Какво да правя с него? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво да правя с него?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3218 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на 20г., девствена и имаща от скоро по-голямо от мен гадже с 4 г.
Разбира се, говорим за секс и проблема е там че не искам да избързвам! Ще съм много благодарна ако ми дадете съвет.
Ето я и историята ми..
Колеги сме в университета и винаги е имало някаква лека закачка между нас. На 08. 12 (студентския празник) в дискотеката направи опит да ме целуне (винаги съм била студена и дръпната) и както винаги се отдръпнах. Понеже той беше достатъчно настоятелен въпреки всичко ме целуна, след което имах предложение да се прибера с него (разбира се говорим за секс). Отказах и темата приключи. След около седмица се излезе отново тогава и му казах, че не желая нещо моментно или нещо за една или две нощи. Каза, че няма как да ми обещае нещо сериозно понеже не знае какво ще излезе и дали ще се разбираме. Съгласих се с него.
Започна да ме търси, всяка вечер ми се пишеше, излизали сме и просто ей така на кафе или на разходка.
Тръгнахме уж на сериозно. Минали са 17 дни от нашата връзка (познаваме се от 3 месеца), но днес отново излезе същото предложение както на 8-ми. Ясно ми е че момче на 24 няма как да не си го търси, но за мен е рано! Винаги съм смятала, че трябва да опозная добре момчето преди да направя тази крачка. Все пак скоро влезе в живота ми, а вече се говори за секс. От моя страна съм достатъчно любопитна и бих пробвала с него, но го имам този страх накрая да не остана сама. Може би съм още детенце и не разбирам нищо, ще се съглася, но бих искала да имам някаква сигурност и да знам, че този човек ще остане до мен.
Върти ми се едно нещо в главата че може всичко (търсенето и излизанията) да са част от целта му да спи с мен. Може и да съм супер крайна, не знам. Нормално ли е предложението му да бъде толкова начесто и има ли шанс този човек да търси нещо наистина сериозно?
(предлагал го е 3 пъти - на 8-ми, след това си даде почивка седмица и пак опита, и днес вече след като сме тръгнали)
Кое ли уважаващо момиче би тръгнало с момче което и е предложил нещо подобно!? Съдя се за това сама, но нещо ме привлича към него. Не съм влюбена, но тръпката си я има.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4ec58ecaf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съвсем нормално е, щом момчето те харесва и го привличаш, да иска секс, ако и ти го харесваш давай, но първо отиде на лекар да ти предпише противозачатъчни или за по-сигурно използвай презервативи, докато се опознаете, тъй като презервативите не само предпазват от нежелана бременност, но и от болести предавани по полов път. Няма нищо сигурно на този свят, а още повече в една връзка, всеки ден трябва да се бориш за нея, иначе всичко свършва.
Ако го харесваш, давай, иначе може да му омръзне да чака, все пак са минали вече 3 месеца, и да го загубиш

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c858964789
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Секса си е секс, любовта си е любов. Комбинацията си е най яка!
На дали първия ти секс ще ти хареса, независимо дали си влюбена или не. Не е толкова романтичен, както повечето девствени момичета си мислят. Дори е по-добре да имаш известен опоит преди да срещнеш НЕГО. Ако смяташ, че момента да правиш секс е назрял - действай. Ако ли не, няма за къде да бързаш.
От личен опит: Бяха ми необходими няколко месеца за да се влюбя в момичето с което правих секс за първи път (тогава аз бях на 20). Правихме секс много пъти преди да се появят чувствата при мен, докато тя си беше влюбена по-отрано. Сега е моя съпруга и се обичаме безкрайно.
С други думи, възможни са всякакви варианти, и няма защо някой да ти казва какво да правиш... прави това което чувстваш :)
Той може да ти даде гаранция, че нещо повече ще има м/у вас.
Но и ти няма как да си сигурна, че ще имаш желание за нещо повече в бъдеще.
Успех!
М34

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b4104838ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма какво много да му се философства, обикновено е "или-или". Едното е да говориш с него и да го питаш не мисли ли, че избързва. И съответно да стигнете до компромисно решение. Кажи му ти какво смяташ по въпроса, бъди директна. Другото е полека лека да се дръпнеш от него....изглежда, че е някакъв недо'любен' леко казано господин, ама то тва неговото на нищо не прилича.Всяка седмица да си пробва късмета, току виж го огряло. Каквото и да избереш, НЕ СИ ЛЯГАЙ с него. Не е толкова до факта, че е нетърпелив да си легне с теб, а това колко от скоро е поставил въпроса. Ти вече може да доловиш сигнали дали му шарят очите наляво надясно, доколко сериозен изглежда и т.н. Т.е. ако изпитваш колебания спрямо него, това говори немалко. Не знам, аз лично ако чуя отсрещният да ми намеква за секс толкова скоро, ми пада в очите.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 90de5772ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ама вие сте много зле... Момичето е на 20! Какво да стои и да чака до 30 да намери единствения ли... Повярвай ми веднъж направиш ли го ще искаш и пак и пак, ще си ненаситна!!! Но за какво ли ти го казвам ти ще си кажеш "Аз не съм евтина.. чакането си заслужава.. ще почакам още малко и ще дойде перфектният". Да ама не.. Наистина чакането си заслужава, но по принцип това казват на тинейджърките по на 15-16 за да не съжаляват после, но повечето не съжаляват след 1вия път, а си търсят с кой да се потракат малко... Ти си на 20 осъзнай се!!! Аз имам братовчедка на 25 която още е сама, а всъщност е много секси, умна и красива, възпитана и прочие... Абе готина си е мацката няма кво да лъжа... Та идеята ми е, че и тя чака в момента и живота и минава лека полека и си е сама още!!! Не чакай и ти, а намери едно свястно момче, което ще оцени факта, че си девствена и го направи но да има страст това е важното!!! Да те привлича и да те задоволи! На мен този ми изглежда, че става, три пъти за три месеца не е много даже изобщо! Така, че ДЕЙСТВАЙ ако питаш мен!!!!
ооо междо другото съм момиче :)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 55779c7777
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мисля че трябва да опиташ, все пак си на 20 няма какво да губиш, а щом искаш повече време да остане в живота ти значи си влюбена. Пък дори и да те остави след като сте правили секс, ще си намериш друг, не си малка, живей си живота както трябва. Секса е изживяване, не трябва толкова да му се каниш. (Пък за това че си на 20 и не можеш сама да вземеш решение няма да коментирам. )

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 37590a1660
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Той ако е тръгнал заради теб самата, той нямаше да ти намеква за секс толкова рано. Тези неща се случват съвсем спонтанно, а не с искане. Щом вече си го е поискал от теб вече 3-пъти за толкова кратък период, значи досещай се сама за какво е тръгнал с теб... А иначе те съветвам да изчакаш още, ако те обича, ще остане с теб, ако не, ще си замине. Казвам ти го като мъж на 26 г.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 55407bcd6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво детенце си бре авторке, 29 годишна магарица си станала... още го мислиш.... като ти бие шута и отиде при друга, тогава ще се разбързаш и ще то дойде акъла в главата.... аман от такива стари разбирания...!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: bd94b02c23
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Нормално е да иска секс! Разбере най-после, че има и мъже и момчета, които не искат просто да ви го натикат, а това си е човешка нужда, която държат да удовлетворят. Сега... кой го прави от чувства и от любов, кой от използваческа гледна точка си има разлика. Е там вече трябва да внимавате и да подбирате. И после ако ви наебат и изоставят не се сърдете на никого! Сами сте си виновни!

Поздрави, Узунов

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e32c1dda14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Мен лично не ми допaдa товa, че зa 17 дни, толковa нястоявa и въобще не вземa в предвид кaкво ТИ кaзвaш или искaш! Девственосттa е преувеличенa, някои дори я ползвaт кaто рaзменнa монетa " вземaш ми съкровището- цял. живот си плaщaш". Не е в товa обaче проблемa. Ще кaжеш че, от оня 8- ми го държи нaвън когa нaй- после ще се нaвиеш дa нaтопи " чушкaтa ". Aми aко зa всичко е тaкъв. Винaги кaквото той искa и дори уж дa те изслушвa, пaк дa си прaви кво си знaе без дa се съобрaзи с теб.
Тествaй го доде е време. Лесно можеш дa си нaпрaвиш сексa, с него или с друг. Обaче с тaкъв хaрaктер колко време ще изтрaеш ти сaмaтa. Изглеждa от тоя тип дето смятaт че, мъжa е " мaчото aлфa " и кaто зaвий срещу лунaтa, вълчицaтa подвивa опaшкa. Aко е тaкъв, веднъж нaбутaл го, ще приеме че е мaркирaл вече териториятa си и дaже нямa и дa се преструвa дa те изслушвa. Вече ще е облaдaл включително духa ти!
Много внимaвaй с тaкивa първични/ първобитни!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 87b8b84329
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Напълно съм съгласна с номер 6. Не съм съгласна че трябва да спиш с някой само защото си на 20. Спи с някой когато си сигурна че го искаш и си готова да го направиш. Не спи с него само заради идеята или заради това че всички ти казват че си на 20. Това на колко ти е първия път не е важно, важно е ти самата да го искаш без никой да те кара насила и да си готова за тази стъпка. Ако се колебаеш по добре недей. И мисля че той е с теб само заради секса.

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 44bdd40a45
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   " И мисля, че той е с теб само заради секса"... , да ама НЕ!!!

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 8f38f2d44e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ми момчето иска да те прасне... ако наистина му е пукало чааак толкова за теб и чувствата ти е нямало да е толкова настоятелен, да отблъскваш и той пак да се натиска, докато не поддадеш.... между другото това, че мъжете не можели да чакат и т. н. са пълни глупости.... за правилния човек можем всичко.... а той си ти е казал, че не знае накъде ще отидат нещата.... аз знам 2-3 месеца макс. връзка, доста секс... накрая ще почне все да не е свободен или да не ти пише редовно и ще го зарежеш (ама той ще те е зарязал още преди това)

От това, което си написала разбирам, че въобще не си готова.... и че с това момче искате различни неща.... ти си знаеш, ама е хубаво, че има още момичета като теб и според мен ще е жалко да те е*е някой, щото си си решила, че си на еди колко си или пък за да му се харесаш... твоя си работа, аз вече съм на 27 и се надявам да си намеря момиче с твоя морал, че ми е омръзнало от такива, дето от дискотеката вкъщи, пък и със сигурност не искам сериозна връзка с някоя, с която са си записвали бройки...

успех и дано всичко е ок :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 7b71fd5413
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Аз съм момче и ако обичах приятелката си бих чакал. Бих се постарал да спечеля доверието й, вместо да я притискам да ми пусне. Просто иска да те мине. Гледай само да не се излъжеш с този.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker