Неприятен мирис, течение, парене, сърбеж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Неприятен мирис, течение, парене, сърбеж
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2034 пъти
Добър вечер на всички и благодаря на тези, които отвориха моята "история" (така да го нарека). Давам направо, защото направо се панирах!!! В последния час изчетох какви ли не неща или по скоро болести, чиито симптоми са неприятен мирис, парене, сърбеж и гъсто течение от влагалището. Също искам да спомена, че съм на 16 години, девствена, никога не съм ходила на генеколог, не пуша и не пия. Не знам има или няма значение, но къпя се 2 пъти седмично и вече от две седмици някъде всяка сутрин преди училище се "подмивам"с вода, само и само за да мириша по малко. :х Течението го имам от месеци, но другите неща се увеличиха в последните две седмици! От всичко това, което прочетох обърнах най-голямо внимание на Бактериалната вагиноза. Общо взето имам всички признаци (течение, мирис, .. няма да ги повтарям пак), но и нито един от факторите (тютюнопушене, полов живот, .. )? ! Моля Ви кажете ми какво да направя по въпроса и как да кажа на майка ми да ме заведе на генеколог, какво ще ми правят там, как мога да се лекувам (ако изобщо е болест)? Прочетох, че може да се стигне до безплодие?? ....
Моля модераторите фа публикуват историята ми защото е много важно за мен! Благодаря предварително!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9fc0e00142
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами защо се къпеш толкова рядко? Къпе се всеки ден! За миене на половите органи не ползвай сапун, а специален интимен гел. Евтина алтернатива са душ геловете за бебета, на които пише, че са без сапуни.
Къпи се иначе всеки ден, дори два пъти на ден и си сменяй дрехите и бельото всеки ден, защото и от това мирише човек.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6bae36aa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1, даваш глупави и неинформирани съвети. Къпането всеки ден е точно толкова вредно, колкото и рядкото къпане. Това води до кожни проблеми. Освен това тези интимни гелове са също доста вредни, защото убиват и полезните бактерии и объркват "интимния климат". Освен това ако беше от некъпане, едва ли проблемът щеше да се появи точно сега, щеше да си го има и преди.

Два пъти седмично е нормалното къпане. Авторке, отиди на лекар. Здравата вагина и кожа не миришат лошо, дори и да не се къпеш всеки ден. Това е някакъв здравословен проблем, но ние не можем да ти кажем подробности, а само специалист след преглед.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6bae36aa80
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Пак съм 2. Забравих да ти кажа, че може да пробваш да се подмиваш с отвара от смрадлика. Жена ми така се излекува за няколко дни от силно бяло течение. По принцип смардлиаката е доста ефективна при интимни проблеми.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a2d8fb260f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2, къпе се всеки ден. Вредно е, ако се къпеш всеки ден със сапуни, душ гелове и шампоани. Ако е само с вода и около 3 пъти в седмицата със шампоани и душ гелове е добре. http://www.beu.bg/редовното-къпане-било-вредно!-news8696.html Ето, става дума за почистващата козметика. Иначе взимането на душ всеки ден, дори да е само с вода, е задължително. Да се подмиваш старателно там долу всеки ден е много важно. Ако искаш питай някой гинеколог да ти го потвърди.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2798fd705f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Как може да казвате че човек трябва да се къпе само 2 пъти седмично? Не искам да знам колко зле миришете...
Авторке, не се страхувай. Възможно е ако си боледувала или си пила антибиотик, или от разни други куп причини да са ти се появили гъбички. Кажи на майка си възможно най-скоро и вървете на гинеколог да ти изпише лекарства, защото ако чакаш повече, ще става по-лошо и по-трудно за лекуване. Къпи се всеки ден, обръщай голямо внимание на интимните си части, но ги измивай САМО С ВОДА, и тя да не е много гореща! Не се страхувай от прегледа. За да си по-спокойна вървете при жена лекар. Ще останете само ти и тя в една стая, където ще трябва да легнеш на едно нещо като легло и да се разкрачиш, за да може да види лекарката за какво става въпрос. Щом си девствена, прегледа ще е само външен, няма да те пипа вътре.
Не се бави и върви на лекар! Успех.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4333ecc676
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Бляк! Къпи се и се преобличай всеки ден и ще си здрава! Косми, които задържат всякаква флора и фауна ги махай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 07496216a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Точно това сега ти трябва момиче, както е писал номер 6 да се бръснеш и инфектираш... Само на доктор!
Това е сайт за споделяне, не за здравни консултации. Защото нито се получава достатъчно информация, какво точно е състоянието, нито някой може да ти каже какво ти е. Ще има догадки. Ти ще се оплашиш. Ще вземеш както един ти е писал всеки ден да се миеш там долу - където всъщност не се мие, защото вагината сама си се почиства и грижи за нея си, това поне трябва да знаеш. А пък това със смрадликата... е може да помогне, може и да влоши, може и да няма ефект. Защо те е страх да отидеш на доктор? Ти си на 16 защо трябва да мъкнеш и майка си, като те е срам да и кажеш. Точно затова пишеш тук, защото те е срам от майка ти. Какво ще си помисли и т. н. Не е ли така?

Бягай на доктор!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5398eb7ee5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   АВТОРКАТА: Благодаря на всички, които са оставили коментар! Искам само да повторя, че се мия вода ВСЕКИ ден, а със сапун 2 пъти седмично (като се къпя). Не съм била болна, не съм пила антибиотици. Сменям си бельото всеки ден и всеки ден използвам ежедневни превръзки - и през деня и нощта. Същш не се бръсна. Бръснала съм се 2-3 пъти лятото и то не цялата отдолу.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 505fac5240
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   1 към номер 2. Аз съм човек, който се къпеше дори по два пъти на ден, поради разни причини, за един месец точно почнаха кожните проблеми, кожата ме болеше. А ръцете? Бели, водата направо отскачаше от тях. Дори веднъж на ден вече не мога да се къпя, веднага така става, дори и друг да е сапуна.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6834a3747e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като мастурбираш всеки ден ще се къпеш всеки ден,замърсила си се при мастурбирането.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6d2c5c7616
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   AВТОРКAТA: НЕ мaстурбирaм! A до номер седем донякъде е тaкa дa..

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2798fd705f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От номер 5: Авторке, спри да носиш всекидневно ежедневни превръзки. Чела съм че и от тях може да се получи. Ние тук можем само да гадаем, по-добре върви на лекар както всички те съветваме!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: deffde17f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторке, спри да слушаш всички, които ти пишат тук и не губи времето си, а отивай на гинеколожка, за да ти каже какво ти е и какво да направиш по въпроса. Тук не са лекари, а дори и да имаше такива, през интернет не могат да те прегледат, затова НА ДОКТОР ОЩЕ УТРЕ!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 11a3f02cb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   иди на гинеколог, не е страшно, не боли. ще ти вземе секрет, който да се изследва за гъбички или бактерии и след това ще ти предпише лекарства. такъв проблем няма как да се реши във форум, дори да има лекари тук.
на майка си обясни каквото и на нас, съвсем човешко е, може да се случи на всеки, просто вземи мерки навреме.
успех!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6834a3747e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не ти вярвам, няма която да не мастурбира.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d3455356f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Ако носиш прашки- спри, защото от тях много често попадат чревни бактерии там, където не им е мястото. Носи само памучно бельо и гледай да носиш панталони, които не спарват кожата. Купи си специален интимен гел, с който да спазваш интимна хигиена. Това, което описваш много прилича на гъбична инфекция и няма нищо срамно да кажеш на майка си, за да те заведе на гинеколог. На почти всяка жена се е случвало поне веднъж в живота си да страда от подобни неща, така че, спокойно. Гинеколога ще те прегледа, ти ще му кажеш предварително, че си девствена и най- вероятно ще ти вземе секрет, което не е страшно и не боли, и вече от секрета ще се разбере каква е причината за твоето неразположие. И, да, ще имаш нужда от някакво лечение, но няма как някой тук да ти каже какво ще бъде то, без да се знае какво е причинило проблема ти. Не се притеснявай, ще се оправиш бързо :))

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker