Съвет за по-добро фелацио - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121004)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съвет за по-добро фелацио
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 4518 пъти
Здравейте,
имам няколко въпроса, ако може опитните читатели да дадат съвет/идея/мнение.

1) Докато се прави френска на мъжа постоянно ли трябва да се смуче пениса (нагоре надолу докато се прави с главата) или докато примерно го вкарваш в устата си не смучеш, а като го изкарваш засмукваш?

2) Колко точно слюнка трябва да има (да се овлажнява пениса докато е в устата), понеже като смучеш се изсмуква и слюнката или и така е достатъчно влажно?

3) Когато с ръка се стимулира ствола нагоре-надолу, то трябва ли ръката да е влажна (примерно да си я наслюнчил) и с мокра ръка да се прави или не)?

Въпросите ми са породени от това, че гледах един клип с "хитрини" и там обясняваха неща, които ми се сториха странни и ми се струва, че в реалността са неприложими и ми е интересно как е при другите хора, понеже не си споделяме с приятели такива подробности. Но можете да споделите и нещо, което смятате за важно при правенето на свирки, така и така съм пуснала тема да се възползвам и от този въпрос.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: d8c3cd8b49
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като собственик на пенис мога да ти кажа следното:

1) Изобщо не трябва да се смуче, нито да се надува. Всяка разлика в налягането напряга пикочопровода и свръхчувствителните устнички на края му по един много неприятен начин. Най-добре е да се ближе и то лекичко и с много слюнка.

2) Както вече писах, трябва да има МНОГО слюнка. Просто да е влажно не е достатъчно, а ако е сухо е направо отвратително. Въобще всички движения, докосвания, влажност и т.н. трябва МАКСИМАЛНО да наподобяват тези във вагината, защото пенисът е приспособен да възприема най-положително точно този тип усещания! А там няма вакуум, нито налягане, нито силно стискане, нито сухота, нито зъби да драскат... Едно погрешно движение или докосване, едно одраскване със зъб или претриване на сухо и цялата магия може да се развали, а в по-лошия случай дори да нараниш човека. Това е все едно да гледаш филм или да слушаш музика - до си се отпуснал и вживял, и изведнъж нещо зад гърба ти силно да гръмне! В такъв момент от стрес и ужас можеш да си прехапеш езика, да си счупиш главата и какво ли още не, или поне сериозно да се изкоркаш.

3) При това движение не е необходимо ръката да е влажна, стига да не се докосва главичката с нея. Ако ръката е суха, то тогава не трябва да се прихлъзва по кожата нагоре-надолу, а да води кожата на пениса със себе си, като се внимава кожата да не се опъва много при главичката. Ако ръката е влажна, може и да се хлъзга по кожата.

Може още много да се пише, но най-важното е: максимално да се наподобяват условията във вагината, максимално мокро, никакви зъби, никакво докосване на главичката отпред при устничките в края на пикочопровода, без прекомерни стисканици, чупеници, търканици, прекалено бавно или прекалено бързо темпо.
Накарай приятелят ти да мастурбира пред тебе и внимателно наблюдавай какво точно прави. Още по-добре е ако го направи с твоята ръка, но той да я контролира. Към наученото можеш да добавиш едно влажно езиче около главичката или съответно влажни устни и си готова.
Има мъже, които обичат по-хард взаимодействията, но и там трябва много да внимаваш и допълнително да питаш.

Ако искаш сподели какво си видяла на този клип. Може и ние да научим нещо ново, както и да развенчаем някои заблуди.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 91904ecf88
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1, това важи за теб, но не и за всички мъже.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6264f9c43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Получаваш няколко отговора:
1. Смуча само докато влиза в устата ми - на излизане вакума се получава сам
2. Гледам да има точно 2, 5 грама плюнка
3. Когато правя чекии слагам студено пресован зехтин на ръцете си
Вярвам, че бях полезна!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f2b2f970f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм авторката.
Към номер 1- клипчето е в youtube, като напишеш blowjоb или нещо такова излиза една жена с тъмна коса и размята някакъв банан, е тя има няколко клипчета.
Към номер 2 - сподели какви са твоите възгледи по въпроса, като не се съгласяваш с номер 1. В твоите очи каква е истината. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6264f9c43a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   А аз съм Дядо Мраз и гледам да поддържам интереса към сайта! При това напълно безплатно!!!
Да се публикува!

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3a89a60259
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Доказателство че темата е писана от мъж:
''3) Когато с ръка се стимулира ствола нагоре-надолу, то трябва ли ръката да е влажна (примерно да си я НАСЛЮНЧИЛ) и с мокра ръка да се прави или не)? ''
Без да иска се е издал като е говорил за себе си в мъжки род, пък на всичкото отгоре пак мъже му дават съвети. Хахахахаха

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f2b2f970f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката
до номер 6 - доказваш какво и на кого? ;)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 720c6e9919
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Абе слюнки, плюнки....вятър работа:)) Я му пъхни едно пръстче в дупето докато му правиш френската и стой та гледай какво става:))

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c8addbfdf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Да "трябва" чак... Нищо не трябва, освен да гледаш да не причиняваш твърде много болка (примерно като рязко опънеш със суха ръка кожата надолу или забиеш зъби точно под главичката). Следиш лекичко реакциите и експериментираш, ако нещо му дойде в повече, лесно може дати хване главата или ръката и да те спре. Пениса все пак си външен полов орган и не е ЧАК толкова нежен. Леко стискане на ствола, малко притискане със зъби... не само че няма проблем ами и може да е доста възбуждащо. А и се замисли колко сме мастурбирали откакто е почнало да ни става. Дали винаги е имало вакум - ми не, естествено. Масла, това-онова... ами не (ОК теоретично може и да е приятно, ама докато изтичаш да вземеш, докато приложиш, пък после самата ти да се бориш с вкуса... зарежи). Това със слюнката има значение ако той се притеснява че си твърде суха и ти го подава за да му го намокриш и да влезе по-гладко иначе всеки си има достатъчно слюнка и нормално в устата.
Най важното е просто ти да имаш желание да го направиш - по-хубаво от всякакъв опит и техника, а те са безполезни ако се усеща че на теб самата не ти е приятно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker