Липса на либидо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4697)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на либидо
преди: 14 години, 14 дни, прочетена 7472 пъти
Нямам либидо, никакво желание за секс от около две години и се плаша. На 30 съм, жена в разцвета на силите си. Преживях любовна психотравма, която ме лиши от чувствеността ми. Влюбих се в друг така както никога преди, но от желание да постъпя добре прекратих връзката, не изневерих на съпруга си, не позволих интимна близост с другия нито веднъж. Не последвах инстинкта си да се любя с другия докато спра да дишам от лоялност към мъжа ми. В същото време от благоверност към другия отказвах секс със съпруга си. Това ме подтисна и обърка. Потърсих психологическа помощ. Бях на билкови антидепресанти. Те ми повдигнаха духа, но не ме излекуваха от вината. В крайна сметка запазих семейството си, всичко започна да се връща по местата, но още ме боли душичката и не знам как да се справя с болката.
Преди да се случи това бях изключително чуствена жена. Оргазмите ми бяха от онези мокрите. Нямах граници в секса. Експериментирах, правех всичко, което ми харесваше. Бях дива и ненаситна.
Искам да ви попитам с какви средства мога да си възвърна предишната сексуалност, старото аз, как да се излекувам , защото не мога да се понасям такава, лишена от живот, а и съпругът ми се разочарова с всеки изминал ден.
Ако някой има моя проблем нека сподели как се справя! Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 13 дни
hash: 69711e8788
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да се успокоиш, да се оттърсиш от чувството за вина, гледай малко по оптимистично и нещата след време ще се оправят. Успех!

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 8f73cf2178
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Незнам какво да ти кажа...аз имах същия проблем ,също мъжа ми ме разочарова,също се влюбих в друг,също се стисках поради същите съображения като твоите,,но с тая разлика че накрая го направих-не за да си върна,а се замислих ,че горе няма да ми дадат медал за вярност,и като човека отсреща не ме цени-не казвам че е правилно по принцип ама аз не съжалявам,пък и сега нямам липса на либидо

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: 0da6668d5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Здравейте, съжалявам, че не мога да ви помогна със съвет... само мога да ви съчувствам и да следя тема, тъй като аз също имам проблем с либидото (причините са други)... пожелавам ви скорошно разрешаване на проблема, защото знам, че в такава ситуация и двете страни усещат дискомфорт...

 
  ... горе^
преди: 14 години, 13 дни
hash: 91bf0211cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не мога да ти помогна със съвет с какви средства да възвърнеш сексуалността си, но искрено те поздравявам, за това което не си позволила да се случи - да изневериш. Радвам се за теб, мила. :) По - добре сега да питаш как да подобриш желанието си за секс, отколкото да съжаляваш, че семейството ти е разбито заради твоя грешка.

Още веднъж сърдечни поздрави. :)

ЕЛИЗАБЕТ

 
  ...
преди: 14 години, 13 дни
hash: f90e48dc38
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Може би мога да помогна .. не, че съм изживял същото, но мисля, че знам естеството на проблема!

Според мен в основата на всичко това са претенциите ...
Претенции към другите (мъжете) и най-вече към себе си (то от това са и претенциите към другите)

1. Спри да гледаш телевизия! (или поне намали)
2. Опитай се да откриеш (за себе) си какво правиш тук (сега в този живот) и какво искаш от него изобщо!
3. Осъзнай, че не си "виновна" за ситуацията, в която се намираш, но си "отговорна" за нея и можеш да я промениш.

Не, съм сигурен, че ще повярваш на това, още по-малко, че ще послушаш съветите .. но знае ли човек ...

 
  ...


...
преди: 13 години, 3 месеца
hash: c419e7cdb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хубаво е, че не си изневерила, въпреки последствията! ! ! Че то от тези" проби" на курви се обърнахме и мъжете, и жените:) Щеше да имаш либидо, но на каква цена! Още повече, почти сигурно щеше да си развалиш семейството, щом толкова силни чувства и страсти бушуват в теб, това не може да се скрие. Трябва човек да има ценности, а и ми се струва, че съпругът ти не е лош човек и не те е разочаровал с нищо съществено. Иначе щеше да го споменеш. Това, което изпитваш към другия е просто физическо привличане. И тук стигаме до извода, че човек е единственото същество в природата, което само решава дали дали да бъде полигамно или моногамно. Лично аз ценя съпружеската вярност и от двете страни. Както и това, да се търсят решения на проблемите, а не от разочарование или нещо друго да се скача в чуждо легло.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 3 месеца
hash: 86d70c3e32
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 5 ти е дал много правилен отговор. В крайна сметка ти си направила първия опит за връщане към живота, след като ясно разбираш причината за липсата на либидо. Аз имам подобен проблем но с приятелят ми. И разбрах едно. Сподели с мъжът си проблема, кажи му че заради изживят стрес нямаш желание и му поискай помощ. Мъжете не могат да предугаждат както ние жените. На тях им трябва точно и конкретно, така са програмирани. За това споделяй, споделя, споделяй. И както номер 5 ти казва - намери себе си, чрез някакво занимание, хоби, дори ако щеш 30 мин. в които да слушаш любима музика и да пееш. И не прави това фикс мисъл. Кажи си, че ти няма нищо, че си най-страстната жена, най-дивата и можеш да накараш мъжа да вие от страст. Вдигни си самочувствието с автомисъл, колкото и да е налудничево за повечето - повярвай ми има ефект. Аз така помогнах на моята любов. Успех!
Вари.

 
  ...
преди: 10 години, 3 месеца
hash: e8737cb9f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ужас... Позната история... :(((

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker