Секс с обвързано момиче (18+) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс с обвързано момиче (18+)
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 5210 пъти
Аз съм момче на 18, искам да уча дентална медицина и за това ми трябва добра подготовка по химия и биология. Ходя на частни уроци. По биология съм заедно с още едно момиче. Ходим в дома на учителката. След като госпожата ни предаде темите, ходим в другата стая да пишем тема от предишния път. През това време тя преподава на други двама. С момичето сме в различни паралелки. Познаваме се основно от уроците, имаме много добри отношения. Ходим и се прибирам заедно тъй като живеем на близо, а дома на учителката е бая далече. Смеем се, шегуваме се, винаги ни е много приятно. Харесвам момичето но не съм се опитвал да правя нещо защото е обвързана от доста време си има приятел. Тя е добро момиче, не е някой която ходи с 3 момчета на веднъж.
Последните няколко пъти забелязвам как ме гледа, как спира по средата на изречението как леко се притеснява в моменти, като цяло всички признаци че ме харесва.

Последния път когато бяхме на урока и пишехме тема сами в стаята, се случи. Обикновенно не преписваме но винаги имам снимана на телефона темата ако случайно тотално забия. Написахме теми те и започнахме да спорим за нещо което сме написали, на кой е вярно. Няма да навлизам в подробности но отворих снимката да видим как е, оставих телефона по средата на масата и двамата се надигнахме да гледаме. Спорихме няколко секунди кой е прав и изведнъж както стояхме над телефона се погледнахме, устните ни бяха буквално на няколко сантиметра, приближихме се и се целунахме. Продължихме да се целуваме. Едно доведе до друго и аз започнах да я целувам по врата, на нея много и хареса, в следващия момент я повдигнех да седне на масата, разтворих и краката, разкопчах ципа и копчето, поместих бельото и започнах да я целувам долу. Няколко мин по късно тя разкопча моя цип и ми направи свирка за около 3-4 мин.
Повдигнах я на масата и си го вкарах в нея, само за около 1 мин и усетих че свършвам, извадих го и тя ми го лапна и свърших в устата и. Тя не очакваше че свършвам, изненада се. Но не се ядоса. Изплю го в салфетка, почисти се, оправихме се. Предадохме темите, оправихме се и си тръгнахме. По пътя основно мълчахме, имаше няколко кратк разговора но бяха далеч от това което се случи. Изпратих я до тях както обикновенно, на път ми е, тя ми се усмихна и се разделихме. Въпреки че беше неловко цялото прибиране не беше чак толкова, не забелязах да ми е сърдита, разочарована, щастлива или каквато и да е. Както споменах сме в различни паралелки и не се налага да се виждаме, какво да правя обаче другата седмица на урока, как да говоря с нея, какво да и кажа.
Не ми е за пръв път да правя секс между другото(не че това може да се нарече секс тъй като беше доста кратко и основно орален). За нея незнам но също се съмнявам да и е първи път, личеше си че го е правила. Беше много хубаво и напрегнато, самия факт че всеки момент може да влезе някой ме възбуди още повече. На нея и хареса, беше доста доволна докато го правехме.

Какво да правя, какво да и кажа. Започвам и аз да си падам по нея, но съм готов да я разбера ако каже че е било грешка и иска да го забравим. С приятелят и са заедно повече от година. Дайте съвет, коментар или каквото и да е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 5780f7c0cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   ами значи не е свестна щом си има приятел. Моята приятелка съм се опитвал да я хвана в издънки, какво ли не съм чел и гледал (вече над една година сме заедно), и няма за какво да се хване човек, една лъжа няма за това време. Понякога ходя с приятели по дискотеки напред-назад, не казвам къде съм, случвало се е да се отбиваме и при компаньонки, но аз стоя на сепаретата или в колата (ако сме с кола) и ги чакам, кой каквото има да върши, следват подигравки и ми се смеят, а понякога и от нахални момичета пияни или не чак толкова се дърпам и телефон и фейсбук не давам и покани отказвам, но как да тръгнеш да лъжеш и да мамиш, при положение, че мен не ме мамят, имам съвест и не мога. Но това момиче си е боклук, но пък теб и друго явно не ти трябва, в интерес на истината ако можех да избирам в това да бъда влюбен или не, щях да избера второто, нито му е времето, нито мястото, но така се случи при мен и държа на момичето до себе си, но все съм недоволен за нещо. Не се влюбвай в такива парантии. Днес има връзка с този една година и ти прави свирчок на теб, утре ще е с теб една година и ще направи на друг и така, такива момичета са за ден за два, за нощ... не ти трябват и забрави за чувствата, аз вече не искам да се влюбвам в свестни в еднодневки в никакъви, защото ми се качват на главата, няма значение, че не си изнверяваме и не се лъжеме, пак си имаме своите проблеми

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 30afc9fde2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Удари си шамарче да се събудиш.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8778fbf1f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Май си се размечтал повечко, отколкото трябва... Жените не функционират точно така - целувка и направо кавал. Освен ако не е някоя абсолютна ковричка, дето духа на всеки срещнат, или го прави само за спорта, а не с цел преживяване и задоволяване.
Обикновено им трябва повечко време, ласки, предразполагане, атмпосфера... Е, има и такива, дето и в кенефа на влака можеш да ги изклатиш, но изобщо не мисля, че подобно поведение би съвпаднало с идеала ти за порядъчна жена, да не говорим какви чудесии можеш да пипнеш от такава...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4c2a8180e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Каквото и да става, чужда жена не се пипа! Ако бях нейния приятел и наистина я обичах, просто щях да я оставя, а мъжа с когото го е направила, да го очистя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker