Не сме правили секс от 5 месеца - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не сме правили секс от 5 месеца
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 4402 пъти
Здравейте,
Имам приятел, с който сме заедно от 2 години- не толкова много, за да изчезне желанието за секс, който както написах в заглавието е мираж от 5 месеца вече. Ние сме на по 26 години и живеем заедно. В началото всичко беше наред- страхотен секс, голяма любов, нови изживявания, но ето, че дойде момента, в който след 5 месечна сексуална пауза се запитах- "Какво ще се случи след 5 години? Той сега не ме желае, когато съм на 26 и изглеждам толкова добре, а какво ще стане, когато родя и гарвитацията каже своята тежка дума? "- и много други разбира се. Тук търся подкрепа, затова да се разделя с него, въпреки, че е свестен тип или пък някой просто да ми каже- това е временно- всичко ще се оправи?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6672c0e3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много просто ти казвам и директно
А. Той е болен от нещо
Б. Той има друга
С. Той гледа порно и се самозадоволява всеки ден
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 20e3075a26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Говорихте ли по темата, той посочил ли е някаква причина за отсъствието на секс във връзката ви?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: f710e85c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Имa си другa! Съжaлявaм , но aко беше болен щеше дa знaеш. Дори и дa гледa порно и дa си мaстурбирa тaм , пaк ще те " увaжи " поне веднъж в седмицaтa , което също е зле , но поне е някaкво желaние. Ти си решaвaл дaли и кaк дa говорите зa товa , но ме съмнявa че , не сaмо че си имa другa , aми мaй и влюбен. Предполaгaм че в някоя обвързaнa , зaтовa сте още зaедно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 65fef9f221
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Преди да зарежеш човека, първо се опитай да поговориш с него и го попитай каква е причината за тази пауза. Не с обвинителен тон, за да не се изпокарате вместо да получиш някаква информация! Също така не карай човека да се чувства като идиот - бъди деликатна! Може да е нещо, което не е фатално. Едва след разговора решавай дали да го зарежеш или не.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 22a6e33f57
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   1,

Д) Ти не знаеш българската азбука
И) Не знаеш дори как се транслитерира латинската азбука на български
Ф) Какво остава за останалите ти "компетенции"
Успех

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 440afb035f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Разбирам те напълно. В същото положение съм. Омъжена съм от няколко години и вече не помня от кога не съм правила секс. За сега решавам проблема с два вибратора... но до кога ли? Кога ли ще ми писне и ще си намеря любовник? А иначе почти сигурна съм, че мъжът ми няма друга, обаче е влюбен... в телевизора! Залепи ли се за екрана, край! Всичко наоколо спира да съществува. В началото реших, че вината е в мен, че не ме желае като преди защото съм напълняла и съм станала предвидима. Постарах се, свалих килограмите, почнах да спортувам, почнах да се дообразовам на тема секс, открих, че съм и скуиртърка... обаче не и не. Той си зяпа екрана! Един път случайно ми отдели 5 мин. и правихме нещо като секс и аз взех, че скуиртнах. Леле! Като се развика кой щял да суши чаршафите сега... казвам ти защо не го зашлевих! Толкова му бях обидена. От тогава вече и не се надявам. Имам си вибратори, пък той да си спи с телевизора. Лошото е, че съм в началото на 30 и не се издържа. Станала съм нервна, не мога да спя... бе не се издържа! Така, че май е най-добре да се разделите, за да не свършиш като мен на 32 с вибратора.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6addc765f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Здравей, проблемът не е маловажен. Ще започна с това, че съм на 31 и имам гадже, което е с 4 години по-младо. Имам опит в секса, макар да не съм навъртяла голяма бройка-просто преди него, приятелите ми бяха опитни и доста отворени на експерименти. Когато един мъж ти отказва секс, има две причини-не те намира интересна вече(и, или си има друга)или има проблеми и мисли само за тях-например работни. Имах същия проблем в началото на връзката си, две седмици суша, реших, че няма да губя време в недомлъвки, седнах и поговорих открито, и се установи, че момчето е пред съкращение, и до никакъв секс не му е. Зависи и това колко е сексуален-моят приятел не е особен почитател на секса, предната му връзка е била с подобен тип жена, която е избягвала контактите, били са заедно 4 години и това е дало отражение. Той е традиционалист, а аз съм със изразена сексуалност и експериментатор-и поговорихме още в първия месец на връзката си и се разбрахме какво би радвало и двама ни... Уикендите обичаме да си правим секс кафенце:), направете го и вие-стани и му направи едно хубаво кафе, купи си секси костюмче, и го събуди, приятно е да се заигравате, и той да те вижда в ново амплоа. Другото, което ми идва на ум е, че ти не си искаш. Малко грешно е възприятието в България, че жената трябва да е пасивна и сексът е мръсно нещо, което остава само под завивките. Въпросът не е да си искаш всеки път, но опитай да поемеш инициативата-изненадай го под душа, за повече провокация влез докато се къпе, направо с дрехите, мъжете обичат жените да са смели, не нахални, но възбуждащи.. планирай уикенд изненада, има толкова евтини дестинаци, има намаления.. моят беше градско момче-аз го заведох на хижа, избрах ремонтирана такава, със стая двойка с отделен санитарен възел-почти като хотелче, отпусна покрай проблемите си в работата, страхотно си изкарахме, даже последния ден експериментирахме навън, беше лято и нощите съответно топлички. От тогава, все пита кога ще да ходим на "секс-ски"ваканция, по неговите думи, да сме видели как е на студено. Не крий проблема-не обвинявай себе си, сега си особено уязвима и чувствителна, и може неправилно да изпаднеш в дупка, например да си самовнушиш, че не си достатъчно атрактивна. Той ако те обича ще намерите баланс, така че да сте доволни и двамата, да се радвате пълноценно един на друг. Ако обаче и това не помогне-бездната между вас ще става по-голяма, понеже сексът е важна част от връзката-той не е просто е.. не, а интимност, която засилва чувството за споделеност, и не те съветвам да живееш в свят без такава тръпка. Млада си и трябва да намериш правилният човек, с когото да се чувстваш щастлива и удовлетворена. Успех ти желая. Пиши за развръзката

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 6672c0e3d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Подкрепям 11, но не знам до колко ще помогне. Има просто по- малко сексуални хора или си има други причини. Аз съм на 31 г, мъжът ми е на 48 г. и имаме почти всяка вечер секс, макар че сме от 11г. заедно и имаме две малки деца. Тайната е може би, че не правим олимпиади през седмицата, когато сме скапани, а като сме починали си наваксваме с мултиплени оргазми, часове любовни игри и тем подобни. Мисля, че много мъже мислят, че за жената не е хубаво ако няма часове секс, чувстват се комплексирани от порнотата или не се чувстват желани. Мога към 11 само да допълня, че е добре да се опитвате да дадете самочувствие на мъжа дори да не се е справил понякога така, както сте желали. Ако един мъж се чувства супер с вас, той има самочувствие в леглото и ще успее другия път да ви задоволи. Мисля, че затова и мъжете плащат за секс - тези жени играят роля, но явно успяват да дадат това, което мъжете не намират в брака си. Аз не искам мъжът ми да ходи при такива жени и чета доста книги за техники, които мога да прилагам, за да го разнообразя, за фантазиите на мъжете и физиката им. Иначе 11 е казала останалото. Не подценявайте и фелациото, порното, когато партньорът ви е много уморен или има проблеми и грижи. Апетитът идва с яденето. Моят мъж е по-сексуален от началото на връзката ни, защото мисля, че свикна да имаме редовен секс, а ми е споделял, че в предишни връзки е имал много малко секс и дори два пъти годишно, което го е накарало и навремето да се раздели. Не смятам, че е извинително или нормално да има малко секс дори в дълга връзка, напротив - с дългогодишен партньор можеш да постигнеш и доверие за експерименти и алтернативни, нестандартни неща. Не смятам и, че се изхабява връзката при много секс, напротив, сплотява се.
Успех

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 5fafba9918
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Просто вземи ти нещата в ръце предизвикай го. Мъжете са ловци по природа ако плячката им стане скучна те спират да се интересуват от нея. Просто го предизвикай. Примерно може да си вземеш душ и като излезеш ако е пред компютъра просто да седнеш в него само по хавлия и да прошепнеш в ухото му "Желая те" или ако това не стане ако се прибирате от някъде заедно още като влезете в къщи в коридора без да се събуваш просто го обърни към себе си и започни да го целуваш или измисли нещо свое просто го предизвикай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e11d29981e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Възможни варианти:

- изглеждаш добре, но само според теб, а си грозна и дебела
- пичът си има друга
- пичът без да иска се е отрязал пи@ока и крие от теб

 
  ...

...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: edb365ef1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Да не си грозна? Или дебела? Или консерва в секса?

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 78fc50af6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   мен ме интересува защо мъжете понякога предпочитат порното и да си изпраскат една ръчна пред това да правят секс.. поради мързел или егоизъм... и защо отричат че го правят...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 39bc2ebe88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   ехо споко

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3db5ebf685
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Щом още сега не те желае, значи не те обича, а е егоист. Възприемате като даденост, сексуална играчка. А когато родиш и се превърнеш в истинска жена, посотянно ще ти натяква, колко слабичка беше, сега на какво си заприличала и пр. Българските мъже са изкл. отвратителни егоисти, и нямат нормален вкус, а робуват на снобизма! Ако те обича истински, изобщо няма да се интересува колко си килограма, а ще те желае всеки път, все едно за пръв път ляга с тебе! Търси си такъв мъж. Все още се срещат, въпреки че вашето поколение е съставено основно от тъпи, разлигавени и изкл. интелектуално ограничени консуматорчета!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker