Приятелят ми не може да свърши - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелят ми не може да свърши
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3746 пъти
Колкото и невероятно да звучи, но да, приятелят ми не може или по-точно се затруднява ужасно много да свърши.
В началото много се кефех, защото това даваше повече време и наслада за мен, но след повече от година връзка осъзнавам, че това вече започва да ме притеснява. Общо взето на 10 пъти, той ще свърши 2-3, при това след двучасов маратон. Какво ли не правя за него, знам че много го възбуждам, сексът е невероятен, той много се кефи и често казва, че е на ръба, но много лесно губи контрол върху положението и до там. Това обаче вече започва жестоко да ме дразни, чувствам се незадоволена. Аз така обичам топлата му сперма, а той си я стиска!!!
Отдавна съм си избила от главата мисли от сорта, че аз нещо не правя като хората, знам че проблемът е в него, но не знам как да му помогна. Един път в едно откровение той сподели, че на младини една негова приятелка е забременяла. От тогава той дори не е свършвал в друга жена. При мен си го позволи само веднъж, а когато му казвам давай - безопасно е, той тотално блокира.
Не знам какво става. Ако се е случвало и на вас, помогнете. Проблема с мъжете е, че обикновено бързо свършват, а моят ИЗОБЩО!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 90a62589f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   „Отдавна съм си избила от главата мисли от сорта, че аз нещо не правя като хората, знам че проблемът е в него, но не знам как да му помогна. “
Мисля, че от части проблемът е в теб, ако в началото е бил нормален.
Нормалната пенетрация трае средно 11 мин. (всичко над 5 мин. е нормално обаче! ). Може би ти без да искаш си го насърчила да издържа по-дълго, а като премине някаква граница, той не може да свърши. В такъв случай е най-добре да поемеш нещата в свои ръце БУКВАЛНО.

Ако го е страх от забременяване
Иначе, ако сте на кондоми - обясни му, че не може да се забременее с тях просто, вземи много листовки и ги четете заедно.
Ако си на хапчета - същото - нека той чете за начина, по който действат и се убеди, че така както бременна жена не може два пъти да забременее, така и ти не можеш да забремееш с хапчета - непсособна си просто на това, но го и успокой, че дори да се случи
А. Заедно ще вземете решение за аборт
Б. Не е толкова страшно да имате дете, за Бога - то това е в крайна сметка смисълът на нашия живот и на любовната връзка

За начало обаче ти препоръчвам да действаш с ръце и устни, след като за теб е достатачно. Не прекалявай - ако трябва гледай часовник, но след 10- 15 мин. задължително се погрижи за неговия оргазъм с ръце или уста, дори да не си успяла да свършиш и така докато свикне да си свършва нормално, а после намерете начин за контрацепция, който да е приемлив за двамата, но и се разберете дали искате да имате дете по принцип, за да няма такива страхове и глупости - безсмислени напълно

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: cb4321e1dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз не разбрах само как така той не искал да свършва в теб, защото се страхува да не забременееш, а ти му отвръщаш с цитирам: "давай - безопасно е"?
В смисъл, ако го правите с презерватив наистина е безопасно, но пък малко не ми се струва нормално сериозни гаджета на зряла възраст да продължават да го правят с презерватив. Пък и казваш, че обичаш "топлата му сперма", която надали успяваш да усетиш през презерватива.
А това, че свършва трудно тепърва с годините ще ти носи още повече дискомфорт, защото ще дойде един момент, в който ще разбереш, че всекидневно лашкане по 2 и повече часа далеч не е толкова хубаво, колкото на теория изглежда.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 1a4b0aa703
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И моят не свършва редовно, а много ми харесва като ме опръска и свърши на корема ми примерно и видя колко му е хубаво. И без да свърши му е хубаво, но не достатъчно, виждам че му е супер и някои пъти казва, че май ще свърши и продължаваме, защото искам да го направи, но не успява. Знам и че не е в мен проблемът, той доста време преди не е свършвал, не знам защо, в началото и с мен не свършваше, мислехме да ходи на лекар и да разбере защо не може и какво да направи, но после започна да свършва всеки път, и сега пак не свършва редовно. Примерно при секс всеки ден в седмицата ще свърши 1-2 пъти седмично или нещо такова, но не е редовно и сега не знам защо. Какво може да се направи?

едно момиче

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8b1f03f5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   За протокола съм мъж който също свършва много трудно. Първоначално съм бил като всеки нормален мъж, но за доброто на жените се научих да се контролирам, но впоследствие нещата се развиха така, че не беше нужно вече да се контролирам, а да се опитвам да се изпразня. По принцип съм предупреждавал всяка жена за този мой проблем и съм казвал просто като се задоволиш ми кажи за да се опитам да се освободя – имам си изработен номер, или ме изпразни с уста. И знаете ли колко кофти се получава когато ти зададат въпроса "кога ще свършиш", като че ли това е кранче на мивка – връткаш и потича. Затова моя съвет е по време на секс не говори за каквото и да било, а като се задоволиш просто без коментар му помогни с уста и ръце. Много ми допадат жени които по време на секс постоянно сменят дупките и позите и така неусетно ме изпразват, докато други които се правят на оратори и с часове не могат да ме изпразнят. Затова дръж устата отворена но безмълвна.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d9a447ec78
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Много му е порното с чикиите.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 999c6c375e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   авторката съм.
Редовно стимулирам партньора си с уста и страшно му харесва. Истината е обаче че го правя основно в началото. Ще последвам съвета на N1&?6 и ще пробвам да го стимулирам по същия начин и след като аз свърша.
Но определенено си мисля, че има и подсъзнателен страх от забременяване базиран на стар лош опит... Ние принципно сме говорели за дете, но определено не сега е моментът. Приятелят ми е без стабилна работа, аз чакам да ми излезе равода с бившия, така че разбирате...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4e23b8d0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   или ти не можеш да го свършиш? м?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2e9bd2b057
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Както описваш нещата проблема при него най-вероятно е на психична основа заради забременяването, за което ти е казал. За да се отпусне е най-добре да говори с психолог (не психиатър).

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4082fcdd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Даа, ако е без презерватив, не искам да ти казвам докъде може да доведе фелацио след вагиналан секс...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0207007c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   до къде би довело наистина? не е ли същото и за мъжа, който прави орална любов на жената... Освен ако жената няма някаква инфекция, не мисля, че има някакъв риск. Ако изпускам нещо, кажете.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: dc4d73e579
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ами помисли си, че ако си носител на бактерии или вирус някакъв, всичко това ще ти отиде и в устната кухина...
Практикуването на вагинален, анален и пак вагинален без презерватив е още по-голяма глупост. Няма да се отървеш от посещения при гинеколога.
Проблемът реално е в главата на приятеля ти, а контрол над мислите си има само той. То всъщност сексът си се случва в главата и ако там нещата не е наред, става ясно и от кръста надолу. Не визирам случаите на физиологична причина за тези неудачи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker