Проблем с близостта на друг човек - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем с близостта на друг човек
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2469 пъти
Здравейте,
пиша тук само защото вече започвам да изчатквам тотално явно.

Имам огромен проблем с близостта с мъжете откакто ме заряза бившият ми. Няма да обяснявам точно как и защо се е случило - случило се е и то преди доста време, вече станаха 8 години. Бях влюбена, болката беше огромна, но сега вече ми е все тая.

И все пак - имам огромен проблем. Жена на 38 съм.
Когато харесам някой мъж, не мога да направя абсолютно нищо, за да имаме каквато и да е било близост.
Имам предвид - направо замръзвам... ок - имали сме очен контакт, или даже сме се видели един или два пъти на срещи. Може даже да сме излизали вечерно време, даже алкохол да е бил намесен и т. н
Но стигне ли се до близост, се спичам ужасно, загубвам и ума и дума и само гледам тъпо.
Сега чета горното и си представям колко се забавляват всички, които го четат, но честно - на мен не ми е до смях.

Правих секс около 2-3 пъти за тези 8 години, последно правих преди 2 години и 3 месеца. Разбира се мастурбирам, защото иначе не се трае и общо взето смятам за себе си, че съм доста привлекателна жена, изглеждам общо взето 10тина г по - млада, нося тениски и дънки, рокли, хубави обувки, поддържам се с танци и спорт, имам отлично чувство за хумор и интересна професия, всички ме искат в компанията си, но. НО!
Мъжете ме харесват само до момента, в който се доближат на 5 см от мен и от там - явно давам някакви сигнали, сърцето ми прескача, спирам да мисля, да дишам, да говоря, направо жалка картинка.

Ходя на психолог от 1 година и половина, но още не съм разказала за този си проблем. Тя знае, че секса ми го няма никакъв, но не е баш наясно защо, нито пък аз

Някакви идеи как да мога да се доближа до мъж без да забелвам очи и да припадам? Дали има нещо общо с бившият ми, дали не ме е страх че ще ме наранят лошо, както и преди това? Как да го преодолея? ! Някой с подобна история?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2b3d44aa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значително по млад съм момче на 22 години съм, но мисля че просто не виждаш в мъжете това, което ти се иска, затова не можеш да се отпуснеш, имам приятелка със същия проблем, имаше 5 години години връзка, която завърши трагично за нея и не допускаше никой до нея и се притесняваше от мъжете. след 2 3 разговора с нея тя се отпусна и разбра, че трябва да продължи напред и че живота продължава, говорихме си с часове няколко пъти и накрая просто си намери мъж, който е готов на всичко за нея, тя се отпусна и сега вече 1 година са заедно и са много добре, та искам да кажа поговори с някой, на който му пука за теб и му сподели и просто разбери, че живота продължава и ако има някой които наистина иска да е с теб и ти го доказва просто се отпусни и го остави да те направи щастлива

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cf096820b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Смени психолога. За толкова време да не може да открие проблема и изобщо да не разбере, че реагираш така. Егати психолога. То е вярно, че тук 90% не струват. И аз съм се убедил в това.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 94d5de6bfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Ходя на психолог от 1 година и половина, но още не съм разказала за този си проблем. " - Чакай, чакай, какво става тука? Ами нали затова ходиш при нея. Това на петата минута е трябвало да го споделиш. Защо пишеш тук и искаш съвет от хора непрофесионалисти като нас?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 382b9dbf2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Е, ти защо ходиш на психолог, след като не си му казала за проблема, поради който го посещаваш? ! Това е изгубено време - или нямаш доверие на психолога, или изобщо не вярваш, че ще ти помогне. За да има смисъл от психоло, г е необходимо съдействие от твоя страна. В противен случай даваш пари но вятъра и не виждаш промяна.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 47fa2efa86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ами виж сега психолога е затова нещо да му споделиш най - големите си проблеми и мисля, че трябва да му кажеш за този твой проблем. Другото което мога да кажа е да пиеш примерно валериан, мента и глог напълно безвредно е само билки. Преди среща пиеш примерно 2 хапченца или капки няма значение и малко или много ще спре да ти пука. Мисля и че трябва да си намериш човек който да му кажеш, че искаш само секс от него познат, приятел или т. н. който едва ли ще откаже (малко са мъжете които ще откажат такова нещо). Аз съм мъж на 26год. и аз изпитвам известни проблеми с близостта с жените, но моят проблем, че едно гадже ме нахрани много сериозно след като един път не ми стана и от тогава се спичам и аз.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e4ceeabfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на всички коментари по - горе
На психото ходя по друга линия, за да помогна на близък човек. Тоест да мога да се справя с някой от семейството ми.
Мислила съм си да кажа на някой - че искам само да правим секс, но просто нещо не се стига до там, не познавам правилните мъже или и аз не знам. Не става.
6, ще ползвам мента глог и валериан, благодаря.
Божее, едно време пиехме ментата с мастика, сега с глог и валериан, егати О.о

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 12dce5eac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Смени психолога с мъж - психоАНАЛИТИК. Иначе ти ако искаш да се лекуваш истински, ще си кажеш за проблема. В 90% от случаите с подобен на твоя проблем, причините са в най-ранното детство. Класически случай си, има описани такива в дебелите книги по психология на Фройд (има доста в Читанката, а ако знаеш английски - в Gutenberg project са почти всичките му трудове

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 47fa2efa86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 6:

Авторке, ако повече ти помага пии ментата с мастика :). А номер 9 не го слушай нямаш никакви болести, трябва ти да се отпуснеш и някой да те изчука, прости ми, ако съм малко по - груб :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1c17478994
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз го имам този проблем и вече не знам, не мога да се отпусна и това е. Ето излизах наскоро с един мъж и като тръгне да ме целува, се спичам не мога да се отпусна и го отблъсквам. Съответно ми каза - ти нещо нямаш интерес към мен, аз имам интерес но не мога да го превъзмогна това. И май ще си остана сама, поради тези причини. Не знам ако може да споделиш, дали проблема е бил че приятеля ти нещо те е наранил, и оттам си развила страх от мъжете. Аз донякъде имам обяснение при мен, имаше един човек който ме е удрял като малка, освен това имах една ужасна приятелка, с която седяхме на един чин и ме блъскаше грубо, сядаше върху мен, буташе ме. Оттам развих непоносимост към физически контакт, и някой ако ме доближи се стягам все едно ще ме удари. Това е в следствие от този човек дето ме е удрял според ме. Освен това и родителите ми не са били кой знае колко любвеобилни и не са ме прегръщали, целували и т. н. Та имала съм някакви връзки, ама съм се насилвала честно казано, не се чувствам комфорно, от 2-3 години зарязах всичко защото ми писна да се изтезавам, май и аз съм за психолог ама не ми се ходи вече толкова ми писна. Сега опитах с този, но пак същото, абе не знам. Сподели ти какво смяташ че е провокирало проблема.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6002320b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Аз съм влюбен в такова момиче и това не ме спира да я преследвам, въпреки че всички залози са срещу мен!

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: c45e1dfc23
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Не ти е нужен психолог, за да разбереш причината - не си преживяла още бившия си, а щом за 8 години не си го направила, не се знае дали някога изобщо ще го направиш. Цялата тази скованост и нежелание за интимност идва от там, че теб те е страх, че едва ли не бидейки с друг мъж изневеряваш на бившия си, което е нелепо, понеже са минали вече 8 години, и той сигурно даже и семейство е направил, докато ти още го прежалваш.
Като казах "семейство", ти нищо не казваш - имаш ли деца, искаш ли деца, какво се случва с теб в личен план? Все пак си на 38 години, и ако не започнеш моментално да опитваш да имаш деца после може да е късно, а надали някой и едно "браво" ще ти каже, задето толкова не си искала да бъдеш с друг мъж, от страх да не би да "изневериш" на някогашното си гадже. ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 56b23cb829
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Оправяй се бързо, че климакса чука на вратата. Няма време!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e4ceeabfaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   15, спокойно, няма още и помен от климакс ;)
Имам дете вече, това съм го отметнала от списъка.

Като казах "наранил" нямам предвид физически, мен мъж ме е удрял един единствен път в тийн годините ми и след това му се видя тесен града.

Не знам дали има връзка с бившото "то", най- вероятно да, обичах го безкрайно по времето, когато ме заряза. И сега обаче колкото и да си говоря, че не ми пука - по някой път го сънувам. Знам, че е тъпо, знам че не си заслужава... и все пак.

Между другото, като дете също не понасях да ме докосват много - много - добре си спомням, че като седнехме на дивана да гледаме филми с една добра приятелка, все и отбутвах краката ако случайно ги е сложила върху мен, или даже да ме е докоснала само крак до крак.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 73179e743e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, психолог или психиатър, ама много задължително.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker