Чувствам се като мъжка проститутка - без основание. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувствам се като мъжка проститутка - без основание.
преди: 14 години, 2 дни, прочетена 9498 пъти
Значи моята история започна преди 3 години. Аз съм мъж на 28. Запознах се с жена на моята възраст. Тя е материалистка, за нея най-важна е кариерата. И реши, че няма време за връзки. С времето приятелството ни препрасна в приятелство с 'облаги'. Поне 3 пъти седмично се срещаме за секс. Независимо по кое време на деня, реши ли тя- решено е. Веднъж ме изкара от събрание. Но както и да е. Въпросът е, че тя е прекрасна. Толкова е красива, че думи не ми стигат. Но.... Когато приключи някоя от "срещите" ни тя просто си тръгва. Имам предвид: става, пали цигари, пуши я, облича се набързо и си излиза. Все едно, че нищо не е станало. През последните няколко седмици, обаче в мен се засилва едно чувство. Абе чувствам си се като пълна курва. Не знам защо. И на двамата ни харесва, ама всеки път ми става гадно. Някак си надменна е, а това страшно ме привлича, а като знам, че между нас едва ли ще стане нещо повече се побърквам. Съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 14 години, 2 дни
hash: 05bf83621f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Тази жена тотално доминира във вашата секс-връзка. Само дето накрая не ти оставя пари след сеанса. За нея си просто инструмент за наслада и краткотрайно бягство от стресовата действителност. Според мен тази жена не влага чувства, гледа на теб просто като средство за малко удоволствие...Изцяло контролира вашите взаимоотношения-ти си безгласна буква...Едва ли ти ще си човека, който ще стъпка горделивостта й като фас от цигара...

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: 237310b690
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По-голямо основание от това здраве му кажи.
Но щом продължавате така - сигурно това те устройва.
Красива била! А съдържанието? Ти знаеш ли на пакетчето с л@йна един кадърен дизайнер (да речем като Господ) каква красива опаковка може да му барне? И тогава ще си ги хапваш с кеф?
Хайде да приключвам, че взе да ми се повдига...
Ако нямаш достатъчно фантазия и воля да промениш живота си по друг начин, значи това си и заслужаваш (без да звучи грубо - просто констатация).

 
  ...
преди: 14 години, 2 дни
hash: bae18af5c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не се задълбавай толкова - след като е красива, чу*ай си я на воля, но гледай да държиш чувствата настрана!

mosh

 
  ... горе^
преди: 14 години, 2 дни
hash: e839b49e4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен ако не се махнеш навреме,ще страдаш дълго време.такива отношения развитие нямат.факт

 
  ...
преди: 14 години, 1 ден
hash: 44411fce30
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Човек щом е красавица чу*ай докато можеш и това е.Аз откога искам хубаво момиче, ама само неугледни ми се лепят.

 
  ...


...
преди: 14 години, 1 ден
hash: c6af6b081e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Само без чувства пич! Иначе "отиде коня у барата"!
Ивето ;)

 
  ... горе^
преди: 14 години, 1 ден
hash: 2009d17e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Супер евала на момичето тя постъпва както вие мъжете често обичате да постъпвате ххаха няма само жените да страдат.Тя знае какво иска от живота за нея кариерата е на 1 място като иска секс получава го и толкова защо да се задълбочава в лигави любовни истории....който може го може!!!!!!!!! А моя съвет е пробвай да я накараш лекинко да ревнува и го давай по спокойно,откажи и един път.Толкова ли си слабохарактерен, че те е искарала от събрание щото решила че точно сега трябва да се изчукате....по написаното от теб се разбира че си се влюбил така че наслаждавай се на времето с нея, защото и да се откажеш от нея пак ще страдаш. Човек ако не може да има всичко се задоволява с по малкото ,а пък в крайна сметка нищо не се знае ...........

 
  ...
преди: 14 години, 20 часа
hash: 8488042efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ти вече си започнал да хлътваш, така че съвет като "ч*кай си я, без да влагаш чувства" не е реален. Ще задълбаваш още повече и ще страдаш. При следващия ви контакт я помоли да остане, предложи й да идете някъде, целуни я, кажи й, че я харесваш. Започни някакво ухажване. Вероятно и тя си мисли същото за теб, щом ти не правиш нищо друго освен да я ч*каш. Пък ако наистина иска само това, помисли си дали те устройва тази роля. Ако не ти допада - оставяш я и си търсиш момиче, което да отговоря на твоите разбирания.

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 287e268605
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Хмм... по-добре чувства + секс, от колкото чувства - секс, нали?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 9afec725e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Повече от ясно е - това е жена от нов тип така да се каже. Т.е. това, което някога беше характерно за мъжете сега го практикуват и някои жени. Можеш да си сигурен, че колкото и хубав да е секса с теб - щом най-малко три пъти седмично те търси, в момента, в който се влюби ще те зареже. Защото тези приказки за кариерата сме ги чували, но те свършват когато започнат чувствата. тогава се оказва, че и кариера и сериозналюбовна връзка се съчетават без проблем. Другият вариант е, ако не се влюби да й омръзнеш и да си потърси нов приятел за секс.

 
  ...

...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: bdda834883
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Чу*ай си я но си намери и друго -сериозно гадже. Така хем ще има къде да влагаш чуства хем къде да разхлабваш психиката.
Напълно актуално е в наши дни.
Пък знаеш ли ако разбере може и да проговори чуството и за любов и ревност към теб.
Митко

 
  ...
преди: 13 години, 11 месеца
hash: 2e1f1c64b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Няма шанс! Моят съвет е да се дисасоциираш от нея с максимално бърза скорост, защото се обричаш на дълга и мъчителна агония.

Тези номера с ревността и приказките.... ги забрави. Няма да проработят! Ако започнеш да и отказваш, ще си намери някой друг твой заместител. Ти за нея си жив вибратор, нищо повече. Съжалявам, че трябва да съм тази, която ти го казва право в очите, ама не е нещо, което не ти е известно и на теб. Просто избираш да не го виждаш в името на удоволствието.

В моментът, в който не те устройва този ви аранжимент се оттегляш, иначе се обричаш на депресия и ще те комплексира за цял живот. Няма да имаш вяра на нито една жена повече, винаги ще ги оглеждаш за в бъдеще дали нямат сходни характеристики, като нейните и т.н.

В лоша игра си се забъркал, ама не е късно да отрежеш на медузата пипалата и да си поемеш по твоя път. Изборът си е лично твой! Според мен всеки нормален човек има право на чувства и лично щастие, като гледам ти за момента си лишен и от двете, та чак се чудя дали не си мазохист по природа и затова да си още с нея? Успех!

П.С. Имаш два варианта, ако мислиш, че тя има някакви макар и минимални чувства към теб, може да се опиташ да го играеш ти доминантната личност, за момент, ама има риск да не и пука за теб и да те отреже тотално, ако и се правиш на велик. Както и не се знае дали ти си по доминантният от двама ви и дали ти се отдава да се направиш на доминантен, макар и да не си такъв. Ако ти си по-слабият ще загубиш играта на величие и ще загубиш и нея.

Вторият, по разумен вариант е горе описаният от мен, да я отрежеш, да се освободиш от нейните пипала, да напуснеш сцената с достойнство, докато още можеш и да си продължиш напред в живота. Не чакай да се стига до момента, в който тя ще те отреже, защото той ще дойде и не е много далеч, според мен и тогава ще те размаже тотално вече.

Успех!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker