Изпитвам огромен страх от интимност и секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Изпитвам огромен страх от интимност и секс
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3600 пъти
Здравейте! Момче съм на 25г. Преди години мислех, че е маловажно, но сега взе да става сериозен проблем. Имам фобия и тотален страх от интимно сближаване с момиче и това е още откакто бях малък.. даже от смъртта не ме е страх толкова много. Сега всички ми се подиграват ако разберат, че не съм бил с момиче и това много ми тежи. Опитвал съм се да го преодолея, но колкото повече се боря срещу него толкова по силно става. И направо не виждам никакъв изход, чувствам се малоценен, без самочувствие и желание за нищо, не виждам смисъл от живота. Какъв изход предлагате. Обмислям да отода на хипноза в краен случай.

Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6401943a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Веднага на психоаналитик или поне на психотерапефт - тук никой не може да ти помогне - ако страдаш от фобията си - трябва да се лекуваш.
При толкова сериозен проблем не можеш да си помогнеш сам - дори и да искаш много. Само специалист може да те излекува като при психотерапията дори не е много дълго, но аз пак ти препоръчвам психоанализа да направиш, защото ми намирисва на сексуално или друго насилие от жена в детството ти. Може би си имал много властна майка или баба?
Друг варянт е страх от кастрация пак обаче заради такава жена. Най-вероятно се е случило с теб нещо като си бил под 4 г. и не си спомняш - затова ти трябва и психотерапефта.
Много често е например да бъде хванато момче от майка си или баба си в тази възраст да си играе с пениса и да бъде заплашено с думите „не го пипай, ще ти го отрежа“ - това често е фатално после за зрелия мъж дори той да не си спомня!
Ти засегна вторият най-голям човешки страх - от смъртта. Първият е страхът от кастрация (загуба на крайници, включително ръце, крака, глава) - този страх е по-силен от страха от смъртта дори и ти пречи да имаш интимност с жена.
Възможно е да ти кажат тук, че си бил хомо или асексуален, но аз реално не го вярвам - самият факт, че за теб се подразбира, че сескс жена е страх, значи, че ти същност си мислиш за секс с жени (сигурно и мастурбираш при такова порно), но те е страх от самият контакт с жената
Добрата новина е, че проблемът ти е много добре изкристализирал, КЛАСИЧЕСКИ И ЧЕСТО СРЕЩАН - много бързо ще се ориентира терапефтът, кои струни да натисне и дори след 3 до 6 месеца ще усетиш разликите и ще си се преборил с проблема, а ако се лекуваш и малко по-дълго - ще разбереш и много повече неща за себе си.!!!
Затова - на психотерапефт, няма нищо срамно - АБСОЛЮТНО ТИ НЕ СИ ВИНОВЕН ЗА ПРОБЛЕМА СИ, А НЯКОЙ ОТ ДЕТСТВОТО ТИ - ЖЕНА Е КАТО ПОЛ, ти си знаеш иначе (може и да е учителка от детската градина, но мисли за това, какво ти се е случило до 4-5 г. възраст ако си спомняш изобщо!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОБАЧЕ НА ТЕРАПЕФТ, АМА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, АКО ИСКАШ НОРМАЛЕН ЖИВОТ, ДЕЦА!!! СЕМЕЙСТВО

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 226f84eab3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересна тема, но информацията е недостатъчна, за да се получи пълноценна дискусия. Поначало как контактуваш с жените - не говоря за интимности, а за нормално ежедневно общуване? Имал ли си някакви неприятни преживявания в детство и ранен пубертет, които биха могли да обяснят този страх? И от какво точно те е страх - дали ще се представиш добре? Измъчвали ли са те натрапчиви мисли - не само по отношение на секса, а изобщо?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e197089eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Автора: В семейството дето съм израстнал секса беше табу тема... нашите са си доста срамежливи и никога не съм ги хващал да го правят за 20 и кусур години... нз даже как са не правили. Иначеси спомням, в четвърти или пети клас как всички се смееха ако някой си има приятелка и това може би също ми е повлияло... след това в 8 клас изпитах тотален шок понеже бях с 26 момичета и само 4 момчета в гимназията... и тогава хормоните не прощават и почти всички момичета ме тормозеха понеже не им обръщах внимание, просто тогава бях концентриран върху уроците, а не върху тях и това още повече ги влудяваше, понеже ако се бях разпу снал щях да зарежа уроците понеже нашите ми промиваха главата колко са важни. И така доста момичета ми предлагаха секс и връзки, и аз още повече ги игнорирах( тогава даже ме беше срам и да говоря с момичета понеже бях свикнал само с момчета да говоря понеже като си в по ниски класове момчетата се събират с момчета и момичетата с момичета). Имах сексуален нагон, но когато и да ми се приправеше предпочитах да си свърша работата пред компютъра отколкото да се занимавам на живо и да се тормозя, просто така ми беше по лесно. И така завърших, после бях задочно в унито и пак нямах среда само с наще стоях и на работа и това е. Към 2012 взех вече да се отпускам и да завързвам дълги разговори с момичета, но това беше нож с две остриета. Рано или късно разговора взе да опира до секс и тогава капитулирвах и зарязвах всякакви контакти понеже те ми разправяха колко много били го правили а аз нямам опит и още повече се сдухвам., тази година бях на морето и там с едното момиче си бяхме заедно, но тя искаше да я оправя най накрая( а целият хотел искаше да я оправи, но тя само с мен искаше) и пак не успях понеже изпитах адския ужас и пак капитулирах... тя се разсърди и каза, че не съм добре и това беше :( В тотален колапс съм в момента

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cc5aeb583d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Първо - от къде мислиш, че идва проблема? Нещо в детството ти или дългото време без интимност? Иначе решението е едно: изправяш се пред страха ти. Аз съм момиче и до 18 годими не беше страх също. Но в крайна сметка го направих и всичко мина. Сега просто се кефя на интимността ни с приятеля ми. Била съм само с него.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 58d93fc701
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Малиййй.. да беше женка - да те разбере човек. Те могат да забременеят и т. н. Ама ти си МЪЖ, бе джанъм? !

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5068f86c67
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Май ти трябва специалист. Върви на терапия. Ние тук няма как да ти помогнем.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e197089eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не знам какъв специалист би ми помогнал...само ще си дам парите на вятъра май...другото което е съм си мислел, че ако го направя след това какво следва...ще взема да се привържа към момичето с което съм го направил или по нататък с някое друго...после може да прерастне във връзка после ако се скараме да се разделим...пак ужас...в другия вариант е да иска деца и семейство, което също е ужас за мен понеже да правиш деца и семейство в тази икономическа и политическа ситуация трябва да си мазохист и самоубиец според мен...а скоро има голяма вероятност и световната икономика да рухне понеже Америка е пред финансов колапс...както и ЕС също...и не искам децата ми да страдат и да живеят в тоя ужас и да бъдат мачкани от системата...може би подсъзнанието ми помага в този случай и затова също изпитвам страх от връзки и интимности с жени

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c27345a06c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   С мъжете как си? Да не си поредния гей?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9f05dd72f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Това, което си разказал за семейството, не ме изненадва изобщо, определено е един от факторите, повлияли на сексуалните ти възприятия. Разбирам те добре, защото съм на твоята възраст без опит в интимните отношения. Поне с баща ти не сте ли коментирали темата? Родителите ти сигурно те подпитват нямаш ли приятелка, може би ако говориш с него и той се отпусне да говори, и на теб ще ти олекне. Съвет от психолог можеш да потърсиш винаги, но най-важното - не изпадай в колапс, все пак има и други неща в живота освен секса, не се фиксирай върху проблема, но щом ти пречи - търси решение, успех.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e197089eeb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Не съм гей, възбуждат ме жени, но какво да се прави. Не съм правил секс въобще. С баща ми съм скаран тотално така , че няма какво да говоря с него...но проблема е, че всеки като разбере , че не съм го правил се отнасят с мен като с прокажен и ми се подиграват и отбягват...това е огромен проблем за мен и ме съсипва, просто не виждам изход, освен да се затворя напълно и да карам на вегетативно състояние.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3d9524b020
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първо не се притеснявай толкова! Едва ли си единствения на земята с този проблем. Мисля, че е нереално обаче да мислиш за раздели и т. н. преди дори да се е случило нещо. Аз също имах подобен страх, но реших, че някой ден ще срещна правилния човек. Срещнах го, влюбих се ужасно, страхът изчезна.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c570122281
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз спах с жена за пръв път на 23 години, съветвам те да не се отчайваш. Аз като ученик на едни се надувах, аз исках една перфектната визия, но с нея само се обарвахме и гушкахме, после имах задръстена компания в даскало и не ставах от компютъра, а пак исках онова момиче, което вече бе в друг клас, даже и днес след ксто си имам приятелка и не съм си говорил с онова момиче за повече от 5 минути вече 9 години след това я сънувам, чувам гладът й и гледам снкмките й във фейсбук понякога, а имам връзка с момиче от 1 година вече. На 18 исках вече да спя с жена, но ме беше срам от обикновените момичета и викнах проститутка, беше грозна и дебела и освен свирките други не ми хареса. След това започнах работа и излизах рядко по дискотеки, но пак се дърпах на момичета и повече си лафех с тях.. Дойде момент в който относо опитах с компаньонка, но готина и пак не стана нищо, след това си хванах приятелка, поддадох и до ден днешен сме заедно. Хванах се за първата, влюбих се по някакъв начин, заобичах я и сексуални изневери нямам, но съм се целувал с други, общувам добре с момичетата без да се надувам на тия които не харесвам или срамувам на по-готините, но както казах се хванах за първата, в онзи момент просто исках момиче без да мисля коя и какво, днес вече съжалявам, защото имам чувства, честни сме и открити, но удовлетворението е единствено в лЕглото, кара ме се, не достатъчно умна, като цяло всеки казва, че не е за мен, че съм по-хубаВ, по-умен и т. н. Но аз не мога да я оставя, защото другите са ми казали, вече съм свикнал с нея, но ако имах опита с жените, може би рано рано щях да стопирам тази връзка и да сменям, уви не става. Не секса е най-важното. За година го наВаксах за целият си живот и не изпитвам удовлевтворение от тоВа, ами от разбирателството, а това е мираж

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b85af1a3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторе, сега разбирам. Пречат ти всички вероятности, които си изредил по-горе. Съветът ми е да не го мислиш толкова. По твоята логика не бива да се прави секс, заради кризата. Майната и на кризата, и на икономиката. Направи го за себе си, бъди егоист, ако трябва преди това предупреди момичето, че за сериозна връзка не си готов още. Повечето момичета биха приели да си легнат с теб и при това условие. Ще кажеш, че е нагло. Може и така да е. Но в крайна сметка всеки си гледа живота. И щом това те измъчва, имаш пълното право да се освободиш и дори- да бъдеш лошо момче. Поне за малко :) Успех От Пловдив!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 693cb195f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Като за начало съм съгласен с идеята за психолог или психотерапевт. Ние българите сме малко по-старомодни в това отношение, но ще ти помогне. Не мисля, че ще са пари, хвърлени на вятъра.

Второ, това с кризата и че Америка фалирала си е направо смешно. Не ги мисли американците, те са нацията с най-много оръжие и ще се оправят. Ще напечатат малко повече долари, ако тряба и така. България е в криза вече 25 години не защото Америка затъвала в дългове или заради световни финансови кризи, а защото губи демографския си потенциал. Мислене като твоето само ни забатачва още повече.

Трето, ако се притесняваш да кажеш на първото момиче, че си още дествен, а си вече на 25г., то не ? казвай. Кажи ?, че преди си имал дълга връзка с момиче, което много си обичал. В последствие, преди няколко години например, тя те е напуснала и оттогава не си бил с друга и тъгуваш по нея и накакви такива глупости. Трябва да си малко майстор на късите разкази. (Както казваше един мъдър Черноморски гларус.:-) ) Това ще ти даде оправдание, че първите пъти няма да си много на ниво. Освен това така ще изглеждаш като "мъченик от любов" и мадамата ще се почувства малко или много поласкана, че след толкова години, когато си избрал да отвориш сърцето си отново, си избрал нея. Така ще ти пусне по-лесно, а и ще ти даде оправдание да се разделите след някой и друг месец, след като си понатрупал малко опит. Ще кажеш, че все още не можеш да забравиш предишната, мислел си, че с нея ще можеш, но не се е получило и ти трябва малко време сам, за да преосмислиш живота си и някакви такива други глупости. Ще го пооформиш малко.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 560606368f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   http://pickup-project.net/

Разгледай форумът, там помагат на така наречените от тях сдуханяци, да се оправят и да станат пичове, след които всяка мацка ще тича..

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5c710ff582
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, това, което си писал в коментар 8 ми прилича по-скоро на сюжет за холивудска психодрама отколкото за нещо реално.

връзка->влюбване->ужас от раздяла->бременност, дете->рухване на икономиката->фалит на САЩ и ЕС->мазохист-самоубиец!!!

Бухахахахахаха!!!

Имаш психични проблеми според мен, като, съдейки по сериозността, лъхаща от думите ти, не са от вчера. Определено тук няма кой да ти помогне, трябва ти квалифицирана помощ.

От мазохист-самоубиец на 35г. с едно дете, изправено пред световния глад и криза, следящ всеки ден новините за финансовия колапс на света и Америка....

Направо нямам думи, ако всички мислеха като теб, поне глобалния демографски проблем щеше да изчезне (особено ако жълтурковците и индийците мислеха така).

Пак ти казвам, проблемът ти не е за тук, психотерапия ти е нужна, в пряк контакт със специалист и то, имаш фобия а това е на психическа основа.

Venom

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3c33622087
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   Според мен имаш страх от първия път и аз почнах по късно и то с хубава жена, заради тежко детство и тн. по-скоро го отлагах заради простотията на времето ни.
Нормално тая тема да е било табу, навремето не се е говорило за това, на по 20 години да се раждали, извода е че деца не могат да възпитават деца и крайния ефект го виждаме по улиците.
И още един съвет, тия дето разправят колко и какво са правили, са най-обикновени крави без голям опит, познавам достатъчно бройкаджиики и знам как се дръжат. И явно не си грозен щом ти предлагат.
Намери си някоя по-скромна, има достатъчно симпатични такива и се изчисти главата от мисли като се стигне до секс, все едно правиш нещо механично и естествено.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3c33622087
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   И ако искаш отиди на психолог, има много хора който го правят дори тук в БГ, макар че е доста по скрито от нормалните държави.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker