Проблем със сексуални фантазии , възбуда и ерекция - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121031)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем със сексуални фантазии , възбуда и ерекция
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2753 пъти
Здравейте всички!
За 1-ви път ви пиша, но нямаше с кой да споделя проблема си. Преди 5 дни се събудих в адски кофти настроение.
Така започна всичко. От няколко дни съм в нещо като депресия. Нямам желание за почти нищо а и за капак - някак си не се възбуждам достатъчно. Само на 23 години съм. Притеснено ми е да нямам проблем с ерекцията :(
Липсва ми сексуалното желание в момента, не се възбуждам толкова лесно както преди това. Сексуалните ми фантазии някакси куцат и отново не се възбуждам. Ерекция постигам като мастурбирам, но бързо ми спада след това. Преди се възбуждах само от мисълта за някое момиче или от снимки, порно... ей така дори без стимулация. Работата е там, че всичко започна изведнъж - Миналата Сряда ми се стори, че един проблем от преди се е появил отново. Преди имаше период в който имах кръв по бельото, ходих на лекар и след това отмина всичко. Пиех повече течности и отмина кръвта. Та в Сряда се уплаших, че пак може да се появи проблема, мислите започнаха да ме тормозят, оттам в Четвъртък започна да ме наляга депресия- Започнах да мисля, че имам слаба ерекция възоснова на сутртинта когато станах в Четвъртък, оттам стана по - зле. Сега нямам желание за секс, не се възбуждам от мисли за някои момичета, просто нямам и желание за секс. НЕ ЗНАМ КАКВО ДА НАПРАВЯ :( Изведнъж стана. Адски много съм притеснен за сексуалното ми влечение и ерекцията ми... Дори и порно не ми се гледа :( Не знам. Ще съм ви благодарен много, ако се опитате да помогнете!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: d531f13680
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „От няколко дни съм в нещо като депресия. Нямам желание за почти нищо а и за капак - някак си не се възбуждам достатъчно. “

Описваш много добре симптомите на прекалено ниско ниво на тестостерона, което е в следствие на някакво заболяване при толкова млад мъж. Отиди на уролог да ти види и тестисите, и дали имаш някаква скрита инфекция. Кръвта по бельото говори за инфекция на пикочните пътища, може би простата или нещо такова. Не всеки в дига температура при това! Аз не вдигам температура и затова се наблюдавам и мога да ти кажа, че при теб има някакви физиологични проблеми, които САМО лекар може да види - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО НА ЛЕКАР-УРОЛОГ - не ходи при личен лекар, а само и направо при специалиста - ще платиш един преглед, но няма да чакаш, а останалите неща ще ти ги покрие касата. Питай приятели за добър лекар, гледай в интернет. Жокер - не винаги добрите лекари са в скъпите и лъскави частни клиники - точно обратното. Препоръчвам ти да търсиш практика в някоя университетска болница (ако има прилепена поликлиника много добре) или в близост до такава - често лекарите от болницата препечелват почасово в такива практики и от опит ти казвам - те са най-добрите, защото не почиват на стари лаври, а в момента четат най-новото, пишат докторски работи и имат вземане-даване с много сложни случаи.Там прегледите са на смешна цена отгоре на всичко, но ползваш цялата инфраструктура на болницата (лаборатории!). Аз само така ходя на лекар, дори не питам приятелки, и не съм правила грешка - винаги млади, много добре образовани хора със специализации в чужбина - личният ми лекар е специализирал в САЩ, гинекологът във Виена - все плади хора до 40 г. В лъскавите болници са старите, НЯКОГА добри с добро име - името работи вече за тях, а на тях много не им се работи :)

Мили мъже, особено МЛАДИТЕ - не се зарязвайте. Жените ходим за всяко нещо при гинеколози, защото сме осъзнали отговорността си и към бъдещото поколение. Вие искате един ден да ставате бащи - ходете на лекари, по-добре 1 път повече, отколкото 1 път по-малко, лекувайте се навреме.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 80a36d04ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Физически ти няма нищо! Всичко е заради депресията и лошото настроение, нормално е когато човек е разтревожен, депресиран или в кофти настроение изобщо да не му е до секс. Така, че спри да се тревожиш, радвай се на живота и ще видиш как ще ти се върне и желанието и настроението и всичко ще си е като преди.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: db4cd4306d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Това с кръвта отпреди време е едно, а сегашното - съвсем друго.
Сегашното ти положение ми се е случвало и на мен, като е продължавало към седмица - пълна липса на сексуални желания, слаби ерекции и т. н. Мина си само.
Съгласен съм с 2 - всичко опира до психическото ти състояние.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker