им. Докато се лекувате, не осъществявайте контакт.
Мнението ми е от опит, не съм медицинско лице, затова по-добре се консултирай с такова (нормално джи пи)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3177a425d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   Човече, как може да праеиш секс, когато имаш още симптоми?? !! Така само пренасяте заразата, как ще се излекуваш? Няма значение, че използвате презерватив... Ходи при друг лекар по—добре. Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6e3e6da2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ами много години брах ядове с този проблем. Остави ошушкването и тъпченето с лекарства, но се появи и проблема с преждевременната еякулация. Не се гипсирай... - накрая се обрязах. Някак си дълбоко бях убеден в зародиша на проблема - особена непоносимост на пениса ми към собствено биологично зацапване. Да вървят по дяволите обвиняващите ме (и теб) в липса на хигиенна култура!!! При всяка съзната или несъзната възбуда се отделя една позната ни (макар и в минимални количества) "смазка". Е, явно принципно не е проблем за човешкия организъм, но при мен специално, съм сигурен, че беше...
С обрязването всичките ми проблеми останаха в миналото.
Съвсем не го препоръчвам обаче като самоцел! Има и своите минуси и не знам защо никой не ги казва в прав текст да знаят тези, които го правят за екзотика. При проблеми обаче място за дерзания не би трябвало да има! Идвало ми е да си го отрежа... Който не е имал проблема ни може да си бръщолеви глупости колкото иска! Ти пробвай и с алтернативни методи, но имай едно на ум моето справяне с проблема (все пак няма никаква гаранция, че при теб става дума точно за същото).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 91582479dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Доктора не ти ли каза да не правиш секс докато се лекуваш и да се лекува и гаджето ти? Презервативите не предпазват от гъбички, защото докато си слагаш презерватива си пипаш пениса, след това презерватива и така става заразяването. А ти свга сигурно си резистентен на тия лекарства. Отивай на доктор и му кажи за секса. Здравни осигуровки нямаш ли че си платил 40лв? Ако имаш отиди при личния си доктор да ти даде талон.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6b9d77057e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Пич няма страшно, и аз съм така, и аз минах по твоя път, пробвах горе описаните с поне още 5, ефект времененн за малко, с тая разлика че аз съм така вече 7 ми месец, оказа се че проблема ми е в приятелката, еи не се коси няма страшно, жените са само преносители, гаджето ти трябва да отиде на лекар и там да и стабилизират някакви работи в организма казаха ми го ама кой да запомни :) Нещо не и било в ред в организма и от там се получавало всичко :) След като се прави трябва много да се пази да не настива, и т. н. Нека отиде на лекар да каже за какво става въпрос, няма да е първата няма да е и последната, лекарите са на ясно ще и помогнат (съвет само ходете при по къдърни) че повечето кога и да им ушиеш шамарите все е късно

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7a98002cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

12.   От автора, още когато отидох на кожен и приятелката ми отиде. Изписаха и няква свещичка, крем и хапче. Симптомите и отшумяха. Просто явно са много упорити гъбички. Изпих вече 4-5 хапчета Микомакс и няма резултат. Сега мисля да пробвам с крем Тридерм, за да видя дали има ефект. Много ми се иска някак си да ги изгоря външно. Било то с алкохол или лекар да ми предпише, да го топя в някаква течност. Имам чувството, че сега само спирам гъбите да се влошат... Голям ужас

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8773b96e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Лекарят ли ти предписа Тридерм? И от къде го имаш това лекарство? Ти ходи ли при друг лекар за второ мнение, щом не си доволен от този лекар? Така с лекарства не се правят експерименти, защото може да възникнат нежелани ефекти.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8624e613d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

14.   Така. Пий си там лекарствата от доктора, но междувременно си кисни патката в силен разтвор на преварена вода и сода бикарбонат. А можеш първо да го топнеш в ябълков оцет, после да го изплакнеш и да наръсиш директно със сода главичката. Не знам колко си чувствителен там долу...
Ако имаш щипане и парене, ще трябва да го изтърпиш, нормално при занижена хигиена или протърквания там. Ако кожата ти не изсъхва от сапун, е по-добре да си го измиваш хубаво с гореща вода и сапун - сапуна разгражда натрупаните мазнини. Можеш да редуваш. Сутрин с първата урина си изплаквай главичката докато пикаеш и след 20-на минути се измий. Намали до минимум всякакъв вид захар, включително плодовете, докато се излекуваш.
Гъбичките са много упорити.
Приятелката ти също трябва да се лекува.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8624e613d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Пич, ти да не бъркаш гъбички с кондиломи?
Ако са кондиломи, купи си кондилин, като преди това го топни в ябълков оцет и всички кондиломи ще побелеят и ще са видими, за да можеш да ги третираш, те реагират на всякаква киселина. При продължително третиране, опадват сами.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6e3e6da2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   За тридерма изобщо не се чуди, а го взимай и се мажи. Преди това - баня с разтвор от калиев перманганат (бледо розов/лилав разтвор с хладка вода; 2 до 4 ранули на 200-300мл вода за 3 до 5 минути.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a22154c36d
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

17.   Благодаря ви, момчета! След няколко дена, ще ви пиша дали има ефект....

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 56b2016d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Идете двамата на лекар. Той ще ви даде най-добър съвет. И си дръж главата оголена.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fa522e6aae
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Аз си я държа постоянно оголена и нямам никакъв проблем с хигиената, отначало е малко неприятно докато се свикне, дразни се главата от бельото, кожата зад главата се подува, но след няколко дни всичко отзвучава а така чувствителността на главичката намалява и така издържаш много повече при секс.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6e3e6da2b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   9 и 16 съм. Ако 19 си пак автора, си на път към обрязване. И аз така стигнах до решението. Не, че това е същността на хомосапиенс, но при такива обстоятелства... това е решението.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7a98002cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   От автора, момчета купих си калиев перманганат. След като го топна 2-3 мин в вода с калиев перманганат, трябва ли след това да го измия с чиста вода или направо да го подсуша и да го мажа с тридерм или клотримазол.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aff00f8417
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   АВТОРЕ, МОЖЕШ ДА СИ ИЗГОРИШ ПЕНИСА С КАЛИЕВИЯ ПЕРМАНГАНАТ! Говори ли поне с аптекарката?
Това нещо ГОРИ направо!
Защо не отидеш на уролог да ти изпише нещо?
Не една жена иначе се е изгорила с това нещо и вече не се прилага!!! Пораженията са като горене с огън и болките са такива

 
  ...

...
преди: 8 години, 2 месеца
hash: 281ef9a777
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Хора имам проблем и нз какво да направя мисля че имам гъбички по долната част на главичката ако можете дами дадете съвет

 
  ... горе^
преди: 7 години, 10 месеца
hash: 35987c7ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Антимикобета - товае. Щипе ноо за седмица две и си готов за атака. Ттраи за хубос. Успех

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 2f8494fd50
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Аз също съм имал и хванах на морето, понеже не обичам да нося бельо.... Ходих по лекари в болци с направление за София говоря, ами тия са пълни малоумници меко казано е нищо не става какво ли не пих какъв ли не ме изкараха. Случайно ми казаха един доктор в частна клиника със собствен кабинет на ул. Хан Аспарух отидох прегледа ме за 5 мин ми каза какви са, след това ме прати на изследване, погледна ги изписа ми лекарства и след 7 дена вече нямаше и помен, а се мъчих месеци с тях. Не помня името на доктора, но наистина е много добър един от малкото

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c3439535a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Здравейте имах гъбички на пениса червени пъпки първо бях на хирург предписа ми калиев пермагнанат и низорал крем пъпките се махнаха но след седмица имах сърбеж на кожичката на пениса след това на главичката отидох на кожен лекар предписа ми канестен мажа се вече около месец два и пак имам много лек имах повече сърбеж какво да направя да спра сърбежа тези гъбички как да се отърва благодаря предварителноо ????????

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: c3439535a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Здравейте имах гъбички на пениса червени пъпки първо бях на хирург предписа ми калиев пермагнанат и низорал крем пъпките се махнаха но след седмица имах сърбеж на кожичката на пениса след това на главичката отидох на кожен лекар предписа ми канестен мажа се вече около месец два и пак имам много лек имах повече сърбеж какво да направя да спра сърбежа тези гъбички как да се отърва благодаря предварителноо???

 
  ...

...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: ec1d428fa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Студенопресовано кокосово масло. Не е толкова скъпо.

 
  ...
преди: 7 години, 9 месеца
hash: 118d6357a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Значи приятел задължително ми прочети коментара понеже и аз има проблем и мн бързо го реших, 2 неща вземаш хапчета и за мазане , Хапчетата са Тетрациклин (1 опаковка от 20 хапчета е към 3 лв. може и по малко зависи от аптеката) вземаш между 4-6 хапчета , по 2 наведнъж и между приемите да има 4-6 часа разлика и без храна 1 час преди ядене или 2 часа след иначе намаля ефекта. За мазане Гентамицин крем 3,14 лв. струва и 1 ти стига мажеш по веднъж или 2 пъти на ден 7-10 дена така и си готов ако имаш пак продължаваш. Радвам се че ти помогнах

 
  ... горе^
преди: 7 години, 9 месеца
hash: f2384c265e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

31.   Ако се повтаря 2-3-4 пъти в годината бягай на хирург и се отърваваш за винаги.

 
  ...
преди: 7 години, 8 месеца
hash: c3439535a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

32.   Тетрациклин става ли за сърбеж и за гъбички по пениса???

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker