Пари ми при уриниране и след това, а той... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пари ми при уриниране и след това, а той...
преди: 14 години, 20 дни, прочетена 15548 пъти
Здравейте!!!
Пълнолетна съм. Даже много над това. Когато разбрах, че приятеля ми ми се заглежда по други и може би ми изневерява спрях да спя с него и се разделихме. И не само поради таци причина, а и по много други. Той просто не беше истинската ми любов, макар че опитах да съхраня всичко. После така се случи, че си намерих другарчето в живота, но малко след това отидох на гинеколог и разбрах, че имам трипер. Оказа се, че е от бившия. Често припикаваше, по едно време започна и да мирише лошо, не исках да се доближа до него. А аз нямах никакви симптоми. Излекувах се, но от тази случка толкова се стреснах, че желанието ми за секс малко поизчезна. След 2 - 3 месеца имах течение и отидох на гинеколог отново. Имах възпаление. Досетих се откъде може да е. Не от приятеля ми, разбира се, той е много поддържано момче. Излекувах се отново. Оттогава никакви проблеми. Но аз все си бях стресната относно това. Започнахме да го правим само с презерватив. Някак си не чувствах приятеля ми да е до мен в тези трудни моменти. Само казваше нищо ти няма и това е. Може би и затова се отдръпнах леко. И сега понеже толкова иска без презерватив и му угодих се събуждам вчера с парене отдолу. И като пишкам. Мия се с лайка и после си правя отново душ с един гел друг. Отшумява, но незнам дали ще мине напълно. А ме е страх да ходя пак на гинеколог. И все пак, ако не отмине до 1-2 дена щи отида, защото здравето ми е най - важно, но защо се получава така, може би и аз все още не съм разбрала как най - точно да се пазя.
У нас не можем да си оставаме насаме. Нито у тях. Затова всяка седмица или по - рядко, напоследък веднъж в месеца един общ приятел ни кани на гости. Но след акта не си взимам душ. Някак си неудобно е в чужд дом. И си мисля, че е от това. Че спя там през нощта и после си тръгвам, а това нещо остава в мен, неизмито. И оттам тръгват тези инфекции. А като кажа на приятеля ми, той само казва недей мисли за това сега или че щяло да ми мине. И сякаш гледа по - бърза да отмине този разговор. Всичко между нас е супер, но не чувствам да е загрижен, да иска да ме пази. Макар, че аз трябва да се пазя, а не някой друг. На все пак, не да ми казва, че иска без презерватив като знае... Или поне като толкова иска да правим секс да ми осигури условия или незнам, защото след секс той ще се измие на мивката, ами аз? Като при жените е 2 пъти по - страшно там долу. И толкова съм се стреснала, че вече не ми се прави секс дори. И той ми каза снощи, без да знае какво ми е в главата напоследък, естествено, че вече не му се натискам като преди и не го искам толкова, и че понякога даже му се дърпам. Ами да, но не защото не го харесвам или обичам, а заради страха от тези истории и заради това, че свързвам това удоволствие с тези неприятни изживявания.

Моля накой да ми даде съвет и да ме подкрепи по някакъв начин, извинявам се ако имам правописни грешки, малко съм разстроена докато пишя това...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 19 дни
hash: b03fdb53c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! И на мен ми се е случвало да ми пари при уриниране, направих си изследвания и се оказа възпалени бъбреци. Предписаха ми някакви хапчета и много бързо отшумяха тези симптоми. Понеже ми се е случвало два пъти, единият път ми казаха, че е възпаление на пикочните канали, а другият-възпалени бъбреци. Склонна съм повече да вярвам на диагнозата за възпалени бъбреци, защото тогава ме пратиха на изследвания и от тях разбрах за бъбреците, а първият път моята лична лекарка ми постави диагноза, без да съм ходила на изследвания. Така че не е задължително да е нещо, свързано със секса. Отиди при личния си лекар и му кажи, че ти пари и той ще ти каже какво може да е. Но аз си мисля, че са пикочните канали или бъбреците. Това се получава от простуда. А колкото до приятеля ти-поговори сериозно с него, обясни му как се чувстваш и го помоли да те разбере, и не на последно място-отпусни се при секс, недей да мислиш за тези "случки", макар че е много неприятно-нормално е да се чувстваш така.
Между другото сега се сещам нещо-свари си смрадлика и се промивай с нея, много добре действа и успокоява.
Надявам се да съм ти помогнала.:) И да пишеш как е преминал разговора с приятеля ти и дали си ходила на лекар. Успех, всичко хубаво! ;)
Силвия,20г.

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: be342461eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   виж ся...може да си му го лепнала после си се излекувал и той са пак ти го лепва

 
  ...
преди: 14 години, 17 дни
hash: 6bcd4b522c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Не е на хубаво това парене...Има частни венерологични кабинети, иди и се прегледай!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 15 дни
hash: 053932db52
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сто % цистит!!!!

 
  ...
преди: 14 години, 10 дни
hash: 6e1231c6e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Твоят приятел с това "нищо ти няма" , "ще ти мине" и т.н. звъчи мнооого съмнително.През цялата случка само ти си си правила изследвания,а за него казваш просто "той е много поддръжлив" ....откъде знаеш...накарай го да си направи изследване.

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 643205471a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Максимално си честна с него - разказваш му цялата история на половите си болести и отиВАТЕ на лекар - той на уролог, ти на гинеколог!
Пиши какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 504cd18e14
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 4, чак пък 100 %... При мен също се оказа цистит, но причините може да са всякакви. За да сте наясно, за да "нулирате нещата" и да започнете на чисто и двамата, посетете специалистите, за които говори номер 6. Така, ако се излекувате от каквото ви има там и сте здрави, ще сте сигурни, че всичко, което се появи като симптом оттук нататък ще е ново. Така по - лесно ще ограничите и стесните кръга от възможни причини за новопоявилия се симптом.
Колкото до това, че той не е заинтересован от това, което ти се случва... Не знам може би е поради факта, че не осъзнава сериозността на нещата, понеже не му се случва на него. Ако обаче те обича или поне държи на теб, трябва да се опита да се постави на твое място. Хубаво ли щеше да му е, ако дойде при теб и уплашено и притеснено ти сподели "Миличко... пикая огън. Много пари и ме боли. Какво означава това... Страх ме е.", а ти му кажеш "Ее кво толкова, едно парене. Няма ти нищо. Не мисли за това сега, защото мисля да се позабавляваме" и така никога не обръщаш внимание на проблема му. Само ще ти кажа, че такива неща се решават само с лекар, от собствен опит го знам, за жалост...

 
  ...
преди: 13 години, 7 месеца
hash: 0846943bd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   8. съгласна съм с номер 4 и аз мисля че е цистит и моите симптоми бяха такива и като отидох на гинеколог се оказа цистит

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dc82d2a2ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   И на мен ми пари... чак ме боли. Мисля утре да отида на лекар, все пак може да е опасно. Но не знам от какво се е получило. Наскоро бях много болна-още съм малко, но-пет дни без да стана от леглото. Дали не е от това?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker