БДСМ - искам да имам секс-робиня - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

БДСМ - искам да имам секс-робиня
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 8268 пъти
Здравейте. Искам да ви споделя моята така да го наречем секс мечта. Значи искам да имам секс робиня. Искам да е много яка курва и да живее в нас, завързана за леглото например и да няма никакъв начин да избяга. И когато ми се доебе да отида и да си правя каквото искам с нея. Искам да ми лапа цял ден и да я еба непрекъснато. Ще я еба много здраво и грубо. Постоянно мисля за секс и правя, но не е това което търся. Просто си падам по БДСМ и искам да го практикувам с такава робиня. Гледам такова порно и ми харесва много. Ако знаете дали има някакви клубове такива или нещо подобно където свободно мога да го отида, ще съм ви много благодарен

Кажете си мнението за БДСМ, Вие бихте ли го практикували или ако вече го правите, кажете вашите начини, истории и прочие :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: d8e479fd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Това е типичната мечта на мъж, който не може да си хване гадже никога и който не е лупкал с години, ако изобщо някога е. Единственият му опит е порното.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 35cba6a478
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Някой пак е прекалил с порното.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ae6f666d61
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Тъжно!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 1cb77cf476
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ми аз бих пробвала, ако човекът до мен е готов да пробва и двете - тоест и госпадар, и роб, да се разменим. Или двете или нищо :)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 95dc63838a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Съгласен съм с коментара на No: 1... типичната фантазия на незадоволения :) Има време, разбира е :)

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0c819e16b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Явно 1. е писан от жена. При мъжете се променя само 1 или 2 мисли. След като чукаме и минат 20 минути пак започваме от първо ниво. :(

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d1473f89a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Какво означава БДСМ?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d8e479fd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   8, 1 съм. Не, не съм жена, мъж съм и то хетеросексуален и то с дълъг и щастлив семеен живот, и то разкрепостен макар и моногамен, който на всичко отгоре е и любител на порното, вкл. гледам и подобни жанрове.

Само че аз мога да разграничавам порното от реалността, за разлика от автора не влизам в излишни филми. Порното си е порно, няма лошо. Лошото е, когато то започва да ни влияе като на автора. Ако живеехме преди няколко десетилетия, нямаше и да предполага, че има подобни фетиши, камо ли да си мечтае за тях, понеже тогава порното не е било достъпно както сега.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7a114e0f80
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   К'во му е тъжното? Хайде сега да плюем срещу всичко, що не е по вкуса ни и ни е непознато! Мен, пък, ме кефи. Хем съм аматьорка. Т. е, не членувам в някаква общност, нито, пък съм сменила 10 Мастъра. Правя го с мъжа си и умираме от кеф и двамата. Е, не съм вързана, нито съм стенд бай 24/24. Но когато си заформим игра, а това е горе-долу през ден, е страхотно! Ето, зърната на гърдите още ме болят от щипките снощи, но тази болка е такава, че съм непрекъснато възбудена, мокра и готова!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d8e479fd52
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   9, идва от:

BD (на английски: Bondage & Discipline — Връзване и Дисциплина)
DS (на английски: Domination & Submission — Доминиране и Подчинение)
SM (на английски: Sadism & Masochism — Садизъм и Мазохизъм)

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 35cba6a478
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Бих пробвала да стана робиня, обаче само на човек на когото имам 100% доверие. Звучи готино, обаче нямам шанс да навия мъжа ми. :( А щеше да е адски възбуждащо да ме върже и да ми причинява болка (умерена) и да ме побърка и накрая да ме кара да крещя от кеф докато скуиртвам като фонтан. Ама сигурно ще си ми остане само мечта.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2dc9371f64
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   15 в добри умерени количества и точния момент знам много добре, че болката се превръща в разтапящо се удоволствие

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: fec2dd0663
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Какво е БДСМ?
Благодаря.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 648588c48e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, в коемтарите вече е питано и отговорено.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 473fa80656
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Има много жени, които тайно си фантазират за това да бъдат подчинени и използвани, напълно да се доверят и да предадат контрола в ръцете на партньора. Това е игра, която се играе само в секса, разбира се, и приключва с края на секса. Колкото по-отговорно се влезе в ролите, толкова по-възбуждащо и освобождаващо е. Не бива да се забравя, че това са само роли, това не е същността ни извън секса. Това са скритите ни сексуални желания и в това няма нищо срамно или притеснително.

Аз лично се побърквам, когато партньорът може да ме доминира, да бъде по-строг, да ми казва какво да правя. Фен съм на по-меките варианти най-вече, защото подготовката е сложна, а и се изисква повече време. Честно казано доброто представяне в сексът е един от 2та ми най-важни индикатора дали уважавам мъжа до себе си. Когато мъжът може да бъде достатъчно сериозен, да поеме нещата в свои ръце и да ме доминира, това ме изпълва с уважение и преданост към силата на характера му и за мен е индикатор, че разбира добре женската психика и не се плаши от това, че жената иска да се отдаде, да покаже слабост. Ако извън сексът се държи по този начин, това за мен не е нормално. Също така, ако не се чувства комфортно в друга сфера освен секса, пак не е добър индикатор.

Забелязала съм, че много от практикуващите БДСМ се вманиачават до такава степен, че им се изменя цялата психика, често са нимфомани и напълно провалени хора в живота с гадна работа и проблеми със зависимости и откровено казано, пълни откачалки. Ето това за мен също не е нормално. Много е трудно да се намери партньор, който харесва доминацията, но не е обсебен и за него това е просто разнообразие. Проблемът е, че нормалните мъже или не могат да доминират както трябва и се лигавят или те щадят твърде много, излизат от ролята или се оказва, че ако са добри са редовни посетители на анонимни секс чатове и са пълна измет в живота.

Темата е деликатна и винаги съм се притеснявала да го споделям с гаджетата си, за да не ме помислят за откачена и съм чакала да видя сигнал от тях дали това би им допаднало. Ако това се сподели с неподходящ мъж, който е комплексиран и ограничен има много голяма вероятност да си избие комплексите, да започне да разправя наляво надясно и да спре да те уважава. Ясно е, че такъв човек никоя жена не иска в живота си, но е непрятно, ако от яд реши да си отваря устата пред общи познати.

За първи път попаднах на партньор, който беше отворен за нещо такова на 23. Докато правехме секс се пошегува, че щял да ми бие един шамар(не помня защо) и аз казах "ами хайде де" и той се засмя, и аз допълних "само че ме изненадай, когато не го очаквам". Продължихме да правим секс и след малко ми удари шамар, хареса ми, започнах да се смея, но истината е, че беше много слаб и почти нищо не усетих. Той ми удари един по-силен и найстина ужасно ме възбуди, дойде приток на кръв, усетих как кожата на бузата ми започва да пулсира и стана много чувствително в добрия смисъл на думата. След това експериментирахме още, с него и с други 2ма партньори, един от които е сегашният ми приятел.

Ако искаш да намериш жена, която е отворена за БДСМ бъди наблюдателен, отпускай и малки знаци, като например да видиш как ще реагира, ако я захапеш по-силно по врата, как реагира, ако и сграбчиш косата по-страстно и я опънеш, така че да не може да мърда, шляпни я по-силно по задника, редувай нежно чукане с по-интензивни моменти, в които да гледаш по-строго все едно я притежаваш и е твоя и можеш да я побъркаш от удоволствие, само ако пожелаеш. Много е важно редуването(нежно и грубо), за да не се почувства насилена или използвна реално, което не е приятно, също така, когато тя направи нещо за твое удоволствие - връщай й жеста, но с голяма самоуверенст, с много страст, например, докато ти духа в някакъв момент просто я хвани за косата, завърти я и разтвори краката й страстно започни да я лижеш, сякаш това е любимото ти ястие и това ти се полага. По това тя как реагира ще се ориентираш - например дали започва да гледа по-покорно, сякаш се "предава", дали започва да пъшка по-силно, да се появяват конвулсии по тялото й, дали се разширяват зениците й. Не прави големи крачки, малко по малко надграждай. Важно е след това да обсъдите как е било, кой какво го е възбудило. Но най-най-важното, ако искаш "робиня"(хаха), трябва да си много самоуверен, но ДА НЕ ЗАБРАВЯШ да показваш, когато тоя те възбужда, да й прави комплименти как се справя(по време на самия секс), жените много се надъхват, ако видят, че се побъркваш и са готови да следват желанията ти само за да усетят, че имат и те власт на теб и са микс от любимата робиня, но и БОГИНЯ :))

Успех!
ж27

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: b8fdb19a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Номер 22,ти да не си онази която беше писала и в другата тема,където споменава че искала била да пробва неангажираща връзка,просто питам :)(ж.27)

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 473fa80656
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   btw нищо не каза по темата 23

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 3000ea302d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Мислим еднакво н22
За мое лично щастие не живея в България и нямам нещастието да ме "разправят" сексуално неинформирани мъже/момчета заради DS изборът ми.
Започнах да се интересувам преди година от BDSM учението и за добро или лошо не след дълго попаднах на "различният" партньор. Моите варианти са два и сега ще ви разкажа:
1) Имам страхотен роб, който обожава бебешки бисквитки с прясно мляко, прави ми страхотен масаж на крачетата и ги обгрижва по неописуем начин. Робът ми в реалният живот работи като самолетен пилот, т. е доминираща професия от която зависи животът на много хора. Има студен характер и невероятна външност! :)
2) Вторият практикуващ DS мъж с който се запознах е мой Господар. С него в ежедневието сме като много добри приятели. Грижовен, състрадателен, винаги готов да жертва нещо от себе си заради семейство и приятели. В сексуалелен план е пълна противоположност - подготвя нещата дълго преди акт, не чука всяка, изпипва всичко до най-малкият детайл: това включва нежни въжета, белезници, каишка, гелове, кремове за след напляскване, предразполага ме, говори. Залъгва ме с нежността и вниманието си, но после се превръща в истински звяр, използва ме, не дава да обличам дрехите си, удря ме силно и това е само една малка част (все пак не смятам да ви пиша еротични истории :) В много такива връзки се среща Доминиращият партньор да пожелае и mfm, но той ме дели точно с никой от приятелите си и въобще с никой друг мъж. В реалният живот работи като обикновен IT инженер без толкова отговорности.

Искам да отбележа че имам много бяла кожа, на която и трябва съвсем лек допир в нещо ръбесто, и посинява солидно. С Доминиращият партньор съм нямала нито една синина, оставя ми само белези, които минават след 3 дена и то само ако съм го помолила да ме бележи. Не прави нищо, което да нарани егото ми и същността ми.


Ж25

 
  ... горе^
преди: 7 години, 6 месеца
hash: 5d37f6d212
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До 22 и 26 Здравейте и знам за какво говорите. Мъж на 25 съм но с бившето ми гадже практикувахме BDSM, по нейно желание. Без удари, но с вързване и обездвижване. Аз бях доминантен и я вързвах обездвижвах на леглото. Ръцете и бяха вързани заедно над главата а краката разтворени и вързани по отделно всеки. Така няколко минути после орални целувки и проникване с пенис. За 30 мин. Свършваше с викове и това я побърквале, но ни трябваше време да стигнем до там.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker