Въпрос към дамите за предложение за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към дамите за предложение за секс
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 7127 пъти
Здравейте дами, пише ви момче на 26год. със привлекателен вид, спортно тяло и леко срамежлив понякога. Харесвам една млада колежка от университета, тя е на 19 год. Още в първия миг като заговорих с нея, начина по който ме гледаше в очите и усмивката и, веднага усетих, че не съм и безразличен и явно се харесваме, поне по езика на тялото така ми изглежда. Познаваме се някъде от 1 месец, но само като колеги. Мисля директно да я извикам на саме и да и предложа да ходим след лекциите в нас да правим секс. Лошото е, че скоро без да искам разбрах, че си имала "приятел". Как мислите вие - ако така директно предложа приятелски секс дали ще я отблъсна или ще се зарадва? Незнам какво да правя, но трябва да действам. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: a87fd20d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

1.   Явно нищо не разбираш от жени, щом си избрал този подход, още повече, че тя ще се почувства, като курва ако дирекшън я попиташ за това!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 817b993b71
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Братле, ако искаш връзка с нея недей да и казваш директно да ходите да правите секс, а подходи тактично. То това ще си дойде в скоро време - не сте деца :). Но така може да си помисли, че искаш да я използваш само...

Е, зависи и какво искаш от нея... Ако искаш връзка недей да и го казваш, но ако не искаш може да пробваш да и го кажеш и каквото стане...

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6659890cba
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Абе вие тъпи ли сте, идиоти ли сте, какви сте?! Не разбрахте ли, че сексът е ИЗРАЗНО СРЕДСТВО на някакви чувства, които са се породили между двама души, на внимание, на любов, на желание за съвместен живот?
Секс тръгнал да прави! Това е все едно да тръгнеш нанякъде с намерението да караш ски, но без да си се научил да караш, без да си си купил ски-екипировка, или да имаш пари да си наемеш такава... ей-така - отива аджамийската и "Искам да карам!"! Ще караш, ама друг път...
Още повече пък като си има приятел! Ти какво, за ултимативният разбивач на женски сърца ли се имаш? Ами ако ти си имаш сериозна приятелка и някой льольо си говори с нея "на езика на тялото" и я зарибява, как ще се почувстваш? Не прави на другите това, което не искаш на теб да ти се случи, защото със сигурност един ще ти се случи един ден!
Дори и момичето да е безумно хлътнало по тебе (което хич не ми се вярва), дай ? време - половин година поне, да приключи отношенията си със сегашния си приятел, да се опознаете и сближите, да се обикнете, и тогава сексът ще си дойде от самосебе си, като най-естественото нещо на света, дори няма да усетите момента, в който се е случил за първи път... няма да има рязка граница между все по-страстните и желани целувки, прегръдки и секса... Къде си тръгнал "от вратата та за краката"? Дори и да стане по начина, по който си го мислиш, гаранция ти давам, че историята ще е с много и огромни разочарования за тебе! Или момичето ще се окаже курве, което си ляга с всеки, който ? подсвирне, или приятелят ? ще те бие, или и на тебе след време ще ти извърти същия номер като на него, или ще ти лепне някоя инфекцийка..., абе въобще - бъди готов за всичко!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ebe1d1f446
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

4.   Абе ти до сега в гората ли си расъл? Жена виждал ли си на живо? Общувал ли си с те такова "животно"? Елементарни умения за общуване нямаш. Ти изобщо правил ли си го някога? Че катот и гледа разсъжденията, по сексуална и емоционална зрялост си на ниво 6. клас. Аз дори в пети клас общувах по-добре с момичетата.

Самият факт, че задаваш такива въпроси, означава, че или темата е провокация или тепърва трябва да се учиш на взаимотношения, които е трябвало да ги знаеш още преди пубертета.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 92a9c7b758
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Те зaтовa се държим " кифленски "! Еднa усмивкa и Гaнчо помислил че, искaме дa му зaместим ръкaтa. Ей кухи " мaчовци " и т`вa е!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 74e1d10b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Според мен 3 е частично прав/а. Поне по отношение на това ако момичето си има приятел - тогава най-добре не предприемай нищо. Иначе "секс тръгнал да прави" е ок според мен, аз така от едно подмятане на "айде да ходим в нас" имах 2 годишна връзка, но бяхме приятели(не гаджета) поне половин година преди това.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 55600bd00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ще получиш едно голямо НЕ и окончателно ще загубиш шансове. Така, че по-добре се опитай първо да и спечелиш приятелството. Покани я на кафе, на кино, или просто я помоли за помощ при подготовката за някой изпит. Важното е да ти стане приятелка, пък после каквото стане. Обаче предложиш ли и така направо, ще съм късметлия ако се разминеш само с отказа, защото може и шамар да получиш и доста подигравки.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8205c5a4e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Това, че си има приятел, по никакъв начин не й пречи! Тресни я и пиши заслужавало ли си е

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 132217cb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Ще ти дам един съвет като момиче: никога, ама НИКОГА не предлагай секс на жена с думи. Просто като чуя "Искаш ли да правим секс/да се чукаме? " и дори да искам и да ме привлича дадения човек, цялото желание моментално се изпарява.

Използвай поглед, език на тялото, жестове или тънки намеци - съблазни я и я накарай да те иска, да фантазира за теб ;) Тогава ти е в кърпа вързана.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0fae1f98da
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Човече мислех си, че аз съм зле с жените :Д Сериозно ли си мислиш, че ще се съгласи. Това нещо може да стане само ако с момичето се познавате добре и си имате някаква закачка. Аз примерно имам една колежка с която редовно се прегръщаме, закачаме, дори веднъж малко се натискахме и ако пробвам може и да стане, но с непознато момиче просто забрави.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 35361fe517
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   5 искренно ме разсмя. И аз писах преди малко в темата на онова момче, дето се оплаква че жените му се надуват. Ей с такива кухи екземпляри е пълно. Държиш се нормално с тях и започват да си мислят че имат шанс и секс да правят вече. Че и знае че е обвързана пак не се спира.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4f8aaea21c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Хора какви връзки, какви кафета, какви сериозни неща му говорите - не човека просто му се ебе. Той друга по - висша цел спрямо момичето няма и 100% не желае да си губи времето с кафета... направо се отчайвам от днещните мъже сериозно.
А към автора - привлекателния вид и спортното тяло явно са най - добрите ти характеристики, защото с тях започваш и друго не виждам да изтъкваш.. но не са достатъчни да знаеш :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 49867b97b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Автор : Не съм очаквал толкова негативни коментари от вас скъпи дами. Явно много ви бива да оплювате без да сте видели нищо. Сега разбирам, че наистина се имате за много "висок левъл" и повечето сте доста надменни без покритие. Хем си знаете, че го искате хем се правите на разсеяни? Май самите вие не знаете какво искате. Аз съм директен човек и казвам това което мисля, и да ви кажа... този подход работи успешно, успех на смелчагите!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 55600bd00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Ами като си толкова директен и си толкова супер не се чуди, че ще си караш на ръчна още много време.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 41b6157077
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   15, Добро утро - ценен урок си научил от тази тема! Човек се учи цял живот. Затова, като ти падне, запълвай и алтернативните дупки, особено на тези от high level! Дерзай смело напред!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4464dbe446
гласове:
1 2 3 4 5
  (43 гласа)

19.   Представих си как някой колега идва и ми казва:
- Хайде след лекциите да отидем у нас да правим секс?

Е, ще се спукам от смях, честно. Отговора ми ще е:
- Ма ти сериозно ли, бе човек?

Даже мъжа ми не ме пита директно. Само си го представям. Вечеряме, гледаме някой филм, филмът свършва и той се обръща към мен:
"Жена, хайде да правим секс. "

Виж ако ме целуне по врата и погали бедрото ми.. директно го хващам за ръка и го отвеждам в леглото.

Ако ще са думи.. използва "как те искам ако знаеш" или "Ох, какво ти мисля само" или още по-простичното, но чудесно "Искам те (желая те)" прошепнато с дрезгав глас в ухото.

Само фразата: "Хайде да отидем оттам, да правим секс и да си лягаме" и се спуквам от смях като си го представя.

Авторе, студент си, вземи малко попрочети из нета за различните начини, по които мъжете и жените гледат на секса и за различните начини, по който се възбуждат.

Ако питаш така някое момче - сигурно ще се треснете, но0 с жената стоят малко по иначе нещата.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 41b6157077
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   19, абе хубаво, човека пита и ти му отговаряш. Твое мнение. При мен не стоят така нещата, за да обобщаваш язвително, че с жената/т. е. с всяка/ не става така и да го пращаш при момче-любимото ви уязвяване. На моята жена и казвам директно, тя казва:Ухаа! и се награбваме. И със други/но не с всички/ жени е било така. Така че... попрочети и ти, не само в нета. А най-вече поживей още и събери повечко опит и е вероятно да престанеш да си мислиш, че твоето е валидно за всички...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0d15a298a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   На 26 години не си момче, а мъж.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 132217cb1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   #17, те дамите от "high level" и със самоуважение обикновено не си дават алтернативните дупки (за задната особено ще трябва поне няколко години успешно да симулираш връзка, единственият проблем е, че интелигентните жени ще се усетят бързо). :) Намери си някой парцал без самочувствие, който ще позволява да го размяташ както си искаш, и живей щастливо.

Иначе, ако за теб секса се свежда до "запълване на дупки", явно си сериозно осакатен емоционално и сексуално. Тъжно ми е като си помисля, че ти е непозната богатата палитра от физически усещания и емоции, които човек изпитва по време на секс.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6a68636e47
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

25.   Леле, авторе! Направо ме разби! На 26 години си, а задаваш въпроси като 12 годишен и при това се обиждаш като ти кажат, че нищо не разбираш от жени. Извинявай, ама единственият вариант да получиш секс с такъв подход е, ако става дума за професионалистка. Ти как си представяш нещата? Че ще идеш при това момиче, което почти не познаваш, ще и заявиш, че искаш да спиш с нея и тя ще се съблече на мига? ! Ами пробвай! И се радвай ако не те шамароса! Ти за каква я имаш? За к... ва, която е длъжна на мига да ти изпълни желанието? Или за човешко същество с чувства? И после пишете теми като "Какво става с жените? " и се жалвате, че като заговорите момиче на улицата тя ви подминава като пътен знак. Е, как няма да ви подмине като сигурно сте 1001 простак който си няма идея за какво става дума? А и дори да сте нормален човек, тя няма как да го разбере, защото преди вас 1000 глупака са опитвали да я свалят по най-левашкия начин. Е, за това авторе се научи малко как се говори с момиче. То на всички ни е ясно каква е целта, не сме расли в манастир, но е просто обидно да гледаш на някого като на парче месо и второто ти изречение да е "Хайде да идем у нас да те и... м! " Е, на това всяко уважаващо себе си момиче ще те зашлеви или ще те нарече откачалка, а ти ще има да мигаш и да се чудиш от къде ти е дошло. За това хайде, да не си толкова директен, а? Защото нали знаеш каквото повикало, такова се обадило. Просташки опит за свалка и получаваш достоен отговор.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3445c0cb44
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Не очаквал такива негативни коментари. Смях в залата...
А какво очакваш? Да ти пляскаме че искаш да развалиш връзката на момиче само защото на теб ти се е*е? Никакъв мъж не си ти. Един истински мъж първо никога няма да му хрумне да пита такъв просташки въпрос. Дори и тя да се съгласи, изобщо не е похвално това, значи че тя е поредната к*рва. И това че ти е проработил този въпрос няколко пъти, това единствено означава че си си легнал с евтини и лесни момичета, а ти за тях си бил поредния.
Върви питай и стани за резил. Момичетата си споделят много, скоро ще се разчуе що за човек си. А късмет да не те потърси после гаджето на това момиче.
Нищо положително не мога да ти напиша, при положение че ти на 26 години още гледаш на жените като на сексуални обекти... Порасни!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 509002d362
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Подходът не е правилен, но тези откачени женски коментари тук означават и нещо друго. Яд ви е мили дами, че никой не ви го е казал директно. Щото всички искате мъжете да искат да ви чукат, но като ви го кажат директно - мъжът е най-големият простак и боклук. Да ама вътрешно тържествувате ако някой ви го каже така директно.

Впрочем колкото и странно да ви се струва този директен подход понякога успява, само че никога от първия път, защото се правите на ощипани

Има една основна разлика между мъжкия и женския пол - мъжът казва директно това, което мисли, докато жената почти никога не действа така логично

пп - не съм аз авторът на темата

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fbbdf344d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   28, коментарът ти е много правилен. Сега само гледай как ще се "възпалят" "порядъчните" "тръби"

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 04b4f72964
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   То е ясно, че мъжете искат секс и само секс особено в началото, но при жените не е така.. поне про повечето жени. Ние сме програмирани да търсим подходящ баща за децата си, така както вие сте програмирани да търсите секс и правите същата грешка като жените, които си въобразяват, че мъжете не искали секс, смятайки, че ще имате достъп до секс, ако подходите директно. Да, ще чукнете, но само обвързани жени без време и илюзии, но истинската жена само за вас едва ли така ще намерите.
И докато жените можем да си позволим заблуди, защото в крайна сметка ние правим избора, то мъжете не можете да си позволите да пренебрегнете женските желания и природа, ако искате все пак да чукнете. Такива са правилата на играта - вие решавате дали ще я играете, но ако не се престорите поне в началото на надеждни и подходящи партньори за една жена, няма начин да ви пусне. Друг е въпросът, че истински умната жена веднага надушва приструвката и има доста тестове, за да различи житото от плявата, но това е друга тема.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e8ff1a9f9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   3, 4 и 5 написаха всичко много ясно. По-нататък не съм чел. Нямаше и нужда. Дано не ти върже, палячо. Има ку*ви за тая работа, звъниш и си избираш. Точка.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 55600bd00b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Накара ме да се замисля как бих реагирала аз ако някой, когото познавам бегло директно ми предложи секс. И знаеш ли какво? Стигнах до извода, че най-вероятно просто ще умра от смях! И дори няма да си направя труда да нарека въпросният мъж ку-ку. Просто няма да мога да спра да се смея. Защото е толкова смешно да си мислиш, че с такъв подход имаш шанс, че не е истина. Ама ти се пробвай! И после пиши момичето дали те е нарекло, ку-ку, дали е умряла от смях или нещо друго, но едно е сигурно няма да постигнеш целта си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 41ced4251c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   @33, момчето не ти е виновно, нито аз, нито някой тук!
Към автора - опитай и ще разбереш

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 41b6157077
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   № 33, хубаво е че не си чел/а по-нататък. Очевидно и доста други неща не си чел/а. Недей и да пишеш повече-няма нужда. Точка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker