Кървене след употреба на Ескапел - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121367)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14384)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6480)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4705)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18571)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Кървене след употреба на Ескапел
преди: 9 години, 6 месеца, прочетена 2785 пъти
Здравейте! За първи път ми се случва нещо подобно. На 13. 12 ми свърши цикъла, на 16. 12 пих Ескапел, не бях напълно сигурна дали стана гаф или не, но реших да не оставя нещата на късмет и да премахна всякакви съмнения. Е, да ама днес, след 5 дни, има зацапване, засега не е обилно като цикъл и е кафяво. Не съм на 15 и не правя секс за първи път, но такова ми се случва за първи път и много се притеснявам. Направих го без да се замислям и беше детска постъпка, признавам. Прочетох листовката, разбира се, пишеше, че може да се получи кървене или зацапване, но все пак... сигурно ще ходя и на лекар, но най- вероятно след празниците. Моля да споделите, ако и на вас ви се е случвало, дали е нормално, защото много се притеснявам, че хапчето не е подействало. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 6 месеца
hash: 74f37a4044
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спокойно, поеми си дъх, подействало е и точно за това е това кървене. Нормално е и няма нужда да ходиш на лекар. Ще ти каже същото. Просто това е хормонална бомба и съвсем естествено предизвиква такива неща, нали така премахва бременността. Може да мине дори и месец, докато се нормализира цикъла. Не случайно това се пие само в крайни случаи и не бива да се пие от 2 пъти годишно, защото си е опасно за здравето.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: bf82c6e706
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Спокойно, това е нормално. И аз съм пила, и при мен имаше кървене, което продължи или 3 или 5 дена, не помня вече. Напълно нормално е, това става когато матката се "лющи", за да не може да се загднезди оплодена яйцеклетка там. Нищо притеснително, стига да не продължи прекалено дълго, тогава вече трябва да посетиш лекар. :)

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: d6daee3959
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Искам да попитам нещо понеже не ми одобриха темата... Пак е за ескапел миналия месец ми дойде след приема точно както всичко си беше наред.. Обаче проблема е че сега трябваше да ми дойде на 20 а закъснява.... не е свършвал в мен но имам и странични ефекти от хапчето... Дали е от ескапел или е друго..???? ПОМОЩЩЩ

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: e6b2715ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Няма от какво да се притесняваш. Ескапел е пълно с хормони и понякога тялото реагира на тях с леко кървене. Щом и в листовката го пише, значи е доста често срещано. Ако това ще те успокои след празниците върви на лекар, но според мен всичко си е ок.

 
  ...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7c35b98be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Казваш, че не си на 15, е хубаво де, ама аз съм на 15 и явно се пазя повече от теб от такива ''гафове''. Ми то ние 15 годишните мислиме повече от вас, много опитните нали за такива се имате :). Не ми се е случвало да стигам до Ескапел, а имам сериозен приятел от 2 години вече. От приятелки знам, че има кървене след това при всички, които са ми казвали. Освен това очаквай следващият ти цъкал да не дойде навреме или да те пропусне, а може и да тече мн обилно или слабо.
едно 15 годишно момиче.

 
  ...


...
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 95b9c19d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
Благодаря на всички, наистина ме успокоихте. Ще бъда по- внимателна следващия път. До номер 6: не мисля, че мястото за арогантност е тук, миличка. Това, че досега не си стигала до Ескапел не означава, че няма никога да се случи, но все пак не ти го пожелавам. А и не съм имала приятел на 13, за да съм компетентна чак толкова на 15. На тази възраст ме интересуваха други неща. :)
Пак и пак благодаря!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 6 месеца
hash: 7c35b98be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Да, миличка, права си. Точно, защото на 15 не си знаела къде се намираш, затова питаш и такива глупости :). Просто и годините в училище ти липсват. Тези, в които те учат да се изказваш правилно. Първо засягаш 15 годишните, после се правиш на мн. умна-е не върви. Та другият път се пази, за да не стигаш пак до Ескапел. Ние 15 годишните сме май по-умни и по в час. Сега ще кажеш, че е зле това, нали? Да, но аз не съм съгласна. Хубаво е да имаш сексуална култура, миличка. Айде целувки. Моля споделете коментара ми, че да не си помисли, че няма какво да и кажа.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e6b2715ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 6 и 8, от изказванията ти ясно личи, че се имаш за "голяма работа" обаче съдиш авторката без да знаеш. Ами ако не е пила Ескапеле заради не обезопасен секс, а заради скъсан презерватив? Освен това не се заричай, защото никоя от нас не е сигурна, че някой ден няма да и се наложи. А авторката си е напълно наред, щом задава такива въпроси явно пие Ескапел за първи път, а не го взима като бонбони както правят някои. Така, че извинявай, мила, може и да ми се обидиш, ама и от двата ти коментара си личи, че си тийн и то от тия, които си мислят, че всичко знаят и всичко разбират. Ама нищо, като понатрупаш годинки ще ти се изяснят доста неща.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 7c35b98be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, не си ме разбрала. Засегната не съм, ядосана съм от това ''15годишните'', ти казваш, че незнам защо го е пила-ок, а тя откъде знаеш, че всички на 15 са такива?
Ядосана съм също така, че аз казах:имам си сериозен приятел вече 2 години и ти казваш, че едва ли не разбирам всичко-не.
Нападнах авторката, не теб. И то с спричина. За мен ти си писала, само, защото си помислила, че се правя на велика и знам всичко-не е така. Имай мнение.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker