Проблеми с пениса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблеми с пениса?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3606 пъти
Здранейте, на 17 съм и мисля, че имам проблеми с пениса. Имам приятелка, но ме е леко срам да правим секс заради това, но ето и какво имам: пениса ми не може да се обели целият при еректирало състояние, главичката става много голяма, в нормално състояние главичката страшно много боли при допир и иссъхва бързо, същото се отнася и при еректирало състояние, но не изсъхва толкова бързо.

Четох разни работи по темата, хората пишат, че трябва пениса да се обреже, но аз незнам къде, а и не съм сигурен дали е нужно. За сега пробвам да правя упражнения под топлата вода на душа, но все още не съм постигнал почти никакъв резултат. По принцип като мастурбирам е тегаво, защото главичката се бели само до началото и това не е много задоволително, иначе има съвсем нормална форма като набъбне изпод кожата. Също така пениса има съвсем малки 3 бели точици близо до отвора, те са от скоро, страхувам се да не са гъбички, тъй като от малък не съм си белил целия пенис, когато започна да расте и се чудя дали това силно влияе на хигиената на главичката, а аз просто няма как да го обеля. Страх ме е да го обеля докато е в нормално състояние и да го еректирам, за да не стане някой гаф, а и много се изсушава и е болезнено да го държа така.

Вие какно смятате? не е рядко срещано като гледам по форумите са имали подобни симптоми, но никой не дава ясно решение, а и незнам мойто да не е по-различно :/

Моля ви дайте някакъв съвет преди да реша дали да потърся специалисти, въпреки че в моят район няма никакви, но ако си трябва ще се пътува. Но ако ви е възможно ми дайте нещо за домашно практикуване.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5c6772e0c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди при личния си лекар, обясни ситуацията, ще ти даде направление за специалист и ще ти каже къде да отидеш. Съветвам те да го направиш по-бързо, за да си решиш проблема и да се чувстваш комфортно, успех.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a76be590dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не се коси. Значи си много пенисест.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 92da45d769
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   С упражненията в банята ще стане, ти искаш веднага да се забели целият, няма да стане така, постепенно ще започне да се забелва все повече и повече, имай търпение. Това че е чувствителен и има болка при допир е нормално защото е бил покрит постоянно, чувствителността ще намалее след като се забели целият, тогава ще го докосваш директно с ръка за да може главата да свиква с допира, с времето ще се оправи, аз в момента си го държа забелен под бельото и не усещам нищо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 3a6e65ff92
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз имах същият проблем в тийнейджърска възраст. До колкото съм запознат това се нарича фимоза. При мен проблема се разреши посредством самоздоволяването. Просто нуждата беше по-силна от болката. Иначе да, можеш да отидеш на лекар, не е проблем.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c19eef6f74
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Имах същия "проблем" - пиша го с кавички, защото е често срещан сред необрязаните мъже и в много случаи не е проблем по принцип. Не ми се обелваше главата докрай и беше доста неприятно.

Оправих се без никаква хирургическа намеса, обаче - оказа се достатъчно просто да си разтягам кожичката, било то чрез вкарване на пръст под кожичката, особено докато съм надървен, или просто да се опитвам да я обелвам докато мастурбирам. Тогава нямах приятелка, та си биех чикии всекидневно - та това "упражнение" от 5-10 минути, един-два пъти дневно, се оказа напълно достатъчно, поне при мен.

Разбира се, има и по-крайни случаи, където отворът на кожичката е прекалено малък, та се налага хирургическа намеса. Тук не говорим за обрязване! "Операцията" се състои единствено в това да ти се цепне кожичката, та да ти се обелва по-лесно. А започне ли да ти се обелва веднъж, по-нататъшни проблеми няма да имаш! За най-крайните случаи може и да се налага обрязване, но нещата въобще НЕ звучат така при теб.

Можеш и направо да се обрежеш, но лично аз горещо ти препоръчвам да НЕ го правиш. Да, решава проблема с хигиената, донякъде решава и проблема с болките, съпътстващи изсъхването, но в същото време убива чувствителността на главичката. Познавам немалко мъже, които дълбоко съжаляват, че като малки са били обрязани. Та, по-добре не - обелването се оправя или с редовни "упражнения с едната ръка" за месец-два, или с елементарна операция; поддържането на хигиена е по-скоро въпрос на лична култура; а изсъхването на пениса се решава с лубриканти - има и такива за вагинален секс.

Относно белите точки - нямам никаква идея какви са. Според мен надали са гъбички, но е възможно да са се появили от липса на хигиена. При всички случаи, поддържането на добра хигиена на пениса, и особено под кожичката, е просто задъжлително за необрязаните мъже - от личен опит ти го пиша.. Добре, че сайтът е анонимен, та мога спокойно да дам екстремен пример - по едно време имах една отвратителна гадост на пениса, появила се просто от пренебрежение да се мия внимателно между краката. Толкова ми се струваше внушителна, че сериозно се бях уплашил дали няма да ми остане до живот. Е, оттогава си мия срамните части всеки ден, като отделям специално внимание на главичката - и проблеми оттогава не съм имал.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 27f66fb2df
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич аз бих ти препоръчал да отидеш на уролог.. и аз съм имал подобни проблеми но мина от само себе си но бих ти препоръчал да не чакаш защото тва е много опасна работа и ако някой ден не можеш да върнеш патлака може да се наложи като нищо да ходиш по най-бързия начин до спешна помощ. Тва не е шега работа бягай на преглед може да се размине с някой крем само имам познати и те са имали такива проблеми. Успех

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6d84df7f6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз имах същия проблем и аз така се срамувах и слушах разни съвети че е възможно оправяне кремове масажи гимнастика всичко е загуба на време накрая се зачервих до толкова че не можех да се изходя а за забелване стана невъзможно от болка, та моят съвет е незабавно отивай на уролог не се страхувай човека те преглежда само гледа и веднага те приема в болница и на следащия ден те оперира под упойка нищо не усещаш по време на операцията дори и след нея. Сега се чувстам много добре дори и по добре преди да ме клъцне главатя се отпуска става по голяма по лесно се почиства и секса е по продулжителен. Не се колебай и минута отивай и ще си много доволен. И нещо важно ако имаш осигуровка всичко е безплатно

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6dd6e857f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ОТ АВТОРА: Така, с топла вода успях да го обеля целия. Изглежда нормално като го сравнявам със снимки и порно клипове. Вече нямам проблеми с беленето, остава само да реша проблема с чувствителноста защото доста си е неприятно да се пипа на сухо. Иначе като е влажен и еректирал не е точно болка ами леко неприятно усещане удоволствие. Ще правя упражнения с докосване и растягане докато не се оправи напълно.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 68a8f58b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   аз имах същия проблем. ходих на уролог и точно за 1 минута ми го оправи. Забели го целия, беше болезнено но болката беше само няколко секунди. След това 2 седмици г/д трябваше да го мия с топла вода и бебешки сапун.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 1e202d807b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Аз също имах проблеми с чувствителността и започнах да си го държа забелен в гащите, отначало е малко неприятно, но като се свикне след някой друг ден е супер.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker