Порното в нашата връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121528)
 Любов и изневяра (29799)
 Секс и интимност (14406)
 Тинейджърски (21915)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3193)
 Образование (7319)
 В чужбина (1658)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18607)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Порното в нашата връзка
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 3371 пъти
Здравейте! Имам серизна връзка вече няколко години. Не е най-прекрасната история на света, не мога да кажа, че всичко е приказка, но сме знаедно и си имаме своите хубави моменти и навици.
Та.. по същество. Моя приятел никога не е бил от онези хипер сексуални мъже, които не те оставят да спят. За които няма сутрин, вечер, между етажите, в пробната, в парка .... и т.н. Дори е бил доста въздържан от към проява на такива емоции. Секса е хубав, но няма спонтанност и достатъчно страст. И е било така винаги. Ние правим секс средно 1-2 пъти в месеца. А е имало периоди и по-рядко.
Иначе аз съм поддържана, млада жена, харесвана съм и никога не ми е липсвало внимание. Обичам секса и го правя на 100% ..Перверзна съм и страстна. А точно такъв мъж да ми се падне.. каква ирония.
И докато от дни, месеци, години самочувствието ми се руши, чуствам се подтисната и ужасно и се чудя защо тоя мъж не ме оставя да си тръгна, защо твърди, че ме обича, че ме желае и харесва, а не иска да правим секс... Попадам аз на хронологията му на компютъра- всяка вечер порно сайтове. Аз съм цял ден с него- не ме докосва с пръст. Вечерта- порно. Псотоянно- порно. Дори на два пъти имаше раничка на главичката- протрито от ръчна страст.
Значи до себе си има хубава, поддържана, умна и млада жена.... а той предпочита да си протрива достойнството от мастурбация.

Как да процедирам вече не знам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 7 месеца
hash: 103ef9ff3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Най-добрия съвет-поговорете си за тия филми и го питай защо прави така:)
А като мъж мога да кажа,че се чуват разни работи как на някои жени секса не им харесва(с този партнъор),жените мразят перверзници или мъже,които искат секс нонстоп(загорели). Това ми хрумва,като идеи,но по-добре е да поговорите никой в тоя сайт не може да ти каже какво точно е, освен ако мъжът ти не е тук :D

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 008cde39b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Ами оставяй го да лъска сабята и се ориентирай към някой по-заинтересован от теб. Много е тъпо това.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8a38e019a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е твоят човек. Не си губи времето. С времето ще се чувстваш още по-нещастна и напрегната. Такива връзки нямат дълго бъдеще, или по-точно щастливо бъдеще. Сексуалната съвместимост е може би най-важното нещо във връзката.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 303ca0cc95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Перверзна? ОК. Покажи му, че може той да е главния актьор в порнофилма ;) сама да се окаже, че гледа гейове 0. 0

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 570c7af498
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Споко, моят мъж е такъв. Сваля си порно клипчета в телефона и тайно от мен си ги гледа, аз също ги гледам.

 
  ...


...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 8f11cdb0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не си достатъчно поддържана и/или перверзна и/или страстна. Сори, че трябва да ти го кажа

 
  ... горе^
преди: 9 години, 7 месеца
hash: e8b260c107
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   И аз бях така като твоя приятел и аз минах по този АД, решението е само и единствен едно, спира се всякаква мастурбация не за 1 ден не за 2 дена а за цял живот, звучи лесно няма да мастурбираш нали и аз това си виках, с такъв зор се отказах от мастурбирането, че имам чувството че херойн по лесно се отказва, при мен протече по следния начин, първите 5 дни си свирка всичко точно викам си ха ха е то не е било трудно на 7-8 ден започнах да треперя да се чувствам депресиран, защото организма е свикнал с този навик и сега се чуди какво става какво става няма мастурбация, с такива мъки изкарах 1 месец, вече ми е 4 ти месец не изпитвам нужда грам да мастурбирам, чувствам се по стабилен, по уверен, даже запомням неща по добре, може всеки да говори че мастурбацията е безобидна, но не е така не е, ела да видиш приятелката ми сега как мърка като котенце ние правим ежедневно и единствено само секс.

Момче на 29г

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 76c1a49bff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Порното пренасища фантазията и пречупва бариерите, които са това, което ни възбужда всъщност. Когато нямаме опит, се отдаваме на фантазията и това ни взривява. Да гледаш порно е почти равносилно като да си направил всичко, което си видял. За това въобще не се учудвам. Един мой съквартирант си пускаше порно и лъскаше бастуна без да свършва, докато приятелката му е в банята - така събираше енергия да правят секс. А тя милата си мислеше, че той я харесва и адски се възбужда от нея - глупости! Просто си я ползваше като секс кукла.
Такива хора с отклонения се предупреждават веднъж, или им се показва с действия как стоят нещата и ако не възприемат - марш! На опашката има достатъчно чакащи.
Поддържайте си телата във форма, усмихвайте се повече и винаги ще се намери кой да ви задоволява. Тогава няма да се налага да търпите нечий болен мозък. Порно ще ми гледа... ученически истории. То бива да си пуснеш понякога, но понякога!

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: 1256129605
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не си губи времето с чекиджии ;)

Никога няма да замениш "Деси" или "Лили", или както там е нарекъл ръката, с която обича да мастурбира.

хахах, сегашната ми приятелка ходи като бито коте, доста недоспала откакто е с мен, определено няма нищо против обаче, дори се е пристрастила И да призная никакво порно не съм гледал, не че има проблем де, но не ми е нужно... порното е с нея -винаги и навсякъде, където я докопам :))))

Може би е добре да опиташ да станеш една от порно-звездите в мечтите му? Дискутирате ли темата? Без комуникация нищо няма да стане... успех!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 02b87556e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не се чуди какво да правиш, ами си тръгни. Много важно, че те обичал, щом не ти дава секс. Ай, да върви на майната си!
Просто си намери друг, сексът е много важен във всяка една връзка. Трябва да си допадате задължително, за да имате бъдеще заедно.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 02b87556e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И още нещо пропуснах - никакви разговори, те въобще няма да оправятн нещата. И няма да научиш истината защо го прави. Просто порното го възбужда повече от теб, каквото и да ти фъфли. Бягай от такъв!

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 51ca5d698e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Почнете да гледате порно заедно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker