Реализирани мръсни желания - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121292)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Реализирани мръсни желания
преди: 9 години, 5 месеца, прочетена 15050 пъти
Ще разкажа една приятна случка. Мъж съм на 32г. Винаги съм искал жена да ме желае и да го усещам, да флиртува с мен, да ме провокира, да ме мачка там -долу докато сме някъде на кафе или ресторант. Но ми се искаше да е зряла, опитна дама, с обноски и добра визия - с добър статут. Можеше и семейна да бъде, това е без значение.
Е, намерихме се в интернет, и то чрез таблетите докато си лежим в леглата.
След продължителни часове и дни среднощен чат решихме да се чуем, да си разменим гсмите. Случи се. Чухме се и си харесахме гласовете. Естествено се въждахме на снимки преди това, но знаете - снимката показва моментното ни състояние, но пак е нещо. Е, след като и се чухме явно беше, че нещата ще задълбаят. Отваряна беше темата за секс в чата. Ясно ни беше кой какво би желал.
Манаха няколко дни след първото чуване и една хубава нощ се чухме отново. Предложиш да го направим през телефона като в началото всеки казва на другия какво да направи. Започнахме със събличането. То нямаше какво да се свали, след като сме по леглата освен едни слипове и едни прашки. Бяхме голи. Визуализирах я. Бях много върбуден. Тя говореше и на Ръ. Това допълнително ме възбуди. Стигнахме до етап всеки да маструбира допрял лбиза до гениталийте се гсм апарата, за да се чуват можните движения на ръцете ни. Беше влажна, пипаше се бързо и свърши, аз също - като вулкан. След няколко дни се чухме пак, но се определихме среща. Още тогава се възбудих. При разговорите ни тя каза, че много обеча аналния секс и има опит. Тя беше 29 г мръсница с черна коса, висока, спортен тип с някакъв малък бизнес, но това не ме интересуваше. Интересуваше ме психиката и - да бъде резкрепоснета, открита и отдадена, както щях да направя аз. Тя ме пита директно за адреса ми и го казах. Щеше да е при мен след 1 час. Искаше само да се изкъпе и пооправи. Аз също пооправих в къщи, защото живея в къща в покрайнините на София. Реших да бъдем в едно от спалните ми. За гости. Направих да е топло, уютно, ароматно, а бутилките с алкохол не липсваха. Сърцето ми туптеше силно , от очакването, от новото, непознатото, предполагаемото и самата тръпка. Това не беше проститутка на повикване, а едно същество като мен, копнеещо да сбъдне нещо, натрупано дълго време, да го изкара от себе си чрез мен, както и аз чрез нея. Видях кола на улицата, някакно зелено пежо. Звънна тел. и знаех, че е тя. Слязох да я посрещна и от пръв поглед много ми хареса, явно и аз на нея. Тръгна непринуден разговор като темата секс беше оставена не за говорене, а за вършене. Не бързахме с действията, а се опазнавахме с всяка изминала минута. Бях готвил и тя пожела да ме пробва и като кулинар. Хареса и. Не след дълго ми каза, че иска да правим секс и аз истествено се съгласих. Това беше истината, без задръжки, директно в очите - искам секс, то е ясно че това искаме, но ме радваше откритосста и, както и това, че знае какво иска и го постига.
Съблякох се , а нея я сложих на колене пред мен с дупето към мен, тя си разтвори бузките и гледката беше невероятна. Анусът и беше като една малка точица, а пусито розово и мълко, прибрано. приближих устни кам анусчето и засмуках, направих кръгове с език и го мушках навътре, баз да я подготвям с пръсти, тя пожела и ми каза - ще ми го вкарах ли отзад. С удоволствие, и казах. Мушнах го малко по грубо но това я възбуди, възбуден до краен предел бях и аз. Движенията ме станаха по - мощни и бързи, дълбоки, тя викаше, стискаше с пръсти силно завивката. Усетих, че ще свърша като гейзер. Попитах я обича ли топла и гъста сперма. Тя това и чакаше. Обърна се към мен и ме погледна с влажните си очи, докато ми го смучеше и облизваше. Попитах я иска ли да свърша на лицето. Да, каза и аз положително настроен и в очакване свърших така, че по лицето и се стичаха десетки струй от гъстата ми сперма. Тя беше доволна, и аз също. Виждахме се още пъти с тази перверзница, която искаше основно да и го мушкам а аналчето и. Това ми харесваше, от това имах нужда. Намерхме се с подходящият човек. Не след дълго тя пожела и връзка - сериозно, но не зная защо, отказах и. Тогава приказката приклячи. Остана ми споменът...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 5 месеца
hash: 07bca7c0f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубава фантазия! Но малко повърхностна..

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: acbec98550
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   И като се събуди що стана?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 38986c2841
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Ох, завалийката...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: a9341915f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А един мармот завиваше шоколад... Пич, станал си 32г. мъж, време ти е да си намериш жена. С тия чатове и фантазии ще изперкаш. То се вижда че си тръгнал в тази посока. Вместо да си съчиняваш историйки, под които явно очакваш коментари, за това колко велик любовник си, ще ти кажа, че от фалшивата ти историйка лъха от километри, че си самотен онанист. Така, че вземай се в ръце, намери си жена/под жена имам предвид истинска а не куклата от секс шопа, която вероятно ползваш/ и си прави секс до насита и си направи много деца, които да те ангажират достатъчно много, че да не ти остава време да пишеш глупости.

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 585efe74f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   До 4, щом имаш беден сексуален опит и не са ти се случвали подобни неща с жени, а и както виждам имаш и време да четеш разни теми за секс, не ми изглеждаш свестен човек, отделно си негативен и явно комплексиран човек. И когато предполагаш нещо първо помисли, защото виждаш как се излагаш пред целият сайт и хората тук. А аз какво съм писал, защо и как си е моя работа пич. Тук никой не носи отговорност за информацията която дава. Важно е да не вредим на другите. Съвет от мен - за човек като теб препоръчвам само да чете темите, но недей слага тема, защото кой знае колко пумия ще повърнеш тук.

 
  ...


...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4f41bf675a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   4, там е работата, че не е на 32, а някой девстен пубер, гледащ порно по цял ден.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cabb557e6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ама изобщо защо се одобряват такива теми не знам?

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: cb72bfc9fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Защо нападате човекът ? Той просто споделя и пита. Ако нямате каквп да пишете по темата, недейте да обиждате!

 
  ...
преди: 9 години, 5 месеца
hash: 4f41bf675a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   8, по тази логика аз мога да напиша, че съм правил оргия с Адриана Лима, Бар Рафаели и Кандис Суейнпоъл едноврменно и съм ги скъсал. Пак ли ще се води споделяне и няма да имат право да се бъзикат с мен?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 5 месеца
hash: d2e7879b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не ти вярвам да си на 32, като ти гледам правописа авторе, а и фантазия имаш... но лошото че ще си остане само такава...!

 
  ...

...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 585efe74f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   абе големи психолози се навъдихте из тия форуми- я докажете в историята кое и защо не е истина и как изглежда и какви са доходите и социалният живот на автора, на позналите ще го напъхам както на момичето от историята.
Автора

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2d833c34c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Представи си ако ти беше пръднала.....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 4c5b677447
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   На мен пък историята ми се вижда напълно реализтична, не виждам нищо смущаващо в нея, даже завършекът е повече от реалистичен - всички жени уж започват само със секс за забавление, а после се влюбват, без изключение, докато при мъжете доста по-рядко е така.
Но както и да е, защо в завистта си към автора подхождате така негативно към историята му, наистина не мога да разбера...
М, 36

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 21d2b6f214
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   14, "завистта"? ! Все едно да завиждаш на едно дете, че си има 2 шарени стъклени топчета, а ти си нямаш! Още повече, ако то само ти разправя, че ги има, а всъщност ги няма... :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker