Странни гърди - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Странни гърди
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 7458 пъти
Момиче съм, имам много странни гърди, които аз лично изобщо не харесвам. "Лисичи муцунки", големи, розови ареоли (за който не знае това е областта около зърната), средни по размер. Въпроса ми е към мъжката аудитория: Отвращават ли ви такъв тип гърди? И другото което е, какво гледате повече и кое ви доставя по-голямо удоволствие-стегнато и оформено дупе или красиви гърди? Ще помоля да публикувате историята ми, много ми е важно, благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1061560160
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи въпроса ти е странен. Все едно да питаш, кой каква марка коли харесва. Има си мъже които харесват дупета, други гърди, трети коса, четвърти характер, пети лице, шести пари и т.н. Аз лично харесвам съвкупност от нещата. Разбира се най-много ме възбуждат женските гърди. Лисичи, муцунки, малки, големи.. е прекалено огромните вече не ми харесват и също така, не харесвам силиконовите гърди. При силикона мъжете са 50 на 50, половината харесват, другата половина не. В общи линии ако се притесняваш от гърдите си, мога да те успокоя, че 99% от мъжете няма да те върнат ако поискаш да правиш секс с тях, без значение циците и дупето.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 372311ef66
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хей!
Аз съм момиче на 15 и искам да ти кажа, че и аз също имам големи притеснения относно гърдите си, така че не си единствена :D
При мен обаче проблема е, че са меко казано мнооого големи (90-95D), но са и с големи ареоли, и то лилави :д
Таа, срам ме е от тях, а и не са много близо една до друга, а са по-раздалечени..
Според мен обаче никой не трябва да има притеснения относно гърди, защото "перфектните" са само в порно филмите :D :D
Ако някой те обича няма място за притеснения относно гърдите ти!
Приятен ден ти желаяя! :) :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cb3630f798
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Лично аз харесвам и двете - и красиво дупе и красиви гърди. Но това с тези "Лисичи муцунки" и големи розови ареоли за твое нещастие наистина ме отвращават

М, 14

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: bafd3f046a
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Млади девойчета, набивате си страшни комплекси в главите. Истинският мъж, не го вълнува формата, лисичи ли са, или мечешки. За него е важно, характера на момичето да не е крокодилски. Какво от това, че формата им е такава. Важно е да функционират когато потрябват и да могат да хранят детето( за което са предназначени). Тези пикльовци, №1 и №3, още пубери и те мъже се пишат. Точно такива лигльовци ви комплексират. Още жълто имат около устата, а коментират сериозни неща, като темата на авторката. НЯМА ГРОЗНО МЛАДО МОМИЧЕ! Всичко в него е прекрасно, няма отвращаващи органи, има комплексари които не могат да ви оценят. Младостта си е красива, има комплексирани мамини синчета, които избиват комплексите си върху Вас. Единия не обичал розово, другиян не обичан нещо друго!? Такива лиги и най красивата жена да видят, пак ще й намерят кусур. Затова момичетата не искат да се занимавет с такива пубери, защото са смотани, пък и капризничат на всичкото отгоре. Момичета, спрете да се комплексирате, радвайте се на това което имате, не обръщайте внимание на мамини детенца, те ще ви намират винаги кусури. Не го ли виждате, №1 ви сравнява с неодушевени предпмете, с коли и тенекии. За секс сте ставали!? , ама за друго намират кусур, това не са ли комплексари, и то лигави. Такива никога няма да оценят душата ви, за тях сте като кукли за игра, а не за любов.
м. 40

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c065e5b8bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Така, както описваш гърдите си - перфектни са :) Не се притеснявай, няма мъж, който да откаже секс на жена заради това, че гърдите и били "лисичи муцунки" :) Дерзай и не го мисли.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c7133723a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Едно от нещата, които ме възбужда у една жена, са именно гърдите тип "лисичи муцунки" и големи, розови ареоли. Наистина е така. Не съм като повечето пъпчасали и незадоволени момченца в сайта. Аз съм мъж на 30 год., имал съм приятелки с много големи и средно големи гърди. Големите, розови ареоли са не просто, красиви, те ме възбуждат само като ги зърна, дори за малко. За мен, жена с такива гърди е изключително нежна, фина и женствена, с кожа мека като коприна и естествен, преливащ сексапил. Аз вярвам, че момчета с които ще бъдеш занапред, ако са достатъчно "пораснали" и уравновесени, ще гледат на теб като на едно малко и скъпо бижу, което да обичат, ценят и пазят. УСПЕХ!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9c34cfeee2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Н 4 поздрaви , aбсолютно си прaв!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 317153385b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Според мен гърдите ти са нормални, защото и моите са като форма и размер подобни. Единственото, което ме дразни/плаши е, че стоят някак раздалечени. Някой може ли да ми обясни това на мускулатурата ли се дължи :D В горната си част съм по-развита, гръб, рамене и т. н., та гърдите ми стоят като ''скарани'' :D по принцип приятелят ми си ги харесва, но мен си ме дразни и това е.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1061560160
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Номер 4 не само, че не е прав, но е тотално заблуден или е някаква стара лелка. Номер 1 и номер 3, са си написали мнението, това което е поискала от тях авторката. А старата лелка, която ни разтяга лукуми как гърдите намали значение и че било важно функцията да кърмят, да излезе от село и да огледа света, да си купи телевизор и да види как е извън селата. Жените вече не са като едно време, никой не иска от тях да вадят по 2 литра мляко от гърда, да са по 100 кила, за да могат да носят тежките менци с вода. Външния вид нямал значение за мъжа а важен бил характера, всички млади били хубави, все едно слушам бабите пред блока. Характера е важен, и младото, наистина си е младо. Но в днешния свят нещата не са точно така.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8a28c5ebf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Леле, колко обичам "лисичи муцунки"!!! За съжаление, само едно от гаджетата ми имаше такива.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9625aa4a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   От авторката :
Благодаря ви много за успокоението и ако може само да допълня - не съм желала детското мнение на момченцата, а на мъжката аудитория. #4 напълно прав си, в мисленето на едно 16 годишно момче и примерно на 23 годишен мъж има голяма разлика :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 364d1cb001
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз харесвам също такива гърди. Отвращават ме силиконовите - стоят супер неестествено. Иначе като цяло аз лично на дупето обръщам по-голямо внимание, когато заглеждам момичетата, ако това те успокоява..

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9625aa4a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Отново от авторката до #12 :

Успокоява ме, аз съм спортна натура, ходя на фитнес и кик-бокс, имам стегнато тяло, не мога изобщо да се оплача от мъжко внимание.. но притеснението ми е единствено относно гърдите ми, да не би да отблъсна мъжа до себе си един ден..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5565cfbcc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Авторке, още ли не си си избила комплекса от главата? Гърдите ти са перфектни, продължи да си спортуваш, а тези пъпчиви пубери ги забрави. Нали ги виждаш. Писах, че са смотани и те веднага го доказаха, скочиха да джавкат. Какво можеш да очакваш от такива, да те оценят ли? Такива сополанковци, само завиждат на печените мъже, които си живеят пълноценно с млади жени като Вас. Остави ги да си търсят идеала, но докато го намерят, ще бухат чекии, защото друго няма да видят. По горе друга като авторката се е комплексирала, гърдите й били настрани. Няма ли с какво да си напълните главата, а сте се вторачили в телата си? Гърдите не се монтират с нивели, че да бъдат сочещи напред!? Ставате ми смешни, оставете телата си на мира, спортувайте, учете, обичайте се и не обръщайте внимание на мамини лигльовци, точно те пораждат комплексите във вас, защото те преливат от такива. Ако всички жени бяхте еднакви, щяхте да сте скучни, точно разнообразието Ви прави уникални и интерестни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e667bd8d73
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Не се влияй от другите коментаторчета, както и хората около теб - няма идеални
Много взехте да плачете за тази гърди бре, няма никакъв проблем при теб със сигурност.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 85bbe75955
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Дупето е по важно според мен, а за гърдите, аз даже харесвам повече малки, но всеки си има вкусове, както вие се изказвате за нашите размери, кака ще ти отговоря и аз, важно е как използваш това което имаш. Моите най - хубави спомени например са от една мадама с много провиснали гърди и целулитно дупе :).

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: aacbbfc497
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   И моите са лисичи муцунки, но и през ум не ми е идвало да се притеснявам, защото досега всички, с които съм била ги харесват много и казват, че ги възбуждат - някои твърдят, че са им любимия тип гърди. Наистина не разбирам, какво те притеснява, авторке, още повече щом спортуваш и са в комбинация със стегнато тяло и секси дупе - ами, това си е перфектна секси визия, недей си измисля проблеми. По-красива ли щеше да се чувстваш с някакви гърди-тулупи, тип виснали втасали хлябове - за мен подобни гърди по-скоро биха били извор на комплекси. Муцунките са си секси и перфектни :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 97b2bd891b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   М36, обожавам такива гърди в еротичните си фантазии винаги съм си представял и желал гърди с големи ареоли

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: ddd7a707bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

19.   Я стига сте се оплаквали момиченца, циците виса перфектни, но аз бих си паднал по вашите майки, ако са също с големи цици и големи ареоли, а такива направо обожвам! Жена ми има точнотакива гърди - големи, чашка Еу с ареоли колкото чаена чаша! М48

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f30bacd171
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Форма, цветове... дрън дрън цъфнал трън. Гърдите са красиви каквито и да са те. Красиви са дори като наличие. Стига да се допират една друга за турска чикия-останалото нагоре е лакомия.
Пък и да не се допират-какво толкова, нали стават за галене, целуване и смучене. Колко му трябва на един мъж-колкото му е шепата.
Като чуя за някоя силиконка ме обзема колкото смях, толкова и жалост за глупостта на това момиче. Това, което ви е дала природата е най-красивото.
Мъж 34

 
  ...

...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: e3b6dfc016
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Мъж на 39. Лисичи муцунки не са странни, а екзотични гърди. Обожавам ги, за съжаление не съм бил с притежателка на такива. Ако са едри и напращели, и лисичи муцунки едновременно, това е просто експлозивно.

Разбира се, има вкусове всякакви. Момичета, не е важно какви гърди имате, а дали умеете да комуникирате с партньора си какви особености харесва и какви не. Питайте директно, така е най-лесно, поне в комуникацията с мъхе. Човешки същества сме, естествено е да се вълнуваме от формите на тялото на партньора, няма нищо срамно да кажеш "имам такива и такива форми, това харесва ли ти или те отблъсква". Ако го отблъсква, по-добре да знаеш отрано, отколкото драми после, за които може и никога да не разбереш причината. А пък му харесва, виж, и това не е добре, ще започне да мисли само за тялото ти :))

 
  ... горе^
преди: 1 година, 5 месеца
hash: c4150069f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Харесвам твърди и кръгли гърди като разрязани топки, със средни или малки ареоли, защото моите са с такава форма. От 13- годишна възраст правя упражнения за гърди и имат голяма роля бюстът да остане стегнат дълги години. Мискя, че влияят донякъде и на формата. Няколко пъти са ме питали дали не са ми силиконови, но не са.
Трябва да се научите да обичате тялото си, но и да полагате грижи за него, така че винаги да е в оптималната си форма.

 
  ...
преди: 1 година, 5 месеца
hash: 27196a5f88
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Лисичи муцунки без сутиен. Гледката е шеметна особено при леко забързан ход на притежателката. Раздалечени, щръкнали и навъсени- фантазия за всеки ценител. А, ако са и с общ тен с тялото на жената- първа награда. Мисля че отговорих обстойно и прегледно. Не ги разваляйте със силикон- това с бибероните- залъгалки бързо отминава, до към втората година:)

 
  ...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: d61d77c750
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Хубави цици са хубав бонус към як задник, но хубави циците не са достатъчни за липсата на задник(според мен).
Но ако ми кажеш че и стърчат като муцуна на лисица, да това ще бъде странно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 4 месеца
hash: f791f8eb24
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Всеки влак си има пътници. Моите са като две половини от топки - без да са силиконови, а ареолите са бежово-кафеникави- средни или по-скоро малки при бюст 75С. Винаги съм ги харесвала точно такива, каквито са и никога не съм се замисляла по такива въпроси, кой мъж щял бил да ги хареса. Разпитвали са приятелки дали нямам силиконов бюст, е толкова им разбират главите на повечето мъже.

 
  ...

...
преди: 1 година, 4 месеца
hash: 84656ee73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Аз си мислех, че големите ареори се получават от кърмене. Според мен твоите гърди, както ги описваш, са хубави. До сега не се бях замисляла за формата на гърдите. Моите са малки и сладки, гледат напред.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker