Не изпитва удоволствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не изпитва удоволствие
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 5706 пъти
здравейте и от мен. C жена ми сме заедно от 2 г секса никога не е бил какъвто аз го искам див и страстен. Трудно свършва и то само клиторно пробвам и вагинално с пръсти но казва, че и е гадно набарвам ж точката но нищо само дърпане и мръщене има ли и други такива дами който не обичат да им се стимулира ж точката и не могат да свършат вагинално. Cъщо така не обича да и влиза челия казва, че го усеща в корема си в лявата част малко под пъпа. Кой орган достигам, че толкова я боли. Ходила е на гинеколог и са и казвали, че е с обърната матка от там ли идва проблема и дали някога ще правим качествен секс...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: e8793e6f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Първо, G-точката не е орган и не е дори доказано, че го има, стига ровичка във вагината на жена си - определено нищо няма да намериш там, ако до сега не си го намерил
Иначе и аз съм с обърната матка, така са 30% от жените и това не ми пречи дори да имам скуирт-оргазми и така нататък както не пречи и на останалите ми посестрими да водят нормален сексуален живот. Всичко е до нагласа, до отпускане. Матката не е сексуален орган, между другото и няма отношения към удоволствоето в секса, но имаи предвид, че при жените хубав секс не винаги значи вагинален оргазъм или оргазъм под какъвто и да е вид. Има моменти в месечния ни цикъл (преди или след менструация, след овулация, при стрес), когато на жената не ? се прави толкова секс и не може лесно да свърши, но пак може да изпита удоволствие от секса като интимност с любимия - ползвай лубрикант и не я тормози за оргазъм и ще видиш, че следващият път ще е по-отпусната и ще достигне лесно до оргазъм. Не превръщай секса в олимпиада...
Не вярвам, че причината при жена ти е изобщо физиологична - просто не е сексуален човек, не я привличаш може би, но може би се чувства неоценена и нежелана, само защото не можела да свършва вагинално. Между другото, вагиналният оргазъм не е нито по-добър, нито по-лош от клиторалния, а е просто в случая ТВОЕ егоистично желание, за да докажеш, че си необходим с твоя пенис на жена си, без да осъзнаваш, че клитор вагина не са отделни един от друг, че цялото тяло на жената е една ерогенна зона и защо да не я докарваш до клиторен оргазъм? Нали оргазмът е за НЕЯ, ти твоя си го имал, какво ти пречи да е клиторен? Ти, който не си изпитвал и няма да изпиташ никакъв женски оргазъм как реши, че клиторалният оргазъм не е качествен и ценен? Аз за разлика от теб съм изпитвала всички видове оргазми, включително чрез стимулация на маточната шийка и почти винаги ми се случва да свършвам вагинално със скуирт и мога да ти гарантирам, че клиторалният оргазъм е кралицата, перлата в женската сексуалност, а клиторът е най-гениалният орган и единственият орган в човешкото тяло, който има за предназначение единствено и само удоволствието. Кое ти дава право да го осъждаш и да го пренебрегваш и да ръчкаш сравнително нечувствителната вагина, може би на сухо?
Вагината няма и 1/100 от нервните окончания на клитора, просто защото е направена през нея да се ражда бебе, което би убило от болка жената, ако имаше толкова нерви по самата лигавица. Свършваме вагинално единствено и само чрез стимулацията на вътрешното тяло на клитора, което се стимулира чрез вагиналната пенетрация с пенис. Ти колкото и да ръчкаш с ръце по лигавицата, ако не си разбрал, че е важно това, което е зад нея (вътрешното тяло на клитора), как ще успееш да докараш жена си до оргазъм? А лубрикант, ако тя не е съвсем предразположена или има недоразвити жлези?
Техниката, момче, техниката ти куца и разбиранията за секса (много порно?) и за сексуалността на жената (прекалено много порно?)

И още - хората по принцип трудно се променят. Защо като за теб сексът е толкова важен, си се взел с несексуална жена???
Да, при някои жени с времето се случва така, че преоткриват сексуалността си, но това става обикновено с друг партньор. В повечето случаи от една сексуална жена може да стане една по-умерена в секса жена, но да направиш от жена-дърво страстна лъвица в леглото е невъзможно начинание, а и често причината е в грешната техника на мъжа.
За себе си мога само да ти гарантирам, че обърнатата матка не е проблем, не е заболяване някакво и причинява само по-болезнена менструация, но нито пречи при раждане и забременяване, нито пречи при секс.
Не търси физиологични причини, а търси психически и определено промени техниката си в секса, а в краен случай смени жената, ако това ти е толкова важно, но ако не промениш нещо, няма как нещата да се променят, но на първо време направи услуга на жена си и спри да я ръчкаш неумело във вагината, защото най-много да я накараш да почне един ден да симулира несъществуващи оргазми. Ако не можеш да се сетиш как да я задоволиш, питай, а междувременно не пренебрегвай клитора и забрави за мъжката си гордост и желанието с ръчкане да постигнеш каквото и да е било!!!
Какво се харесва на жените ще видиш иначе в повечето порно-филми специално за жени. Не всички са добри, но има някои изключения и си заслужава да им се отдели малко внимание

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6990317640
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Нямa кaк дa и " нaбaрвaш " G-точкaтa и дa не и хaресвa. Груб си може би или просто не знaеш кaк. И че, с теб не може, не знaчи че, по принцип тaкa. Стигa си мислил сaмо кaк ти го искaш, a се постaрaй и нa нея дa и хaресвa.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e8e3ae562c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Номер 1, като говориш, че Г-точката не е доказано, че съществува, защо говориш за друг недоказан феномен - скуирт-а?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 77675efe57
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Н 1 G -точкaтa съществувa! :)))
Сaмо твоятa си не си открилa. Инaче си прaвa зa aвторa, зaровил тaм, кaто че полезни изкопaеми търси. Нямa дa се учудя aко и с фенер оглеждa.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e93dc555e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не ме разбирате правилно, аз не гледам на мен да ми е хубаво. Аз съм перфекционист и искам както ба мен ми е хубаво така и на нея да е. Естествено, че не се завирам отдолу и едва ли не е на гин. преглесамата тя ми казва, че може и без секс, а есме на 25г. Мисля, че не е много нормално. А на въпроса защо го усеща в корема си когато и го "подавам" челия никой нищо не каза. От автора!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 9410907e17
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

6.   Аз получавам скуирт оргазми само и единствено при клиторен оргазъм, вагинално не мога да свършвам, да, аз имам страхотен сексуален живот с моят мъж, секса е див и страстен, и да, аз не мога да свършвам при полов акт, но това ни най-малко не ни пречи да ни е хубаво. Аз свършвам само с мастурбиране, и то само клиторно със страхотни оргазми винаги придружени със скуирт. И, да но моят мъж не се сърди за това, приела съм своята физиология, той също, и не ми търси кусури за това, а взаимно се наслаждаваме на секса. Да, той също ме стимулира с ръка вагинално, напипва мястото на G - точката, да, понякога пръска течност, но в никакъв случай не мога да кажа че е същото чувство което изпитвам при клиторния си оргазъм. Тогава е уникално и божествено... както е написала № 1 - клиторът е "перлата в короната" на женската сексуалност. И апропо, аз също съм с обърната матка, и това не ми е пречило да правя груб секс, да родя дете, и да се кефя на секса изобщо.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e8793e6f3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Относно последния ти въпрос, Авторе - тя не те усеща в корема си, а най- вероятно докосваш шийката на матката, от което някои жени стигат до оргазъм, но винаги в началото е болезнено и неприятно. Женската сексуалност е много сложна, развива се с годините и при самопознание. Жената трябва да има желание да се самоопознае, да има сексуални желания и след това да постигне сексуално удоволствие с партньора. Ако още в началото нагласата е, че сексът е необходимо зло или нещо за мъжа, нещо излишно и срамно, никой не може да задоволи такава жена.
И все пак няма жена, която да не може да бъде задоволена клиторално и е глупаво да пренебрегваме клитора в търсене на точки и мочки...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c134920151
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   До н7 точно така е сигурно достигам шииката на матката.В началото наистина я болеше но се отпусна и сега свършва и вагинално ако не греша.Като си го вкара много навътре усещам някакво гъделичкане по главичката,приатно ми е и на мен и на нея и е много хубаво,а свършването и е убииствено соковете и се стичат,чак по топките ми

 
  ...
преди: 6 години, 11 месеца
hash: 6681a2d9b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Здравейте аз съм автора, искам да ви кажа, че сексът малко или много се е променил към по добро. Имам друг въпрос сега. Бременна е а искам да правя секс с нея в 8 месец е можете ли да кажете подходяща поза пробвали сме лъжичка и мисионерска но не ни се получава гади и се предложете нещо свежо и ново!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker