ПУА сайтовете и гледната точка на жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

ПУА сайтовете и гледната точка на жените
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 3794 пъти
Здравейте!

Не знам чували ли сте за този тип сайтове.. Всъщност PUA е съкращение от Pick up artist и "мисията" на тези пичове е да научат на поведение мъжете, които имат трудности със свалянето на жените, да бъдат по-активни и директни. От една страна подкрепям тази им цел, защото малко мъже в днешно време имат смелостта да заговорят жената, която им допада, задържайки интереса й. От друга страна обаче наблюдавам, че в повечето случаи въпросът е "Как да я вкарам в леглото? ", което ме навежда на мисълта, че заговарянето е с цел изч*кване..

Момиче на 19 години съм и скоро разбрах за този сайт.. Всъщност след като един, с когото се зарибявах беше писал за мен и беше поискал съвет цитирам :"Как аджеба да я нае*ба накрая, писна ми да съм мил и да се правя на грижовен, искам п****".. Това го разбрах, благодарение на една приятелка и прочетох целия му пост. Описал е всичко, което е правил, за да му се вържа и е търсил "съвети" душата..
Както и да е, не пиша, за да се оплаквам, защото и без това не вървеше с него на добре. След като прочетох "моята история" се зачетох из темите и с ужас открих, че за жалост интересът на мъжа към жената, освен като обект за секс, е нищожен..

Интересно ми е да чуя вашите мнения
Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5ad6bb8076
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   :) Основно интересът нa мъжa към женaтa е кaто сексуaлен.
Нa мен ми се случи рядкaтa любов от пръв поглед. Той ми сподели по- късно че, с учудвaне зa себе си е устaновил че, си предстaвя кaк ме люби... с всички преди товa е бил груб в сексa. Тaкa бил рaзбрaл че " тукa нещо не е нaред ":)))
Пaк сексa му е бил в глaвaтa.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 8781a95e0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Интересно. Всеки мъж има различно виждане. Просто не му пускай лесно, и ако той се откаже му кажи: "толкова ли лесно се отказа ?" А ти какво искаш от него ?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 00b4b479f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Като мъж имащ общо с пикап средите ще кажа, че твоят пич е леко изключение. Повечето пикапьори няма да напишат тема с подобно заглавие. Пикап е просто начин за запознаване с момичета, а как ще протекат самите срещи, какви емоции ще се създадат, какво ще си разкриете в характерите - това вече си е до голяма степен индивидуално. Пикап е все едно да се запознаеш с някого на дискотека. Само дето вместо дискотеката, може да е улицата (най-често), университета, магазина и тнт.

А и да - ако четеш тези форуми малко по-подробно ще видиш двойки, запознали се чрез пикап, които са женени и с деца. Така че пикап е просто метод за запознанство, а какво иска мъжът в случая си е негова работа.

Например, аз като излизам да пикапя, винаги съм на вълна, че си търся сериозна връзка (макар понякога да ми е по-лесно просто да правя секс).

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7f6093a0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И кое му е лошото на това, че интересът на мъжа към жената е сексуален?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 485e0cdf3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми, моме, виж сега - тебе като жена какво да те прави приятелят ти? За всичко останало си има приятели, обаче за тая работа му трябва... жена!
Сега, това, че се е ПРАВИЛ на мил и грижовен е голям минус, естествено - един вид лъжа, измама, при това с "користна" цел - да те нае...е. Човек прави много лоша услуга и на себе си, и на партньора си ако се прави на такъв, какъвто не е, само за да му се хареса. Защото ако той НЕ Е мил и грижовен по принцип, а и се държи така, него ще го хареса единствено момиче, което НЕ държи на тези неща, и всичко ще е наред. Няма да има излъгани, разочаровани и т.н. От друга страна ако се прави на мил и грижовен ще го хареса момиче което обича да се грижат за него и да се държат мило, и когато маската падне, какво става? Разочарование и за двамата.

Доколкото за тези сайтове - и грам представа си нямам. И изобщо не мисля, че ако някой си няма вътрешното самочувствие и увереност, а също и уменията, то някой сайт ще му ги даде. Ха-ха!

Също така, връзките за едното е..не изобщо не ги смятам за връзки. Сексът трябва да е нещо като продължение, развитие, изразяване на една връзка, а не някаква глупост за еднократна употреба. Нещо като черешката на тортата, обаче ако няма торта - каква работа би ти свършила една черешка само?!

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: c8aaf75a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Само да не забравяме че всички сме на този свят благодарение на сексуалния интерес на някой мъж към жена.Не на приятелския или какъвто и да е друг

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 96c5c5a764
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Никой не казва, че е лошо да има секс, обаче и на мен ми е обидно като разбера, че 5 мин. след запознанството ни, единственото, което го интересува е, как да ме вкара в леглото. Сорри момчета, ама няма да стане! На мен ми трябва истински мъж, а не вибратор. Ако е само за едното ч..не ще ида да си купя нещо от сексшопа.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5476c9e262
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Една жена ако не ме привлича сексуално, аз просто няма как да се влюбя и да тръгна с нея.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: a083e0066d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм момче на 21 години и да си призная в последните 2-3 години прекарах доста време по тези сайтове, както и в Гугъл в търсене на отговори на различни въпроси свързани с любовта и отношенията с момичетата. Попринцип съм си играл винаги повече с момичета и даже виждам, че на много момчета на моята възраст им е много по-трудно изобщо да проведат разговор с момиче, въпреки че и аз си имам своите притеснения, все пак ако ги нямах, сигурно нямаше да си и задавам тези въпроси..
Мисля, че от тези сайтове научих някои интересни и полезни неща за отношенията между мъже и жени, които биха ми помогнали в бъдеще. Например да не се навивам бързо, /което ми се случваше/, да гледам по-реално на нещата, да се опитвам да не съм задушаващ, нещо към което имам голяма склонност, защото баща ми е такъв..
Нагледах се и на видеа, в които тези артисти се опитват с някакъв магически трик или само с поглед да накарат момичетата да ги целунат и успяват в не малко случаи, нагледах се и на видеа, в които си предлагат продуктите, книги със съвети. И както им се възхищавах как целуват момичетата без много да му мислят, докато за мен това е бъдеще като чувах с колко момичета са спали, така като видях последното промоционално видео, разбрах, че не искам да водя точно този начин на живот. Но идеята да окуражат момчетата да не се срамуват е добра и я подкрепям.
Друго нещо, което научих е, че не винаги когато едно момиче каже, че си има приятел, наистина има някой около нея, хаха
Имаше една подобна тема снощи за един мъж, който гледа на секса като спорт и на жените като трофеи и мисля, че някои от тези артисти, които наистина спят със супермодели, докато още две висококачествени жени им се предлагат, са същият случай.
Интересно ми е какво мислят жените, дали им е приятно някой така на улицата да ги заговори и с магически трик да ги убеди да се целунат.. защото аз се опитвам да не се навивам бързо..
Също така много от тях казват, че едва ли не ако не действаш бързо да целунеш момичето, тя ще помисли, че нямаш сериозен интерес към нея и искам да чуя мнението и по този въпрос. Колкото се може по-скоро ли искате да бъдете целунати или е добре малко по-късно?
Например една приятелка ми каза, че я отвращават такива мъже, които ти предлагат да си станете гаджета без да се познавате много добре..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0ca5f9243d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знам за кой форум става на въпрос. Аз също се занимавам с пик ъп. А това, което е писал този младеж, означава, че той самият няма никаква представа от взаимоотношенията между мъжете и жените. Пик ъпът учи мъжете да бъдат естествени, уверени в себе си, да УВАЖАВАТ жената, а не да лъжат и да гледат да я вкарат в леглото. Истинският пикъпьор е изградил такъв характер, че момичето, да го хареса, да и е приятно с него, да бъде щастлива. Това може да се разбере като се изчете доста по тази тема, защото на пръв поглед наистина излиза, че това е начин за лесно намиране на секс за една вечер.... Пик ъпът помага и в много други сфери от живота. Прави срамежливото момче по-уверено, развива борбеност и други положителни качества. Учи те да уважаваш хората, но и СЕБЕ си. Учи те, че сам трябва да направиш така, че да си щастлив, а не да чакаш, да ти поднесат щастието на тепсия. Една жена ще хареса истински един мъж, когато го види, че той е щастлив, че е уверен, че излъчва положителна енергия, а не когато е с мазна усмивка, когато е лакей и лази пред нея или пък когато демонстрира простотията си. В България има пик ъп, но се занимават много много малко хора. Не повече от 20 човека. А тези, които пишат във форума "Как да я сваля? " не са пикапьори, а просто са чули нещо или пък са тийнейджъри и на тях им е простено.

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e00b7efc2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   А за какво друго да има интерес един мъж към една жена? Да ? споделя трудностите си на работа, тревогите си и за това как едва успява да се справи с живота си на тоя етап ли? Нали се сещаш, че ако го направи и жената веднага ще загуби интерес към него? ! Да излиза с нея и да си прекарва готино... ок вариант е, ама рядко жените допринасят за интересни преживявания, обикновено са там за да изсмукват енергия и да се наслаждават на готините емоции създадени от някой друг. В такъв случай защо им е да се хабят и да забавляват някоя жена, като могат да се видят с приятели и да си правят каквото си искат и да не са длъжни да ги забавляват?
И общо взето какво остана за което жените са незаменими? Еми секса остана, нали ( no homo )?
Иначе се радвам, че си видяла хубавите страни на пикапа, а не си се заслепила изцяло от това, че мъжете се интересуват от секс. Но имай на предвид, че не само пикапьорите се интересуват от секс, обикновените мъже също, просто не знаят как да го покажат!
И щом толкова много жени им откликват, то явно и на тях им харесва това.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 99e3ed43f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   номер 10, коментарът ти е интересен. Аз съм авторът на дългия коментар номер 9 и както вече казах от няколко години се ровя в подобни сайтове и като цяло идеята ми става ясна. Би ли казал повече как реши да се занимаваш с това и да споделиш кои сайтове на темата са наистина добри според теб. Иначе съм съгласен, че принципите се прилагат в други области. Особено в днешно време, когато много повече хора са активни и се опитват да си гонят мечтите и в най-различни области.
В някои от видеоклиповете, които съм гледал виждам колко естествено се държат тези момчета и как момичетата се съгласяват веднага без никакво колебание.
Относно тези качества и умението за общуване с хората - мислиш ли, че е необходимо човек да пробва и греши много пъти, няма ли по-безболезнен начин за постигане на добри резултати?
Аз лично винаги съм имал силен страх от отхвърляне и това може би се дължи на факта, че като малък когато сме били с хора винаги са ми се правили много забележки за поведението и така се страхувам да не обидя някого и да не бъда отхвърлен.
Освен това знам, че искам в бъдеще да имам семейство и деца и знам колко е важно децата да отраснат в добро семейство, в което отношенията между майката и бащата са стабилни. Безспорно пик-ъпът е ценен опит, но си имам някакви морални принципи и не искам да оставам жените разочаровани или да им развалям връзките..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 51adb040fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторката

Мили момчета, занимаващи се с пик ъп, вече се чувствам известна във вашите форуми :д.
Номер 10, мисля, че ти разпространяваш това, което съм написала, но за съжаление си сбъркал форума. :(
По никакъв начин не плюя пик ъпа и тези, които се занимават с него. Напротив, мисля, че е нужна повече увереност и смелост на мъжете, винаги са ме привличали тези с готината енергия. Просто ме учуди какви съвети искат някои. Предай на колегата поздрави и ви благодаря за изчерпателните изказвания.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7219ecd415
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   О, НЕ! "Как аджеба да я нае*ба накрая, писна ми да съм мил и да се правя на грижовен, искам п****"
Искренно се смях. Обаче цитата май не е много точен, защото не откривам темата. Би ли дала линк?
Аз пък най-обичам такива, дето секса едва ли не им е неприятен, и те го правят едва ли не по задължение, и трябва да бъдат компенсирани подобаващо затова, че позволяват на мъжете да си пъхат онова нещо вътре в тях :D
Недей да му пускаш, пък като отиде при друга и - Аха! Гад мръсна! През цялото време си бил с мен само заради секса! :D Какъв секс, като вие не сте правили никакъв секс?
И после се чудим защо не можем да си намерим свестен мъж. Че кой ще е този, който ще се занимава с вас, апък няма да иска да правите секс?
А на вас за какво ви е този мъж, ако няма да ви чука? Замислете се малко и ще разберете, че приказвате пълни глупости. Секса не само е повод за запознанство, но и един от основните компоненти на отношенията между половете.
Няма никаква връзка преди да сте правили секс. Ако двама души не си пасват в секса, каквито и да е понататъчни отношения тип връзка са невъзможни.
Може да сте си приятелчета, саквартиранти, но не и двойка.
Да обобщим: запознанство - секс - връзка.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 51adb040fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14- не съм казала, че не обичам секса нито, че не искам секс. Нямам нищо против и да правя секс дори и на първа среща, само човека да е готин и да ме привлича.
В ситуацията, в която описах, бяха минали 4 дена, през които той ме обсипваше с цветя и любовни смс-и без да съм му претендирала за романтиката. И изведнъж хоп пише във форум, за да иска съвети как да си легне с мен. Леко ми дойде шокиращо. И като се зачетох после и в други теми доста мъже са се интересували точно от това..
"Секса не само е повод за запознанство, но и един от основните компоненти на отношенията между половете. "- вярно, но един, а не единствен, нали?
В никакъв случай не се заяждам, беше ми интересно да чуя мненията и на други жени.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 0e751c7ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   До 15 !!
Секса не е повод за запознанство...... !
Запомни го !

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: bb7fe7ce14
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   оф топик

Понеже за първи път чувам за такова нещо и от любопитсво написах "пикап" в гугъл (на български слято)
И очаквайки веднага да ми се отворят форуми, ми се отвориха снимки на пикапи :)))))))))))))
Голям смях.

по темата
Идеята иначе ми харесва... да се научим да общуваме свободно и да бъдем уверени. Какво по-хубаво от това? !

Не бих целунала момче на улицата. Не им знам "магическите трикове", но ако някой ми предложи, ще се разсмея много. Може би, защото си имам сериозна връзка и човек, който обожавам. Не знам. Звучи ми странно.

А за секса? Ех, тоя секс. Сегашната ми връзка е втората в живота ми, надявам се и последната. С първия се бавих един месец, но пък бях девствена. С втория (понастоящем съпруга ми) аз бях инициатор за първата целувка, защото ме привличаше. За първия ссекс също - някъде две седмици след целувката :)))
ААА върнахте ме назад.

Чудя се дали мъжът ми си е помислил "Тая па е с мен само за единия секс"
Май подобни умозаключения са запазена марка за анс - жените.

:)))

Дайде линк към някой такъв форум... стана ми много любопитно

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker