Невъзможност за контакт с жени - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121374)
 Любов и изневяра (29751)
 Секс и интимност (14385)
 Тинейджърски (21906)
 Семейство (6481)
 Здраве (9610)
 Спорт и красота (4706)
 На работното място (3186)
 Образование (7310)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1739)
 Други (18575)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Невъзможност за контакт с жени
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 2172 пъти
ЧНГ на всички! За да пиша тук, значи съм много закъсал и ви моля за съвети. На 18 години съм ученик съм и работя, мисля че симпатичен младеж, обличам се добре ходя редовно по дискотеки, забавлявам се, но имам много голям проблем! Не мога да направя контакт с жени...

В животът ми говоря с много момичета, които ги възприемам само като приятел, но с жени които изпитвам интерес не мога да говоря.. През целият ми съзнателен живот съм имал само 1 кратка връзка и то в 6 клас, няколко пиянски забивки, но нищо особено. 2 години излизах с едно момиче, в което бях ужасно влюбен и така и не и казах, а след това пътищата ни се разделиха. А вече от година нищо... Имам чувството, че съм се учредил в работата ми често срещам готини момичета, които ми се усмихват завързват контакт, но в този момент спичам думите ми изчезват и блокирвам. По дискотеките се си казвам, след мога ще отида при момичето на масата от среща и накрая или друг ме изпреварва или вечерта свършва и това е всеки път. Почвам да мисля какво ще и кажа и наистина незнам какво да правя, мисля си дали ще ме хареса как ми е косата..

Абе глупости всякакви и всеки път нищо не правя. Случи ми се даже момиче да ме гони в един клуб да се запознаем аз се обърнах и ми причерня и и казах, че след малко ще дойда, .. но не влезнах повече, след това искаше да излизаме на среща, но все отлагах, никога не съм ходил така на кафе с някоя и незнам какво ще си говорим.. В такива моменти нещо ми става което е по силно от мен и бягам, след това се замислям и си казвам какъв глупак съм, но на следващия път пак същото. Чудя се дали факта, че съм девствен ми тежи, но даже и курва ме е срам да си поръчам, обмислям дори възможностаа на психолог да отида, но се надявам да разберете нещо от обърканата ми история и да ми помогнете Хора!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 0f339b0e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Слaдур! Виж из билковите aптеки някои чaйове или хaпчетa , които успокоявaт. Пробкемът ти е липсaтa нa сaмочувствие и може би стрaх от отхвърляне , мaкaр че , сa те гонили дори , a ти си бягaл:)))
Не се притеснявaй от рaзговорите , зaдaвaй въпроси и ги стaвяй дa говорят , докaто се отпуснеш. Жените обичaме дa говорим и кaто ни питaт , смятaме че , се интересувaт от личносттa ни. Е , знaем и истинaтa де , но....:).
Пък кaто имa и момичетa , дето те гонят , aми остaви се дa те " хвaнaт ". И в нaчaлото просто остaви инициaтивaтa в нейни ръце , но поне въпроси зaдaвaй , дa не изглеждaш кaто глухо- ням или бaвно.рaзвивaщ се. И всички сме били девствени и сме имaли първия път , дори си мисля че , ще и е приятно нa първaтa дa знaе. Можеш също мaлко преди дa стрaртирaш/ избягaш , дa дaдеш фб , тел , скaйп...тaкa ще имaш време мaлко дa си поговорите неaнгaжирaщо и ти дa си се червиш нaсaме , докaто отмине мaлко:)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 29c8ab5076
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момче, на 18 години за какви жени бълнуваш, бре готин?! Та това са си живи пикли, непълнолетни при това! Под "жена" разбирай индивид от женски пол някъде между 25 и 30 години и нагоре, който вече е поприключил с висшето си образование и евентуално има някакви идеи за работа, семейство и деца вече.
На 18 години - "жени"! Му-ха-ха-ха-хааааа..

А ти, вместо да се спичаш, си представи, че тялото ти е някакъв био-робот (ако си падаш по компютърни игрички) и ти го управляваш в някаква виртуална реалност, като самият ти си скрит някъде на сигурно място зад някакъв компютър и си цъкаш. Та пращаш робота на мисия да сваля някаква мадама в дискотеката! Ако нямаш идея как става - играй Grnad Theft Auto или нещо от сорта... Смятай, че всеки успех ти носи точка, ако успееш да я поканиш на танц - 1 точка, ако успееш да я прегърнеш по време на танца - 2 точки, ако й вземеш телефон/скайп/фейс - 3 точки, ако успееш да я целунеш по бузата 4 точки, по устата - 10 точки, да й опипаш дупето без да те шамароса - 15, и така нататък, да не ти обяснявам, че ще настане сексизъм, еманципация и феминизъм.. (3-в-1 + точилки и тигани ще полетят) :)
Абе събирай бонуси там. Като казваш че работиш - вие фирмени партита нямате ли там? Тийм-билдинги нещо? Ако си наистина толкова симпатичен, колкото разправяш, как някоя кака не те е изяла с парцалките, въпреки че се спичаш, не ми е ясно просто! На днешно време жените са толкова отворени вече, че минава през теб като трактор и те сгазва, и накрая даже се чудиш кой е нае..ният всъщност?
Айде със здраве, успехи през Новата, и пиши как вървят мисийките! ;)

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 2596fa7094
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 2ри номер като му прочетох коментара и се убедих, че простотията ходи по хората. Не го слушай тоя 'големия', въобще.. във феминизъм щели да го обвиняват, хаха. Според мен Жена е, ако знае какво иска. И няма значение на колко е. Аман от олигофрени..
Та, по темата.. Приятел, разбирам те. Преди и аз бях така, но с течение на контактите ми с жените, аз самия се поотпуснах. Мисълта ми е, че трябва да си спокоен. Нищо друго. Просто се престраши, ще видиш, че няма нищо страшно. Другия път когато говориш с приятелите ти примерно, или с родителите ти, ако щеш, си представи, че говориш с жена.. Всъщност дори можеш да поговориш с някоя жена, която ти е близка, ще те разбере и ще ти обясни. Та, дори и с някой твой приятел. А, и те съветвам да не мислиш прекалено много какво да кажеш, и аз бях така.. мислех, кое, какво, как и кога да го кажа.. Просто се отпускаш и споделяш, каквото ти дойде наум(е, не всичко, че стават и фалове понякога) и дори няма и да разбереш кога сте се увлекли в разговора. На една възраст сме, междудругото, но ако се опиташ да говориш с приятелите ти на тая тема, сигурно ще те пратят в графата 'загубеняци' (че, те големите свалячи сиг).. Това е, надявам се съм бил полезен. (:
М18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 273477c8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Еми и аз бях същия.. тоест харесвах определен тип жени и до ден днешен е така, които са кифли, превзети и търсят нещо повече от любов, а като ме заговяраха различен тип от тях ги режех и не ги исках, особено ако са леко пълнички. Много повече са сваляли мен, отколкото аз тях и като ме отрежат куклите, към които се стремя изпадам в някакви депресии, че никой не ме харесва, после има търсене към мене от страна на тия, които аз не харесвам и ми се вдигне пак самочувствието до небето, но аз пак се възспирам и не ги искам. И така в последствие бях в такъв период в който бях много самотен и едно подобно момиче, което на пръв поглед имаше добра визия, слабо тяло, руса, с обеци и прочие, интересна външност, но не първа красавица, стана ми гадже и до ден днешен съм с нея. Ценя качеството й да е честна, да не ме лъже и използва, но си затварям очите за страшно много неща, да не кажа, че никой от познатите ми и приятелите ми не я харесва, защото не е достатъчно умна, а според некои и не толкова красива и не стояла добре до мен, но на мен ми харесва и я обичам, не мога да направя разликата с други, защото други връзки не съм имал, само симпатии и закачки и не знам какво искам в тази връзка до ден днешен, не знам как ще се развие. Ту искам по-добро визуално да кажем, такова каквото съм си представял и искал, а и тя вече не е руса, не е с обеци, не се отличава с нищо, но после се спирам и си казвам, тя ме обича, честна е и не ме използва и търпя скандали, от време на време води някой разговор като първокласничка с мой познати и приятели и ми се присмиват и така

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 092392bf3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пич, не те познавах, не те знам какво правиш, НО :

Ако гледаш порно го спри, ако мастурбираш редовно спри, ако не можеш да спреш чайките поне ги намали на една на 10 дни.

Порното е по - опасно, защото вреди на мозъка на подсъзнателна основа. Казвам ти спри, няма да загубиш нищо, ако не опиташ. Като лъскаш много и като гледаш порно ставаш страхлив, но не го осъзнаваш. Като хипноза е.

Като спреш чикиите и порното след около 2 месеца страха се заменя с увереност. Казвам ти! Не ти трябват нито хапчета нито алкохол. В спермата има много важни вещества, които прахосваме без да знаем.

Всички лъскаме яко и си мислим, че е нормално, ама не е! Ако ти е трудно да спреш чайката категорично, поне намали броя им.

Една на 10 дни, но пак казвам, колкото по - малко, толкова по - добре. А порно няма да гледаш. Знам, че е хубаво, но не трябва. Много хора са били в твоето състояние, но след време става уверени. Пробвай няма да ти стане нищо. Пък и кво имаш за губене, ако не си бараш жезъла?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker