Безопасен секс с момче, което е имало много партньорки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Безопасен секс с момче, което е имало много партньорки
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2672 пъти
Здравейте,
поразтърсих се из другите теми, но не можах да намеря достатъчно точна информация за всичко, което ме интересува.
От скоро правя секс с новия си приятел (нямам особен опит преди него) и бих искала да съм съвсем наясно какви са рисковете да се появят някакви проблеми. До сега секс сме правили само с презерватив, въпреки че той иска и без.. каквото и да се говори за секс по време на цикъл няма гаранция за никой от дните от месеца, че не мога да забременея, ако не използваме кондом, нали? Имам и други въпроси относно свирките и полово предаваните болести... той има доста опит с момичетата и дори да е минало повече време от последния път, в който е правил секс с друга, пак ли съществува риск да е заразен с нещо? Нямам конкретна причина да го подозирам, просто искам да съм информирана. Има ли нещо, което може да стане, ако свърши в устата ми и гълтам и наистина ли може да се забременее без момчето да свърши, заради течностите, които се отделят преди това. Като цяло можете ли да ми дадете съвети относно предпазването от бременност или заболявания... предполагам, че не е добра идея да започвам противозачатъчни, без да съм се консултирала с генеколог, плюс това от тях няма ли странични ефекти? Кои са най-честите болести или инфекции, които могат да се предадат и как можем да ги избегнем? Чувала съм, че може да се хванат гъбички, без преносителя им да е заразен.. , . казвали са ми, че когато момичето е в овулация и момчето не се измие след секса има риск той да получи някакво възпаление. Изобщо има ли нещо вярно в това и ако има какво би могло да стане пък на момичето.
Благодаря предварително на отделилите ми време, надявам се да получа компетенни разяаснения и съжалявам, ако съм писала глупости, но съм на 17 и предпочитам да попитам и да съм наясно, дори въпросите да ви изглеждат безсмислени.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: a7c52d18c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много въпроси и всичките имат един отговор - КОНДОМ.

Първо дори да е нямал много партньорки преди това, шансът да се е заразил е на лице и не говоря за ХИВ, което е малко вероятно, а за сифилиси, трипери, хламиди, ЧПВ, хепатит какво ли не...

Ако искаш да правиш секс без кондом, нека да се изследвате и двамата за полово предавани болести, а ти да почнеш да взимаш противозачатачни, освен ако искаш деца.
Средно положение просто няма - отговорът на въпросите ти е ДА, ЗАБРЕМЕНЯВА СЕ БЕЗ ПРЕДПАЗНИ СРЕДСТВА.
При орална любов иначе поне от ХИВ не можеш да се заразиш, но от всичко останало - разбира се.
И все пак в устната кухина и стомахът средата е много негостоприемна за вируси и бактерии, а и не можеш да забременееш така и може би рискът си заслужава, но при вагинален и анален секс задължително с кондом

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f5d0770fee
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Презервативът е единственият начин за предпазване от венерически болести. Но дори той не може да те предпази от всичко - например човешки папилома вирус. В последно време кондиломите, които са щам на папилома вируса, са доста разпространени чувам. Естествено, че колкото повече партньори имаш, толкова по-голям е шансът да лепнеш нещо. То всъщност гаранция няма, но все пак избирателност някаква е задължителна. Щом знаеш, че си чука наляво и надясно изобщо не бива да се съгласяваш на секс без презерватив с това момче. Ако не иска, да си търси друга - не си си намерила здравето на улицата и трябва да се грижиш за себе си. Ти, не очаквай той или някой друг да го направи. Контрата винаги остава у жената в тая игра.
Ако използвате винаги презерватив, друга контрацепция не ти е необходима. Приятелят ти е потенциално опасен при живота, който води, така че не прави компромиси със себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 3174451edc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Чудя се от кога не бях чел по-голяма простотия. И не визирам само темата, ама и първия отговор в нея. щях да падна от смях от стола. Отначало си помислих, че си 15-годишна, ама явно само по лична карта си на повече. Забравила си да споменеш, че въпросния тъпкач е на около 30 . Ползвай задължително презерватив, колкото и да иска той без. Щом с тебе иска, начи и с предишните е искал, се се е намерила някоя куха лейка да му се върже и, ако ти му се вържеш, я Дядо Мраз, я някой щъркел напролет ще ти донесе нещо ;)
А и още нещо, ползването на презерватив намалява вероятността подобни същества да се размножават, а т'ва хич не е малко ;)
А, да, и първо се пита, тогава се свалят гащите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a7c52d18c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 - кондомите не предпазват на 100% от ЧПВ, но с пъти намаляват вероятността да го барнеш . Аз съм се изследвала и съм негативна - правила съм секс само с кондом и съм сигурна, че мъжът ми няма начин да не е носител, защото е водил доста разгулен живот преди мен :)
Но ЧПВ все пак не е венерическа болест, а си е нормално нещо и винаги го е имало - разболяват се само и без това отслабналите организми.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1d28654a83
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Доста неща искаш да знаеш и това е хубаво. Щом приятелят ти е имал доста партньорки преди теб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ползвайте презерватив, защото някои болести остават скрити с години и човек може дори да не знае, че е носител на вирус, но да зарази партньора си. Така, че ако приятелят ти държи да го правите без презерватив, тогава и двамата трябва да се изследвате, за да е сигурно, че никой от вас не е болен от нещо. Обаче дори и двамата да сте напълно здрави, ти трябва да помислиш за надежден метод за предпазване от бременност. И под надежден метод нямам предвид прекъсване на половия акт, защото както и сама знаеш понякога има малко сперма в течността, която се отделя преди еякулацията и от нея също можеш да забременееш. За това най-добре иди да ти предпишат таблетки. Ако лекарят е избрал правилните за теб, не би следвало да имаш никакви странични ефекти и проблеми. Аз съм на Диане 35 от няколко години и съм много доволна. Обаче едно че ми ги предписа лекарка, то и без това в аптеката няма да ти дадат такива хапчета без рецепта, второ, че мен ме изпрати на кръвни изследвания за да е сигурна лекарката, че ми предписва най-правилните таблетки. Ами в общи линии това е, забавлявайте се, ама го правете умно за да няма неприятни последици като болести, нежелана бременност, аборти и т. н. И ако имаш още въпроси не се срамувай да питаш лекарите, в крайна сметка това им е част от работата, а и те са хората, които ще ти дадат най-добрите отговори за всичко свързано с полово предаваните болести, предпазването от забременяване, методите за предпазване, как да се предпазваш правилно, кой метод е най-подходящ за теб и всичко останало, което те интересува по темата. Така, че никога не се срамувай да питаш. По-добре да попиташ и да получиш отговор отколкото да разчиташ на случайно дочута от някъде информация и да стане някоя беля.

 
  ...


...
преди: 8 години, 8 месеца
hash: 50b8379d9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей. Аз съм девствен - ако искаш ми пиши. Можеш да ме намериш дискретно в anonyfish. com с псевдоним creyx съм. Това е сайт за анонимен чат - не е реклама или нещо от свързано с ХХХ.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker