"Изнасилиха" ме, а дори не съм ядосана... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

"Изнасилиха" ме, а дори не съм ядосана...
преди: 14 години, 12 дни, прочетена 23827 пъти
Здравейте,
Моят проблем, ако мога да го нарека така, е че преди два дни бях на купон, по случай повишението на една приятелка. До колкото си го обяснявам, са ми сипали нещо в питието. След това си спомням, че едно момче ме заведе в тъмна и малка стая. Правихме секс, но не по моя желание. Идеално помня, че не го исках изобщо, но нямах психическата и физическата сила да се отдръпна. Сутринта се събудих вкъщи, не знам как съм се озовала тук. Живея сама, родителите ми са в друга държава за няколко седмици. Значи не са ме прибрали те. И не знам защо, но не изпитвам какъвто и да било гняв, дори не се чувствам умърсена. А това не е нормално за мен. Обикновено съм много чувствителна, плача за всичко - но за това? На какво би могло да се дължи това безразличие..? Да се посъветвам ли с психиатър..? Моля Ви даите някакви съвети..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 10 дни
hash: 0de325f22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хе-хе, айде-айде.. първата по-необичайна случка в живота ти и - беж на психиатър! (А защо точно на психиатър!? Психиатрите всъщност са психолози, които обаче лекуват с медикаментозни средства, вместо с терапия... Толкова ли държиш да се нагълташ с хапчета и да приемеш всичките им странични ефекти?) Не преигравай!
Защо трябва да изпитваш гняв? Не ти ли се е случвало някой да иска да те изведе на разходка, ти да се дърпаш, да те мързи или изобщо да не ти е до разходки, накрая той почти на сила да те извлече от вас, и само след половин-един час да кажеш: "Я-а, колко хубаво, интересно и приятно било тук! Благодаря ти, че настоя да излезем и че ме доведе на това място!"
Недей да се правиш на ощипана - щом е станало и сега се чувстваш добре, значи някаква част от теб (вероятно дълбоко неосъзната) го е искала. Както и не е възможно човек чак толкова да не си спомня, че все едно не е бил той, а някой друг е "играл" вместо него.
В края на краищата - на този свят сме за да трупаме преживявания. Е, ти вече имаш едно странно, за което мнозина, вярвам, биха ти завидели.
Опитай се да се свържеш с колежката ти и с момчето, поразпитай какво-що, защо, но обърни всичкото на шега. Дори можеш да им благодариш са нестандартното изживяване. Вярвам, че никой не е имал зла умисъл...

 
  ...
преди: 14 години, 10 дни
hash: 57e584581e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може да е от хапчетата

 
  ...
преди: 14 години, 10 дни
hash: 124210b760
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Не се вкарвай във филми...Границата между изнасилването и обичайното дърпане преди секс е много тънка.Внимавай за в бъдеще!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 741c752a0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не съм съгласна с предното изказване. Това, че някой ти е сложил нещо в чашата никак не е забавно, още повече, че си е позволил да използва тялото ти за задоволяване на долни сексуални инстинкти! Това е престъпление! Какво става, толкова ли се размиха ценностите в живота, та не различаваме вече правене на любов от изнасилване? Ти си била изнасилена, била си приведена в безпомощно състояние и не си могла да реагираш! Не при психиатър, а в полицията трявба да отидеш и да обясниш всичко! Те ще извикат твоята колежка, която ще даде показания и ще хванат този, който е направил това посегателство стрещу твоята личност. Не се срамувай, нито се страхувай! Ащо се отнася , че не чувстваш нищо, това се дължи на опиатите, които са ти дали. Ти си все още отнесена и не знаеш как да реагираш. Аз съм юрист по образование и това, което ме кара да изпитвам гняв е именно посегателството срещу
половата неприкосновеност на един човек! Това е нещо много лично! Момиче, не се оставяй да те манипулират хора без морал и да ти казват колко било хубаво това, което ти се е случило!!! Че уж и ти си го искала! Ти си зрял човек, имаш право на избор. Откъде да знаеш как е изглеждал този човек, може да е бил уродлив, може да има венерическа болест например. Ако можеше да се браниш и да реагираш на действията му , ти вероятно нямаше да правиш с него секс. Това е много опасно което си преживяла. Моля те, иди в полицията. Вярвам, че ще ти обърнат внимание и ще се разкрие и накаже този злодей и изнасилвач.
Не искам да си мисля за морала на номер 1.Щом мисли, че трябва и да благодариш на колежката си и на този тип за стореното, значи живее в тотална безнравсвеност и духовна клоака!
Непременно иди в близкото районно! Пиши ми тук какво е станало! А тази колежка и псевдо приятелка хвърли на боклука!
С. Крумова, юрист.

 
  ...
преди: 14 години, 9 дни
hash: cc021d39c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Абе Крумова, къде пращаш момичето в полицията?
Първо: Полицията е заета с арестите на опасни он-лайн
библиотекари
и
Второ: Както чета историята - Няма начин, да докаже, каквото и да било. Т.е. трябва да докаже, че е приведена в безпомощно състояние, посредством наркотични вещества. Ерго, трябва да докаже, че е била под влияние наркотчните вещества (айде беж за кръв и урина, докато още има остатъци в организма), и че същите тези наркотични вещества е поела не по своя воля.
Няма начин всичко това да се докаже на практика, с какъв акъл вкарваш момичето в центрофугата на малоумната ни съдебна система, която ще доведе до резултат - престъпниците непокътнати, ищцата с изпокъсани нерви и изложена на обществена критика, без плаща на анонимността.
Аз бих я посъветвал да мисли повече следващия път, леко се е отървала, можеше да плати доста по-жестоко, например с живота си.

Дядо Торбалан

 
  ...


...
преди: 14 години, 9 дни
hash: 5cfcb218a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Благодаря на всички за мненията, но вероятно ще последвам съвета на номер 4. А относно приятелката/колежка каза, че нищо не е видяла..

 
  ... горе^
преди: 14 години, 9 дни
hash: 6b13d058d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   За мое най - голямо съжаление, подкрепям Д.Т. Казвам за съжаление, защото в карикатурната ни държавица нищо не работи в интерес на обикновения човечец! Жертвата накрая може и по - виновна от извършителя да се окаже...
Да си призная, малко странна ми се струва историята, с прекалено много въпросителни...Все пак, ако има начин да се установи какво точно се е случило и да се накажат виновните(ако има такива), пожелавам ти успех и мноооооого здрави нерви!
Чили

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 5cfcb218a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Авторката: НОМЕР 6 НЕ СЪМ ГО ПИСАЛА АЗ !!! Относно историята, мисля просто да забравя- случилото се случило, нищо не мога да направя. Следващия път ще гледам какво правя. Благодаря..

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 0de325f22f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Крумова, Крумова... много американски филми гледаш, душо...
И двете с авторката имайте в предвид, че който сее ветрове, жъне бури.
Затова хората казват - внимавай с кого се събираш. Защото, като се обърне колата - пътища много.
Умната следващия път.
Подкрепям добрия Дядо.

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: cb0c26becb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ще отговоря на номер 9. Не сее ветрове този, който се бори за справедливост, нито жъне бури. А и бурите не бива да ни плашат, ако истината е на наша страна. Докога , нас тази психика - да си траем каквото и да ни сторят.Ние живеем в 21 век, всеки човек има права, има закони. Не може и не трябва да се свиваме след претърпяно зло. Защо се пише с такова недоверие към съдебната система, към правосъдието? Законът защитава всеки , той е за обикновените хора, претърпели несправедливост. Дайте сега да кажем на момичето, че всички са маскари и да й даваме съвети да е умна до следващия път, когато може да срещне още по- голям изверг. Ако вашата дъщеря отиде на купон и някой си я изнасили, като преди това й сложи опиати в чашата, вие дали ще кажете " Айде, трай си и следващия път внимавай, щото няма как да се докаже, че си била изнасилена, тъй като съдебната ни система е калпава"... С цялото ми уважение към вас и към добрия Дядо, но мисля, че не сте прави. Нека да съм романтичка, както казвате, но живота върви напред точно от хора, които с хъс се борят за правото и справедливостта.
Всеки сам решава как да постъпи. Момичето само ще реши. Трудное, защото разбрах, че родителите й са в чужбина. Ще я посъветвам да не бъде толкова наивна и да не се доверява така на хората. Но ние младите не трябва да сме на принципа, че щом се обърне колата - пътища много! Дайте да изправим тази кола и така ще намерим верния път. Мисленето ни е остаряло, подтиснати сме и обезверени. Тя и да си трае , случката ще остави отпечатък в душатай, това не е двойка по математика та да внимава другия път! Това е нейният Живот! И никой не може да й посяга така нагло. Спирам до тук.
От мен - С. Крумова лек ден.

 
  ...

...
преди: 14 години, 8 дни
hash: b3e3ece370
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Към С. Крумова: хората имат реални основания да не вярват на съдебната система. Не искат да хабят време и нерви за вятъра.Не ми се сърдете, за вас това не е така, защото работите в тази система. За нас, които не работим в системата, е така: системата не работи за нас и реално не ни защитава. Кажете ми вие какво ще се случи на извършителя от тази история? Ще го осъдят ли, ще отиде ли в затвора? КАК ще го накара съдебната система да си плати за извършеното?
Хората не се занимават, защото знаят, че няма смисъл. Това не значи че трябва да се примирим и да си траем. Това значи, че няма кой да ни раздаде правосъдие и затова, ще си го дадем сами.

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: cc021d39c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

12.   Крумова: А и бурите не бива да ни плашат, ако истината е на наша страна.

ДТ: Не, не трябва. Ама едно е да даваш съвети в анонимна старница, друго да закриеш амбразурата с гърдите си, като Матросов.

Крумова: Ние живеем в 21 век, всеки човек има права, има закони.

ДТ: Имае, имаме! Имаме закони, писани през 19 век, това имаме.

Крумова: Защо се пише с такова недоверие към съдебната система, към правосъдието?

ДТ: Риторичен въпрос, да?

Крумова: Не може и не трябва да се свиваме след претърпяно зло.
...
Ако вашата дъщеря отиде на купон и някой си я изнасили, като преди това й сложи опиати в чашата, вие дали ще кажете " Айде, трай си и следващия път внимавай, щото няма как да се докаже, че си била изнасилена, тъй като съдебната ни система е калпава"

ДТ: Не, не трябва да се свиваме пред злото. Заявявам го най-отговорно, като човек, който си е трошил главата срещу вятърни мелници и продължава да го прави. Но, за бога Крумова, юрист си, а не знаеш какъв батак е делото за изнасилване! И не само в България. Това е дяволски трудна материя за доказване, а ако няма и физически наранявания си е направо Causa perduta. Да не говорим, че темата е от преди 3 дни, къде ще взимат проби тепърва...
Сега за дъщеря ми. Нямам, имам двама сина. Дъщеря ще имам, ако е рекъл господ, след има-няма месец :). Естествено, че не бих се примирил с такова положение. Но и да подложа детето си на публичен процес и да трябва да обяснява на десетки (и пред стотици) непознати, какво му се е случило, с най-големи подробности и съмнителен край на процеса - ще ме прощаваш, ама няма да стане. Какви мерки ще взема се сещаш. Ама първо ще си тегля един хубав пердах, задето не съм успял като родител да си свърша работата, пускайки на купон момиче, достатъчно наивно да се върже на такава постановка.

Чили: Жертвата накрая може и по - виновна от извършителя да се окаже...

ДТ: За най-голям ужас знам за два такива случая, момичетата бяха изкарани проститутки, а ебачите невинни съблазнени душици.

Авторът: Относно историята, мисля просто да забравя- случилото се случило, нищо не мога да направя.

ДТ: Да не си посмяла да забравяш, че който забравя - повтаря. Не оставай сама поне няколко дена, за да не те връхлети някой пост стрес. Щях да те посъветвам, ако искаш възмездие, да намериш някой да смачка от бой пишман ебача. Но май нямаш подобни мераци, за това не си слагай такава карма. Гледай напред и умната.

Дядо Торбалан

 
  ... горе^
преди: 14 години, 8 дни
hash: cb0c26becb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До дядо Торбалан.Мисля, че приехте прекалено лично моите думи и изпитвате едва ли не гняв срещу мен, затова,че посъветвах момичето да се оплаче в полицията за оказаното срещу нея насилие. Защо се сърдите на мен? Моето кредо е това - да се боря за справедливостта. Не искам да философствам тук в този сайт, просто написах мнението си. Както казах, момичето само ще реши какво да предприеме и дали изобщо нещо да предприеме. Вие тук като някакъв обвинител срещу цялата система се изправяте и цитирате мен в частност какво съм казала. Сега излизам аз пишман, защото съм изразила мнение. Предлагам да не превръщаме това в безполезен спор, в някаква виртуална битка между нас! Нали и двамата сме на мнение, че това което се е случило е отвратително и никой не заслужава да бъде насилван...Нали и двамата изповядваме едни и същи морални ценности. Аз вярвам, че вие сте един честен човек, който иска да помогне с нещо, а не да превръща в спор една истина. Загубихме толкова време да се обясняваме, което е много жалко. Аз казвам, че не се страхувам от едно подобно дело, защото не е загубена кауза. Друг е въпросът дали потърпевшата ще реши да си замълчи от страх от всичко, което описахте до тук. Надявам се да не се гневите от изказването ми . Но кажете ми, уважаеми Д.Т. как ще накара някой да пребие изнасилвача, след като не знае кой е той? Нали във въпросната вечер е погълнала хапчета и само помни, че някой я е завел в малка, тъмна стая. Кажете й, вместо да философствувате какво да направи! Колкото и да ме цитирате, аз не видях от вас някакъв смислен съвет, освен, че трябва да си мълчи и да внимава следващия път. Ами ако не иска да мълчи? Какво ще я посъветвате?Къде според Вас трябва да отиде?
С уважение С. Крумова

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: f429acef21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   По принцип и аз съм на мнение, че трябва да си потърси правата. Но г-жа/г-ца Крумова се пита, "защо всички говорят против системата?" Ами за убийства се дават условни присъди, каква ли присъда ще дадат за изнасилване? Не ме разбирайте грешно, сигурен съм, че давате съветите си с най- добри чувства, но просто в България нещата стават много трудно или с много добър адвокат. Ето, вие сте юрист, предполагам добър, предложете си услугите на момичето и му помогнете, не го казвам с ирония.

Ale

 
  ...
преди: 14 години, 8 дни
hash: 76a2af3ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Отново пиша аз- С.Крумова. Това, което чета тук е много несериозно. Жалко, че заради подобни предрасъдъци много от извършителите на подобни криминални престъпления остават ненаказани. Повярвайте, тук няма нищо сложно. Много е важна и възрастта на пострадалата - дали е пълнолетна. Ако не е навършила 18г. наказанието на извършителя ще се бъде по- голямо.
Първо- ако момичето подаде жалба за изнасилване в полицията, аз ви гарантирам, че веднага ще се даде ход на разследване. Уверявам ви, че нашата полиция разполага с качествен ресурс от дознатели и криминалисти. Тези приказки тук са крайно несериозни, че не могло да се докаже едно изнасилване! Веднага ще последват разпити на свидетелите, на всички, участвали в купона във въпросната вечер и много бързо ще се открие извършителя. Нашата полиция работи на много високо професионално ниво, има много случаи на присъди за изнасилване. Не е вярно, че в нашата страна не може да се докаже нищо. Това са наивни приказки на некомпетентни хора.
Не е вярно, че нямаме закони, или че са писани през 19 век! Нашия НПК се изменя многократно, има процедура по бързото производство, с която за кратък период от време може да се залови и осъди извършителя на престъпление.
Цитирам чл.152./1/ от Наказателния Кодекс:
1.Който се съвкупи с лице от женски пол:
лишено от възможност за самоотбрана, и то без негово съгласие,
като го принуди към това със сила или заплашване,
като го приведе в безпомощно състояние,
се наказва за изнасилване с лишаване от свобода от 2 до 8 години.
/?/ За изнасилване наказанието е лишаване от свобода от 3 до 10 години:
ако изнасилената не е навършила 18 години,
ако е извършено повторно.
/3/ За изнасилване наказанието е лишаване от свобода от 3 до 15 години:
1.ако е извършено от 2 или повече лица,
2.ако е причинена средна телесна повреда,
3.ако е последвал опит за самоубийство,
4.ако е извършено с цел въвличане в последващи 5.развратни действия или проституция,
6.ако представлява опасен рецидив.
Бих искала да кажа на много хора, че има правосъдие, нужно е само вяра и да отстоявате своите граждански и човешки права!
Към момичето : Ако си смела се бори за себе си, не се страхувай от чуждо мнение. Ако се срамуваш да не се разкрие и разпространи тази случка трябва да преосмислиш целия си живот, да отсееш приятелите си, да не бъдеш наивна. Фактът, че си споделила с някой, че живееш сама в момента е достатъчен, за да се превърнеш в лесна мишена на подобен род престъпни деяния. Никога не споделяй лична информация за себе си пред когото и да било. Последиците са фатални. Иди на психолог, поговори за това,снеми от себе си този товар. И все пак знай, че е добре да си Личност, която отстоява себе си, а не нищожество, което се страхува от нечие мнение. Не бива да се мълчи! Това дава увереност на такива престъпници да си мислят, че могат да насилват до безкрай и да останат ненаказани!
От мен- С. Крумова -спокоен ден.

 
  ... горе^

...
преди: 14 години, 7 дни
hash: d9f2c90b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щом не е било по твое желание не означава, че не трябва да си потърсиш правата ! Независимо дали се чувстваш омърсена или не. Друг е въпроса дали ще ти повярват и така нататък.. Или дали дори ще можеш да го докажеш.. Това със сипването в чашата наистина не е шега работа.. За съжаление се случват такива неща все по-често. ;х
Моят съвет е да си потърсиш правата, защото не може такива хора да останат ненаказани.. Може утре, другиден да направи същото, но с друга момиче/ жена..

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: b3e3ece370
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Към Крумова: Отново отбягваш главния въпрос: ако го осъдят, КАКВО РЕАЛНО ЩЕ МУ БЪДЕ НАКАЗАНИЕТО? колко години затворПри положение, че убийци, карали пияни, и отнели живот, си ходят на свобода...

 
  ...
преди: 14 години, 7 дни
hash: c956948f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Момент..от прочетеното разбирам, че момата не само няма намерение да търси правата си по пътя на закона, но дори и не е ....ядосана (!?). Чуди се просто дали има нужда от психиатър. А, дори е решила да "забрави". А г-жа/г-ца Крумова чак и специализирани съвети и дава. Да, ама то "насила хубост не става", са казали хората и са си абсолютно прави.
А "потърпевшата" наистина ме обърка. Помни, че
не е искала този акт, помни и помещението, но, пък, не помни как се е прибрала. Да не би да става въпрос за ..халюцинация, вследствие на "нещото", сипано в питието и??
Не знам...май съм от друга планета, но не мога и за миг да си представя, че ми се случва нещо подобно и просто да "забравя". Още със събуждането щях да бягам в съдебна медицина за преглед.
Истина е, че практиката ни е обезнадеждила относно "слепотата" на Темида, но ако всички избягваме правосъдието, май съвсем ще се свлече превръзката от очите и. Без това да означава, че споделям нестихващия оптимизъм на потребителката Крумова.
Тази история ми прилича на "кьор фишек" - дано не е така, но колкото и да се опитвам, не мога да я взема на сериозно.

Мегън

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 дни
hash: 76a2af3ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Един момент, Мегън. Вие забравяте, че тук става дума за едно младо момиче, което е било толкова изплашено от случилото се, че не е знаело какво да предприеме. Още повече, че в момента е сама и ги няма родителите й с които да сподели. Как ще помни как се е прибрала, като е била под влиянието на опиати? Вие не си давате сметка какво е преживяла/ вярвам, че няма интерес да ни лъже тук/. Не знам Вие на каква възраст сте, но едно младо момиче, след подобна случка едва ли ще се сети да тича в съдебна медицина. А е безразлична в момента имено от силния стрес. Това е защитна реакция на организма - да се отдалечи, да се опита да забрави. Не мисля, че трябва да укоряваме това момиче. Що се отнася до моите съвети, аз просто изказвам своето мнение, своята позиция от гледна точка на правото. Насила, разбира се не можем да накараме никого да направи нещо, а и тя е достатъчно объркана от случилото се, че и от всички коментари до тук.
Защо не можем да я подкрепим, да сме по - топли, по- човечни? Нали именно заради нуждата да сподели всичко това, тя е написала своята история.
Подкрепям я, а пък каквото ще прави по - нататък е нейна работа.
Що се отнася до запитването към мен по - горе мисля, че ясно цитирах Закона. Нито аз, нито който и да било юрист може с точност да каже колко години лишаване от свобода ще се наложат на извършителя, ако се докаже вината му. РЕАЛНО това може да определи само и единствено съдът. В часност това е съдията и съдебният състав, които постановяват присъдата. Всяко едно дело е индивидуално само за себе си, различни са смекчаващите и утежняващите обстоятелства за всяко дело, както и степента на обществена опасност / прочетете по - горе/. Така че аз не мога с точност да кажа колко години ще се присъдят в този случай. Това е една хипотеза, един казус, който ние обсъждаме.
Не съм с нестихващ оптимизъм. Казвам, че за всяко престъпление има съответно наказание, предвидено в НПК. Знаете , че осъдиха депутата Кузов за педофилия. Никой не може безнаказано да изнасилва. А това, че убийци ходели на свобода е малко пресилено. Може би имате в предвид групировките от подземния свят, но организираната престъпност е навсякъде по света.
Изнасилването е тежко престъпление и не остава ненаказуемо. Ако обаче става въпрос за НЕЩО ДРУГО, аз не се ангажирам да коментирам.

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: c956948f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Г-жо/Г-це Крумова,
не се вписвам в графата на "младите момичета" - на 33 съм. Но не мога да разбера откъде вадите заключение за възрастта на авторката на историята. Щом е била на парти послучай "повишението на приятелка", едва ли е тийнейджърка. Забележете, че "защитната" ( според Вас) реакция на организма и, допуска споделянето на прживяното в един...сайт! На какви мисли Ви навежда това? :) Нищо лично, но не би следвало, щом сте юрист, да елементаризирате толкова много нещата. Съветвате я да потърси правата си?
КОГА?? Догодина, може би? С какви доказателства?
Не приемам явното и безразличие като следствие на стрес и това си е мое лично мнение, което няма нужда да споделяте. Историята е "съшита" с бели конци и е пълна с въпросителни. Вие, би трябвало също да го виждате. :)
Дано момичето е добре - независимо от всичко.

Мегън

 
  ...

...
преди: 14 години, 6 дни
hash: b3e3ece370
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   20, има и такъв момент, но той е по-скоро мисля за това, че е отишла в компанията на хора, които са способни да и сипят нещо в питието...но може и да е било мал шанс. А защо тя не се тревожи от случилото се...мисля, че защото не е била в нормално състояние, когато се е случило. Не съм за това да си трае човек и да се примирява в никакъв случай. но след като "институциите" не ни защитават ефективно и така както би трябвало, и след като не винаги може човек да извика 2-3-ма яки мъже да отидат да набият въпросния извършител и така сам да си раздаде правосъдие...може би в такива случаи наистина е по-добре да се забрави?

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 дни
hash: 201a03a9dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Имаш ли спомен да си изпитала страх, ужас, болка при изнасилването? Понеже не споменаваш нищо за такива усещания и емоции, предполагам, че не ги помниш, дори да ги е имало. Може би затова не се чувстваш адекватно сега, като за изнасилена жена.

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: fa91f6414f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Само аз ли имам усещането, че тая история понасмърдява на измислено? Току-така не се забравят такива неща, каквито и медикаменти да приемеш. А и в България не се намира чак толкова силна дрога, че да затрие паметта ти. Плюс това, ако си била изнасилена, би трябвало да има някаква болка в областта на вагината или някакъв фактор вследствие на нежелано проникване. А пък да не говорим, че дори в началото да не си спомняш какво се е случило, максимум един-два дни след това паметта се възстановява.

mosh

 
  ...
преди: 14 години, 6 дни
hash: c956948f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Аууу, mosh, не си само ти. Имам подобно на твоето мнение, при все, че не съм запознатас дрогите, времетраенето на въздействието им и т.н. Но уважаемата г-жа/г-ца Крумова ме засипа с куп "аргументи", чието коментиране ми се струва безкрайно безмислено. :)

Мегън

 
  ... горе^
преди: 14 години, 6 дни
hash: bffb10a7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Мег, трябва да запишеш и право, че да вземеш участие в диспута!:)))) Не ни е по силите този казус, ние просто сме.....здраво стъпили на земята:)))
Чудя се, дали изобщо е възможно, човек който работи в системата така сляпо да вярвя в нея? С розови очила ли ходи на работа, с капаци? Да обясняваме и да се жалваме, като в пенсионерски вестник, как действа тя....Безмислено е! То, народът си го е казал за кокошката и прошката... Промяна до настоящия момент - никаква!
С.Крумова, похвална е вашата вяра в правораздаването, но на повечето от нас им звучи като...да вярваш в дядо Коледа.
Чили

 
  ...

...
преди: 14 години, 5 дни
hash: 76a2af3ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Какво сте се изрепчили на мацката? Ми дава съвети, защото иска да помогне с нещо. Случайно влязох в сайта и реших и аз да се разпиша. Тоя народ злобен брей, че се извъди. Откъде тези злобни коментари, това чудо.
А какво да кажем за изнасилената? Ни дума не е обелила, поне можеше да благодари на хората, дето са си губили времето да й отговарят. Ни вопъл, ни стон! Абе, Крумова, що ги защитаваш такива, дето после и помия ще хвърлят по тебе, интересна жена си ти!
steniy

 
  ...
преди: 14 години, 5 дни
hash: da22d20221
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   steniy, случайно влезе, пък си научила най - изтърканите думички тук, като ''злоба'' например! Бързо си наваксала!
Добре, че са тези като теб, че да си дадем сметка, че сме най - завистливите, нещастните, комплексираните... (да ме извинят ''приятелките ми", ако съм пропуснала нещо от репертоара им!:)))
За твое сведение, хората спорят, когато са на различни мнения и за това не им е нужна злоба! Само малодушните и слабохарактерни индивиди нямат мнение или пък просто не могат да го изкажат и отстоят.
Къде се "хакна" и ти между шамарите с нещо толкова... ненужно? Въобще каква позиция изразяваш? Аз съм и от тъпите, освен всичко изредено по - горе, та не ми стана ясно....?
Чили

 
  ... горе^
преди: 14 години, 4 дни
hash: 5eac20c8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Steniy авторката е писала по горе, Н8. не се изказвай и ти неподготвена...
относно случая, възможно е да е измислица, но е възможно да са и пуснали екстази в питието. опиатите ги има навред и с подходящ контакт ще ти пълни джобовете всяка вечер. екстази-то знаете какво прави - психическа еуфория, осводождаване на допамин, триене на можъчни клетки, всетелесна наслада... и много малък/никакъв контрол над телесата си. в такова състояние човек бегло има представа какво става с него или наоколо изобщо. първо приемане винаги е най-стресиращо, особено щом е на купон е употребила и алкохол - идеални условия за съзнателно затъмнение. психотропните вещества също имат навика да те "реазпльокат", тъй че, е напълно възможно да няма физически болки/белези след акта. то все едно правиш секс с мека кифличка:) това е метафора де... не съм го пробвал. но ми е познат ефекта на тези опиати и до какво могат да докарат една жена... :/

М.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 6774b9bcbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Според мен.. точно от секс си имала нужда, за това не си се разтроила. Но е хубаво един тест да си направиш, за всеки случай

Лили

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 964879c4b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Знам как се чувстваш. При мен обаче беше обратното, всичко си спомням, съзнанието ми работеше на пълни обороти, но бях като парализирана. Не можех да мръдна, не можех да говоря, опитвах се, но излизаха само някакви звуци. Опитах да крещя, не успях. Музиката беше силна, хората се веселяха, а аз бях в съседната стая.

На сутринта се събудих, бях още до него. Tой си ме харесваше от доста време, но знaеше че никога няма да сме заедно доброволно и постъпи толкова долно само, за да ме има. Какво ли си в мислил, за да го направи? Не знам, но така любов и човек до теб не се печели. Облякох се и си заминах. Имах такъв гняв в себе си. Чувствах се толкова безпомощна, ако можех щях да го разкъсам на парчета. Конфронтирах го на сутринта и му казах, че знам че ми е сипал нещо в питието. Той отричаше. Нямах как да докажа, че всичко е било нагласено. След време през общи приятели разбрах, че той и най-добрият му приятел са планували това събитие със седмици. Всичко са измислили до последният детайл и аз паднах право в клопката. Няма нищо, хора сме грешки стават.

Знаех, че по законен път не мога нищо да му направя и реших щом ще играем мръсно, така да е. Платих на хора да отидат и да му оберат къщата, както и да му напомнят лично, че насилието само води до още насилие. Той най-много държеше на красивото си лице, аз поръчах точно там да го ритат и удрят. И така реших, че има възмездие на този свят, ама само тогава, когато сам си го направиш.

Напълно осъзнавам, че постъпката ми е неправилна по всички правила, но това ми помогна до някъде да преодолея гнева си, иначе щях да се измъчвам до безкрай. В главата ми минаваха всякакви сценарии, как е можело да избягна случката, как ако съм направил еди си какво можеше и да не се случи така и т.н. Обвинявах се, за нещо, което по никакъв начин не можех да предвидя или спра. То е било решено и планирано много преди партито. Паднах в капана, ама и той падна после.....по лице.:о)))) Чувам вече не му било, толкова красиво лицето! Ха, ха, ха...И знам, че звучи ужасно постъпката ми, но не я направих само заради себе си и личният си гняв, направих го и заради многото други, които биха последвали, ако той беше останал безнаказан и виждаше, че има сила да си прави каквото си поиска, с който си поиска.Някой трябваше да му подреже крилцата и да му напомни, че е простосмъртен, като всички нас и че за всяко злодеяние се заплаща. Така е, болка изпитваме всички просто трябва да ни се напомня от време на време, пък и ролите доста бързо се сменят в живота и от агресор, често може да се превърнеш в жертва.

Яги

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: c4036c7dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   Това са измислици. А родителите ти като са в друга държава защо не са те взели с тях. Тези си ги измисляш , май искаш да си изнасилена . И като не си ядосана защо тогава пишеш това . Мен няма да излъжеш. А мен защо не са ме изнасилили че мен пфффф .

 
  ...
преди: 13 години, 9 месеца
hash: 48160bfd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Ами явно от това си имала нужда за да се отключат много неща у теб ... като например да спреш да плачеш за всички дреболии. Внимавай, защото допускам, че може и пак да ти се случи ...

 
  ...
преди: 10 години, 6 месеца
hash: 701d6cfed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   еми значи щом несе чустваш умърсена значи не си изнасилена със извинени е


аз незнам това нещо остава като черно петно то постоянно ти излиза в съзнанието и няма да имаш мира със самата себе си


незнам аз имам чуството че ти е се тая кво се е случило

подай жалба

 
  ... горе^
преди: 9 години, 11 месеца
hash: e3def8726d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Очевидно че си сънувала!
Нали си се (събудила)във вкъщи??? !!! ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker