За правене на бебе - трябва ли да бъда задоволена? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121550)
 Любов и изневяра (29808)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6488)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3194)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За правене на бебе - трябва ли да бъда задоволена?
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 4247 пъти
Здравейте! От известно време ми е много любопитно, дали ако само мъжа ми свършва в мен без аз да съм задоволена, пак ли може да забременея без проблем, защото аз никога не мога да свърша! Наистина не знам как е! Ще ви бъда благодарна!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: e82d5c0c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Не, изобщо не „трябва“, но е хубаво да изпиташ оргазъм, защото контрактират мускулите на вагината и шийката на матката направо засмуква семенната течност - увеличава се просто вероятността, но се забременява и без оргазми.
Има проучвания обаче, че оргазмът на жената засилва възможността тя да забременее от мъжа, с когото го е постигнала. Просто телесно сме още в праисторията, а тогава жените са спяли с повече от един мъж в племенната общност. Има изследване, при което в женската вагина се инжектират два вида течности с консистенция на сперма - при едната (неутрална) просто се инжектира течността през шийката на матката. Наблюдава се движението ?. При втората течност се докарва жената до оргазъм. Движението на двете течности се наблюдава, защото са леко радиоактивни и имат цветове. Интересното е, че течността след оргазъм много по-бързо се насочва към точното място. И още не е доказано как така спермата се насочва точно към правилния провод, в който има зряла яйцеклетка, защото жената има два яйчника!

Още е доказано, че при повече от половината изнасилвания жената неволево получава оргазъм. Причината е не, че е имала удоволствие от акта, а е в нашата природа. Просто в миналото хората са живяли в общности, в които се е стигало често до кръвосмешение, което е опасно и води до много малформации и израждане. Затова е заложено у мъжете след битка да се отделя огромно количество тестостерон, което ги кара да изнасилват, а пък жените при насилие и отделяне на хормони заради страх и болка да достигат до оргазъм, за да може в този момент да се стигне по-лесно до забременяване - хем да се смесят популациите, хем да се компенсира загубата на хора заради боя и жената, ако е имала семе от преди това, това семе да бъде изтласкано и да забременее от изнасилвача. Дори при изнасилване заради стрес и хормони се стига до инцидентно отделяне на яйцеклетка дори жената да не е в овулация. При много голямо удоволствие се постига същото - нарича се това „котешко забременяване“ и затова точно не можем да се пазим от бременност само с броене на дните.
Оргазмите при изнасилване са и причината повечето жени изобщо да не се обадят в полицията, неразбиращи тези процеси и обвиняващи се за случилото се.
Всичко, описано горе НЕ Е ВОЛЕВО и не можем да контролираме. Дори в съвременния свят слушаме по новините какво правят бойците от IS. Нищо ново под слънцето!
Хордите на Чингиз Хан до ден днешен генетично са повлияли населението в Европа. Интересно е, че поне до момента у българите не са открити турски гени и тези хора за 500 г. явно много не са се „трудили“ и дори кръстоносците са оставили повече генетичен материал у нас.

В случая на Авторката - ще си забременееш и без оргазми... то до скоро не се е знаело, че ги има при жените, но ще забременееш по-бързо, а и ще изпиташ по-голямо удоволствие, ако партньорът ти след акта те задоволи чрез стимулация на клитора. Няма жена, която да не постигне оргазъм при клиторна стимулация!
Иначе от самата пенетрация не е задължително да свършваш, но клиторният оргазъм пък няма начин да не можеш да изпиташ.
Успех при начинанието и много-много удоволствие с партньора ти.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ac593c10cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Изнасилват жена - забременява. Според теб задоволена ли е била? Ама че въпрос...

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e21b1dfbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Разбира се, че можеш да забременееш и без да изпиташ оргазъм, обаче би следвало "правенето" на бебе да е приятно и двамата да сте задоволени, а не ти да се насилваш да изтърпиш акта само и само да забременееш.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ae32e88275
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Нашите турчеещи се българи, все по този начин са правени. Изнасилвани и потурчвани българки, дали те са били задоволени. Наистина много наивен въпрос. Ще забременееш, даже и на пъпа да ти се изпразни, и после с лъжица да ти го влее. Това се получава от разгащена младеж, нямат елементарна обща култура!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e82d5c0c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Що за глупости са това, номер 6 - много филми гледаш и много „Време разделно“ нещо, а е измислица. Аз съм израстнала сред помаците и ако си беше направил труда да отидеш и да ги видиш, щеше да видиш едни много светли и подчертано със славянски черти хора. Същност те са приели някога тази религия, за да не плащат десятък и да имат права, защото в Османската империя християните сме били хора без права - рая. Ако мюсюлманин убие християнин, той е плащал малка глоба например. Много малко от помаците са станали такива заради насилие и по принуда, повето просто са си гледали интересите, а и турците са им давали злато, което все още го имат, защото го предават от поколение на поколение. Не е тайна в нашия край, че помаците имат злато, но също така те никога не се женят за турци или цигани. В последно време се търпят бракове с българи-християни и вече масово почнахме да се смесваме и обикновено те приемат християнството или се живее без религия, но никога не карат християнина или християнката да приемат тяхната религия, която масово не изповядват, а само викат ходжи по поводи.
Не са турчеещи се, не знаят турски и нищо за турция. По-възрастните се възхищаваха преди на икономиката на Турция, но откакто сме в ЕС и хората тръгнаха на Запад пък и у нас почнахме да живеем по-добре е много рядко някой да говори изобщо за Турция по какват, и да е тема, освен злободневните от новините
Помаците са много предпазливи и скептични хора и не се смесват с турци, цигани и преди и с други българи. С просто око се вижда обаче, че са светли хора, докато християните от същия край сме по-тъмнички, защото преди сме се месили много с гърците, а те са останали чисти като славянските племена, дошли някога в Родопите.
Турците иначе са изнасилвали християнки, защото сме били безправни, но винаги е имало билки за помятане, а и хайдути да си отмъстят. Най-известен е Капитан Петко, който точно заради такава случка повежда хайдути и момчетата всички са били бащи, братя или годеници на изнасилени девойки.
Помакините не са ги закачали, защото те като мюсюлманки са щели да ги съдят...
Но като цяло турците са си били винаги националисти и са гледали да не се смесват с други народи. Изнасилванията не са били толкова много като при други нашествия (например англичаните в Шотландия, конквестадорите в Новия свят... )
Турците са пълни глупаци с две думи и слава Богу, че е така... нито език, нито култура, нито ген са оставили и „присъствието им“ е било пълен провал.
Дори са прекъснали пътя на коприната, вместо да печелят от него и са принудили Испания да търси нови пътища към Индия и Китай, откривайки Америка. Турците са пълни идиоти и вместо да печелят от търговия и да наложат език, култура, те действително само са присъствали и тормозили местните и до ден днешен всички народи, над които са властвали толкова отдавна ги мразят - включително мюсюлманските като араби, кюрди и албанци!
Нашите помаци също не ги харесват и не искат да си имат вземане-даване с тях, а когато българските войски през 1912 г. нахлуват в Родопите, местното население ги посреща с хляб и сол и не ги оставя да си тръгнат.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d2e9a903c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   7, не си хаби думите. На такива хора само това им е в главата и го казват с и без повод. Няма да те разбере. В случая какво общо имаха турците, ама ей на - едно си баба знае, едно си баба пее като развален грамофон.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ae32e88275
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   №7, изместваш темата. Никъде не споменавам помаците, това ти го правиш. Пиша, турчеещи се българи. Всички знаем, че помаците са си българи, но приели друга вяра, което не ги прави турчеещи се. Имам в предвид онези българи, които си мислят, че имат турска кръв. Такава няма как да имат, защото по тези земи не са пребивавали жени от Анадола. Харемите им са били попълвани от жени-немюсюлманки. Даже и турските им хареми в Анадола. Като имаш предвид и това, че войската е била от българи-еничери, какви мислиш се раждат от такива хора. Може ли да се роди турчин, ако прабаба му е била потурчена българка? Това ми обясни, не ми философствай за помаците. Като правиш визуално сравнение, не виждаш ли огромната разлика във вида на нашите турчеещи и тези в Анадола. Онези, черни, грозни, смачкани, като изроди са, а нашите, високи, бели, много са със сини очи. Дали имат нещо общо с турците, освен, че са зомбирани българи. Не мога да им се начудя, в Турция не ги приемат за турци, а те се натискат да се турчеят, но без основание. Хайде, че и аз изместих темата. Деца се правят, даже и събрани от рогозката. Едно време са ги правили по плевните, след работа на полето. Сега чета едни смехории, да заченела по сигурно, цял ден стояла с краката нагоре, да не би да изтече материала. Не знам, да се смее ли, или да плаче човек, но страшно невежи стават децата, това не е за добро.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 6f49695239
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 10, аз не бях чувала за турчеещи се българи, съжалявам. Иначе по последните генетични изследвания не са открити дори елементарни останки от тяхното семе, дори славяни не сме толкова, колкото си мислим, а сме по-близо до гърците, хърватите и хората в Северна Италия, но разбира се става дума за представителна извадка от 1000 души и никой не е изследвал цялата ни популация.
Всеки има право да се самоопределя, но за мен е глупаво да се самоопределяш като турчин, защото това е презрян народ. В моя край иначе има гърчеене сред християните българи, което пак ми е смешно, но поне имат някаква причина - големите си гръцки носове.
През България какво ли не е минало и особено по Северното Черноморие можеш да видиш всичко, включително хора с дръпнати очи и с негърски устни, носове и коси, но бяла кожа. Там е имало пиратски крепости и кой знае какво се е мешало.
Иначе в последно време се замислих за турското „робство“ у нас и не мога да приема, че такъв безписмен, глупав, мързелив, неук и изостанал народ е бил могъл да пороби моите предци и хора като Левски да кажем. И аз вече си мисля, че понятието „присъствие“ е правилно, насилствено присъствие, но все пак присъствие - какво са оставили? Нито език, нито нрави, обичаи или религия дори не са оставили - пълен провал е било присъствието им, слава Богу и дори един Ченгиз Хан е праотец на над 100 мил. съвременни хора, а те поне за сега не са оставили доказано дори генетичен материал у нас и дори КРЪСТОНОСЦИТЕ са оставили повече.
Пълни тъпаци и отказвам да приема, че са ни били поробили. Чета все повече и се убеждавам, че идеята за турско робство ни е насадена от СССР и руската политика у нас, за да им повярваме, че са били големите Освободители. Умряли са към 40 хил. казаци у нас (дори руснаци не са били повечето), 10 хил. финландци и румънци и ...70 хил. опълченци - с две думи по-скоро сами сме се освободили, а няма нито един паметник за тези паднали опълченци у нас.
Как може да те пороби по-низшия от теб. Да, може да упражнява насилие и да присъства, но не и да те пороби и да те изнасили.

Колкото до зачеването - в крайна сметка и един сперматозоид стига :) Не е голяма философия иначе нямаше да сме 7 милярда

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d2e9a903c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, прочети малко история и не говори глупости. Прочети за българските турци от северна България и кога са дошли. Жокер - след кримската война. Прочети и за турците от Южна Бъллгария. Дошли са предимно от района на Кавказ със специален закон на султан Мехмед II, който е имал за цел да разпредели поданиците на Османската империя. Някои от тях са пратени със специални мисии, за да следят за спазването на законите, заемали са определени длъжности, събирали данъци и т. н. Кърджалисйкия район е бил заселен предимно с черкези от Кавказката област. Това за изнасилвания и тем подобни в голямата си част е измислица.

Това за помаците, че били бивши българи, ама е мноооого далеч от истината. Чел съм заключенията на гръцки учени от изследването на тяхното ДНК. Всъщност са близки с българите генетично, но в същността си са тракийско-славянски племена, живели тук от доста отдавна, много преди да дойдат прабългарите. ДНК тестовете доказват, че са изолиран етнос, който не е много смесен с останалите. А и знаейки тяхната култура, е напълно основателно.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: e82d5c0c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Специално за „турците“, за които разказваш не съм чела и приемам това, което казваш. Баща ми идва от Врачанско и там няма турци, сигурно имаш предвид Североизточна България. Там съм често по работа и освен в гр. Добрич и Шумен не знам да има хора, които се самоопределят за турци, а в селата около Черноморието хората си казват, че са татари и старите действително са такива, но младите са се омесили много здраво, а момичетата са из големите градове. Във Варна има гагаузи, които са турскоезични християни, но не се самоопределят като турци.

За помаците обаче смея да си мисля, че съм по-компетентна от теб, защото идвам и съм израстнала от в този край и не само съм чела, но и съм слушала много истории от Старите за потурчването по нашия край. Действително са се заселили славянски племена при нас и от тях произлизаме и християните в Родопите - тук няма как да има разлики. Едва по-късно се е извършило помохомеданчването отчасти насилствено, но по-скоро доброволно. Моето село е християнско между две помашки села и си има писмени източници, че съседното помашко село е основано от хора от моето село някога - нямаме етнически различия християните и помаците в Родопите и ако имаме днес такива, то те са в следствие по-скоро на смесването на нас, християните, с други етноси, а самите помаци до скоро бяха капсолирани и страдат заради това от доста генетични проблеми.

Имаме общ произход иначе и едва в 18-ти, 19 век започваме християните да се смесваме с гърци, защото те винаги при нас са търсили по-добри условия на живот, а и е имало движения на овчари със стадата им в посока юг през зимата, а после са идвали с булки. Нямало е проблем за подобни сватби, защото сме от една и съща религия с гърците и не само носовете ни са по-големи от тези на помаците, а и сред нас има доста хора с къдрева и черна коса, докато те са си светлокоси и светлооки. Мой пра-прадядо пък е бил много хитър и е имал две семейства - едно в Родопите и едно на Беломорието и чак след като България е загубила тези земи и са затворили границата и му се е тупнала и другата жена с децата в селото се е разбрало, че е бил двуженец.

Като бит и традиции нямаме особени разлики с помаците. Разбира се, хората от Родопите имаме разлики с другите части на България, но между християните и помаците от Родопите няма особени разлики в разни традиции, вярвания и бит. Някога по нашите земи се е разпространявало Богомилството, което е било изкоренено от Българската държава, но са останали вярвания, които и при помаци, и при християни живеят и до днес. Например ние намираме едни и същи места за благословени и свещени. В моето село има един камък, който е много интересен на вид и на Гергьов ден първо идват помаците да му се помолят, а след 10 ч. идват българите да се помолят. Имаме и много параклиси, които обаче са от 20 век. В тях се молят на съответните празници първо мюсюлманите тайно, после от нашето село християните като жените от нашето село отварят параклиса още в 5 ч. сутринта, за да дойдат жените от съседното село да си запалят тайно свещички и да си наточат светена вода. Общо взето помакините винаги са палили свещи в църкви и тайно са идвали на църква, докато мъжете им са ходили на джамия. Не знаете другите българи, но у нас почти всички джамии нямат отделение за жени и жените никога не са изповядвали религията им, а кой възпитава децата? Затова и колкото и джамии да се построиха в последно време, те си стоят празни - чужда им е на помаците тази религия, а вярват само и наивно в ходжи и тяхната власт като магьосници едва ли не - да дойдели да им попеят за здраве или да им благословят дете или болен, а после ходят за сигурно и на църква да запалели свещ. Излишно е да казвам, че в доста помашки семейства се предават стари икони по наследство, но тайно и винаги по женска линия, а жените и днес като умре някой след ходжата викато поп - сигурното си е сигурно. В музея в моя град има помашки надгробни камъни, при които в частта, която остава в почвата и не се вижда има кръстове и християнски молитви. Като малки са ни водили в музея и се е обяснявало на всички помачета, че са българи, а в класа ми от 30 човека само 5 сем били от християнски семейства.

Нямаме разлика нито в кухня, нито в носия, а в диалекта имаме маргинални разлики като има предание, че родопският идва от старобългарският, който са донесли някога избягали в Родопите български боляри. Родът Кетеви са помаци, но по старо предание се водят произлизащи от такива боляри, защото противно на представите, турците не са владяли изведнъж цялата територия, известна като Османска империя, а и по периферията контролът им е бил слаб. Може и преданието да не е правилно, все пак българите сме били безкнижни до Освобождението, но самият факт, че помашки огромен род се самоопределя като български е еднозначно.
Имам познати помаци, които са наследници и собственици на конака в с. Могилица. Много е интресна историята на това семейство и ако се интересуваш от такива неща, посети този конак - частен музей е, но си има уредничка, която разказва историята на семейството. Земята и конакът им са дадени от Османската империя, защото основателят на рода им е бил пълководец на султана. Помак е бил, но е бил много учен човек, имал е една жена и е живял светски, а след Освобождението на нашия край отива като депутат от нашия край и му поверяват министерски пост. Синовете му също се занимават с политика и до ден днешен представители на рода им са в парламента като последният като депутат от БСП, но имат и хора в ГЕРБ и като независими. Ако влезнеш в конака в с. Могилица ще видиш само европейски мебели от 19 век и няма да направиш разлика с начина на живот на хората в Стария Пловдив да кажем и тези хора са се носили по европейска мода и са се учили във Виена и Париж.
Просто дори помохомеданчени българите сме били пак по-успял народ от турците.

За политиката на султаните да изселват цели народи е вярно това, което казваш. В едно село близо до нас има подобен етнос, които казват, че идват от Египет. Мюсюлмани са някакви, но явно от секта, защото не търпят нито джамия, нито ходжи, а езикът си са забравили и говорят български. Наброяват към 500 души, но вече младите отидоха да учат по Пловдив и София и този етнос ще се претопи.
Помаците също дори да имат някакви етнически различия с нас са обречени като „етнос“. Младите момичета искат да се женят изключително за християни, а техните мъже или кукуват при родителките си, или се женят за българки, но винаги приемат нашата вяра.
В моето семейство освен мен, всички млади хора са в „смесен“ брак, но децата са си българчета и никога не се самоопределят като помаци. Моята кума е помакиня родом, но се покръсти, за да ми кумува, а брат ? се покръсти, защото си взе булка от Велико Търново.
Масови генетични анализи иначе няма, които да доказват за етнически различия между българи и помаци в нашия край, но дори и да е имало такива различия, поне в Средните Родопи помаците са се претопили и културно, но и вече като кръв, семейство и така нататък. Дори е възможно ти самият да си излизал с помакини без да го знаеш, защото те не говорят за това, преди да са хванали някой яко за „топките“ и разбираш чак като се запознаеш с родителите. Другите българи си представят, че помаците са вид цигани, което пък е добре за тях, защото като тръгнат по големите градове изобщо никой не ги разпознава и доста специално момичетата имат успех сред българските мъже, защото са красиви, меки и приятни като характер. Мира Добрева например е също помакиня и аз го виждам това, но не и другите българи. Имат си много ясно изразени славянски черти на лицето. Моите приятелки-помакини са почти всичките руси и синеоки и мъжете в София и Пловдив са луди по тях.

 
  ...

...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: ae32e88275
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   12, ставаш за историк-фантаст. Да не си се обучавал в Македония. А вече и Турция стана като Македония, според тях Америка е открита от мюсюлмани!? Какво се учудвам, та нали точно мюсюлманите смятат, че земята е плоска като тава. Даже един ходжа учел децата, като им показвал игрището, където играели, да видели, че било равно, значи земята е плоска, така пишело в корана!? Всеки си реди историята, както на него му е изгодна, а не гледат фактите. Ако фактите говореха, че исляма е градивна, а не ретроградна религия, бих се съгласил че е полезна, но щом само зомбира младите, не мога да я приема за полезна. И ти ли смяташ, че земята е плоска? Колкото това е вярно, толкова са и верни твоите факти за турчеещите се българи. Който се е смятал за истински турчин, отдавна се е изселил в Турция, още през и след освободителната война. Които са останали, не са никакви турци, а умопомрачени българи, в последствие зомбирани от исляма. Авторе съжалявам, съвсем оплескахме темата, пък тя е и във връзка с плескане, леенето на семе е вид оплескване. Действайте, важно е да е в целта, и без чувства се правят бебета. Повечето са така правени.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 510cdbe76a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Н 6, тук в темaтa нa момичето ли трябвaше дa се освободиш от душевния си отпaдък? ! Мирише ужaсно, освен че е рядко и пръскa! Отвори си темa, aко от товa имaл нуждa и ще си изливaш тaм " кaхърите".

Дa aвторке, можеш дa зaбремееш!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 8ed607109d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   14, аз съм чел историята на българските турци от различни източници от различни държави и съм ги съпоставил. Не съм чел като политизирана история. Фактите говорили, ти бил ли сижив тогава да и ги видял с очите си? Прочел си някоя тебе угодна статия и си решил, че знаепш историята. Съпоставил ли си поне два източника от различни политически идеологии? За разлика от теб съм съпоставил доста повече от две не само политически, но и научни и исторически идеологии, така че ще ти е малко трудно да ме обориш. Освент ова съм говорил и с много и стари турци, помаци и татари, защото живея в семсен район. Като попречетеш колкото мен, ела тогава да спорим, а не така наизуст и по пристрастия. Това какво ти се иска и каква е истинската история са различни неща. Знам, че не ти харесва, но това си е. По-различно няма да стане. Спирам до тук, защото спорът не е равностоен и нямм намерение да опорвам измислици, угодни някому. Айде със здраве.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 594346007a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Малко ми "оплескахте" темата ама нищо, получих си отговора! Благодаря ви много :) Може цял сайт да си създадете с тия турчеещите се :Д Приятен ден!


От Авторката

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 74931c0b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Абе, я стига. Тва го е писало някво момиченце на 12-13 годинки!!! Аз съм на 15 и го знам, та камоли по-голяма тинейджърка или йена на 20 и нагоре!!! Миличка, кажи на гаджето си преди да те опъва да ти пообясни малко за секса и рисковете му! Ползвайте предпазни мерки като презерватив.. още си малка за противозачатъчни!
Много се дразня мънички лигли 5-6 клас, за да станат известни сред момчетата почват да правят секс въпреки и да не знаят какво е това, единствената им имформация е от училище, която е за хигиената на интимните места, и за цикала, и точка. Поинтересувай се малко относно секса. Например какво го възбужда мъжа, как да се предпазим от болести и нежелана бременност, как трябва да изчакаме определена възраст за да узреем и т. н. Ся, разбирам те прави ти се и на мен ми се прави страшно много, всички момчета, с които си пиша казват, че съм много загоряла, НО ЧАКАМ! Искам поне 10 клас да стана, сега съм 9 и може би след 6 месеца ако попадна на свястно момче. Не искам принц, а просто да не ме дрънка наляво и надясно, че е спал с мен.
А относно въпроса ти, ДА може да забременееш! А, ако искаш да свършиш смени момчето, че ми се струва, че и той е на 14-15 и ти се е похвалил, че е жребец в леглото, а дори преди теб не е виждал голо момиче! Ако искаш свестен секс потърси си батко ;) Аз така направих и моя специален е на 22. Късмет и дано да няма бебета за ся, а когато ти и мъжа до теб го решите и искате бебче. €€

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 29 дни
hash: 457b1d7da1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Жената може да забременее и без оргазъм, но има една подробност. При оргазъм сперватозоидите някак си като екстрасенси разбират от къде ще дойде следващата яйзеклетка и 90% завиват към пранилната тръба. Ако жената не получи оргазъм хрибризително 50% от сперматозоидиге завиват към едната тръба и 50% към другата.

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: e21b1dfbf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   На колко години си? Защото въпросът ти е доста наивничък и малко ме съмнява, че емоционално си готова да бъдеш майка. Щом още задаваш такива въпроси, май не е лошо първо да се поограмотиш и после да мислиш за деца. А иначе разбира се, че можеш да забременееш. Малко ли жени са забременели след изнасилване? Наистина ли мислиш, че на тях им е било приятно?

 
  ...
преди: 9 години, 27 дни
hash: 00f04526a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Можеш. Нооооо... първо трябва да си измиеш зъбките, краката и... да си напишеш домашното! Иначе -не!!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 26 дни
hash: 5e864771a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   н 1 е написал големи глупости ...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker