На 28 г. съм и никога не съм бил с жена и не съм имал връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120988)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

На 28 г. съм и никога не съм бил с жена и не съм имал връзка
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 9298 пъти
Здравейте! Аз съм на 28г и До сега никога не съм бил с жена, не съм имал връзка и не съм изпитвал каквито и да е било чувства към жена. Напоследък се чувствам много самотно а и изпитвам огромна нужда от секс:( Не ми казвайте да отида на проститутка защото това е унизително:( И ти първия ми път да е с такава жена :( Не зная какво да правя:( Искам да срещна едно красиво истинско момиче с което да съм щастлив и да изпитам всички тези емоции които съм пропуснал но... Виждам, че никое красиво симпатично момиче не ми обръща внимание :( Никоя не ме заглежда никоя не ми се усмихва никоя не ме заговаря:( Пробвал съм и в сайтове за запознанства но и там никоя не ми обръща внимание или не ми пишат или ми казват че не съм техен тип:( Какво да правя :( На 28г съм моите връсници са имали по няколко връзки имали са сексуални отношения с няколко жени някой дори са женени с деца а аз... дори не зная какво е да целунеш момиче :( Чувствам се много самотно... Усещам че и липсата на секс започва да ми влияе зле. Чел съм някъде че оказва влияние... ставаш нервен раздразнителен, чувстваш се все уморен все неспокоен недоспиваш си не можеш да се средоточиш бързо забравяш започваш да изпитваш болки в слабините и всичко това мисля че и на мен ми се случва не зная какво да правя. А и хората ме смятат вече за странен за гей. Знам че е много странно мъж на 28г да няма никакъв контакт с жена да не е имал :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 63

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 343ca378ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Прочети за Закона за привличането. Когато искам да постигна нещо, а не става, просто благодаря и изпитвам най-дълбоко и емоционално признание към съдбата предварително, че вече е станало. Правя го всяка вечер на лягане, докато не стане част от същността ми, т.е. да започна да го чувствам перманентно и спонтанно. Обикновено става в рамките на няколко месец-два и след още месец-два се сбъдва и напрактика. Отделно винаги благодаря за минали неща, за да не губя тренинг (човек винаги има за какво да благодари - за здраве, за възможността да изкарва пари, дори да са малко, за покрива над главата си и т.н.). Докато го правиш, освен благодарност трябва от самосебе си да изпитваш удоволствие, спокойствие или облекчение, че вече е на път да ти се даде. Но ако докато го правиш, усещаш някакъв дискомфорт, напрежение, съмнение, нетърпение, значи нещо не е наред и няма да проработи. Когато се случва това, преди да благодаря, просто изпитвам чувство на смирение (да не се бърка с примирение, това е доверие към съдбата и липса на вътрешна борба), както и прошка към съдбата (за несбъднатите мечти), към родителите ми, към себе си и изобщо към всичко, в случай че в мен е останала обида, болка или чувство за ощетеност от миналото, вкл. и на подсъзнателно ниво.

Аз също бях самотен дълги години, но така срещнах жената мечта за мен, станахме семейство, имаме дете. Освен това така си намерих желаната работа, купих си желаното жилище на желаната цена, излекувах се от нещо, което трябваше иначе да се оперира, но имаше риск да остана инвалид и пак да не се излекувам, понеже операцията щеше да е доста сложна, даже лекарят каза, че това е единственият такъв случай в цялата му практика. Също така и баща ми така се излекува от алкохолизъм и така в момента съм на път да стартирам собствен бизнес.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 343ca378ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Прочети за Закона за привличането. Когато искам да постигна нещо, а не става, просто благодаря и изпитвам най-дълбоко и емоционално признание към съдбата предварително, че вече е станало. Правя го всяка вечер на лягане, докато не стане част от същността ми, т. е. да започна да го чувствам перманентно и спонтанно. Обикновено става в рамките на няколко месец-два и след още месец-два се сбъдва и напрактика. Отделно винаги благодаря за минали неща, за да не губя тренинг (човек винаги има за какво да благодари - за здраве, за възможността да изкарва пари, дори да са малко, за покрива над главата си и т. н. ). Докато го правиш, освен благодарност трябва от самосебе си да изпитваш удоволствие, спокойствие или облекчение, че вече е на път да ти се даде. Но ако докато го правиш, усещаш някакъв дискомфорт, напрежение, съмнение, нетърпение, значи нещо не е наред и няма да проработи. Когато се случва това, преди да благодаря, просто изпитвам чувство на смирение (да не се бърка с примирение, това е доверие към съдбата и липса на вътрешна борба), както и прошка към съдбата (за несбъднатите мечти), към родителите ми, към себе си и изобщо към всичко, в случай че в мен е останала обида, болка или чувство за ощетеност от миналото, вкл. и на подсъзнателно ниво.

Аз също бях самотен дълги години, но така срещнах жената мечта за мен, станахме семейство, имаме дете. Освен това така си намерих желаната работа, купих си желаното жилище на желаната цена, излекувах се от нещо, което трябваше иначе да се оперира, но имаше риск да остана инвалид и пак да не се излекувам, понеже операцията щеше да е доста сложна, даже лекарят каза, че това е единственият такъв случай в цялата му практика. Също така и баща ми така се излекува от алкохолизъм и така в момента съм на път да стартирам собствен бизнес.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 41f3554c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Имa тукa в сaйтa еднa, вече вторa годинa повтaря кaк в " хрaмa " и щял дa влезе специaлния и то след брaкa;)))
Инaче те крaсивите и симпaтични момичетa не чaкaт до среднa възрaст, a живеят животa с всичките му емоции.. не рaзчитaй нa тях.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d8e61cc3e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Ходиш на проститутка или чакаш съдбата да се усмихне. При тази пасивност от страна на жените, няма как да си оптимист за второто. Ии каква точно е разликата? Някоя за една вечер или такава за няколко месеца, пак ще ти се бърка в джобовете и ще ти се правят фасони и престорени муцунки. Брат, познавам човек в такова положение на 38! Живеем в к*******и времена и на тегаво място. Не им обръщай внимание на критикарите, нямаш проблем в общуването. Жените бягат с 200 от скромни, неуверени и бедни мъже. Не е достатъчно да си честен и хубав, трябва и да си паралия. Те познават тихите и копнеещите с поглед, маркират ги в съзнанието си като аутсайдери. Усетят ли желанието за секс, няма да ти вържат, повярвай ми. Преди година бях на едно купочне с приятели и видях следното: Две момичета се опитваха да съблазняват един непознат младеж от друга компания, а той не им обърна никакво внимание. Хубави момичета искаха тройка и той седи и няма настроение. Завиждах на това момче и се ядосвах на апатията му. Бил нормален но искал сериозно момиче. Еми какво да ти кажа, ако бях аз там и тия се натискаха само да кажа " айде тръгваме ли да правим тройка " и веднага щяха да се нацупят, аз също изглеждам добре като онзи, но аз знам какво искам и те бягат от мен. Жените не обичат секс и използват клишета за оправдание. Няма страшен риск да се зачене дете в 21 век, има си предпазни мерки, хапчета и какво ли не. Причината не е страх от забременяване и венерически болести. Причината е, че те търсят балък с пари. Знам какво ти говоря и съм минал този период на отчаяние и въпроси. Парите и неприязънта към секса, това са причините и съм напълно убеден. Как беше приказката? " И врагът ми знае че съм прав "

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 77461364e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Не се здухвай пич.. аз съм на 22.... и все още съм девствен.. (това е първия път в живота в който го споделям :D - всичките ми приятели мислят че не съм защото са ме виждали със доста момичета)бил съм сигурно със 10 момичета и все яки путки.. под яки имам предвид наистина яки... и имам проблем със ставането на оная ми работа.. заради това че се друсам... а още на 16 години трябваше да го направя... но това е друг въпрос :D остави мен... промени външния си вид, започни да тренираш, ходи на дискотеки, кафета и т. н хвърляй всеки лев там... и ще удариш някоя :)... а ако ти нямаш пробелми със ставането... и ако се чувстваш здухано почвай да зимаш някои опиати... и да черпиш малките кифли.. все някоя ще забършеш :)... аз постояно съм във контакт със момичета но като стигне до секс... се отлагам... което е доста лошо и се по трудно става... свикнал съм само на порно... но при теб.. вече е.. ти си на 28... не че аз съм роза... но... както казах.. събери парички.. на 28 предполагам работиш... купи си лъскави и тарикатски дрешки.. направи 2 3 4 5 дискотеки и все някоя ще дойде при теб и ще забършеш.. :) дано да съм помогнал.. след като не мога да помогна на себе си...

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 4235f27213
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Не си само ти приятелю,аз съм същият но съм на повече години,няма смисъл да се тормозиш за това,на някои не ни е писано да имаме човек до себе си,аз вече съм се примирил,не го мисли,ако е писано ще стане,ако не,здраве да е.И мен като теб никоя не ме иска,омръзна ми да страдам по чуждите жени,но вече не ми пука,може би така е по добре.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 31c43f5c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз съм като теб. Знам какво ти е. Няма смисъл да ти обяснявам защо се стигна до тук, че на една такава възраст ( аз съм горе-долу на твоите години) аз не съм спал с момиче. Въпроса е от сега нататъка какво мога да направя. Най ме измъчва това, че мен ме харесват жените, но се страхувам от това, че не ставам в леглото, именно защото не съм го правил никога. Оня ден се запознах с едно момиче на около 20 год. Сигурен съм че ако се задействам, нещата ще станат, но проблема е, че тя е само на 20 а вероятно има много опит и ако си легна с нея ще ми се смее и всички ще разберат. И на мен ми писна вече, имам чувството че ще остарея без да съм правил секс. И мен като теб ме мислят за гей, което много ме изнервя.
На коментар номер 6 искам да му кажа да се стегне и да се бори, а не да се примирява и да се предава.
На коментар номер 5 му пожелавам да спре тая дрога и да живее нормален живот, както направих аз. Просто трябва да смени приятелите и да влезне във фитнес залата. Познавам и други, които го направиха. (естествено има значение за каква дрога става въпрос, че ако е хероин нещата са различни )

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ad9c6c4369
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   От номер 4 - Филмари гледам оценката на мнението ми и се заливам от смях. Още ли има живеещи на Марс? И кое точно е грешно в това което написах? Не е вярно, че може да има девствен мъж на 38 ли? ВЯРНО Е и може даже и на 50да има!!!! Не е вярно за стремежът на жените към заможните мъже? ВЯРНО Е! Не е е вярно, че ако си без работа и живееш при вашите, не те наричат аутсайдер ли? ВЯРНО Е! Не е ли вярно, че си падат по меки китки, щото няма да се стигне до секс и само те ще водят инициативата? Ами палавниците с голямата уста, дето много приказват? Като им се навиеш стават кротки като монахини. Трябва да живееш в друго измерение за да ми дадеш минус. Не ми давайте положителен вот, но не ми давайте и отрицателен. Това гласуване тук е излишно и не определя кой е прав. Аз мога да съм висшист и да напиша тук факти от геологията, но някой ще ми даде минус за удоволствие! Не сме обективен народ, няма нужда от звездичките.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 268a962844
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

9.   На крива ръкета, космосът ? крив.
Дори да има известна доза истина в горните коментари, просто няма начин да промените света и жените, а се вижте сами какво представлявате.
Повечето девственици (мъже и жени) над 20 г. имат нещо общо - прекалено големи очаквания и идеализиране едва ли не на секса, вяра в приказни Принцове и Принцеси и търсенето на ИДЕАЛНИЯ партньор без те самите да са идеални, защото такива хора няма.
Иначе дори най-грозните, дебелите, простите хора на тази планета си правят семейства и си имат деца, но това е защото са имали реалистични очаквания и са се съобразявали със собствената си атрактивност преди изобщо да си правят илюзия, че някой Брат Пит или Памела Андерсън ще им обърнат внимание.
Така, че ако сте стеснителен, не особено успял и не особено добре изглеждащ мъж, ами потърсете сред по-пълните жени, сред по-необразованите и по-зле материално от вас, защото коя засукана адвокатка да кажем ще ви пусне - ами тя ще си има с ПРАВО претенции. Жените сме моногамни по-скоро, а и можем да създадем семейство с един мъж - дискриминацията е естествен процес, тук ние не сме социалистки и не можем да огреем всеки по равно така както и най-грозните и неспособните сред нас също ще останат без партньор ако не си намалят мизата.
В описанието на желаната жена Авторът пише иначе „красиво“ МНОГОКРАТНО и да му обръщала внимание жената - ами 90% от жените не са красиви, така както 90% от мъжете не сте успели - как мислиш, че тези 10% красиви жени ще се занимават с мрънкащи девственици на 28 г.?
Да му обръщала внимание?
Ало - ТИ КАКВО МОЖЕШ ДА ПРЕДЛОЖИШ.
ВСИЧКИ стари моми и ергени иначе само търсят кой какво ще им даде - да е красива, да ми обръща внимание, разбира се - да плаща половината наем и сметки и така нататък - ами ТИ какво можеш да предложиш?
Сексуално удоволетворение едва ли. (чакаш сигурно жената да те научи, ама ще искаш да е девствена сигурно, а такава над 16-18 г. нормална едва ли е останала).
Не вярвам да имаш успех в работа и бизнес с тази нагласа към живота - и това не можеш да предлижиш, освен ако не си наследник на богати мама и тати
С тази нагласа не вярвам и особено поддържано и тренирано тяло да имаш.
Предлагаш
Девственик на 28 г., средна хубост или по-малко, леко завистлив към другите мъже заради опита им, клонящ да мрънка вместо да е активен...

Искаш - КРАСИВА едва ли не перфектна жена.

Ами ще си останеш девствен и на 50 г.
Процесът се нарича естествен подбор и жените винаги сме имали избора, с който сме отсортирали неспособните да се напаснат в новите условия на живот. Това е причината да има еволюция и днес да не ядем банани по дърветата.

Простирайте се според чергата си или си ближете сами раните си - не му пука никому за вас.
Така както дебелата и пъпчива продавачка в хранителен магазин ще трябва намали своите изисквания, така и хора като Автора ще трябва да погледнат по-далеч от перфектните и красиви жени, които и без това няма да ги огреят.
Въпрос на избор!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 93ee023fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колеги аз само едно не разбирам, защо не си поръчате момиче за 1-2ч, аз така се отворих на 33 съм и имам сериозна приятелка благодарение на един 100лв за първото ми.. това като кажеш на ескорта че си платен те се отнасят доста

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f2e0b6f12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

11.   До номер 9. Коментара ти е колкото дълъг толкова и безмислен, безмислен поради простата причина, че с критичността грубостта и това което мислиш за обективно изказано мнение не може да послужи по никакъв начин на автора с цел да се справи с проблема си. Казваш му да занижи критериите си че не е Брат Пит или Памела Андерсан, ами той къде е писал че са му кумири. Изобщо чудя се как може да определиш някой като крива ракета без да го познаваш, от няколко изречения. По тази логика всеки с проблем е крива ракета така ли? Лесно е да критикуваш, но от агресивния начин на писане ми се струва, че ти самата също не си много щастлива/задоволена така че сподели своята история може да се намери някой доброжелателен субект да ти помогне...
Относно проблема на автора, хубаво е да ни разкажеш повечр за себе си иначе най адекватния отговор би бил. Отиди на проститутка. Но и 2 мата знаем че това не те задоволява. Иначе ако искаш да придобиеш опит в секса търси в сайтове за запознанства има доста жени 35- 40 годишни все още запазени но самотни или неудовлетворени от супрузите си по една или друга причина.
Аз имах връзка с 35 годишна жена когато бях 19 год. Продължи 6 месеца и се изразяваше основно в секс макар да си мислех тогава че я обичам истински. Пожелавам ти успех, и не вярвай на хората които казват че има хора които просто са обречени, защото те самите са се обрекли с този начин на мислене...

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f45177f250
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   Аз пък съм на 24 и съм решена да се отдам само на един мъж и защо не да почакам до сватбата? винаги съм била много чувствителна, ранима и крехка. Когато са ме сваляли мъжете все са гледали външния ми вид. Почти няма някой, който да оцени това, че съм романтична. Мечтая за чистотата на 1-то отдаване, да се гушкаме, да заспя на гърдите му и да чувам как бие сърцето му и той да ми гали косите. Да се разхождаме сред природата и да танцуваме под звездите. Искам мн нежности и търпение, не все да избухват и да ми се хвалят къде и с коя ще се разбиват. Не всичко е пиене и лесен секс. Иска ми се да намеря зрял, улегнал мъж с морал и принципи като моите. Толкова се уморих от позьори, които нямат отношението към една дама и все гледат външния ми вид. Искам да ви кажа на мъжете, гледайте поведението и принципите в една жена! Аз съм решила да остана девствена, напук на този разврат. Ще пазя устните и тялото си и ще се отдам като усетя нещо различно в един стойностен мъж. Няма да съм ничия изтривалка. Колкото до други девствени като мен-не се предавайте и следвайте принципите си! Това си е вашето тяло-нека то е вашия храм и само най-достойния да прекрачи прага му! Успех на всички, които търсят чистото! А.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 2e903fea75
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Хaхaххaх, появи се момaтa със " хрaмa ".
Почиствaй пaяжинaтa поне от време нa време;)))

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 295b631ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 9 много се озлобяваш и влагаш страшно много енергия в писане на злобни коментари към един анонимен човек с проблеми - дали и ти самата не влизаш в категорията жени които описваш, че ще останат без партньор.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 295b631ec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Между другото за естественият отбор аз ще добавя още нещо - на света има повече жени от колкото мъже - така, че чисто математически всеки един мъж има потенциална партньорка и дори всеки един мъж да си вземе партньорка пак накрая ще остане известна бройка жени без партньор, а ако жените се правят на ощипани и на господари на еволюцията то тогава една още по-голяма бройка ще останат сами в живота ;)

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 268a962844
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Номер 15 е много прав, но в тази статистика влизат и страните с войни и тем подобни, но у нас, в БЪЛГАРИЯ жените във ФЕРТИЛНА възраст (18-45 г. ) са с 10% по-малко от мъжете, защото много МЛАДИ българки се омъжиха за чужденци в последните години, 70% от емигрантите на Запад са ЖЕНИ, но като цяло номер 15 е прав дори за нас - жените са с 2 % повече от мъжете, но това прави задачата по-проста само за мъжете, които си падат по възрастни жени, а при останалите конкуренцията е много голяма.
Всеки един от нас може да се сети поне за 3-ма мъже над 30 г. без жена и приятелка, докато аз такава жена не познавам и дори най-грозната, дебелата и дори за самотните майки и безработните си се намира мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 07174813a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

17.   Драги 4/8, изказването ти, че жените не обичали секса и изпитвали неприязън към него заслужава награда за най-тъпа мисъл на 21-век. :D Незнам тогава аз жена ли съм - сигурно трябва да отида да се прегледам...?

Незнам защо си останал и с впечатлението, че жените били пасивни и не можели да поемат инициатива (освен ако не сас гейове - логиката е желязна дотук :D). Явно жените около теб са такива, което ме кара само да те съжалявам искрено :( Но това не ти дава основание да правиш генерални заключения да всички жени. Все едно да си купиш ябълки от магазина, които да се окажат изгнили отвътре, и да кажеш "Всички ябълки са гадни".

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5fbc0410c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   "на света има повече жени от колкото мъже - така, че чисто математически всеки един мъж има потенциална партньорка"
Това е, "чисто математичски", защото жените живеят по-дълго! Т. е. ако си над 80 и си мъж имаш голям избор! Не става дума за младите хора! Така, че.... Освен, ако жена над 80 устройва мъжа...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7091917db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Докато чакаш някое красиво момиче да ти се усмихне и да ти обърне внимание ще си останеш девствен. Мъжа е този който ухажва жената и то дори ухажва по няколко докато поне при една му провърви. Ако си брат пит, тогава може да чакаш да ти обърнат внимание, но в твоя случай ми се струва че трябва доста да се постараеш и да смъкнеш летвата.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 31c43f5c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   До номер 9: има доста неща, за които си права, но аз като мъж не желая да попадам на жена като теб-ти си сметкаджийка.... но добре айде, поне да беше написала думата любов някъде там

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: ad9c6c4369
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   От 4/8 до 17
Звучи смешно, но това е то - аналитичен ум. Всеки се е присмивал и след месец или годинка казва: Май си прав брато. Разликата между мен и автора е такава, че аз съм минал периода на въпросите и депресиите, защото съм открил причините. То си е за мен. Важното е, че мен няма да ме зарязват и водят за носа, нещо което почти всеки е изпитал на гърба си. като хвърлиш един камък той ще падне ли? Ще падне! Еми и аз това което ти казвам е така. Ако го отричаш и се присмиваш, значи отричаш и падането на камък на място, където има гравитация. Малък си и нищо не знаеш, или пък си някой без социални проблеми и не виждаш от нослето нататък. Нали знаеш, че тия дето анализират и правят откритията, са тези които споменаваме и до ден днешен. Да не мислиш, че някой знае името на човек, който се е присмивал на Нютон? И не ме разбирай погрешно. Не се сравнявам с именити хора, просто ти давам такъв пример. Можеш да се присмиваш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: be200fa4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Не рaзбрaх зaщо укорихте н 9, сaмо зaщото е по- директнa? !
Aми нa тия години вече aвторът имa нуждa точно от товa, откровено дa му се кaжaт предполaгaемите причини. Тя товa е нaпрaвилa. Не го е " потупaлa " лицемерничко по рaмото с успокоителното " споко пич, всичко е ок". Не е ок, нa 28 г. девствен (? ! ), естествено че, трябвa дa търси причинaтa в себе си, естествено ме, трябвa дa зaнижи критерия. " Крaсиви и симпaтични ";))).... ;))).... ;))) Никоя крaсивa, симпaтичнa нa подходящa възрaст нямa дa " върже " нa товa и го знaете всички.
Aвторе, ясно е че, подкрепям нaпълно н 9, извлечи полезното от коментaрa и зa себе си, явно толковa вече се тревожим дa не минем зa хейтъри, че ни е стрaх дa бъдем и откровени. Предполaгaм все пaк че, предпочитaш откровено мaкaр и болезнено мнение, отколкото лицемерно съчувствие? !

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd5c9205fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   До 22 - Несъм писал досега в темата. Не мисля, че проблема ви с 9 е в директността. По скоро е в посланието, ако въобще има такова. Самочувствието ви е доста по голямо от нормалното. Тезата за "естествения подбор", на която симпатизирате тук и в други теми е погрешна - бърка се субективният избор с природният. Поради това няма как да "върже". И се вижда, че немалко от пишещите са на подобно мнение.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 268a962844
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   От номер 9
Мерси първо, че прочетохте дългия ми коментар и се замислихте по темата. Знам, че доста от вас не са съгласни, това е смисълът на дискусията. Моята цел беше да помогна все пак на Автора, а той дали ще приеме съвета ми си е негов проблем.
Аз си имам мъж иначе, проблем в това отношение никога съм нямала, но и не съм гледала нито в паничката на другите, нито съм се влюбвала в разни звезди например или недостижими за мен хора. Пак казвам - като жена и без това човек няма големи проблеми, но млади мъже в България без приятелка - бол, но аз млада жена без мъж не познавам ако ще задникът да ? е по-голям от луната и да има три и деца без баща - все някой се връзва, защото младите мъже просто сте в изобилие и някои мислят с главата си и се стремят изобщо да имат жена, не търсят Принцески.

Причините съм ви ги написала - нереалистични очаквания към жените и евентуалните партньорки неразбирането, че в крайна сметка жената прави избора, не вие и никоя красива, умна, разбираща жена няма да ви се тупне ей така в скута - тя си има своите изисквания, които НЕ включват 28- годишни девственици, които живеят в измислен свят.

И не само това е проблемът, а и нагласата, че някоя жена ви търси, за да ВИ направи щастливи. Голяма илюзия е това за всички стари ергени и стари моми - те така и не могат да разберат, че човек сам търси щастието ЗА СЕБЕ СИ, че преценява какво ТИ можеш да дадеш. Мухи се хващат с мед, не с оцет, а който мрънка и намира косури на хората си стои да си кукува сам.

Аз лично познавам поне 5 такива мъже в обкръжението си и правих грешката да се опитвам да ги срещам с момичета - не става!
Пример - той 120 кг., програмист, 28 г. ДЕВСТВЕН - Срещам го с поне 5 жени и на всяка намери проблем - имала „паласки“, зъбите били такива или онакива, млада била, косата била боядисана, а той харесвал естествни коси, тъпа била и така нататък ...
Собственият ми братовчед е подобен герой и е стар ерген и такъв ще си умре. Хората го мислят за гей, но не е, защото компютърът му е пълен с голи женски, но на истинските момичета им намира и той непрекъснато проблеми, а от 2 г. стана и нетърпим, защото по цял ден чете и се занимава с разни теории на конспирацията, вярва, че евреите са му виновни за всичко и това са му темите - всяка жена го избягва. Баща му даде на една жена, която си го харесваше ключ за апартамента му, онази го чакала гола, а братовчед ми я изритал навън.
Неспасяеми сте, но проблемите са общи - дори голи да ви паднат хубавиците от небето в скута, вие ще им намерите косур ха-ха!
Препоръчвам ви да гледате комедията „40-годишен девственик“ - приятно гледане!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd5c9205fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   25, не виждам да помагаш със словоизлиянията си на автора и подобните му. По скоро лекуваш нещо в себе си/май има нужда/... Ако си по - кратка и ясна ще те разберат по - добре. Не само те - и другите четящи. Но това едва ли ще се случи - късно /ти/ е. Абе... не се ли пише кусур... :))

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7bd4eabe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Много смешно номер 25 някои били кукували сами а да си се замисляла че така на тях им е по добре да си кукуват. Няма лошо на кой както му харесва.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7bd4eabe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Номер 9 напълно е прав братчед ти и аз мисля че евреите са виновни за всичко.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a7324a95ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Бе тя нека ми падне гола, па да видим дали ще и простя.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7bd4eabe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   25 същия кат братчед ти съм ама ме кефи да съм такъв харесва ми и не виждам къв ти е проблема на теб да се месиш в живота му.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 268a962844
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Номер 28, ами тогава си направете клуб на девствените антисимити :)
И да - „кУсур“ се пише, направила съм правописна грешка при един турцизъм, но не е толкова трагично като трагичната житейска грешка да стоиш и да си кУкУваш без приятелка на 28 г., но да не си готов да се погледнеш от страни и да промениш нещичко.
Поне обаче не се оплаквайте, а стойте зад избрания от вас начин на живот. Лошо няма - живейте си както искате, но поне не твърдете, че искате да живеете по друг начин, защото не е вярно. Иначе ако човек чака света да се проемени заради него, ще дочака в гроба. Аз лично не вярвам в задгробния живот, който вярва да си пропилява годините в земния.
Аз не се меся в живота на хората - на братовчед ми НЕГОВИЯТ баща му прати момичето, а на другото момче уредих срещи с мои приятелки, защото ТОЙ ме помоли за това. Никому иначе не съм се месила, просто си мисля защо така се получават нещата при много млади мъже, не са само тези дваминката - сред моите съседи има още много подобни мъже, за петима се сещам веднага, но сигурно са десетки.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7bd4eabe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   номер 28 съм ами аз си стоя зад избрания от мен живот и не се оплаквам.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1490e63435
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   31, антисЕмити :)) А до автора - пробвай в clubr . bg

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd5c9205fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   До 31 - Когато грешката е повторена в един и същи постинг и не знаеш как се пише и антисемитизъм/което не е турцизъм/, явно не става дума за техническа, а за друг тип грешка. Така че, и ти има какво да променяш в себе си. И след като свършиш това, тогава давай диагнози и препоръчвай изход, моля. Щом смяташ, че само между съседите ти има много подобни мъже/какво остава за други общности... /, очевидно ще е добре промяната ти да започне от средите в които живееш и се движиш. Но най - вече в пространството между ушите ти...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 326790e20d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Мисля, че 9 и 16 са прави.

Независимо дали говорим за естествен подбор или изкуствен такъв - пак става дума за адаптивност към средата. Който не може да се адаптира и да си намери половинка - няма деца и гените му изчезват, това е.

16 е прав за това, че в България младите жени са кът. В Световен мащаб мъжете са малко повече от жените (с около един %), основно заради масовите аборти на момиченца в Китай и Индия. Данните, че жените са повече са стари данни. Емигриращите млади българки са с около 15% повече от емигриращите млади българи. Изводът е, че тук остават повече мъже във фертилна възраст, отколкото жени, следователно и конкуренцията е голяма.

Какво може да направи автора според мен? Очевидно, авторът страда от някакъв комплекс - не желае проститутка, защото било унизително. Кое му е унизителното? Пич на 28 години ходи да се оплаква по форумите, че не бил правил секс - ами това е по-унизително от това да си с проститутка според мен.

Авторе, с вашите ли живееш още? Какви са отношенията ти с майка ти и баща ти и какви са били като по-малък?

Впрочем, не си мисли, че гадже ще те направи щастлив. При някои хора става, но принципно трябва да си щастлив и без гадже, че да си още по-щастлив с гадже.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 268a962844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   oт 9/16 до 36

„Впрочем, не си мисли, че гадже ще те направи щастлив. При някои хора става, но принципно трябва да си щастлив и без гадже, че да си още по-щастлив с гадже. “

Браво! Много добре го казваш! Това е основната тайна, защото всеки търси СВОЕТО щастие и когато един човек е подтискащ и сам не е щастлив, инстинктивно жената ще се отдръпне.
Много мъже обичат да обвиняват жените в меркантилност и тем подобни, но това не е съвсем вярно. Търсим същност мъже с професия, работливи, честни, на които може да се разчита и да НЕ живеят при родителите си, може иначе под наем - то половин София иначе да няма семейство.
Иначе оправдания много и всякакви, но това не помага. Напрегнете се малко - за всеки влак си има пътници!
Подкрепям номер 36, че няма нищо унизително в това някой да отиде на проститутка. Жал ме е, разбира се за жените, принудени да се продават, но какво му е унизителното за мъжа? Много по-унизително за мен е да умре човек девствен и неусетил най-основното нещо на света. То е като да не си ял или пил някога в живота си, отказвате се от един съвсем естествен, екзистенциален акт, на който дължим в крайна сметка живота си. Замислете се малко дали е хубаво, здравословно и естествено да се живее така.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 206ace6ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Ей ама тая 9 16 31 37 много упорита бе все отговаря и се мисли за всезнаеща и не виждам кое пак му е толкова унизителното да си девствен на 28 като с това че автора не е единствен има много други като него.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 268a962844
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   38 - прав си, не е унизително, тъжно е и жалко.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 206ace6ca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   що пък да е тъжно и жалко.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: daaed4f763
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   В темата са казани верни неща, но и някои клишета.

Защо се споменава, че трябва да не се търсят красавици? Въпреки, че много момичета, които аз лично срещам и виждам по улицата са красиви и привлекателни, имат недостатъци или "особености", които ги отдалечават от визията на модел. Въобще такива определения само поставят жената в позиция на ценен продукт за продажба, което е обидно и сексистко.

А една жена, която се смята за красива какво друго може да предложи на мъжа? Защото външния вид може да възбуди, но това е само за една или няколко нощи, а връзка, семейство? Някак си от мъжа се очаква повече - да има доходи, да направи първата крачка, да е водещ. Но мога да се сетя и за двойки, в които мъжа е един тюфлек, но по някаква причина хубава и/или осигурена жена го е избрала.

А и какво като една жена имала много кандидати? Нека не бъркаме желаещите секс с такива за брак.

Струва ми се, че проблемът ти е в липсата на общуване. Не само с жени, а и като цяло с хората. Сигурно нямаш сериозни цели, не се забавляваш. Ти караш по течението. Това са сериозни въпроси, които трябва да дойдат преди жените. С нищо не се забавляваш и си скучен човек. Всяка жена търси мъж със собствена воля, защото на самата нея такава и липсва или е ограничена.

И най-общителните жени не правят никога първа крачка или в най-добрия случай някакви дискретни, двусмислени намеци, които все пак при неуспех да не я засегнат. На теб ти липсва това да пожелаеш нещо, да се опиташ да го постигнеш и да го имаш, да го притежаваш, да зависи от теб. Липсва ти живец, а не жени.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c81cbb9ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   Авторът, а явно и подобните нему явно не търсят истина и помощ ( иначе нямаше да плюят по номер 9), а търсят съчувствие и съжаление.
Хората, които търсят внимание като предизвикват съжаление всеки ги отбягват. Те са негативни, вечно прецакани от света и вечно болни.
Автоматично хората ги изолират, защото не им се слуша вечното им мрънкане и оплакване.
Било ОК да си девствен на 30 - ами не е ОК, на тая възраст баща ми е имал 2 деца, жена, собствено жилище, работа и стабилни доходи.
Авторе, крайно време ти е да се откажеш да търсиш внимание чрез съжаление, да спреш да чакаш да те заговарят и да ти се усмихват и да станеш АКТИВЕН!
Нищо в тоя живот не идва даром, бори се!
Като за начало се прави на позитивен човек, без мрънкане.
После направи нещо, което да ти вдигне малко самочувствието - работи, тренирай, постави си някаква цел и я достигни.
После търси общуване с другия пол - намери си компания, излизай, живей!
И най-вече никога не повтаряй господинчовците, дето жените им били все виновни, меркантилни зли и не ги забелязвали!
Подобни женомразци ще си стоят сами до второ пришествие.
Но номер 9 е права, че негодните екземпляри жените ги отсяват.
Не бъди негодният, промени подхода си към света, докато още можеш.
Родителите ти също са за бой, че са те научили пасивно да чакаш и да вярваш, че ти се полага едва ли не това и онова, включително и красива и умна жена. С чакане тия неща не стават, действия трябват!
Глава недей навежда
И имай малко повечко надежда!

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c81cbb9ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Още нещо Авторе ( а и другите подобни нему в темата),
Колкото и да не ви харесвавъв вашия случай има значение женската гледна точка, а не мъжката.
В крайна сметка вие се стремите към жени, нали?
Затова не й намирате кусури и не я критикувайте, ами се опитайте да потърсите истината в нея.
Ако мислите, че целият свят ви е виновен, то е по-вероятно вие сами да сте си виновни.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd5c9205fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   До 21 - така е, прав си! Но съдейки по 17, няма кой да те разбере. Това че се намират жени с повишено либидо, както и че има периоди от развитието на жената с повишен интерес към секса, далеко не значи, че при мнозинството от тях е така. При повечето жени, или пък като мине любопитството в ранна младост, секса е за поколение, по задължение или разменна монета. Попадал съм и на нимфоманка, но при повечето всичко е свързано със двоумене, високомерие, срам, съмнения, накратко казано с назлъндисване. Като че ли предлагаш нещо лошо, неестествено. Природата им е такава - но не им стиска да си го признаят.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a7ca4f0b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

45.   Н 44 случaйно дa си се зaмислял, че причинaтa жените дa се " нaзлъндисвaт " зa секс с теб е именно в теб? !
Вероятно ти не можеш дa зaдоволиш, не е приятно с теб и зaтовa.. опитвaт дa пропускaт тaзи чaст. Достaтъчно ми е сaмо дa погледнa съпругa си и споменa от снощи дa речем, ме възбуждa и сaмa му нaлитaм. Но с бившия, сaмо при мисълтa зa секс ми се изкривявaше светa, всякaкъв опит зa рaзговор зaвършвaше със сръдни и тръшкaне нa врaти. Нaкрaя го зaрязaх без обяснения, дa е слушaл кaкво му се говори, когaто съм имaлa желaнието.
Тa, мисля си че, и при теб тaкa, едвa ли все нa aсексуaлни попaдaш. Проблемa е в теб!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7bd4eabe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До номер 42 значи голямя психоложка си извъди откъде разбра че хората като автора търсят съжаление просто сподилил човека и второ значи баща ти е трябва да ни бъде коректив някав като имал семейство на 30 или бъркам.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 75fc5e18c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

48.   "Било ОК да си девствен на 30 - ами не е ОК, на тая възраст баща ми е имал 2 деца, жена, собствено жилище, работа и стабилни доходи. "

Ако някой мъж на 30 години не иска да работи и примерно чака жена му или родителите му да го осигуряват финансово, това заслужава критика. Личният живот обаче е друго нещо - нито мъжът, нито жената дължат обяснения на обществото дали са девствени или не, да не говорим, че много от тези хора си имат някаква история зад гърба, която може изобщо да не е весела.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: abe7aa41da
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   41, това си е чист сексизъм! И гадна лъжа!

"Всяка жена търси мъж със собствена воля, защото на самата нея такава и липсва или е ограничена. "

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 268a962844
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

50.   48 - ами мъжът на сестра ми чака тя да го храни и никога не е работил в 35 г. живот - първо родителите, после жена му.
Има доста такива екземпляри както и има хора да ги хранят - симбиоза някаква, чувстват се необходими тези хора, знам ли - аз ЗДРАВ и млад човек няма да храня никога, но има явно за всеки влак пътници.
За другото съм съгласна, но когато САМ търсиш съвет и помощ и получиш отговори, си длъжен поне да помислиш. Никой иначе не желае на Автора лошо - просто му се казва в прав текст какъв е животът и той ще си реши как да живее - мен нито ме боли, нито ме сърби дали Авторът и хората като него ще имат секс, но като се пробваш да им помогнеш и обръщат нещата против теб - явно имат някакъв проблем

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c81cbb9ad3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

51.   Номер 47, много лесно откъде разбрах - пуска тема с оплакване във форум, с много тъжни емотикончета, без обаче да иска съвет как да промени ситуацията.
Точно копие на жените, които седят и се оплакват, че принца на бял кон не идва!
Това, че ти явно също не търсиш решение на проблемите си, ами чакаш да ти падне от небето значи само, че и ти си като автора.
Колкото до секса - да, сексът е определящ доколко един индивид е психически здрав и доколко е способен да функционира в обществото.
Големите отклонения от нормата рядко свършват добре.

А специално за автора:
Глава недей навежда
и имай малко повечко надежда

Знаеш ли откъде го прочетох? Явно е останало от бившия собственик на апартамента, в който живея сега. Доколкото знам той е бил като теб - без жена, без дете, без никого накрая. Силно подозирам, че човека, който иначе е бил доста интелигентен, лекар, си е умрял девствен.
Освен купа софт порно литература, който намерих имаше и книги за първия път при мъжете.
Ако трябва да съм честна, жал ми е за него и за всички подобни на него.
А вие вместо да рипате като ужилени всеки път като ви се каже истината вземете се погледнете най-накрая, признайте си че имате реален проблем и работете върху него!
И стига мрън мрън! Това отблъсква жените!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7bd4eabe8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

53.   Номер 51 каде съм казал че съм като автора ти така си мислиш и да съм като него и да не съм няма значение в случая а това за психическото здраве е най голямата простотия която съм чувал и последно ти сама каза че съжаляваш хората което е гадно и подло и показва каква си или е начин да се надуваш или изтъкваш не знам.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: fd5c9205fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

54.   До 45 - Приемаш желаното от теб за истина. Целта ти е да уязвиш, а не да участваш в дебата.
Ако бях само аз, щеше да си права. Но не го казвам само аз, а мнозинството от мъжете. Т. е. не си права. Последното го казвам изрично, защото май трябва да ти се обяснява повечко...

 
  ...

1-50 от 63
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker