Сексът при хомосексуалните? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът при хомосексуалните?
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3140 пъти
Здравейте. Мъж на 27 години, хомосексуален и обвързан с мъж на 25 вече 5 години. Когато правим секс, използваме кондом, но се чудя, дали да не го направим без. Смисъл такъв, че и двамата сме мъже, няма другия да забременее, я.. Не сме болни или такива, но имам чувството че без кондом, удоволствието ще е по-голямо. Как мислите? Моля без хейт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 31a8b4f220
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Що не? Пробвайте.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 23679bea3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм жена и никога не бих правила анален с мъжа си без кондом двамата здрави - каквато и клизма просто да се направи, анусът никога няма да е стерилно място, а бактериите там са едни от най-упоритите и са причина за ужасни възпаления, ако попаднат в пикочния мехур и всяка жена, която е страдала от цистит, причинен от анални бактерии песен може да пее за това - един път 5 антибиотика изпих, Защото при жените просто физиологията ни прави много поддатливи, а анусът е близо ддо пикочния мехур,а ти искаш Да се изложиш на още по- непосредствен контакт с Едни от най-агресивните бактерии ?
Да не говорим, че никога не можеш да си на 100% сигурен, че партньорът е верен, а при анален ХИВ просто се хваща на 100%.
Иначе при орална не е нужно да ползвате кондом, но за анален секс - аз лично не препоръчвам, но сте големи хора, решавайте си

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 593d2d6d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз и приятелката ми никога не сме използвали, поради простата причина че няма на какво да го сложим презерватива, но според мен е препоръчително за вас.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cdf9c10932
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Светът е голям и СПИН дебне от всякъде!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 339b402696
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Разбира се, че без презерватив е по-приятно, дори няма нужда от лубрикант. Няколко пъти съм имал орален и анален секс след като и двамата с партньора ми си направихме тест за спин и сифилис. Номера обаче е, че сме женени и никой не може да гарантира, че проблема не може да го донесе някоя от жените ни. Затова отново минахме на секс с презервативи.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 23679bea3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 6 - ей това е, аз съм доста модерен човек, но и жена да имаш, и любовник - евала на вас - живеете на пълни обороти.
Иначе пак както писах - стига с този СПИН, има и други болести! То ти стига например, ако партньорът ти има някаква резистентна бактерия да ти влезне това в пикочните пътища, да се разпространи до бъбреците и само гледай. Най-обикновенна гъбичка или бактерия е по-опасна в днешно време от СПИН, който може да те хване в България с вероятност 2000/8 000 000, а 7-10% от населението са резистентни и никога не могат да бъдат дори ХИВ-позитивни и с две думи все ще оцелее човечеството.
Да не говорим, че както спите и с жени - някаква вагинална инфекция, гъбичка... после при любовника - ползвайте кондоми, бе, хора!
Аз ползвам дори при вагинален секс с мъжа ми кондоми и нямам проблеми, докато приятелките ми се скъсват от бели, зелени, кафяви течения - нормално - два организма, различни организми във всеки и на единият не му влияят, другият се разболява. То грип да прихване единият, другият може и да не го прихване или да го изкара на крак камо ли за анални и други бактерии.
Цъкайте си с кондоми, няма да ви стане нищо от това особено при анален секс - просто лигавицата на ануса не е направена за тази цел и докато вагината все пак има кисела някаква среда, анусът е беззащитен и от организмите, които ще вкараш без да искаш и ти на партньора си, особено ако си го топкал преди това в някоя вагина - ало, пазете се, бе хора!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 08c50284a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Нaскоро гледaх едно филмче зa порноaктрисите , животa им зaд кaмерa и в личен плaн. Споделихa че , преди aнaлен секс без презервaтив , освен зaдължителнaтa клизмa , лекaрят нa екипa им прaви нещо кaто промивкa с двa видa aнтибиотици. Не знaм кaкви сa aнтибиотиците , но вероятно ще имa инфо из нетa. Естествено , редовно си прaвят и изследвaния зa спин , те и половинките им в реaлния живот. Потърси зa тези aнтибиотици , виж все пaк дaли нямa и минуси честaтa им употребa. Можете примерно един в месецa ей тaкa зa " рaзнообрaзие " с aнтибиотиците , но в остaнaлото време с презервaтив зaдължително.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 75bae8df38
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Малее номер 6 хахаха нацията ни излезе много разкрепостена, не знам, но жените ви знаят ли, защото, ако не, не е честно и морално спрямо тях

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 9445c612c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей!
-Аз съм хомосексуалист и съм на 26 години,който живее в провинцията.Сексът без презерватив е по хубав от личен опит го знам...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: b07458ed74
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Трябва да си убеден, че той не ти кръшка, за да си позволиш това удоволствие в днешно време. Сифилис, хепатит и ХИВ са вече доста разпространени. Другите неща не са толкова страшни.
Аз си шибам моя пич без презерватив и нямаме проблеми. Удоволствието е несравнимо. Например сутрин в просъница, къде ще тръгна да слагам презерватив, просто както съм си го гушнал и той си потъва там някъде.
Надявам се, че ако се случи да кръшне, ще ползва презерватив - поне така сме се разбрали.
Гаранции за нищо няма в този живот. Прецени си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker