Орални ласки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Орални ласки
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 5756 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 17 години. Имам си приятел, с когото съм от 2 год. и няколко месеца. Проблемът е там, че в секса сякаш нещо липсва. Винаги е страхотен, за което не бих могла и да се оплаквам, но гаджето ми не иска да ми достави орално удоволствие. Говорихме 2-3 пъти за това и все ми отказва, а аз винаги го правя за него и то с голям кеф. Никога не се е налагало да ме моли за това. Много ми се иска и аз да се насладя на орални ласки. Поддържам се, използвам интимни гелове и просто полагам големи усилия всеки път всичко да е перфектно, а и съм си такава по принцип. Винаги всичко да е изрядно. Не знам къде бъркам. Когато сме говорили на тая тема едва измъкнах от него, че го е гнус, но ми се иска някакси това да се промени. Моля ви за съвет :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c82343e0f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не можеш да го промениш! Като го е гнус, това е! Не му го натяквай, защото ще си развалите връзката заради такава глупост.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4a20126505
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Съвета ми е щом не иска да ти прави орална, няма и ти да му правиш. Във секса не може само единия да дава от себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 89ee4e0612
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма как да се промени, ако сам не го иска. А и никой няма право да кара на сила някого да прави такова нещо. Това, че ти му правиш, не го задължава. Можеше да е обратно - на теб да не тисе иска. Дори и той да ти правеше, пак нямаше да искаш, нали? Ако не искаш, не му прави, но не го прави като услуга, само за да имаш очи да искаш и ти.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fd2d00e6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това пък никога не съм го разбирала. Мъжете им е гот да получават, пък женските били гнусни. Откъде накъде? Единствено бих приела аргумента ако преди е попадал на нечистоплътно момиче и сега се притеснява от същото. Хубаво ще е да го предразположиш и увериш, че ти не си такава, и то не само на думи. Но ако е от тоя тип гнусари ''по дефолт'', зян е пича. Сексът не е за гнусливите. Не искам да звуча тривиално като кажа "трябва да има равновесие - щом той не ти дава, и ти не му давай"... макар че трябва да му дойде акъла все някак. Идеята е в търсенето на оправдание да бъде пасивен и това, че не му пука дали ти си задоволена. Не одобрявам такива постъпки лично аз.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: baefc0ead7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Aми то п... а си е за е... е, не за лизане. Пък и нали се сещаш, че колкото и да се стараеш няма да е като на сметана с ягоди, нали така?

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a816a04ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Здравей! Да галиш с език наи-чувствителното място на любимата жена е наистина страхотно удоволствие за един мъж. Ако същевременно я галиш много нежно по бедрата и зърната на гърдите, просто ще потече. Вкусът на тази влага е прекрасен, ако жената е чиста и ухаеща. Той не знае какво губи. Да получиш разтърсващ оргазъм след като те е лизал и галил, за теб ще е незабравимо преживяване. Не разбирам такъв егоизъм. Започвам да си мисля, както навярно и ти, дали не обича само секса с теб, но не и самата теб. Не знам какво да те посъветвам, но все пак вие жените си имате своите хитрини за постигане на целта. Използвай ги! Ясно е, че със сърдене и тропане с крак няма да стане. В момента вие правите само секс. Ако след като нежно те е галил с език там и вече си готова, влезе в теб целувайки те по устата, ще се почувстваш на седмото небе. Така ще се слеят не само телата, но и душите ви. Тогава ще разбереш, че досега си била само влюбена, а сега вече го обичаш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9628a9c19c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило, просто приеми че половия ти орган е гнусен. К'во да праиш - природа

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2432f1702a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Спри да му правиш орална любов и му кажи че и теб те е погнусяло. ;) Ще имаш резултати много скоро! Егати егоиста!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c5f102ac0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Наскоро четох една история от мъж, чиято жена искала скатинг - което е консумиране на... лайна. Ако на нея й хареса да яде лайна, според теб, трябва ли мъжът й да започне и той да го харесва и прави?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1ee8462e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и при мен беше така в началото.

С времето самия секс стана по-разчупен. Но аз не спирам да говоря за секс - смисъл не по 24ч, а образно казано. Споделям фантазии, гледаме заедно клипчета, казвам му какво би ми харесало. И така във времето стана много по-разчупен. Сега ми признава, че не толкова го е било гнус, а не знаел как и го било страх да не се изложи.
Може да пробваш да му обясниш, че не искаш да те облизва като лъжица сладолед, а само с върха на езика да гали клитора - така няма да усещя смазката, от която най-вероятно го е гнус.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dfb8b13dbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №7, гнусни п*утки няма, има смотани мъже!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 08761c62ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Постави му ултиматум.. Или го питай защо не иска, но настоявай смислена причина. И, просто го убеди, че няма нищо лошо. Аз обожавам да правя френска на приятелката ми(и на повечето момичета, с които спя). Както и тя се побърква. Успех!
М18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4829de2dc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От автора : опита веднъж да го направи и то насила, но не му хареса. Настоявах за отговор за истинската причина, той отговори, че това място не е за лизане (или нещо такова). Смята, че това е орган, чрез който се отделят телесни течности и не може да го приеме така, както аз. Аз съм на мнението, че това трябва да носи удоволствие и на двама ни, опитах с всичко, ама той не... Опитвала съм да не се размеквам и да го огранича с нещо, но за мен е приоритет да доставям удоволствие на любимия човек и е много трудна задача. По принцип аз го правя с голямо удоволствие за него, но явно има някакво разминаване между моите представи и неговите като цяло. До номер 9 : И аз попаднах на същата история, бих казала, че това вече излиза от рамките на нормалното. До номер 6 : знам, че със сърдене нищо няма да постигна, но и по другия начин нищо не постигнах. Опитах се да не мисля за това, да му дам време, да го предразположа той сам да поиска, но все не става така. Знае, че го искам, молила съм го и знам, че е унизително, но всичко опитах :xxxx

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a816a04ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Здравей, млада госпожице отново. Аз съм номер 6. При нас нещата бяха обратните на вашите. Тя ми е правила 3 пъти, но с не особено удоволствие. След като се оженихме и ни се родиха двете деца, всичко коренно се промени. Просто повече не искаше секс. Независимо колко съм нежен и разбиращ, не е нормално да го правим най-много веднъж на месец и то с големи молби. Докато се стигна до един ден в който ми каза, че вече няма никога повече да го правим, защото това било най-глупавото нещо на света. Който го е измислил това, нямал никакъв акъл. Както и да я убеждавах, че това не е нормално, беше непреклонна. Ако толкова съм имал нужда, да съм си намерел любовница, тя нямала нищо против. Абсолютно никога не съм бил груб и интересуващ се само от моето удоволствие. Напротив. Как мислиш, че се чувствам, като много добре знам, че 80-годишни жени правят любов, а на мен ми се отказва, когато съм здрав и прав. Независимо, че съм свестен и правя всичко за семейството си, много често ми правеше скандали за дреболии. Чудех се какво иска повече от мен? Сигурно, ще си кажеш, че е имала любовник, но нямаше. Съдбата уж случайно ме запозна с една жена. Разменихме си телефоните и си говорехме. Помогнах й в труден за нея момент и постепенно се стигна до нещо повече от приятелство. За разлика от моята жена, която може да достигне само клиторен, приятелката ми има разтърсващ вагинален оргазъм. Прекрасно е чувството, че можеш да задоволиш по такъв начин една жена. Тя е сама, така, че не съм разбивал ничие семейство. Много често съм си мислил да заживея с нея, но има толкова много други фактори и затова продължавам да живея с жена си. Спим на отделни легла по нейно желание. Невъзможно ми е вече да се срещам с приятелката си и да се любим, както ни се иска и на двамата.
Това при вас няма да се случи, защото над 90 процента от мъжете искат секс докато могат да го правят. Приятелят ти няма да се промени, но поне няма да си на сухо като мен. Какво да се прави, не всичко което ни се иска става в този живот. Повярвай ми, не съм и помислял за друга жена освен моята, докато всичко си беше наред в леглото. Не можеш да си представиш, колко горещо маце беше преди да се родят децата. Нямаше толкова влюбена жена. Няма да ти казвам да се разделяш с него, защото имаш достатъчно акъл какво да правиш с живота си. Желая ти много любов.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c5bbc73f02
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Благодаря ти, номер 6, както и на всички, който дадоха своите съвети. Ще се опитам да разбера приятелят си, защото май нещата няма да се променят, дори и да искам... И трябва да се примиря с този факт :

 
  ... горе^

...
преди: 7 години, 6 месеца
hash: eb488c18ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Няма оправяне. И аз съм като него. Възбужда ме самата мисъл, дори веднъж щях да я излижа в парка посред нощ, но се появиха хора. Не мога просто, само като се приближа и започва да ми се повдига. От друга страна, искам да й доставя удоволствие, възбужда ме да я гледам от тази перспектива, но пуста гнус... Просто й е прекалено месесто мястото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker