Хората, с които изживяхте първата си интимност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хората, с които изживяхте първата си интимност
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 4136 пъти
Здравейте,

Много често се казва, че първият път е специален и за мъжа, и за жената. Затова ми е интересно в какви отношения сте с човека, с които сте изживели първата си интимност? Пътищата на хората се разделят и е възможно да се срещате с въпросния мъж/жена все по-рядко, или пък с години да не знаете какво се случва с тях. Когато ги видите, усещате ли някакво по-особено чувство, или да се чувствате леко конфузно? Бихте ли казали на съпруга си/съпруга си - "този ми беше първият/тази ми беше първата"?

Нека който иска сподели от опита си.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: e1f810e13e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първият мъж в живота ми беше мои преподавател в университета. На другите ти въпроси - не, нямам никакви чувства към него, не се интересувам от съдбата му и тем подобни. Разбира се, чат-пат ссучайно разбирам неща за него, но не предизвикват абсолютно никакви чувства у мен. Дори да го видя, най-много да му кажа добър ден и от учтивост нещо, но не предизвиква нито негативни, нито позитивни чувства у мен и действително сякаш никога не съм била интимна с този човек.
Много се надценява първият път, първият мъж в живота и тем подобни. Важен е последният!
Мъжът ми иначе знае кой е бил първият ми приятел и няма проблеми с това.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e95b2410ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Първият ми път всъщност беше миналата година с настоящия ми приятел, който обичам страшно много. Аз си казах, че докато не срещна подходящия няма да правя секс, с човек който не обичам или нямам чувства. Появи се той - по-щастлива не можех да бъда, че го срещнах. Направихме го след около 3 месеца на връзката ни, като той не избързваше и ми каза, само когато аз съм готова.
Ж19

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 51c990795d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Бяхме студенти-първи курс. След няколко месеца се скарахме и разделихме с/почти/ бой. Оттогава досега съм я виждал няколко пъти-не сме разговаряли-само се поздравяваме като по задължение. Нищо конфузно, /нито пък трепет/ не усещам когато се видим-но ми е приятно, тя ми беше сефтето. След толкова много години оттогава, ще ми е приятно да изпием по кафе, но кой я знае къде е. Знам, че се ожени и разведе-има син. Бих казал на жена си ако я видим, но тя/съпругата ми/ не изпада в екстаз, когато споделям с нея подобни неща. Аз също знам кой я е разпечатал, но не ми пука-част от живота е това. Не е било насила.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c5b0104691
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тъкмо бях навършил 17, преди това имаше само френски неща между нас. Бяхме гаджета от 5 месеца към него момент, тя беше на 15. На нея също и беше за първи път. Сега вече съм на 29, женен съм и имам дъщеря.

За мен не беше нещо специално, защото аз я обичах много в началото на връзката ни, но на нея сякаш и трябваше време и някак не отвръщаше на чувствата ми, а ходеше с мен по задължение. После нещата се обърнаха - тя се влюби много силно, но аз вече бях разочарован от липсата на взаимност и бях по-скоро безразличен към нея. Не съм я насилвал, даже самата тя настоя, иначе нямаше да искам, защото ми беше гузно да я лъжа, все пак вече нямах чувства. Тя го усещаше и знаеше, че връзката е към края си, но въпреки това искаше аз да съм и първия.

Честно казано, не изпитах особено удоволствие, а и то не се и получи както трябва, както често става при първия път. На следващия месец скъсахме, след три месеца пак се събрахме, но за кратко и от тогава почти не съм я виждал.

Засичал съм я на няколко пъти случайно, говори ли сме за кратко, но нищо в мен не трепва. Все едно никога не сме били заедно. Дори последно като я видях, бях с жена ми (тогава все още бяхме гаджета), но това беше преди може би 7-8 години. Аз съм и казвал преди това с коя съм го правил и тогава и казах, че това е тя, та се видяха на живо и се запознаха. Тя не е ревнива и нямаше нищо против, пък и ми има доверие.

От тогава не съм я виждал. Мисля, че бях чул, че се е преместила в София и има дете, но не съм сигурен. Не изпитвам нищо към нея (нито хубаво, нито лошо), нито искам да се виждам с нея. Тя за мен реално е като непознат вече, след толкова години. Но все пак понякога изпитва леко любопитство, просто да разбера къде е и какво прави, но е чисто любопитство. В никакъв случай не я чувствам близка, нито имам някакви намерения към нея или нещо подобно.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 459a784193
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Бях студент в трети курс. Виждал съм момичето един два пъти след това. Това беше и единственият ми интимен контакт. Просто съм пълен задръстеняк и явно ще си остана без жена. На 25 съм.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 19666cb8e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Моят първи път беше преди една година, с приятелят ми с когото вече сме заедно две години. И на двамата ни беше за пръв път, но той беше много внимателен, мил и нежен. Беше прекрасно, въпреки че имаше малка болка. И на двамата ни остана много хубав спомен. Още сме си щастливи заедно, а всеки път щом се сетя за този момент се усмихвам.
Ж. 18

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9a5b4ef037
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   С първия ми беше стрaхотно първия път. Обaче " кух " спортист, колкото повече " дaн- ове " трупaше, толковa с по- мaлко мозъчно гънки рaзполaгaше. И aз съм спортисткa инaче. Не сaмо че, нямaше кръв първия път, нямaше и болкa дори, пък ми беше толковa хубaво че, се метнaх отгоре му и инстинктивно си прaвех сексa кaто бaш мaйсторкa:). Той пък реши че, съм го лъгaлa, тa ходихме нa гинеколог. Обясни му човекa че, кaто спортисткa е нормaлно дa съм си остaвилa хименa някъде из тренировъчните зaли, но Томa неверни не възприемa. Нaкрaя ме ошaмaри пред входa ми, тaтко пък е бил нa терaсaтa явно, ( живеехме нa 1- ви етaж) тa кaто прескочи, язък му зa всичките колaни и дaнове нa мойто първо гaдже, тaкъв бой яде че, двa месецa го " кърпихa " в болницa. Дълго време след товa се избягвaхме. След около три години мисля, се зaсякохме в бaр, пихме по едно зaедно, спомняхме си стaри временa, извини се зa случкaтa. После сме се зaсичaли няколко пъти, един път ми се изцепи че, още се нaдявaл дa " опрaвим недорaзумението ", от тогaвa сaмо поздрaвявaм и зaминaвaм. Инaче си спомням с положителнa емоция, хубaво ми беше с него, но не беше моят човек. Знaе съпругът ми зa него, дори зa екшъните. Кaзвaлa съм му и че ми е било хубaво с него. Не виждaм причинa дa го крия. Обичaм много съпругa си и го знaе, всички имaме минaло. И aз знaм зa неговия първи път, a и мaй зa всички бивши. Сaмо 4 год. ни е рaзликaтa, но дълго време ме приемaше кaто " мaлкaтa ", познaвaме се от преди, знaем си повечето " зaвоевaния".

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 203d73f8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   С едно момче, което не беше правилния човек за мен. Не си спомням почти нищо от случката, не ме болеше поне, нямаше кръв, само после се усещах пре-разтегната отдолу, но нищо повече. Оставих го, защото ме удряше и ми изневеряваше. После се омъжих и съм щастлива съпруга, а съпруга ми е прекрасен в това отношение.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ce21440f1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   На 19 съм. Беше преди 2-3 години, с жена с почти 20г разлика от мен. Връзката ни беше кратко, предимно сексуална. Но беше най-хубавият секс, които съм правил някога. Може би защото беше с истинска и зряла жена, не знам, но имаше чудесна връзка между нас, дори и духовна. Продължаваме да сме приятели, но не сме се виждали доста време.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1ad63aeff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много красив мъж, нямащ никакви чувства към мен....
Възпитан и властен.
Сега сме само познати.

Лена

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5421555a01
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   С бившия ми ходехме много време и макар че нямах чувства вече, дори цеше взел да ме отвращава го направих(18г. ), защото бях глупава тогава. Няколко месеца след това го зарязах, а от секса за първи път с него не помня нищо, освен че имаше доста кръв и че не усетих никакво удоволствие. От две години не сме заедно, но продължава да ми досажда - не искам нито да го чувам нито да го виждам.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a930e80d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   С бившия ми който беше 4 години по голям от мен и за двамата беше за 1 път нямаше кръв но болеше доста, може би защото съм слаба като анорексичка и бях мн тясна тогава ама той като почна бум бум. Ама все като се сетя ми е приятно исках да е точно той и не съжалявам.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 29e15c5c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Първият ми път беше доста отдавна, но си го спомням като вчера. Беше с момче 4 год. по-голямо от мен, тогава бях на 15, пенисът му беше наистина огромен и мн ме болеше, после не се спирахме, правехме го постоянно. Той в момента не живее в България, пишем си от време на време не сме се забравили. Когато си спомня за него ми става хубаво.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6963d2eb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   С хетеросексуална жена (аз съм момиче) 10 години по-голяма от мен (аз на 18 тогава, тя на 28), в която бях влюбена и изведнъж прояви интерес към мен, по-скоро от любопитство... Тогава беше голяма работа, сега дори не помня половината неща, безразлично ми е и ми е все тая, че ми е била първата.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fc300b954a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз бях на 15, той на 29. Харесвах го, към онзи момент ми допадаше като мислене и погрешно сметнах това за любов. Направихме го на третата ни среща. Аз го исках, но и се страхувах, той ме събличаше, убеждавайки ме и аз в крайна сметка се съгласих, защото исках да мине вече този първи път. Тогава се страхувах, че ще умра девствена и отчасти и заради това го направих. Знам, че е глупаво. В крайна сметка той не направи нищо, за да ме предразположи. Аз бях влажна, но психически не бях възбудена, което предпостави лошото качество на секса. Не усетих болка, нямаше кръв, само някакво леко неприятно усещане, но нищо друго. Никакво удоволствие. Той дори се усъмни, че го лъжа, че съм девствена. Трябваше да симулирам през цялото време и, честно казано, симулирането е по-уморително от реалния секс. Мислех си за спагетите вкъщи и домашното по история, буквално. Отвратих се от него и започнах да го виждам далеч по-реалистично. От днешна гледна точка смятам, че той си беше най-обикновен изпъпчен загореляк, който се беше хванал за мен като удавник за сламка, защото явно жените не проявяваха особен интересно към него и не искаше да изпусне и малкото внимание, което получаваше. Търси ме малко след това, но общо взето го отсвирих. След две години той ми писа, предлагаше ми тройки с негов колега от университета, искаше да се виждаме, на което аз, разбира се, отказах. Той се ядоса, взе да ми обяснява как едва ли не аз съм напирала за секс, а той не искал, била съм издухала половината пишки в София, негови думи. Грозно и смешно беше. Блокирах го и оттогава не сме разговаряли и нямам желание. Наскоро го търсих във фейсбук, защото ми беше интересно какво прави, но от чисто любопитство, не от някаква сантименталност. Първият път и първият мъж са наистина надценени по мое мнение.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7f0526e477
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Проститутката Роси от Варна, която каза:
Е да работя за двеста лева на месец като ги изкарвам за два дни ли? Не благодаря. Много готина мацка макар и да не беше мой тип. Бая я бяха оправяли тоя ден та се оплака. Тояа през 2001.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 44b4d88aa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Интересна тема, браво!
Първият ми път беше с момиче, което не знаеше, че съм девствен, бяхме на 17 год. Тя имаше две години опит. Не успях да свърша, но нея я докарах докрай, много се изкефих. Имахме 4 години само интимни отношения, защото тя имаше приятел. След това пътя ни се раздели, тя се омъжи (за въпросното гадже), към момента сме в добри отношения по два пъти в годината се виждаме и си спомняме с усмивка. Все още не сме изстинали, един ден може пак да се случи нещо.... знаеш ли. Тя е единственото момиче с което съм имал отношения и след това съм в добри отношения. Тя е пич от женски род.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4697b35515
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   С курва и после и сега само с курви

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker