Ако презерватива се е изхлузил? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ако презерватива се е изхлузил?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2015 пъти
Здравейте! Момиче съм и съм на 16 години, имам сериозен приятел и наскоро решихме да го направим. Историята ми е малко глупава, но наистина се нуждая от помощта ви. Всичко беше точно, направихме го с презерватив, но накрая презерватива се измъкна и остана в мен. Слава богу той не свърши в мен, но имах големи опасения, че това е станало. На следващия ден сутринта преди училище отидох до тоалетната и той беше под мен (разбирате ме). Успокоявам се с факта, че той свърши отвън. Но той като го правим за 3 път, а никой от останалите 2 не беше така не знам какво да правя... също така имам още един въпрос към вас.. чувала съм от приятелки, че когато ти е сефтето, а може би и 1-2 пъти след това, цикъла ти идва, с закъснение, защото все пак вече не си девствена. Моля ви, не ме обиждайте трябва ми помощта ви. Благодаря предварително на всички!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: ebe803cf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип на твоята възраст няма прекалена сигурност. Аз на твое място бих взела Ескапел само заради възрастта ти. Рискът иначе не е голям и е добре, че сте се усетили навреме. Пиши обаче тук задължително кога е бил първия ден на последната ти менструация - ако си в овулация в момента, вземи задължително Ескапел, ако не си - не го взимай или го вземи, за да спиш все пак спокойно.
Колкото до изхлузването - направили сте грешка при употребата. Кондомът трябва да се сложи на напълно ерегирал полов член и да се изкара членът веднага след еякулацията, докато е напълно ерегирал. Най-вероятно обаче при вас не сте го развили докрай или е паднала ерекцията на приятеля ти за момент. Използвайте разработените специално за младежи по-тясни кондоми - например Дюрекс имат такива с ширина 52 мм.
По принцип обаче не ви препиръчвам другите Дюрекс като кондоми, защото са най-широките на пазара.
Тесни са всички Спортекс като релефните са по-стегнати от нерелефните, Lifestyle са най-тясните.
ВСИЧКИ конодоми иначе са еднакво сигурни, независимо от цената. Малко хора знаят и четат листовките, но ВСЕКИ кондом в ЕС е ИНДИВИДУАЛНО ЕЛЕКТРОННО ТЕСТВАН - т. е. ВСЕКИ БРОЙ е тестван и не може да има спукан. Най-често обаче се прави грешката като при вас - да се изхлузи кондомът. Случва се и на много опитни хора в бързината, защото не развиваш докрай и остава във вагината.
Важно е обаче и ВЕДНАГА да се изкара кондома, което ти не си направила и затова ти препоръчвам да вземеш Ескапел, както и заради възрастта, на която не можеш и 1% риск да носиш.
Изваждането иначе е лесно. Нищо не се губи във вагината ти и кондомът не може да потъне навътре, защото маточната шийка е много, много тясна... така че се успокой.
В клекнало положение почваш с пръсти да търсиш и ще го напипаш, няма къде да ходи, а като го намериш е лесно да се изкара. Спокойно и не се отказвайте от кондомите заради такъв фал, а по-бавничко и внимателно, развивайте докрай кондома и няма да имате проблем

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0a46bfe52f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И на мен ми се е случвало, но ние веднага взехме Ескапел. А ти презерватива в себе си ли го остави бе момиче? Докато излезе сам? В семенната течност е твърде вероятно да има сперматозоиди, дори да не е свършил в теб!!! Но предполагам, че вече е късно да вземеш това хапче, защото то действа до 72 часа. Остава да се надяваш да не се е случило нищо и да внимавате за напред!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 58c8317704
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако презерватива се е изхлузил, значи ти е спаднал.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9ebac6a45c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Вземи Ескапел в Рамките на 72 часа ако времето ти е изтекло пожелавам ти късмет да не си бременна и те съветвам да идеш на генеколог да те прегледа

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8fadbed304
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Значи, забрави всички коментари досега. Щом не е свършил в теб в описания случай не си бременна, НЕ ВЗИМАЙ ЕСКАПЕЛ!!! И на мен ми се е случвало да остава в мен презерватива, но не е имало никакъв проблем. Ако ти закъснява, със сигурност, не е защото си бременна. Успех :))

ЛЛ

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4cdb227194
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Все пак благодаря на всички, които коментираха ии се опитах по някакъвв начин да ми помогнат. Цикъла ми дойде, предполагам вече няма нищо опасно, но може за всеки случай да си взема тест. Благодаря на всички!
От Автора

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker