Refresh :) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Refresh :)
преди: 14 години, 4 дни, прочетена 3544 пъти
Здравейте,

Търся мнения по въроса за неангажиращите връзки , като начин да Refresh-nesh :)

Мъжките мнения предполагам в коя посока ще са , за това ще съм благодарен ако повече жени споделят соите виждания по въпроса .

Поздрави

М 27Сф

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 4 дни
hash: 767d406aac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако имаш такава под ръка, действай. Може да я препорачаш после :Д

 
  ...
преди: 14 години, 4 дни
hash: 1492f506cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Амиии аз съм момиче на 17. Попринцип (без да го правя нарочно) връзките ми продължават около 3 месеца. След това нещо неангажиращо, колкото да ме разсее :) Или това е моят начин да се утешавам, че в 3-4 месечна връзка не съм намерила любов. Говоря ти затова да си намеря някое яко момченце и да излизаме малко да се забавляваме. Както се казва неангажираща връзка :)

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 05e8a74db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Абсолютно губене на време и енергия! И без това жени ще се навъртат постоянно около тебе колкото щеш, дори и без да ги търсиш. В момента, в който човек осъзнае, че в "далаверата" с жените хляб няма, става много по-съсредоточен и ефективен в живота си, и започва много по-лесно и бързо да постига целите си, без да се занимава с глупости. По-добре направи нещо за духовното си развитие!

 
  ... горе^
преди: 14 години, 3 дни
hash: 17356f3d4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От автора : 3. На мен жени в живота не ми липсват ... :) Точно в това е проблема , че имам и сериозна приятелка която обичам и почти 3 години не съм й изневерил , но в същото време през последните 2 месеца (от както се позатопли времето) съм като нерез ... смисъл че искам да изчукам всичко "голо" , всеки палав пиърсинг и всяка сервитьорка която се е навела да избъпше масата ...

Не е като да ми липсва опит , когато съм в сериозна връзка съм само "нейн" , но ако случаят не е такъв ... тогава съм на всички ... :) Обичам човека до себе си , но (не знам на колко години си ?) повярвай ми има моменти в които, "животинското в мен говори и мисли" , моменти в които ми е адски трудно да НЕ натисна бутона ... Refresh !

 
  ...
преди: 14 години, 3 дни
hash: 05e8a74db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От 3: Никъде не съм ти писал, че ти липсват жени, опит и т.н. По-скоро искам да те запозная с моя опит, а той е именно, че колкото по-малко се занимаваш с жени, толкова повече време и енергия ще имаш за други (далеч по-смислени) неща.
Познато ми е чувството ти, дето искаш да изчукаш всичко наоколо с дупка между краката. И това чувство няма нищо общо с факта дали си имаш сериозна приятелка, съпруга и т.н. Просто голяма концентрация на хормони в кръвта... Тази концентрация можеш да се начуиш да я контролираш било съзнателно, било чрез индиректни подходи, като гладуването например.
Иначе за "изневярата" какво да ти кажа - гледай да не изневеряваш преди всичко на себе си: не съжалявай че си човек, че си мъж, и че понякога ни е необходимо да се поддаваме на вътрешните си импулси, особено когато с това успяваме да направим някого щастлив (някоя сервитьорка например ;) и не вършим на практика нищо лошо.
Подтискането на импуслите не води до нищо добро - те се натрупват, подобно на енергията в едно махало, което разклащаме, и в един момент, когато се премине някаква критична граница (или при обратния ход на махалото) това нещо ни отнася главата, и почти в несвяст "си наваксваме" всичко пропуснато. Най-лесния начин да преодолееш "греха" и "порока" е да му се отдадеш, понеже така ще стигнеш до насищане и осъзнаване - ще разбереш нещата за които иначе само си мечтаеш какво представляват всъщност и до какви последствия водят. Иначе ще си останеш цял живот само с едните мечти, ще ти стои като дерт, а и няма да познаваш реалността...
И не забравяй: "Нашата мъдрост е резултат от нашия опит. Нашият опит е резултат от нашата глупост.". Така че - прави колкото се може повече глупости, за да събереш колкото се може повече опит и мъдрост. Помни, че понякога ЩЕ БОЛИ, но това не бива да те притеснява - грешките и болката са неотменна част от развитието, и са абсолютно равностойни на експеримента и успеха. Исках само да ти споделя до какви изводи ще стигнеш след време, понеже и аз съм минал по твоя път :) Но недей да се опитваш да ги прилагаш сляпо - стигни си сам до тях.
Refresh-вай здраво засега!

 
  ...


...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9c6cf47f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Оо.. да ти имам проблема :D Няма АБСОЛЮТНО нищо лошо в това да се рефрешваш от време на време или простоянно.. Има моменти, в които имаш нужда от едно яко и здраво рефрешване, а друг - човек до себе си. А това, което ти се случва е от топлото време + хормони + полу голи жени по улиците ;))

Лили

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: b1caaa8ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хех как го каза Лили ... да ми имаш проблема :D Ами да ти го дам "проблема" ми :P Да видим ще го решиш ли :)

Поздрави ... автора :)

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9c6cf47f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   И преди съм се сблъсквала с този проблем, ще се опитам да го реша :)

Лили

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2a74c21317
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Готова да помага ... това ми харесва :) Може да споделиш как ... crazych1@abv.bg

Поздрави ... автора :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker