Как да предразположа приятелката си, да не се притеснява от тялото си ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121022)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14345)
 Тинейджърски (21876)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18482)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да предразположа приятелката си, да не се притеснява от тялото си ?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 5198 пъти
Здравейте, ходя с едно момиче от половин година. Тя е девствена и се притеснява не толкова от това, че ще и е за първи път, а от тялото си.

Мисли си, че е дебела и че не изглежда добре и се притеснява от това как изглежда. Много пъти съм и казвал колко е красива и че има хубаво тяло и на мен ми харесва. Как да и покажа че ме възбужда и че я желая.

Как да я предразположа да не се притеснява от тялото си и да не се срамува. Постоянно мисли за това и не можем да се отдадем на момента. Моля ви кажете ми съвети и мнения. Иска ми се да мога да я възбудя, толкова много, че да забрави за всичко останало и да се отдаде на момента.

Моля ви за съвети. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 89fa235032
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Милият, чак й завидях на приятелката ти, че си има някой, който я харесва каквато е. Напоследък момчетата са такива задници, че е хубаво да има такива като теб. Обясни й, че не харесваш клечки, че щом си с нея значи е логично да те привлича. Тя си мисли, че го казваш ей така, трябва да го осмисли с пълна сила и ще изчезне притеснението й. Големи гърди ли има, щом е пълничка? Кажи й, че това е в пъти по-важно от някакво кокалесто тяло. Винаги трябва да се наблегне на това, което човек има, а не на лошото. Ако няма хич не ги засягай като тема. Трябва да й вдъхнеш увереност, да не спираш да й говориш колко е красива. Целувай я по вратлето, милвай я, не си пъхай пръстите насам-натам без да е дала. Обещай й да сте на по-тъмно, ако това ще я успокои, но пък и добави, че искаш слаба светлина, за да я виждаш (нали трябва все да вкарваш довода, че те привлича). Всяка жена или момиче иска да е желана, това е.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 384fca7f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Браво, много добре си постъпил! Радвам се, че все още има мъже, които са толерантни към своите половинки и не ги притискат ненужно заради своите лични желания. Приятелю, зависи на каква възраст сте. Ако дамата е на 16 е естествено да се притеснява, но ако е по-голяма ще свикне. Ти й обясни по възможно най-деликатния начин, че тялото не изгражда вътрешната красота на човека и ти не се притесняваш от нейните външни характеристики. Може би тя още не е готова за такова сексуално обвързване и й трябва още време. Ако още не е подготвена я предрзазположи под формата на някакви чисто интимни разговори и й разкажи повече за твоите трепети, издънки в интимността и нещо, което ще повдигне нейния кураж. Говори с нея подобно на любовен терапевт - сексолог.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d146e4fd70
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   С много милувки и любовна игра.
или с други думи с много натискане.
Гали я, пипай я, целувай навсякъде, където ти хрумне и не спирай да повтаряш колко много я искаш. Нека види с очите си, че наистина я харесваш такава, каквато е.
Жените гледат очите на мъжа и слушат думите им.
Ако постоянно я наблюдаваш с блеснали от страст очи и й спускаш някакви секси-комплименти - това би й помогнало много

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 3de8880a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ви за съветите на номер 1 и 2. Има не малки гърди, и въобще не може и да става на въпрос че е дебела, даже има много хубаво тяло и е стройна. Добре ще поговоря с нея отново и ще се постарая да я убедя този път, защото не се чувствам като истински мъж като не успявам да я убедя. Тя има превъзходно тяло за мен, но явно не съм достатъчно убедителен в думите си. Благодаря ви, ще поговоря и дано успея да я убедя!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: f98c06781d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз съм била в подобно положение и наистина всичко става с времето.. е, не чаках 6 месеца, за да се съблека най-накрая пред моето момче, но ми отне време да свикна с мисълта, че той ме харесва, въпреки че аз самата не се харесвам. Повярвай ми, да не се чувстваш уверен в собствената си кожа е нещо много неприятно, което наистина буквално убива желанието ти за всякаква интимност.
Първо, той действително постоянно ми повтаряше и ми показваше, че го привличам, че харесва всяка една част от мен. Всичко става постепенно, колкото по-близък те чувства, толкова по-лесно ще бъде. Трябва тя да осъзнае, че в твоите очи е най-красивото и желано момиче и нищо друго няма значение. Иначе, като чисто практически съвет, може в началото да й предложиш да правите секс на тъмно. Така тя ще е по-спокойна, ще може да се отпусне и да не мисли за външния си вид. И така малко по малко всичко ще се нареди.
Искам и да те поздравя за това, че първо, очевидно не си повърхностен типаж, който да се интересува само и единствено от външния вид на момичетата, и второ, за това, че очевидно достатъчно уважаваш приятелката, държиш на нея и търсиш всевъзможни начини да я накараш да преодолее комплексите си. Вече рядко се срещат такива мъже. Късмет!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9b10098d7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И за какво? Аз така помогнах на бившата си да не се чувства дебела, след месеци комплименти и натъртване че за мен е перфектна и като скочи това самочувствие, като се почувства богиня и като почна внимание оттук - оттам, явно реши, че заслужава повече. Остави ме заради друг и никога няма да се сети кой я видя каквато беше и я хареса и кой я мотивира да изглежда така и да се чувства красива. Повечето жени са неблагодарници. Ти пак си я предразполагай там, само да знаеш какво може да се случи, че на мен ми дойде като гръм от ясно небе. А така я обичах...
S. A. D.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d799e35cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ти си истински мъж. Просто я целувай много , гали я

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 19dfca6032
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Приятел, не се притеснявай. Преди мен са ти го посочили начина със ласките, но аз все пак да кажа. С жена ми сме заедно от вече 15 години, а в началото и аз бях в същото положение като теб. Правехме го на загасена лампа. Когато за пръв път се отдадохме на орални ласки не ми даваше да гледам докато ми прави орална любов, защото я е срам. Но постепенно се отпусна и вече на моменти като правим секс чак ме надминава по изобретателност. А иначе за това, че не харесва тялото си, при моята жена още продължава, постоянно и казвам че си е екстра, но тя все си мисли, че е пълна. А е 47 кг... Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 10487b8063
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Това жените сте много прости! Защо си мислите че мъжете трябвада харесват кощрамби като манекенки! Че от манекенките по-грозни и отблъскващи жени няма!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e25396f6ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Любовта се прави с тела а не с думи. Как да й докажеш? Само с дела! Щом тя си е изградила комплекси, единствено по механичен начин можеш да ги изчистиш. Как? С уста, но не говореща, а действаща по по друг начин. Добре изкъпани, започвате любовна игра. Започваш от периферията. Ушенца, ръчички, вратле, носле, очички и естествено много целувки още от начало(те обикновенно са старта) и по малко приказки. Подчертавай с думи, че това което целуваш е много възбуждащо и красиво. Подкрепяш го с действие, целуваш( но не лигавиш), нежно и продължително. Жена трудно се разпалва, но запали ли, трудно се гаси. Внимавай, добър пожарникар ли си? После слизаш по надолу, спираш при гърдите, и упражнението се повтаря, после още по надолу( но заобикаляш десятката на мишената), сещаш се коя е и къде е. Итиваш към краката, бедра(най вече отвътрешната страна, но не наближавай десятката. След всички милувки, подкрпяш и с думи. Т. е., първо действие, после възхищение с думи. Само така ще си убедителен и тя ще ти повярва на думите. Но на думи без действие, никоя няма да повярва. Когато усетиш, че вече започва да се разпалва, започне да вибрира, тогава се насочваш към десятката. За предпочитане е там да действаш само с език, защото мястото е много деликатно и нежно. Пак започваш по периферията на десятката, и постепенно увеличаваш щтурма. Сега е момента и с думи да се възхитиш от гледката и вкуса на това което докосваш с език. Щом е девица, трябва много добро разпалване, не бързай, стани съюзник с хормонити й. Те са най добрият ти приятел, само от тях зависи твоят успех. Преминат ли вибрациите в гърчове, огъня е разпален достатъчно и нататък, каквото"сабя" покаже. Дано сабята не те изложи! Успех. След подобен сценарий, едва ли ще остане и следа от комплекса й. Тогава ще се превърне в лъвица. После да не пишеш, помощ, източиха ми енергията.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0cc4b5db91
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Да не би да има белег и това да я притеснява? Аз например съм слаба и тялото ми изглежда супер през дрехите, но по дупето имам целулит и стрии и това ме комплексира. Но все пак тя не се ли е показвала пред теб по бански?

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b581f56c6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Проблемът не е в нея, а в теб! Просто ако беше Джони Деп, Брад Пит или местния нерез, който е на мода, щеше да се надупи и да се моли да и го набиеш на дневна светлина на градския площад. Това, което се опитвам да ти кажа е, че при, , кучките'' пардон жените няма срамежливост. Но има понятието, , предтекст''. Използва това смешно нещо да ти замазва очите, понеже знае вътрешно, че не си човекът за нея, но в момента няма по -подходящ, а за да не се чувства като курва, мозъкът и прави този защитен механизъм. Така, че проблемът си е в нея. Ти просто нямаш голям опит с мадамите, не знаеш какво е, когато една жена наистина обича. Това, че е девствена е добре. Направи всичко възможно да я боднеш дори да е в пълен мрак. За първия път кучките почти винаги избират човек, към когото нямат истински чувтства, безименен дефлоратор, както после го представят на, , мъжът на живота си'' -законния съпруг, един вид правели са го, за да не изостанат, не че мъжът им не би имал нужда от честна жена до него. Помни дори и сега да е девствена народната поговорка казва, , Няма п... тка, която да не е видяла от близо поне 2 пениса'' включително и тая на майка ти сигурно. Може да ти се струвам вулгарен, но приеми опитът ми и бъди първи, защото със сигурност дори да останеш с нея до края на живота си, ще бъдеш после втори трети и т. н. Отмъсти си предварително защото, ще те изхвърли до около месец след акта.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 192dd97586
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Просто някой жени са много суетни с телата си.Искат да имат идеални тела.Немогат да се възприемат имат комплекси заради нещо от тялото си.Тя все някога ще го направи,но притеснението и относно тялото и ще си остане.Някакси никога няма да се отпусне и да е сигурна и уверена,докато не се махнат комплексите.

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: b0a64012fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   М34. Мили дами. ВСИЧКИ мъже сме като него - ах, как ни се иска да ви вдъхнем по някакъв начин самочувствие. Просто на никой от нас не ни се губи време и енергия да го правим, защото е наистина е безсмислено. А както казва Но9 - жената никога няма да излезе от комплекса си - най много да се отпусне пред нас.

Как да ви се обясни че ако един мъж ви е харесал дори и само за секс, той вече отдавна е направил компромис с всичките ви недостатъци. И дори не забелязва това за което си мислите вие. Знаете ли... всъщност започва да ги забелязва точно, когато си излеете страха си пред него и се покажете слаба и комплексирана жена. А тези жени никой не ги обича, не само мъжете.

Тук става въпрос за нещо което се случва във ВАШАТА глава и няма външна сила на този свят, нито някой "истински мъж" който да го промени. Освен вие самите... Не виждате ли че вече сте получили 2000000ия комплимент и той не върши работа?

Бившата ми приятелка, на която бях първия имаше акне по 80% от лицето си в продължение на 15 години. Има(все още) супер малки гърди. За капак беше с 15см по-висока от мен. То не бяха акнето, то не беше целулит, то какво ли не беше.... За мен никога не е имало значение нищо от това.

А аз я обичах толкова много. Все още я обичам и често се виждаме вече 15 години по късно като най добрите приятели и излизаме със сегашния й приятел.

Единственото което успях да направя е да изградя доверие между нас. което тя използваше да си излива душата пред мен. Комплексите й останаха.

Нали сте чували лафа "красотата идва отвътре"? Знаете ли какво значи наистина това или за вас са просто думи? Значи че първо трябва да повярвате че сте красива жена и после наистина се разхубавявате. А не първо сте красива и като се гледате в огледалото го вярвате...

Авторе, накарай я да се замисли малко. Ако не може намери си друга с малко по-малко комплекси. Тази ще ти съсипе живота. Един практически съвет - новата гледай да е с чувство за хумор. Там където има смях - няма комплекси, няма толкова егоизъм и суета. С тези жени се живее, другите трябва да ги търпиш.

М. В.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker