Въпрос към мъжката аудитория? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към мъжката аудитория?
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 3055 пъти
Въпроса ми е "Да речем, че примерно с един човек сте заедно 5 години, според вас нормално ли е да правите секс в месеца по 4-5 пъти? И нормално ли е да няма интерес от другата страна? Не се намирам в такава ситуация просто ми е интересно как ще отговорят другите! В много връзки се случват такива неща и заради това задавам този въпрос! Желая здраве и късмет на всички отговорили.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 2be91c151d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не пишеш на какви години сте, не пишеш мъжът има ли здравословни проблеми. С мъжа ми имаме по най-малко 5 пъти седмично секс, женени от 20 г.
Не смятам, че вашето е нормално, но заради болести, стрес се случва, а и може да се изразходва сексуално другъде. Нямам този проблем и не мога да помогна за съжаление
ж. 43

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: b7b4fcbecd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ние го правим веднъж седмично, а сме под 30. Тя все мисли за други работи и по-трудно се настройва. Аз по начало съм доста активен и ми се искаше да го правим поне веднъж на ден, но с годините свикнах на веднъж седмично, не че не искам, просто свикнах. А и обстоятелствата не винаги позволяват да става по-често. Чат пат има седмици с по 2-3 пъти.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6de4f9bc70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ако другите ти кажат, че са в това положение, ще го приемеш ли за нормално? Много са ми странни такива въпроси. Всеки човек е индивидуален! Няма нормално и ненормално. Да не говорим, че има твърде много фактори, които влияят на сексуалността и желанието за секс. Така зададен, въпросът не подлежи на смислен отговор.. :-)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 66f0c72b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена. Знам, че въпроса е само към мъже, но...
Искам секс поне през ден. За беда мъжа ми явно не е от най - активните. Средно веднъж седмично. Това буквално ме побърква и продължава вече почти 2 години.
В началото на връзката ни беше ок. Секса като качество и количество ме задоволяваха. Обаче в един момент нещата просто секнаха.
Преди два месеца бях на лекарства и те намалиха желанието ми за секс. По това време нямаше проблем, защото паднах до неговия интензитет. Обаче сега съм без хапове и в нормалната си форма и пак започва ужаса.
Това си е нон стоп напрежение. И вече съм почти сигурна, че ако продължаваме така ще започна изобщо да не желая мъжа си. То е като въртележка. Вече дори и когато ме огрее насладата не е толкова

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 682952a69b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз съм мъж на 30г. от София, имаме дете, но жена ми изгуби желание за секс, независимо от разговорите и старанията ми, не било толкова важно и т. н. Ако хора в такава ситуация нека си дадем съвет на...... Просто не се издържа....

Модератор - не публикуваме контактни данни!!!

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: a066506011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да, нормално е, по няколко причини:

1. Малко или много мъжа е ловец и му намалява сексуалния интерес към вече завоеваната жена. Нищо, че много я обича.
2. Парите. Не винаги се изкарват леко. Преумората и стреса убиват секса.
3. Порното и самозадоволяването са лесна и бърза алтернатива на секс, и когато мързела, умора или друго си кажат думата, истинския секс се отлага.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 66f0c72b5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Стига с тоя сексуален интерес. То излиза, че няма мъж, който да се фокусира над един сексуален обект за повече от 1, 2 години. Ми няма смисъл от връзки мили хора.
Мъжете ги мързи и лъскат пред компютъра... И било нормално.
Нищо нормално няма в това. Ама грам. Един здрав мъж на 30 си има желание. А това, че го мързи си е лично негов проблем. След едно известно време на изчакване милото ще си намери някой, който не го мързи. А такива има. И докато мъжете не вдянат, че имат конкуренция, която не я мързи и нищо в кърпа вързано няма... ще стигат до: Тая курва ми изневерява. Аха. И ще се въдят теми: Защо жена ми ползва вибратор. Защо еди какво си... Защото ви мързи мъже, ето за това. И това не е нормално.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 75d256cedb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ние с майката на децата ми, унищожихме в значителна степен животите си - моето постоянно желание комбинирано с нейното "прежалване" с видно нежелание веднъж седмично, доведоха до това да сме разделени от сума ти години, а да нямаме още 30... тя си има някакви контакти - не я знам, и ми е мъчно да ги мисля, но е безпредметно - ако някой нещо се намеси в живота на децата ми по отрицателен начин, ще се срещне с мен незабавно - и те го знаят, с това няма проблем. Обаче не зная за нея - но за мен - толкова години без половинка, толкова години мъка и самота... - не искам да кажа, че смятам, че трябваше да останем заедно, когато тя не ме желае- искам да кажа, че трябваше "овреме" да решим по най-правилния начин ситуацията... защото тя достигна до болка и мъка цял живот...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker