Въпрос към жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към жените
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 3362 пъти
Дами, какво мислите за секса за една нощ, както и за чисто сексуалната връзка без чувства? Случвало ли ви се е, колко пъти, колко често? Ако да, само ако сте необвързани ли ги практикувате или това не е от значение? И зад гърба на постоянния партньор ли го правите? Ако не, фантазирате ли си го, при определени условия бихте ли "поддали", за да извършите поне веднъж нещо необмислено, импулсивно, макар и страстно и незабравимо?

Вероятно повечето сте против или ако не сте, няма да си го признаете, но тук всеки е анонимен и ще се радвам да прочета мнения, дори реални случки с подробности, значение дали изпитвате отвращение от темата или подкрепяте подобни практики.

Изобщо всяко мнение ще го прочета с разбиране.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0c1cb7ffaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможности много, никогa не съм поддaвaлa нa секс зa спортa.
Три дълги връзки, последният ми е съпруг.
Не, не бих поддaлa зa гърбa му, не сaмо зaрaди него, a и зaрaди мен. Обичaм се, увaжaвaм се, духът ми е здрaв и ок в товa тяло и тaкa искaм дa продължи.
" Горещa " женa съм , обичaм сексa ( ревaлa съм зaрaди еднa седмицa без секс) тa съпругът ми си знaе :)
Не, не одобрявaм, aко учaстниците сa обвързaни с други хорa, които бивaт лъгaни, освен aко знaят и сa ок с товa.
Колкото и дa ми хaресвa обaче, не бих прaвилa секс сaмо зaрaди сексa. Бих предпочелa вибрaтор! Не ми я приятнa идеятa дa обменям телесни течности и енергия с някой, сaмо зa дa му
ползвaм ###.
Не изпитвaм отврaщение към темaтa, нито пък подкрепям, всеки имa рaзлични възприятия, всеки имa прaвото дa рaзполaгa с тялото си кaкто му хaресвa.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 064f63ba81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никога не ми се е случвало и никога не бих правила секс за една нощ, секс без чувства. Няма значение дали съм обвързана или не. За мен секса е част от връзката - да се раздавате в леглото, да има страст, НО и обич. Без нея.... закъде? Трябва да съм супер отчаяна и да не уважавам себе си, за да го направя. И аз като номер 1, като ми е толкова на зор ще си използвам вибратора.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 516ced364d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм на 31 г. и съм с един и същи партньор от 18-годишна - как си мислите, не съм ли имала изкушения и възможности? Просто е въпрос на воля и въпрос на уважение към мъжа, когото обичаш. Иначе при критичен за връзката ни период, си признавам, че бях изкушена да се срещна с друг мъж, но едва ли щеше да остане с едната нощ. Аз съм моногамна. Повечето жени сме моногамни, мисля че е просто по-трудно да пуснеш някого в тялото си, да се довериш на някого с най-инимното си. Не съдя никого - нека всеки си живее както си иска стига да се пази от болести, за да не товари близките си и обществото с притеснения, но за мен самата не е възможно да спя с някого за една нощ
ж31

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a34e0ae98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А вие мъжете, най-вече вие българите, с удоволствие практикувате секс без чувства или секс за една нощ. Знаех си аз, че българските мъже не стават за нищо...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 516ced364d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Номер 4, ти българите ги направи извънземни - от Марс падат едва ли не и са различни човешки същества! Що за глупости са това?
Живяла съм в чужбина 11 г. в много различни страни, мъжът ми е чужденец и ти гарантирам, че точно в това нещо мъжете са си мъже и ако не ти харесва ще трябва да станеш хомосексуална. Българските мъже са нито по-добри, нито по-лоши от другите европейци, честно казано има само разлика във вкусове и дреболии, но сред мъжете под 35 г. почти не виждам и такива разлики и ако ти самата попадаш на такива мъже, промени поведението си, не се сърди на българските мъже

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 720c7cc273
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, ние жените не сме фригидни, и ние имаме физиологични нужди.
На мен ми се е случвало с години да поддържам такава връзка - аз бях прекалено заета за сериозна връзка - учех и работех, а той ме привличаше много физически, но беше много различен от мен и не исках връзка с такъв човек. И двамата ни устройваше, бяхме и приятели, помагахме си. После той си хвана приятелка, след време и аз си намерих мъж и останахме добри познати. И до ден днешн се уважаваме.
Важното е хората да се честни и открити, да не се лъжат. Да си кажат нещата направо " да видим какво ще стане". Иначе жените искат мъжете да им свалят звезди, за да им свалят гащите, после пищят той защо ги е излъгал и как може да постъпва така, след като им е обещавал чудеса.
Хаха ако веки път правех секс само, когато съм в сериозна връзка, щях да съм на сухо с месеци, че и години. Аз си ценя времето и емоциите и за 30 години съм имала само две сериозни връзки (общо продължили теи години) преди съпруга ми.
Много хора са още със средновековно мислене, смятат че е срамно жената да прави секс за удоволствие. После защо толкова жени са фригидни, ами като цял живот се срамуват от сексуалността си и вместо да мислят "Този мъж възбужда ли ме? ", те си мислят "ако преспя с него, ще ме зареже ли? ".

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 270866029e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Кажи им номер 5, кажи им! Че ореваха де що форум има, такива като 4.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 270866029e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Колко правилно казано от 6 - физиологична нужда. А в друга тема една българска "европейка" веднага се изцепина едно момче, че секса не бил нужда като пикаенето, и как така щял да се изпикае в жената и да я остави и т. н. За такива6 казва:
"Много хора са още със средновековно мислене, смятат че е срамно жената да прави секс за удоволствие. После защо толкова жени са фригидни, ами като цял живот се срамуват от сексуалността си и вместо да мислят "Този мъж възбужда ли ме? ", те си мислят "ако преспя с него, ще ме зареже ли? "

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: da31aa9029
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Каква огромна разлика между изказалите се под номера 3 и 4... Каква интелигентност и култура излъчва 3 и каква простащина и ганьовщина вони от "европейката" 4...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 36bfd08984
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Никога не съм правила секс за една нощ, но си мисля, че бих го направила само при определени обстоятелства.
1. В момента не съм във връзка.
2. Направо откачам от липса на секс.
3. Въпросният мъж е адски готин и тайничко се надявам сексът за една нощ да е само началото.
Мисля, че само при тези условия бих направила нещо такова, защото колкото и да съм щура в леглото стане ли дума отношения съм леко консервативна и държа човекът с който го правя да ми е поне симпатичен, а и за да няма после драми никой от нас да не е трайно обвързан.
А и като казвам, че не съм правила секс за една нощ не съм съвсем права. Правила съм нещо такова, но понеже не беше с непознат мъж, а с добър приятел не се брои. С две думи историята е следната. Бяхме приятели и колеги и се случи така, че една вечер излязохме само двамата уж само на пица. Е, да ама после се отбихме до тях да си довършим приказките и... сещате се. Обаче това си е нашата тайна. Никой не знае за това, включително и останалите от компанията ни (по-това време бяхме една доста весела групичка студенти). След това и на двамата ни беше адски неудобно и никога повече не го повторихме нито пък сме говорили за това. И дори и сега, ако се видим някъде се държим като стари приятели сякаш между нас никога не е имало нищо повече от приказки. Обаче това е единствения път когато си позволих нещо такова и не мисля, че ще го направя отново. Да не говорим, че вече съм омъжена и ще се чувствам адски виновна, че изневерявам на мъжа си и вечно ще съм на тръни да не разбере. Така, че май нямам шанс за такова приключение, обаче онази нощ ще я помня винаги, защото беше едно от най-горещите преживявания в целия ми живот.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d6f468deec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Секс за една вечер се е случвал тогава, когато сме правили за първи път и не ми е харесало. Тогава се е получавал еднократен секс. Ако ми хареса, не виждам причина да не се повтори и потрети, отношенията се задълбочават и в един момент се оказах женена с дете.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fcba713d3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Аз съм против това да имаш сериозен приятел и да спиш с някой друг зад гърба на своя партньор, но аз си имам приятел от 2 години и ми се е случвало да си фантазирам за някое друго момче!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: aec4ee620d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Секс за една нощ е нещо хубаво според мен, стига човекът да ти е допаднал и да е твой тип.
Винаги бих казала на партньора си, ако съм се ч***ла с друг. Смятам, че все пак не съм принадлежност на никого, но е добре да си имаме доверие след като сме заедно. Същото важи и за него разбира се, ако го е направил с друга държа просто да знам.
Ревността е ненужна ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 230f6af5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Здравей. Ще ти разкажа история, която не вярвах да преживея, но ми се случи. Имах едно гадже, бяхме заедно две години, не получавах секс, ако пък се стигнеше до там не беше никак задоволяващ. Започнах да няколко пъти в началото на връзката си казвах, че секса не е най - важния, но проумях че и без него не може. Излизах с различни мъже, с някои от тях и спах. След известно време се почувствах ужасно от това което съм направила. Имах нужда да споделя с някого. Казах на една приятелка и по не знайна причина тя каза на моя човек. Така и той разбра за моите деяния. Седнахме и поговорихме двамата, спокойно, без нерви и викове. Обясних му как се е случило и защо съм го направила. Беше готов да прости и да продължим напред заедно. Когато ми го каза доста се замислих, но проумях и че няма как да съм с него повече.

Ако не получаваш това от което се нуждаеш от човека до теб по - добре му го кажи. Няма нужда да става грозно и да се стига до разговори от типа" Защо го направи", "Как можа да си легнеш с него/нея". Секс за една нощ по прилича на 16-17 годишните, а не на хора на които им е време да се замислят за дом и деца.
Никои няма право да съди хората за такива постъпки. Аз лично не съм "за", но и не мога да кажа че съм "против".

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8b8ee08f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ами аз съм на 15 момче и смятам, че е леко опасно ако не познаваш партньора, а си се запознал с него преди два часа, но това се избягва лесно с презерватив. Аз лично мисля, че ще е супер готино и възбуждащо, дори бих искала да пробвам (падам си леко развратница и перверзница) още съм девствена но смятам след няколко години като мина 20те да пробвам секс за една нощ, тъй като сега съм си дребосъче. :)
Котенце:3

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8b8ee08f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 4 ти обичаш ли баща си или той е някоя пияница или идиот, че така говориш. :) На бас, че си спала с някои и си се надявала да стане нещо, но той не те е потърсил или ти е казал, че просто сте си поиграли една вечер и това е. :) А, замисляла ли си се, че може да не е искал да бъде с теб заради ужасния ти характер и е спал с теб, защото си направила що годе добро 1во впечатление, но после е разбрал каква си кисела и дразнеща, а никои не харесва да е с мрънкащи принцеси. :)
И преди да кажеш, че съм простак, който нищо не разбира и обижда жените, а защитава мъжете не е така! Аз съм 15 годишно момиче, което вижда що за стойност си от 1н твой коментар... смятай колко си "прекрасна" :)
Котенцето:3

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c37037b261
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Харесва ми! Но рядко успявам да се измъкна от приятеля ми

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: b575b948b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Да си призная най ми харесва да го правя с човек към който не изпитвам чувста! Правила съм го над 10 пъти и всеки път е било страстно, а и така човека ме опознава по-добре и знае кое ми харесва :) Обичам анален секс! Повечето момичета не обичат, но това си е техен проблем. :) Имам връзка от половин година и досега сме го правили над 100 пъти... чувството е НЕВЕРОЯТНО, особено като те лижат или правите тройкар, а може и четворка защо не? !

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 519d76476c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Не съм правила секс за една вечер, нито пък съм имала чисто сексуални отношения. Не защото съм против и имам някакви предразсъдъци, хората са различни, както и предпочитанията им, не ги съдя. Просто за мен секса е свързан с близост, с чувства и уважение, затова не бих могла да правя секс без да изпитвам нищо към въпросния човек, а само чисто физическо привличане. Била съм сама години наред, без партньор, и съм имала подобни "оферти", но винаги съм ги отхвърляла, защото не ми се е случвало да се почувствам привлечена от човек, когото не познавам и към когото нямам никакви чувства. При мен нуждата е от душевна близост, чисто физиологичната остава на заден план. А относно неангажиращите връзки, мнението ми е, че рано или късно в повечето случаи, точно те стават доста ангажиращи, поне от едната страна. Човек се привързва, свиква с другия и започва да иска нещо повече. И така нещата започват бавно да се задълбочават. Да, сигурно има и оптимални варианти, при които и двамата са сигурни, че искат само секс и нищо повече, но те са рядкост.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fe49d0bf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   За една нощ няма какво да получиш. Лично на мен са ми нужни няколко срещи за да си паснем и настроим един към друг, за да разбереш някой точно какво най-харесва. Тогава всеки път е като за последно. Но от повечето пък срещи почвам да се привързвам и влизам в едни филми...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker