Тройка с жена ми - останах потересен! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тройка с жена ми - останах потересен!
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 155494 пъти
Здравейте
Искам да споделя моята история, която ми се случи преди месец и половина. ЩЕ РАЗКАЖА ПОДРОБНО, и искам мнение дали само на мен ми се вижда странно.
На 32год. Женен съм от 2 год. като преди това с жена ми имахме връзка като гаджета 3 год. ( тоест от отдавна сме заедно). Винаги сме правили много хубав секс, и съм сигурен че тя никога не ми е изневерявала( сигурен съм защото почти всеки ден знам какво прави). Никога не сме говорили за секс с други хора, допреди 6 месеца. Всичко стана доста странно-седяхме една вечер вкъщи и си говорихме някакви общи приказки, като за фон си бяхме пуснали телевизия, преминавайки през каналите си пуснахме TV 1000, където даваха еротичен филм в който двама мъже правиха секс с една жена. Че филмчето беше доста добре направено-факт(все пак не е порно а еротика), но на жена ми явно и хареса това което вижда. Реших на майтап да я питам дали иска да е на мястото на мацката, тя каза "О да"? !? !? Никога до този момент не е споделяла, даже напротив казваше че това е тъпо и т. н и т. н. Реших да продължа разговора, питах я как си го представя и тя каза че предпочита да е с някой който познава и някой непознат, след което ми каза че тази нейна фантазия се появила когато е била на 16 год, и на някакъв купон се е целувала с две момчета.
Както и да е, повече не отваряхме темата, но 3 месеца по късно докато правихме секс реших да направим нещо по различно, накарах я да си пуснем порно, което тя избере- и какво се случи, тя пусна порно на което двама латиноамериканци с готини тела чукат някаква мацка, при което ми каза "Това съм го гледала няколко пъти и много ме кефи". Пак я хванах в малка лъжа защото до този момент каза че не гледа порно, че даже ми се дразнеше като я питам. Както и да, чуках я на задна докато тя гледаше клипчето при което ми направи впечетление че тя свърши почти веднага и много силно
Така, след това седнахме и си поговорихме при което и казах че съм навит да пробваме с някой тройка ( реших че може да си позволим малко нестандартно отношение при положение че аз бях правил секс с друга мацка няколко пъти преди да се оженим), само че исках да не е някой селянин а готин пич, който да е печен да може да има някакъв приятелски разговор, при което те каза " Абе не съм много навита, по скоро е фантазия"- ето тука ме излъга жестоко, което разбрах в последствие.
Няколко седмици след този разговор във фитнеса се запознах с едно момче на 22-23 год. Засичахме се заедно около месец във фитнеса, докато един ден докато не се преобличахме не забелязах, че той е много надарен, аз се смятам за човек с нормални размери, но честно казано направо ми се видя странно да видя на живо някой с толкова дълъг пенис, почнах да си мисля да го поканя нас, но си мислех че жена ми няма да го хареа защото е доста нисък и слаб( някаде около 65 кг. и може би не беше по висок от 170см), а жена ми винаги е казвала че харева големи и едри мъже- какъвто съм и аз. Както и да е но след този момент когато ходих на фитнес забелязах че той е много добре възпитан с чувство за хумор. Реших че след няколко месеца познанство вече сме достатъчно близки да му кажа мойта идея. Казах му " Виж сега с жена ми сме се навили за тройка с друг мъж и мисля че би ти се изкефила" ( честно казано не вярвах че ще го хареса защото беше доста нисък и слаб. ) Той малко странно гледаше, показах му снимка на жена ми на телефона, и му казах как ще стане-ще дойде вкъщи да ми "поправи" лаптопа (той беше техник в HP), и ще го запозная с жена ми, пък каквото стане
Така и стана, дойде една неделя в къщи, на жена ми казах че ще дойде един мой добър познат да ми оправи лаптопа. Още с влизането забелязах че и госта ни се постарал-беше дошъл с анцуг, който беше прилепнал доста по него-честно казано малко се издразних, но като цяло всичко беше ОК. Запознах го с жени ми, след около половин час, забелязах че той така правеше че докато се разхожда нарочно минаваше пред жена ми като че ли да го забележи. Тогава видях и погледа на жена ми, определено го забеляза и познайте, веднага почна да си говори с него на някакви общи теми да се държи приятелски с него. След като свърши с "работата" на лаптопа го поканих да седнем и да пием по нещо, седнахме тримата и се говорихме около 2 часа общи приказки, видях че жена ми май му се кефи, което честно много ме учуди, викнах я в кухня и я питах " Какво ще кажеш да пробваме с него", като отговора и беше " Стига бе, той не е готин". Аз се върнах да си говоря с него а тя влезна да се къпе. Когато излезна дойде пак при нас, само че по хавлия защото " още не и били сухи всички дрехи, защото пускала пералня" ( пак малка лъжа, имаше колкото искаш дрехи), така направи че седна до него запали цигра и продължихме да си говориме някви общи теми. Така извенъж както седяхме и нашия гост( все пак знаеше за какво е дошъл, пък и жена ми седеше по хавлия до него) леко се надърви, което супер много си личеше. Тогава жена ми без никаква връзка с каквото и да било до този момент супер перверзно си изкара циците навън погледна го и го пита " Харесва ли ти"? Аз хем вече бях надървен от видяното, хем стреснат не бях виждал жена ми така стори ми се странно. След това тя му дръпна анцуга надолу при което навън изкочи пениса му надървен, дълъг и с много голяма глава. Жена ми почна да го лапа като дива, ама наистина като дива, имах чувството че се опитваше да пробва да си го вкара в гърлото, на мен до този момент никаво внимание, тя се обърна погледна ме и пак както не ч бях виждал до момента ме пита- " Харесва ли ти как лапам този голям кур" Видях че гост ми май вече беше готов да свърши и се заех да действам и аз с жена ми, събляках и изцяло хавлията, и забелязах че си беше направила интимна прическа, нещо което преди за мен никога не е правила, но явно докато е била в банята е решила друго. Почнах да я лижа защото ако бях почнал да я чукам щях да свърша много бързо, а тя се обърна леко към Жоро( така се казваше момчето) и започна пак да му лапа много яростно. Вече беше ясно че му се кефи на размера, и като че ли от това ми стана малко гадно, тя с мен никога не е била толкова страсна, но като го видя него просто се промени.
Най-интересно обаче остана накрая, докато я чуках изведнъж свърших, тя ме погледна и ме пита " Свърши ли, седни отсрани да погледаш финала" Аз седнах и гледах тя застана близо до мене клекна пред Жоро почна да му духа, в момента в който той тръгна да свършва тя си отвори устата и той се изпразни вътре( на мене никога не ми беше давала мамка му, вече почнах да съжалявам леко), но това не беше края след това изплю съдържанието на стъклената масичка пред нея и пак го облиза!!!
След този момент вече не знаех какво да мисля за нея питах я защо е била чак толкова разкрепостена, а тя ми каза че винаги е искала един път да прави секс като мръсница, след което я питах " А жоро хареса ли ти " " Тя каза че не много, ама никога не била виждала по надарен от мене и изведнъж и станало нещо, след което ми каза " Ако съм те обидила извинявай"
Имам чувството че се държеше като порно актриса, не знам всико това което казват жените че размера няма значение се чиста лъжа, както жена ми каза дори и тя не знаела че толкова ще се изкефи.
П. С. - След няколко месеца пак в разговор с жена ми научих за нея нещо много интересно от нейните тийн години, нещо което не ми беше казвала- била на някакъв купон в приятели, и след като купона бил в разгара си почнала да се целува с някакъв, който май бил циганин, син на някакви музиканти, той и бил казал че е доста надарен и тя решила да погледне, но понеже бил циганин нищо не била правила с него. А на мен ми ги разправяше че до 19 нищо не била правила с момчета
ВЪПРОСА МИ Е: всички жени ли стават такива когато стане въпрос за секс, наистина ли сте толкова различни на тази тема, защото повярвате ми жена никога не е била секс тигрица, а на улицата изглежда съвсем обикновенна жена- леко пълна и обикновенна нормална жена, определено не е тип тигрица
Искам мнения и от жени

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 83

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2c66fbeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Виж, сам си си насадил пачите яйца и действително жена ти си подбутнал жена си да си изживее фантазията, а явно съвсем не си бил готов за това. За жените като цяло не мога да говоря, но за себе си мога да кажа, че действително имам фантазии, които няма да споделя с мъжа си и не смятам да осъществя, докато него насърчавам да си споделя фантазиите и дори сме правили тройка с жена. Аз просто специално тук съм по-разкрепостена, а той няма да успее да преглътне моите вкусове.
Четох иначе наскоро за някаква статистика, според която най-честата мъжка фантазия била с две жени, докато при жените, които по принцип фантазират за секс с повече от един мъж, броят нагоре нямал значение. Тоест дори жена ти най-вероятно би искала секс и с повече от двама мъже, но и тази ли фантазия ще ? осъществиш?
Най-честата женска фантазия иначе е за садо-мазо секс и дори за изнасилване, при който жената е „роб“. Не случайно книги като Нюансите сиво са бестселъри навсякъде, но да не мислиш, че искаме да изживеем тези фантазии?
Фантазията е едно, а реалността е нещо съвсем друго.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c2c66fbeba
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

2.   В случая обаче изобщо трябва да си изчистиш разните комплексарски мисли. Жена ти е била толкова страстна не заради другия мъж, а заради теб, защото си я заблудил и дори си ? докарал младежа. Сама с него едва ли би изпитала такова удоволствие.
И не, не са всички жени като жена ти, но и ти не си като всички мъже. Смятам, че вие като двойка сте доста сексуални. Не си разваляй удоволствието с отбой и с глупави мисли, а живей и се наслаждавай на секса с такава чудесна жена, която знаеш, че никога няма да ти изневери не само по задължение.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 804864e851
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Какво значи не била правила секс с момчета-с момичета ли е правила

Аз да ти кажа-жена ти е чиста мръсница и с извинение, но е и к*рва по думите тии, може да си си избрал добра жена в леглото, но да не ти се качи на главата

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d466d52e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

4.   Аз затова казвам да си мълчим за тези неща, а? Това само разваля връската. Сега ти не можеш да спиш, докато жена ти не само спи, ама го и сънува този надарен Жорко!
Жена 19

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 09543d8749
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

5.   Измислена история....

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: dfcf2eb3fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Пак мокри фантазийки...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 52c5dbcaa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

7.   Увлекателно разказваш. Много ли го мисли това или направо го гледа в някой филм за възрастни?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a5d98dee0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   С толкова много ненужни пикантерии, прилича на измислица и ако искаш да научиш повече за жените, търси ги в реалния, не във виртуалния свят.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a74c963ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Не си бил готов и не си го искал наистина. Моят съпруг пръв настоя въпреки, че ного го исках. И винаги избира готини и по надарени. То за какво да го правим иначе и наистина му харесва да и е хубаво. Но трябва здрава връзка и доверие. Освен това говоря за би тройки. Просто да ме чукат двама е едно. Съвсем друго е по разкрепостени мъже и то единия да е мъжа който обичам. Да правиш свирка задно с мъж или да духаш докато друг е проникнал вътре е още едно ниво отгоре на тройка с двама мъже. С най добри пожелания към автора, но не карай жената да се чуства виновна заради кефа от другата пишка. Нали за да и хубаво го правите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: f2985db94d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

10.   ОТ АВТОРА
Чета коментарите и честно казано намерих само двама човека коита май наистина разбраха защо споделям историята си.
Първо искам да кажа че споделих преживяването ми с детайлите именно за да не помисли някой че историята е измислена, а да покажа как се случиха хронологично събитията
Второ не карам никой да ми вярва но това че на вас не ви се е случвало такова нещо говори само за това колко сте забити в сексуално отношение, ако няма какво да кажете НЕ КОМЕНТИРАЙТЕ
И сега искам да дам малко повече информация на тези от вас които наистина са се спряли на случката ми. Не съм останал разочарован от жена ми, напротив даже ми хареса, защото беше ново и нестандартно, подейства ми супер възбуждащо. Останах обаче малко разочарован от това какво говореше тя преди да правим тройка с това момче и какво стана после- по точно, ако беше честна и искрена с мен и ми беше казала всичко което си мисли и което иска да прави не бих бил изненадан, но когато говори едно, а действа по друг начин ми се вижда малко странно.
Въпреки това разбирам че на нея явно и е било много интересно като нещо ново и непознато, и затова е била толкова различна, но след такава случка няма как да не възникнат в теб въпреоси дали всичко е било нормално. Именно затова споделих историята ми, защото няма как да я споделя с приятел, а искам а чуя и други мнения.
Междудругото, в последните седмици правим страхотен секс, малко див и много страстен, и честно казано без да сме повдигали пак темата, мисля че всичко е заради онази случка. Някак това ново изживяване даде тласък на връзката ни в сексулано отношение колкото и странно да звучи за някои. НО въпросите в мен за това дали тя е напълно искренна с мен, и дали това което казва е така остават

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6f931c64a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

11.   Вие мъжете искате скромни жени, без опит, ако може и девствени. За жената е срамно и грозно да прави секс, да има по-смели сексуални фантазии, защото ще я наричат каква ли не. Може би за това твоята жена се с притеснявала да ти сподели за някои подробности от миналото или фантазиите си. Особено ако нейния опит и фантазии са повече и по-смели от твоите. Като че ли има неписан закон, че жената трябва да е по-скормна и примерна от мъжа си.
Според мен, жена ти е влязла във филма с този младеж и е играла заради теб. Искала е да гледаш, може би се е надявала да те вяечатли и да те възбуди както порно актрисите, да ти покаже, че е и тя го може. Жените по природа имат нужда от внимание, да се чувстват секси и желани по всякакъв начин.
Това момче е било просто играчка, вибратор с крака и ръце, нищо повече, не го примей лично. Още повече, че ти си го избрал, не ти го е довела тя. Ти си я предисвикал.
Ако не се чувстваш добре от тази ситуация и имаш въпроси към нея, отиди и говори с нея. Питай я какво и е харесало, дали е оправдало очакванията. Питай я и как би се почувствала ако ти искаш две жени... Нормално е една двойка да иска разнообразие след години моногамен секс, но поговорете и намерете начин, който ще се харесва и на двамата еднакво - може би без външни хора.
И никой тук не може да ти каже повече за жена ти, отколкото ти си я познаваш и тя може да ти каже за себе си. И когато говориш с нея за тези деликатни неща, слушай я, не я критикувай, предразположи я да ти сподели това което мисли и чувства. Щом си с нея толкова години и си с нея в най-мръсните и фантазии, едва ли има от какво да се притесняваш, просто погоборете и изяснете нещата.
И един женски съвет, не и казваи или показвай, че в твоите очи е обикновена, пълничка жена. Ако се чувства такава в очте ти, нищо чудно че се опитва да ти се прави на порно актриса и да търси доказателства, че е секси и желана.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bfa2d050ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Нa думи точно, не е съвсем искренa, то е ясно. Но в същност не те и лъже. Просто подходжa дипломaтично, зa дa не те нaрaни/ обиди, опипвa почвaтa. Точно зaтовa си мисля, че всичко между вaс си е било ок, просто тя кaто всички нaс си е имaлa своите фaнтaзии, имaш си ги и ти нaли, товa не знaчи че нещо между вaс не е нaред.
Примерно ние със съпругът ми не бихме нaпрaвили тройкa, но ние сме със силно чувство зa собственост към другия, a сме и егоисти. Но си имaме фaнтaзиите, рaзбирa се. И си осъществявaме някои с помощa нa игрaчки. Говорили сме зa евентуaлнa тройкa преди, но той кaзa че, имa вероятност дa ступa евентуaлен друг мъж, пък aз сигурно ще избодa очите нa другa женa ;) и тaкa.
Но нaшето е друго. Ние ще зaпочнем с нaй- добри нaмерения и ще зaвършим с бой, нaбитите ще си ходят и ние пaк сaми ще си го прaвим, нямa смисъл дори дa опитвaме.
Искaлa е дa си спокоен, че зa нея ти си нaй! И си е тaкa, сигурнa съм. Зa дa се включи, го нaпрaви в крaйнa сметкa, знaчи ти имa огромно доверие. Ти спокойно, женa ти си те обичa, с теб си е ок, другото е реaлизирaнa фaнтaзия. Aко пък тaкa ще се чувствaш, просто не го прaвете повече. Нaли се сещaш, че aко женa ти е имaлa някaкъв проблем с теб, можеше дa си го решaвa тaйничко нaстрaни и дa откaже " възмутенa " подобни aкробaтики. A тя мaлко по мaлко ти се рaзкривa, доверявa, споделя и нaй- интимните си фaнтaзии. Тa, не че имaте проблем, обрaтното е мисля, спечелил си доверие.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b70ade652f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Мъж съм над 30-те год. Преди време и аз имах подобна случка с жена ми и друг мъж. Адски се възбуждах от подобни гледки честно казано... Вътрешно много ми харесва да гледам как жена ми духа на друг пред мен и я чука друг. Стенанията и пъшканията ме подлудяват.. Пробвал съм и сандвич.. неописуемо е. Ако имаш желание - пробвай пак авторе... който е пробвал веднъж повтаря защото му допада и е като наркотик подобна гледка. Успех.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b31c5d8500
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   " НО въпросите в мен за това дали тя е напълно искренна с мен, и дали това което казва е така остават " -семето на недоверието вече е посято. Зависи от времето кога ще избуее. Ако жена ти продължи да го полива, скоро ще береш плодовете му, т. е., ще видиш опашката на жена си!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6213bcec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   НЕ те е лъгала, просто й е било неудобно да сподели желанията си. Явно не сте говорили достатъчно за фантазиите си, не е била разчупена. Предполага се, че вече Е, и следват все хубави моменти в сексуалния ви живот. Направете си профил в някой сайт за запознанства, най-малкото ще ви подейства като катализатор.
И ние сме на подобна вълна с жена ми. Обичаме се много и си имаме пълно доверие. Обичаме и секса, и нямаме нищо против да го споделим с подходящите хора. Не бихме си изневерявали за единия му секс. Затова се насочихме към суинг.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2c6c91bcdd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   ОТ АВТОРА:
Благодаря за адекватните коментари на тези от вас които разбират за какво става въпрос. Относно моите мисли по този въпрос- на този етап не знам дали скоро пак ще повторим, но мисля че ако има подходящ човек и ние сме в настроение -Да.
Коментар 15- Аз също съм на мнение че не би ми било хубаво да изневерявам на жена си, правил съм го с едно единствено момиче и като че ли не беше нищо интересно. Но напълно споделям мнението че за по разкрепостени игри наистина трябва да има доверие.
Истината май е че секса е най-силната тръпка, и като такава винаги трябва да я поддържаш под каквато и да било форма. Пак казвам може на някой от вас да звучи странно но след тази случка с жена ми, тя почна повече да прави секс с мене, а преди по едно време бяхме стигнали до 1 път на 2 седмици, явно новото преживяване действа добре.
Ако има други подобни случки ще се радвам да спделяте

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b70ade652f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Жалко че не може да се оставят контакти тук. Защото е истинско удоволствие човек да се запознае с теб и вас, а защо не и преживее нещо :)
Имам доста срещи с 2ки и семейства и е адска тръпка наистина за мен. Мъжете на жените с които съм бил адски са се кефили когато чукат жена им и тя пъшка и получава оргазми пред очите им и то от 2рия мъж.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c7f4d2f4de
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Трябва да има начин да не се изпада в рутина и монотонно ежедневие след брака. Всеки избира своя начин, а начинът на автора и жена му е чудесен пример как семейния живот може да бъде много много забавен.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b70ade652f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Рано или късно се изпада в рутина и една 3ка разнообразява живота на семейства или 2ки и то много. Появяват се тръпки и за жената и за мъжа които само помежду им няма как да дойдат.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e6a9107df9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   За мен също е силна фантазия, която незнам дали ще осъществя. Имам въпрос към автора и другите хора, които са го правили:след това има ли промяна в чувствата Ви? Чела съм истории, че някои даже се развеждат..

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0ae0a25589
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   ОТ АВТОРА:
Относно коментар номер 22: Нищо в отношенията не ни се е променило въпреки това че аз имах някой притеснения след това, както вече казах даже жена ми стана по сексуална. Според мен особено значени има и другия участник ( външния човек), той също трябва да предразположи нещата, в това отношение аз май избрах най- добрия вариант. А относно самия секс, беше особено възбуждащ, както жена ми каза след това, възбудила се е много от това как го прави с друг пред мене и как после аз се включвам. Честно казано самия секс не продължи много дълго заради самата възбуда, може би беше 20 мин, но като качество беше много, много добро.
Моя съвет към тебе е направи го, само ако единия човек ти е гадже или приятел, и си имате безусловно доверие-без ревност, без излишни въпроси и винаги бъди искренна с него.
Ти обвързана ли си, ако да говорили ли сте затова?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6213bcec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (52 гласа)

24.   От номер 15
Към номер 22: Ако връзката ви е силна, изградена на взаимно уважение и доверие, подобни изпълнения могат само да ви сплотят още повече. Пиша го от опит!
Но ако връзката ви е чисто сексуална, не сте сигурни в любовта си един към друг, изпитвате ревност, приемате половинката си за като своя собственост и т. н. - не очаквай, че ще има същия ефект.
Секс с други хора не може сам по себе си да е причина за развод.
Да дадеш разрешение на партньора си да изпита сексуална наслада с друг човек и същевременно ти да изпиташ наслада от неговата наслада... това е идеята! Кеф х2.
Ако те води ЕГОТО, няма как да се получи нещо което си струва.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b70ade652f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   Много е прав номер 24. Особено това което е написал:

Да дадеш разрешение на партньора си да изпита сексуална наслада с друг човек и същевременно ти да изпиташ наслада от неговата наслада... това е идеята! Кеф х2.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5401e170d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

26.   Сега се ч*ка пред теб.... скоро ще станеш излишен ;)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 33e7519fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Братле, не съм жена, но и си нямам, което означава, че стабилно съм пообиколил порно сайтовете. Силно впечатление прави, че доста жени си слагат в "любими" клипове от типа Gang-bang, т. е. много мъже с 1 жена. А иначе на пръв поглед като ги гледаш - обикновени момичета, по нищо не можеш да познаеш що за извратени фантазии имат. Аз лично съм направо отвратен от това нещо.. а ти, друже, май на такава си попаднал.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 148107b4d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Ето и един виц за Киркор и Гарабед:

Г: Здравей Киркор, Какво правиш?
К: Правя списък за групов секс. Ако искаш, може да те включа и теб.
Г: ОК, тогава пиши и мен. И кои са се записали досега?
К: Ами, аз, ти и жена ти.
Г: Ааааа... , не съм съгласен!
К: Добре де, тогава теб те задраскваме!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e10b1f76fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

30.   Защо жените станаха така извратени? Тази ще ти роди деца... но от кой ли? И как ли ще ги възпитава?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0ae0a25589
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   ОТ АВТОРА:
Относно коментари 26, 29 и 30, понеже виждам че въпросните хора( не знам мъж или жена пише) са много навътре в областа на секса разкажете вие нещо от сексуалния си опит, как разнобразявате секса в една дълга връзка( ако въобще сте имали такава). Всеки може да прави дебелашки коментари и да пуска тъпи вицове, НО да видим вие как се справяте с разнообразието и какво смислено може да напишете???? Чакам отговори...

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 33e7519fa5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

32.   До всички, които си мислят, че историята е измислена - из интернет съм срещал доста аматьорски (български! ) порно клипчета с тройки от типа 2-ма мъже с 1 жена. Оргиите и изобщо развратът е на мода и се практикува от много хора - каквото видят по телевизията гледат да го повторят като малките деца..

Иначе до автора - защо скачаш яростно на всички, които ти казват, че жена ти е извратена? Че даже се опитваш да ги обидиш (не, не се получи) като им натякнеш, че едва ли не са страхливци, щото видиш ли не пробват това, което ти си направил? Сякаш на тоя свят няма по-свято нещо от сексуалното удоволствие!? Защото съм забелязал, че всички го издигат в култ. И гаранция ти давам, че с тази жена тепърва започват проблемите ти, дано да греша!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 1f5e3c3704
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

33.   26, 29 и 30 вероятно могат да покажат на жена ти какво е секс ;)
Защо ли си мисля, че не я е*еш правилно? Факт е, че други мъже я зодоволяват повече - сам го пишеш

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e0d56eee4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Aвторе ( 12 съм) не се впрягaй, нямa кaк дa не си очaквaл отрицaтелни отзиви зa подобнa темa. В крaйнa сметкa всеки съди по собствените си възприятия, a пък имa и съвсем зaкостенели, които къде от недоверие, къде от комплекси или кaто нaс със съпругa ми, не сaмо че, нямa дa пробвaт, a ще зaклеймявaт тaкивa, които- дa. Не всеки може дa е толерaнтен към товa, въпреки че, не зaсягa по никaкъв нaчин собственото им дупе.
И aз съм изумявaлa тукa из сaйтa нa подобни истории, но пък виж из темите колко много семействa имa, които сa тaкa или прaктикувaт суинг и сa си щaстливи в личен плaн.
Не позволявaй дa ти се нaсaждaт недоверие и комплекси някaкви. Ти гледaй женa си и вaшите си желaния. Aз и горе ти кaзaх, поне съм откровенa, нa нaс не ни стискa, пък сме и егоисти. Aз нямaм против друг мъж, но съпругът ми вaмпирясвa при идеятa. Той пък нямa против другa женa, но aко ми я докaрa с тaкaвa цел, ще я оскубя, издерa очите и т. н. :))) Тa си остaвa зa тaкивa кaто нaс сaмо фaнтaзия. Нaслaждaвaй си се нa женa си и не се впечaтлявaй или съди по тaкивa кaто нaс.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 0ae0a25589
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   ОТ АВТОРА:
Като цяло разбирам че винаги има много гледни точки, и разбирам че може би за много, това което сме правили е странно, неприемливо и т.н. Идеята на цялата ми публикация като цяло, е не да се оплаквам или хваля, а да видя други мнения-аргументирани ( дори и негативни) и смислени. Но ме дразнят хора които пишат коментар само за да хейтват, затова и зададох контра въпрос към тях , просто за да разбера те как действат с мацките си- ама отговор няма, което е напълно очаквано

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 9304d4ae4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   От номер 29
Авторе, това, че сте правили тройка, само по себе си, не е лошо. Но ти сам пишеш, че си потресен. От какво си потресен? От това, че на жена ти ? е станало хубаво и се е отдала малко повече на удоволствието. Явно на теб, това не ти е подействало добре и сега не можеш да спиш, и не можеш да се примириш с този факт.
"Вече беше ясно че му се кефи на размера, и като че ли от това ми стана малко гадно, тя с мен никога не е била толкова страстна, но като го видя него просто се промени. "
"А Жоро хареса ли ти " " Тя каза че не много, ама никога не била виждала по надарен от мене и изведнъж и станало нещо, след което ми каза " Ако съм те обидила извинявай""
Какво да ти кажа, че размера има значение, има. Ами, като е видяла надарен пич, изкефила се е жената, какво толкова. А ти сега не можеш да го преживееш. Нали точно това си искал, да доставиш разнообразие и удоволствие на жена си. Е, направил си го, зарадвал си я. Мисля, че всичко е станало точно, както ти си го искал да бъде. Сега единствено остава да не приемаш нещата толкова навътре и толкова потресаващо.
Като ще си правите подобни удоволствия с жена ти, сега остава и тя да ти отвърне със същото и да те зарадва, като ти доведе някоя по-засукана мацка и да направите тройка заедно. Нали сте разкрепостено семейство?
Аз лично, в спалнята си никога не бих допуснал друг мъж. Там си е моя територия и други мъже там работа нямат!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e90bbe2d86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Радвай се че имаш такава супер жена!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6213bcec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   От номер 15
Така е то!
Много ясно, че повечето хора ще заклеймят подобно нещо.
Това не ще се превърне в норма.
Това са игри за напреднали ;)
Напреднали не толкова в секса, колкото в чувствата по между си.
Да приемаш, обичания от теб човек, като своя собственост и да контролираш удоволствията му, е жалко и пагубно за много връзки.
Като малко дете, което не си дава играчката... а е толкова хубаво когато се споделя :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 41b134348d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   до 39

Чакай сега - това не е игра за напреднали. Това е игра за онзи, който му се играе ТАЗИ игра.

Сексът и особено чувстата и обичта не са гладиаторска арена за съзтезания. Тук няма по по най, слаби и напреднали и т. н.

Нека всеки е свободен сам за себе си да избере своята роля и каква игра му се играе, без предварително това да предполага, че ще му бъде залепен някакъв етикет: напреднал, перверзен и друг род тъпотии.

Мразя етикетите и определенията

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e10b1f76fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Факта е, че жена ти си е направила хубаво. На "надарения" няма причина също да не му е харесало. Пък ти събирай мнения и се успокоявай колко си напреднал.
Дано ме разбра!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6213bcec37
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

42.   До 40
Етикети?
Къде споменах, че всички напреднали трябва да харесват тази игра...
По скоро няма как да я харесат двойки, който се "обичат", ревнувайки се.
Много хора си мислят, че щом много се ревнуват, значи много се обичат.
Ревността не показва чувства към другия, тя показва собственото чувство на несигурност.
Истинската любов започва там, където свършва ревността.
Свят широк - хора всякакви. Не е нужно да се групираме под общ знаменател, всеки си е сам за себе си.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6f1e65aecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Хейтърите шаблонизират :))) Любовта няма размер :))) Ако жената не е обичала мъжа, а се е омъжила за него по други причини, след такива сексуални новости, мисля, че ще си проличи! Защото, когато човек обича, смятам, че физическата страна на нещата е решена отдавна - да, разбирам-ако до моментът на тройката, жената видимо не е изпитвала удоволствие от секса, а после рязко се побърка - ясно е тогава - защото за мен любов без удоволствие в интимността няма!!! И тук май не става дума за прясно формирана двойка - защото тогава също, аз лично съм склонен да допусна, че нещата не са изяснени-когато двойката още не е имала достатъчно време да обходи голяма част от "инстимният потенциал" на взаимоотношенията им:))) Не, доколкото разбирам, авторът и жена му, са от 5 години заедно - което нито е прекалено много време, нито е по никакъв начин недостатъчно! :) Ако аз бях попаднал в такава ситуация някога, щях да наблюдавам внимателно има ли промяна в отношението на жена ми към мен впоследствие. И най-важното-дали вече ме "обича по-малко", дали ме желае по-малко!!! Дали иска да внесе някакви промени в живота ни в независимо какъв аспект, и ако да, то свързани ли са те с тази случка? И по какъв начин са свързани?
И, разбира се-това е клиширано, но:) - трябва да не се губи креативният диалог, диалогът с разбиране в двойката!!!
Иначе - готино изпълнение е разказаното :) - бих желал и ние да го направим с жена ми ако имам жена или приятелка :))) Имал съм, но - връзката и животът ни се разпаднаха точно поради липсата на секс... :( Липсата на желание от нейна страна, не от моя :) Не сме говорили за тройки, а си мисля, че можеше да ни помогне... -без да нарушаваме отношенията си, структурата на съвместният ни живот, без да намаляваме времето заедно, нито комуникацията помежду ни... и щях да следя, повтарям се, дали има настъпили промени.... :)
И за финал - не може всичко между двама души според мен да е пределно ясно :))) Например това, че не ти е споделила, че е гледала порно или някое от другите неща - това няма значение!!! :)) То дава необходимата тръпка в отношенията, а що се касае до това дали любовта е истинска - това безпогрешно, авторе, ти и само ти ще го заключиш със сърцето си:))) То ще ти каже :))) Няма да ти кажат хейтърите :))) Хейтърите да си водят техният си живот-да, тези хейтъри, с които ни се налага да общуваме наживо, те са малко по-вредоносни, защото отърването от тях е с една идея по-трудно(но отново може да се случи по категоричен начин, който също се явява с индикаторна функия :))) - ако сульо и пульо с приказките си, могат да нарушат връзката ти с жена ти - то тогава това би означавало, че тази връзка не е достатъчно пълноценна :)) Ако си е пълноценна - никой и нищо няма шанс ;)
И си се кефете - един на друг и на животът, който вие и никой друг не определя какъв вид да има:) Все пак сте едно цяло :) Сега на хейтърите им давам ненужен жокер :)))) - те ще си успеят и без него - "едно цяло с допълнителен орган" и некви такива от тоя род :))))))))))) Аааа, естествено и мен някой би ме коментирал :))))))))))) - ако отделят от скъпоценното си време :)))))))))))))))))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6f1e65aecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   И сега тъкмо - може да започне да ти гълта и на теб, и да ти се отворят и много други хоризонти :))))))))) Ти ще видиш - времето ще покаже, няма да убегне от теб нищо - ще имаш ли пълноценен живот с тази жена и тя с теб, разбира се:)))Ако те обича и ти нея, по начин който ви харесва - и двамата ще го разберете :))) А на хейтърите им желая много здраве ;) :)))) И да бъдат спокойни - винаги ще могат да си хейтват :))))))))))))) - докато не пукнат от хейт :)))))))))))))))))))))))

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: aa1d7476b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   До АВТОРА:

Можеш само да се радваш, че жена ти е споделила тази си фантазия, а на теб - браво, че си помогнал да се реализира! Това говори за доверие и любов! :) Аз съм предлагала, но мъжете рядко допускат втори мъж, всеки казва - ако е жена - може би ;)
А при една сериозна връзка няма от какво да се страхува двойката!

Сега е нейн ред да изпълни твоята фантазия - сподели й какво желаеш ти!

Радвам се на крайния резултат - още по-хубав секс!

С уважение!
От една щастливо разведена и свободна жена :)

П. П. Не смятам, е тази история е 'творчество на сънищата'

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f9735bdb66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   здравейте аз съм Стефан аз лично смятам че щом сте стигнали до там да правите секс със други хора. наистина трябва да се говори със партньора защото имате нужда от разнообразие във секса. аз лично смятам че ще помогне за укрепване на връзката по междуви. и ще разберете точно какво желае партньора ви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 10f4e02786
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   както за мъжете така и за жените това ще подобри сексуалният ви живот.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: df67d41e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

49.   Понеже идеята тук е за разнообразяване на връзката - веднага казвам , че или сте хора без фантазии или просто наистина нямате никакви силни и истински чувства към себе си. Няма да хейтвам просто ей така , а ще ви дам просто няколко примера. Първо ако е останало все още нещо човешко в хората - в близостта и интимността между двама души няма място за трети! Ако наистина обичаш някого силно и истински то той би бил напълно достатъчен, ти не изневеряваш на него - ти лъжеш и себе си. Човек , който обича истински не би допуснал едно обикновено първосигнално животинско удоволствие да заема преднина пред любовта , обичта и т.н. - тези неща са взаимноизключващи се. Дори и човек да е имал някакви такива похождения и извращения и изобщо разгулен живот - то като узрее и мине 30 , като иска вече нещо сериозно в живота си - трябва да е забравил за тези неща. Тук приоритет трябва да са деца , възпитание , кариера и т.н.В секса всичко е позволено ако се харесва и на двамата (но без трети човек, давам просто примери като една много малка част) - секс на различно място , да не е у вас , секс с използване на сметана , ягоди и т.н. , секс с използване на секс играчки , секс на плажа , в морето.. , в кола , дори в тоалетната на някое заведение ако ви стиска... - аз така мисля , че е най-добре за разнообразието - аз също го търся , но само с моята жена, а не с други ! До ден днешен не съм изневерявал дори на гаджетата, които съм имал, намирам начин да си разнообразявам връзките вътре в самите връзки.Мъж на 33 години!

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b9c2a31561
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   И моя въпрос е..? Още ли си с нея???? Аз съм Ж. Мога да ти кажа, че при всички ни е различно. За мен лично размера ако е в границата на нормалното наистина няма да има значение.
Това наистина е странно. Или ти не си я познавал достатъчно. Аз ако бях на твое място не бих позволила да се случи нещо подобно. Аз обичам приятеля си и наистина всеки път когато заговорим за секс ставам странна, в хубавия смисъл на думата, но никога не бих си и помислила да направя такава изцепка. 1-во Ако наистина те обича ТЯ няма да го направи. 2-ро Помислила ли е как ще се почувстваш ти? 3-то Всеки има някакъв скрит талант в себе си ако мога така да се изкажа, но трябва да го разкрива на място ;) И да знаеш...!!! Направила ли го е един път, ще има още странни случки.. Успех!!!

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: d17578c904
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

51.   n 49
ЕВАЛАТА БРАТЛЕ! а аз съм мислил че съм странник че си мисля така, мислим еднакво братле и си прав 100 %, пожелавам ти да си все такъв верен и искрен и честен с жена ти както и аз съм с моята.
бъдете живи и здрави и всеки който мисли като нас.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 53e7f5ba8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

52.   Не разбрах защо авторът е останал потресен. На негово място мисля, че щях да се чувствам доста приятно. Сега навивам жената за тройка с друг мъж. Забавното е, че тя отказва, но си личи, че го иска. Притеснява се, че аз ще ревнувам. Доводите й са, че няма да мога да приема, че друг мъж я докосва. А аз си мисля, че ще бъде страхотно изживяване. Въпрос на време е да й покажа, че няма да има проблем от моя страна. Въпреки, че все още не знам как да й го покажа.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b70ade652f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

53.   до номер 52: дано я убедиш. аз моята трудно я убедих но след това яко се кефих като я чука друг пред очите ми. така се дървих че не е истина. Щях да екслоадирам от кеф от пъшканията й докато другия мъж бе в нея и докато му духаше

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 53e7f5ba8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

54.   До 53: А ти как убеди жена си? Дай някакъв съвет. :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: b70ade652f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   до 54: постояно намеци й правих. Отначало беше доста против. но с времето някак си омекна. Правихме го 7-8 пъти досега с мъж. Казва ми че повече заради мен го правила за моя кеф но на моменти изпитва оргазми от другите мъже- това не може да се скрие. Скоро не сме го правили и ми залипсва...

 
  ...

1-50 от 83
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker