Глбули Фарматекс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Глбули Фарматекс
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 8405 пъти
Здравейте. Момиче на почти 20 години съм. С приятелят ми рядко правим секс с презерватив. Аз искам, защото много ме е страх от забременяване, но като го сложим нито на него му е така хубаво, нито на мен - изсъхвам и усещам тая гума.. А с бившия ми винаги го правехме със и не ми беше гадно.. странно. Караме го на принципа прекъснат полов акт, но ме е страх да не стане нещо. Взимали сме от тези тънките на Дурекс, но него малко му стягат и ни се късат и му спада. Моля ви кажете такива презервативи, които са с по-голям диаметър и все пак са тънки и не усещаш презерватива докато правиш секс, а си ти е приятно пак. Мислела съм си за противозачатъчни, но не искам да ги почвам още сега, да се тъпча с хормони и химии, защото не можем да намерим подходящите презервативи. Та видях тези глобули Фарматекс, изчетох и хубави, и лоши мнения за тях. Уж са надеждни и ако ги взема, пак ще сме с прекъснат акт, няма да му давам да свършва в мен, но поне ще е по-сигурно, че не е станало нищо. Само че ме притеснява това, че някои казват, че имало едно като парене, също че много се пенели (което ще е доста странно ако започнат да се пенят там.. и какво ще стане когато ми прави орална любов?? :О ), както и че после си изтичали някак си и ставали петна по бельото и може би чаршафите, за което решението е уж да слагаш ежедневна превръзка след секс, но всеки ден ли с превръзки ще трябва да ходя, не ми стига 5 дни в месеца.. Може би решението е да ги взема и да видя на мен как ще ми действат и ако съм доволна, ще продължа да ги купувам, ако не - няма. Но по-добра алтернатива е презерватива. Затова ви моля за 2 неща - 1. кажете ми презервативи с по-голям диаметър и в същото време тънки и не толкова неприятни за употреба и 2. споделете опита си от тези глобули Фарматекс - на вас как ви подействаха, имали ли сте гафове с тях и т. н.. Моля ви за отговори по-скоро. :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 82b406e3c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурността на тези глобули е само 70%, но с прекъснат акт трябва да е ОК. Зависима си обаче от мъжа. Съветвам те да взимаш противозачатачни, не се пълнее от новите, но не трябва да си пушачка. Имат позитивния ефект, че предпазват от рак на яйчницитр и миоми.
Аз лично не бих си пъхнала фарматекс във вагината, на киселинна основа мисля, че са и мисля, че ще ми развалят флората и фауната.
При кондомите правите грешка, че не ползвате лубрикант. Има иначе и по- големи XL пак на Дюрекс, но май приятелят ти не иска или неможе да ползва кондоми, което е смешно в 21 век.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 60d139c7e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Взимай не глобулите, а капсулите. Сигурността е като на кондом. Спокойно може да си свършва вътре. Аз от години ги ползвам, не са ме дънили. Оралната обаче преди слагането (10 мин преди акта), че вкуса е ужасен. По време на акта не тече, но е се овлажняваш повече. След акта капсулата си пада и после малко тече през деня, но не много.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 44c2cfb95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Номер 1, и с лубрикант не става, късат се, защото му са тесни и като го вкара няколко пъти се къса или се изхлузва постоянно и му спада, а аз изсъхвам. Трябват ни с по-голям диаметър, дължината е ок. Тези XL в дължина или в диаметър са по-големи?
Не пуша и мога да взимам противозачатъчни, но не искам още от 20-годишна да почвам с такива хапчета и затова питам за тези глобули. Разбира се, знам че предпазливостта им е по-малка и от презерватива, но това е в случай, че не намерим подходящи презервативи, а и ако ги ползвам несъмнено ще си е с прекъснат акт, няма как да го оставя да свърши в мен, но ще ми е по-спокойно уж..
Не искам по принцип глобулите, защото е малко кофти всеки път преди секс да трябва да ги пъхам и да чакаме 10 мин. , че и ако вземат да се пенят както бяха писали някои в един форум, не знам какъв секс ще стане - орален или вагинален, с такива разпенени.. не, не.
Помогнете ми за презервативите..

П. П. Вторият коментар още не е одобрен и ще му отговоря като го постнат.

от авторката

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 380a4039b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ползвам глобулите от години - за мен са перфектният контрацептив, който досега не ми е дал фал. Не си спомням къде пише, че надеждността им е 70%. Единственото условие е, да се употребяват според упътването. Ползвам ги без презерватив и без прекъснат полов акт. Може да се случи понякога парене, не са ми се пенили. Съвместими са с презервативите. №1, тези глобули не влияят на вагиналната микрофлора. Ако има нарушение, то не е в резултат на тяхното използване.
И за да не реши някой, че имат ефект, защото съм стерилна - имам дъщеря на 15.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 44c2cfb95f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Капсулите пак ли се слагат вътре като глобулите или са хапчета, които пиеш?
И да ги слагам след оралната любов за мен е малко тъпо, защото аз обикновено като ми прави орална веднага съм готова да продължим иначе, а ако като ми направи и седя 10 мин. да се разтвори капсулата/глобулата и не че се изгубва желанието, но тази моментната страст, която изпитваш когато ти прави орална и вече нямаш търпение да продължите се губи, защото трябва да спрете, 10 мин. да седите и тогава да продължите.
Не ме устройват напълно тези неща, затова ви моля да помогнете с презервативите. Кои са с по-голям диаметър от стандартните на Дурекс или някоя друга надеждна марка като Спортекс? За дължина са му добре, но са му тесни и му е некомфортно, при което след това му спада и е нормално като го стяга нещо там, не може да си бъде спокоен, защото това там го притеснява. Та, какво ще кажете за презервативите? :)

- от авторката

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 380a4039b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз ползвам само овулите. Действието им е 3 или 4 часа, забравила съм. Какъв е проблемът не разбирам - поставяш я и си започвате с каквото искате, без пенетрация в следващите 10 минути. Ако се опасяваш, че се разтичат, ами при мен не се е случвало. Вариантът е добър, защото е 100% надежден и не е на хормонална основа. Е, не предпазва от полово предавани болести, а е само контрацепция. Всъщност не съм сигурна дали не предпазва от нещо, трябва да питаш гинеколог, ако те интересува това. Но задължително спазваш упътването - времетраене и никакво миене непосредствено преди и след със сапун. За интимен гел, не знам. Аз не се мия с никакво измиващо средство преди и след - само вода.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 85debd07bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да не е те притесняват тези 10 мин чакане за глобулите. Слагаш си хапчето,той си те целува там долу,после продължавате по същество.Но все пак от личен опит,да не свършва в теб. Но са добър вариант за предпазване.С кондом.... ми не знам ама не е същото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker