За секса без презерватив - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За секса без презерватив
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2532 пъти
Момиче на 19 съм. От 10 месеца си имам приятел, като той ми е първия с когото водя полов живот. Обичаме се, имаме си доверие, отговорни сме. В самото начало когато за пръв път правихме беше с презерватив и от там нататък той настояваше да не използваме (освен когато свършва в мен) До сега не съм имала абсолютно никакви проблеми, винаги ми е идвал цикъла навреме - веднъж се случи да закъснее с 2-3 дена и се притесних, но ми дойде. Сега съм в същата ситуация - закъснява ми с 5-6 дни. Знам, че може да е от много неща, но съм решила да си взема тест ако не ми дойде до 2 дни.
Искам да знам какво мислите за секса без презерватив? И не става въпрос са някой случаен/ случайна, който си срещнал. Там използването е задължително. Говоря когато имаш истинска връзка с някой който обичаш, и му имаш пълно доверие.
Искам да чуя вашите съвети и да питам тези от вас, които също не използват дали са имали някакви проблеми.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: bb6af96720
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   То белята става веднъж!
Сексът без презерватив в една сериозна връзка е ОК, но тогава трябва се се ползва друг НАДЕЖДЕН метод за контрацепция - противозачатачни, спирала.
Така нареченият „прекъснат полов акт“ не е средство за предпазване от нежелана бременност, а е средство за забавяне на ЖЕЛАНА бременност например в един брак или съжителство на семейни начала от възрастни хора с работа и доход, когато могат хората да поемат грижите и отговорностите от една бременност.
Каква е разликата между контрацепция и забавяне на бременност - ами при контрацепцията (кондоми, противозачатачни) жената е предпазена на 97 -99. 99% и на практика нежелана бременност не е възможна.
При прекъснатия полов акт забременяват 20 от 100 жени в рамките на 1 година. Направено е изследване в САЩ в края на 90те - 1000 женени двойки практикуват прекъснат полов акт 1 година. След края на периода, 200 двойки са очаквали дете или са били родители.
Да, 800 двойки не са забременяли, но я го кажете това на тези 200 двойки.
Просто ако ставаше така, човечеството да е изчезнало, защото хорта щяха още преди хилядолетия да се предпазват по този начин, но дори египтяните са имали кондоми, правете си сметката дали вие май сте по-глупавите от древните народи.
Аз за себе си никога на 19 г. не бих поела такъв риск, още повече че съм свидетелка на доста сватби с бременни булки и моята най-добра приятелка роди на 19 години точно заради „пазенето“.
Да, всички имаме доверие на партньора си, но някои неща не зависят от него или са строго физиологични и не могат да се контролират или не винаги. Рискът в крайна сметка е за жената и тя ще прави абортите или ще ражда нежелано, не мъжът. Ти би ли се качила в кола на пиян човек например, въпреки че ще ти каже „о, аз ще те пазя?“. Последиците от един аборт например може да са стерилитет, инфекция, да не говорим за психическата травма.
Мисля, че сексът без контрацепция е нещо за брачните хора и хората на семейни начала, които искат да имат дете.
За всички останали има много надеждни контрацептиви и тяхното неползване ще доведе рано или късно до аборт или нежелано дете.
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: dfaac0538a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Във вашия случай е доста опасно да не ползвате никакви контрацептиви. Ако не кондом, ползвайте нещо друго, но изобщо без контрацептиви, дори и преди да свърши, си е опасно. Предполагам, че приятелят ти също не е много по-опитен, освен ако не е доста по-голям от теб. Така че при вас е просто задължително.

Предполагам, че знаеш, че не е задължително изобщо мъжът да е свършил, за да те забремени. Преди еякулацията също може да те забремени. Да не говорим, че ако е неопитен, има опасност да свърши ненадейно.

Ако поне бяхте по-големи и една бременност не е чак такъв проблем, ОК, но във вашия случай си е опасно и една бременност ще ви създаде доста главоболия и то за цял живот. Или няма да можете да се развивате (в образованието, кариерата) и това ще има последици за цял живот, или ако абортираш, това ще ти нанесе психична травма за цял живот, да не говорим, че може и повече да не можеш да имаш деца никога, а и колко срам ще берете, докато казвате на родителите си, не е истина. И колко критики ще отнесете, че не знам как ще се справите с вашата крехка тийн психика.

Целта ми беше не да те плаша, а да те вразумя. Вържи си кучето да си е мирно селото, както се казва, а и ти самата ще си по-спокойна и ще се отпускаш и наслаждаваш по-добре.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c4d805c698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   По принцип няма лошо да го правите и без презерватив, но тогава задължително трябва да вземете други мерки да не забременееш, защото ви е доста рано да ставате родители. И не това с прекъснатия полов акт не се брои, защото е доста лесно да стане белята. Така, че ако ще го правите без презерватив тогава те съветвам да почнеш да пиеш хапчета.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 682f443ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Като забременееш питай пак какво мислим.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b1eba7f669
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Една позната правеше така - първия път като й закъсня, нерви, нерви, наду ми главата как я е страх да не е забременяла. Не беше, но със следващия й приятел белята се случи и хайде да прави аборт. Нещо се изпокараха покрай него и едва не се разделиха. А приятелят ти е постъпил много долно като е настоявал да не ползвате презерватив - и то едва е дочакал втория път! Това не е отговорно поведение, най-малкото, защото, ако забременееш и тръгнеш да правиш аборт, супата ще си я духаш само и единствено ти! Знаеш ли колко усложнения могат да настъпят при една такава процедура - усложнения, които да прецакат следващите ти желани бременности, да не говорим за това колко е неприятно за жената - и стреса и физическото измерение на нещата. На твоя му е много лесно - вкарва го, много му е кеф без, и накрая ти ще пострадаш. Това не е грижата, която дава човек, който те обича и му пука за тебе. Та опичай си акъла, че да няма рев после!

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c48dbd1bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Доверие в кое отношение му имаш? Да не се изпусне в теб ли? Защото дори да не свърши в теб, можеш да забременееш. Аз на моя приятел също му имах доверие, че ме пази, което си е било така, но сега съм бременна. За щастие не съм на 19. Така че сама си прецени дали ти се поема риска. можеш да си вземеш хапчета. По добре е от аборта. Но пък се излагаш на други рискове. Преценявай си.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c80cbe98e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Памперсите са доста по-скъпи от презервативите! Надявам се разбираш какво искам да ти кажа. Ако ти се рискува веднъж да стане белята и да правиш аборт ок, но според мен е глупаво.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e36352c002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката : Първо благодаря ви за коментарите, които написахте, като изключим безполезния коментар на номер 4.
Правих си тест - отрицателен е. И ще послушам номер 1 и 3 за хапчетата. Така поне няма да се налага използването на презерватив, но поне ще ми бъде спокойно.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 29f5236b02
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сексът с презерватив е като да помиришеш цвете с противогаз

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker