За обрязването при мъжете? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За обрязването при мъжете?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 10518 пъти
Здравейте, пише ви момче на 16 години. Накратко, аз съм обрязан още от 4-годишен, защото имах замърсяване на главичката и се получи сериозно възпаление, по-точно казано имах остра форма на фимоза. Бях обрязан и за щастие, операцията ми е минала повече от успешно и до ден днешен нямам абсолютно никакви проблеми с пенисът ми, всичко си е наред. В момента съм на 16 години и нямам никакви проблеми с пениса ми, даже напротив, имам си приятелка вече 11 месеца, с която сме правили секс около 7 пъти. Тя е на 18 години, по-голяма е от мен, казва, че е чела, че сексът с обрязан мъж/момче е бил много по-хубав от този с необрязан. Първоначално ми каза, че с мен много й харесва секса и каза, че съм добър, което естествено ми се стори странно, защото съм неопитен, а до колкото ми е споделяла, преди мен тя вече го е била правила 3 пъти, все пак е с цели 2 години по-голяма от мен, но това няма значение. Напоследък все повече чета из най-различни форуми, че в днешно време все повече и повече хора, милиони мъже по света се обрязват, дори и да нямат абсолютно никакъв проблем с някоя болест на пениса, някое замърсяване или възпаление или пък проблем със забелването изцяло на главичката. Казват, че било 100 пъти по-хигиенично, но на мен лично ми се струва странно. Казват и, че сексът със жените бил много по-хубав, защото мъжът издържал доста повече, свършването е по-бавно и удоволствието за жената било по-голямо. Това също ми се струва странно, защото аз например свършвам бързо. Аз лично, ако нямах това заболяване като малък, наречено фимоза, може би нямаше да искам да бъда обрязан. Просто ми се иска всичко по хората да си е естествено, без най-различни хирургически интервенции и намеси. Та, имам няколко въпроси към вас, на които се надявам, ако има някой по-запознат с обрязването, ако сте имали полов контакт с обрязан мъж или дори познавате някой, който е обрязан, да ми отговорите, ако проявите желание, естествено.

1. Защо казват, че свършването е по-бавно? При мен е точно обратното? Свършвам доста бързо, проблем ли е това или е от годините ми и заради това, че съм още неопитен и твърде, твърде млад?
2. Защо казват, че е по-хигиенично да си обрязан? Според мен дори и един мъж да не е обрязан, ако поддържа достатъчно добра хигиена, непрекъснато си забелва главичката на пениса в баняа и си я измива качествено с гореща вода и сапун, не би трябвало да има проблеми? Лично при мен моята главичка е като на повечето мъже, с малката разлика, че винаги си е забелена, естествено заради това, че съм обрязан.
3. Не усещам кой знае какво удоволствие от свирката... има ли някой, който е обрязан или пък познавате ли някой обрязан, който да не усеща голямо удоволствие от свирката? В такъв смисъл, че когато ми духат усещам някакво леко и хубаво гъделичкане, но сякаш не ми е толкова хубаво, колкото трябва и за това и не държа да ми правят и карам директно на секса. Възможно ли да не чувствам удоволствие, когато ми правят свирка заради обрязването ми и да съм си загубил чувствителността?
4. Има ли шанс след около 10-20 години да имам някакъв тежък проблем заради това, че съм бил обрязан от толкова малък и проблемът да е такъв, с който не мога да се справя?
Често и с някои от моите приятели момчета си говорим за обрязването и те ми казват, че е голямо предимство да си обрязан, но аз не го чувствам някак си така... не знам просто. Те дори казват, че след някоя друга година, след като завършат пълнолетие, биха се обрязали. Ако може някой доста по-запознат да ми напише нещо по-подробно за обрязването от ранна детска възраст, за секса с обрязан мъж, за свирката на обрязан мъж и за свършването на обрязан мъж. Благодаря ви предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 05a76233b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   1-по бавно е защото с времето, постоянно заголената/непредпазена от кожа/ главичка загрубява и по-трудно приема сексуалните дразнения. И затова по-бавно свършват обрязаните. Ти свършваш по-бързо, защото си твърде млад и все още описаното по-горе не е напреднало сериозно. Пък и при младите процесите на възбуда и т. н. са значително по-бързи отколкото на зрелите мъже.
2-защото при необрязаните между кожата и главата се задържат различни мръсотии, а при обрязаните кожа няма и по-трудно се задържат нечистотии.
3-не съм обрязан. Има свирка и свирка... Зависи кой я прави. Има майсторки, които знят какво да правят, има и такива, които правят формални движения, или са по-груби. А може и ти още да не си готов-всичко е индивидуално...
4-не само тежък, но и лек проблем няма да имаш. Освен евентуално по-бавно свършване, което не е лошо. Особено ако партньорката ти е мераклийка за секс.
Някой турчин на по-голяма възраст може да ти разкаже повече-те се обрязват.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 5d18c4d242
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   По втори въпрос мога да кажа че ако си обрязан хигената е много добра, колкото и да го миеш ако не си обрязан се появява лека специфична миризма, не съм обрязан, но си го държа постоянно оголен под бельото и има голяма разлика по отношение на хигената, няма миризма, няма нищо и последно чувствителността при необрязаните е по голяма, вероятността за бързо свършване е два пъти по голяма.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41120e6636
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   В някои култури (например при евреите и арабите) това си е съвсем нормална практика и това не е случайно. Определено е по-хигиенично и по-здравословно, защото препуциумът отделя определени секрети, които са благоприятна среда за вредни микроорганизми. Понеже арабите и евреите са живяли в топлите части на света, където това допълнително допринася за зарази, там се е наложила тази практика. Има религиозен смисъл, но в основата стои точно здравето и хигиената.

Дори учените признават този факт и статистиката сочи, че няма нито един случай обрязан човек, болен от рак на пениса. Изобщо драстично се намалява риска от всякакви болести, свързани с пениса.

За свършването ти няма как да знаеш, защото няма как да сравниш. Може би ако не беше обрязан, щеше да свършваш още по-бързо. Все пак не си опитен, нормално е.

От свирка не усещаш удоволствие, защото приятелката ти е неопитна и не знае точно къде и как да те докосва. това не е толкова елементарно, колкото ти се струва. Има си точно място, трябва повече слюнка, по-нежно, определени движения и т. н. Естествено трябва и да си предразположен емоционално, защото сексът го правим най-вече в мозъка си, а не с половите си органи толкова.

Нама никакви рискове за теб нито сега, нито след 100 г. Дори напротив. Щеше да има, ако не беше обрязан. Дори в някои страни масове се обрязват дори и християните поради горните причини.

Относно секса като цяло не вярвам да има особена разлика. Аз също съм обрязан от малък от религиозни съображения и се чувствам комфортно, не знам как се чувстват необрязаните.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 124a80dd51
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Не съм имала контакти с обрязани мъже, просто всичките ми гаджета са били българи и християни. От това, което съм чела по въпроса и от опита ми с мъжете мога да кажа като жена, че обрязването до някаква степен е осактяване за мъжа. Загрубяването на главичката на пениса е загуба за мъжкото удоволствие, при необрязаните тя е предпазвана от кожичката и е много по-чувствителна, а при половите органи степента на чувствителност е най-важна. Другият момент е чувствителността на самата кожичка, която покрива главичката, тя е снабдена с доста нервни окончания. Забелязала съм, че на мъжете им е много приятна заигравката с нея, особено при орален секс. Също знам, че при обрязването се изрязва и гемчето заедно с перпуцума /юздичката, която свързва кожичката с главичката на пениса/. Сексологията определя гемчето като мъжкия аналог на G-точката при жената. Стимулацията само на тази определена точица е огромно удоволствие за мъжа, от което обрязаните са лишени.
Доводът за хигиената в 2015 г. когато всеки у дома си има топла вода и сапун, и може да си сменя бельото колкото пъти иска е просто смехотворен. Не съм имала проблем от това естество с никой от партньорите си. А това, че нито един обрязан не се бил разболявал - много ви моля, това е една от най-грозните лъжи, които съм чувала напоследък.
А колкото до масовото обрязване на християните № 3 естествено има предвид Америка, там държавата се управлява от евреи, които нормално подмолно, тайно и полека пробутаха обрязването на момченцата зомбирайки населението точно с горепосочените доводи:хигиена, естетика, бабина им трънкина... И лекарската мафия, която получава солидни пари от здравните застрахователи масово агитираше родителите да подлагат новородените на тази операция. Към днешна дата много мъже в Америка водят дела за осактяване нанесено им в детсвтото, тъй като то накърнило правата им, даже има такива неправителствени организации, които се борят обрязването по нерелигоиозни и нездравословни причини за бъде забранено за новородените.
Като жена, бих предпочела мъжът до мен да си е естествен, както природата го е създала, от това по-хубаво няма.
Ж 35

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7d75a87b09
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Н4, Не смятам че като жени можем да говорим за удоволствието на мъжете и кой какво осакатяване имал, особрно по здравословни причини. По твоята логика половин свят е сакат.
авторе, н3 ти е казал всичко. За свирката също е прав, трябва да покажеш сам на момичето, къде е чувствителната ти част!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 82f817cb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз не съм обрязан както казах по нагоре, но си го нося оголен и мога да сравня преди да започна да го държа така и сега, относно усещането почти няма разлика, единственото предимство на носенето му оголен е че много по чисто, това е все едно че си обрязан, с тази разлика, че гемчето не е отстранено, най чувствителната част е ръбчето, венчето. А когато има сексуална възбуда чувствителността му се възвръща, така че не е вярно че обрязването осакатява чувствеността на мъжа.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 42ed907bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, хем твърдиш, че си жена, хем не си спала с обрязани, обаче си най-"информирана" от всички колко нечувствителен ставал пениса. И естествено съвсем лекичко така игнорираш здравословните ползи. Факт е, че болен от рак на пениса обрязан мъж в историята не е регистриран.

Ами аз съм обрязан и мога да ти кажа, че нямам никакви, ама никакви проблеми с чувствителността. Даже по-голяма чувствителност от това здраве му кажи. Ще ти кажа само, че най-чувствителната зона, няма нищо общо с обрязването. Обрязва се само препуциума, а зоната зад него си остава непокъната и все така чувствителна. На мен все ми се разкървяваше пенуса при най-малкото триене, кожата се нацепваше. А сега е здрав като стомана, а секса е по-хубав от всякога. Няма миризма, няма нищо. Дори и всеки ден да се мие, необрязания член никога не може да бие по хигиена обрязания.

Много ме дразнаят такива хора, дето не са преживяли и нямат преки наблюдения, но видите ли "оборват" с аргументи "непросветените", защото те много са чели и знаят две и двеста.

И престанете с тези конспирации - евреи, масони, глупости. Ако нямаше практическа полза, никой християнин не би се обрязал, само защото някакъв си евреин му казал и му промил мозъка. Толкова ли е трудно да разберете, че това е хигиенично и здравословно? Бих казал и естетично.

Айде сложи ми сега единичката. То бива предразсъдъци, ама чак толкова. Не била виждала, ама чела била. Ти като не искаш, не си обрязвай мъжа, никой не те кара. Ама да говориш говориш как сме се осакатявали, без да си мъж и без да си виждала такъв на живо, айде моля ти се, няма нужда.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cc54aab83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Аз пък знам, че секс с обрязан е сух и по-труден, тъй като я няма смазката, отделяща се в голямо количество от жлезите, намиращи се от вътрешна стена на препуциума. Получава се претриване. Чел съм, че жените предпочитат естествените пениси заради хлъзгавината. А също, че препуциумът си има функция за пениса, който наподобява бутало с двойно хлъзгане, веднъж м/у главата на пениса и кожата на препуциума, и после между препуциума, и стената на влагалището. Нещо като функцията, която играят сачмите в лагер. Освен това обрязаните са по-нечуствителни по две причини, едната е че главата на пениса загрубява и не получава дразнения както при нормалните мъже, а другата е, че в препуциума се съдържат десетки хиляди нервни окончания. Препуциумът се състои от същите епителни клетки както устните само, че в него има повече нервни окончания. Изследванията досега не показват значими преимущества при обрязаните (Това, което е писал номер 3 не е вярно), както при болести на органа така и при предаване на СПИН, и други венерически заболявания, т. е. хората трябва да използват презервативи дали става дума за обрязани или не. Предаване на болести по полов път и в двата случая е почти еднакво. (Нагледно, все едно да си играеш на руска рулетка с два, вместо с три патрона в барабан от 16, рано или късно, все ще се гръмнеш. ) Обрязаните страдат повече от меатитис, необрязаните имат по-голям риск от рак на препуциума на пениса (но той пък е изключително рядко срещан. ) -Близко е до акъла, че ако си отрежеш пръста, после няма как да си счупиш пръста. (Дайте сега да си изпоотрежем пръстите и гърдите превантивно. ) А това за по-добрата хигиена са глупости. В природата няма такова нещо като по-нехигиенично животно, иначе всички бозайници да са природно обрязани от няколко милиона години насам. Ако препуциумът беше излишен при секс, щеше да стане атавистична черта поне при приматите каквито сме, но това не се е случило. Природата си знае работата и си я върши доста добре.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41120e6636
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   8, викаш чел си, номер 3 не е прав. Ама иначе не си обрязан, обаче знаеш по-добре от обрязаните какво чувстват те. Като се обрежеш и можеш да сравниш, тогава говори кой колко е чувствителен. То за четенето всички можем да четем още от първи клас, вкл. и автора. ТОй пита за тези, които имат опит, а не за чели. И той може да прочете. Има завршен първи клас, предполагам и има интернет.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 124a80dd51
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От №4
До №7 - Братленце, вземи си забърши монитора, следите от слюнка сигурно още се стичат.
1. Не твърдя, че съм жена, аз съм жена.
2. Никъде не съм твърдяла, че съм най-информирана от всички и по никакъв начин постът ми няма за цел моето мнение да бъде последна инстанция за някого.
3. Съжалявам много, че си имал здравословни проблеми, естествено е когато има фимоза или тежки възпаления, които не могат за бъдат подложени на консервативно лечение да се прибегне и до операция.
4. Да, не съм спала с обрязани. Както вече казах по-горе била съм само с българи, които са християни. Аз имам право да дискриминирам по този критерий мъжете - никога не бих имала връзка с друг освен с българин християнин. И не смятам да се извинявам на никого за тази си позиция, аз имам право на нея. Смятам, че от бълргарския мъж по-добро няма, смятам че като жена и майка имам не само правото, но и задължението да браня, това което са ми оставили баща ми и дедите ми като дух и традиции дори и като предразсъдъци, ако щеш, защо не? Смятам, че имам същото прваво да браня и отстоявам българските християнски традиции за себе си, за семейството си, за близките и приятелите си, за враговете си, каквото право имат и мюсюлмани и евреи и роми и всякавки други. Уважавам и приемам техните. Икам и моите да бъдат приети и уважавани.
4. Ако се беше случило да имам партньор, на който му се е наложила такава операция по здравословни причини, никога не бих го отхвърлила като жена. Връзката между двама души е много повече от един полов орган. Това е общуване на духа, на това да приемаш другия като част от себе си и да получиш същото в замяна. Любовта и взаимността игнорират всичко останло.
5. Чети книжки. Общувай с начетени и умни хора. Личи ти, че не го правиш. Информираният човек по-трудно се поддава на заблуди /каквито и да е заблуди/. Ако чакаш някой да ти се извинява за това, че чете и иска да знае и да бъде информиран, дори и за неща, които според теб не му влизат в работата - значи имаш тежък проблем. Като за начало прочети какво значи евреи, после прочети какво значи масони и чак тогава прави знак за равенство между тях. А ако прочетеш и българската граматика може да разбереш, че освен обрязан и необряазн член, съществува и пълнен такъв.
6. Тъй като забравихме защо по дяволите сме точно в тази тема, а именно - да бъдем полезни на автора й, се обръщам към него.
Ти си още младо момче, само на 16г., живота е пред теб. Не си гради сам комплекси, ти си нормален младеж, а що се отнася до здравето, би имал проблеми само ако правиш секс без презерватив и ти лепнат някоя болест. Все още си неопитен, а това няма как да се промени, ако не работиш по въпроса. Не знам дали правилно съм разбрала, пишеш че преди теб приятелката ти е спала с друг 3 пъти. Това говори, че и тя не е много опитна, което е по-вероятната причина за проблема. Не пишеш нищо за емоционалната страна на връзката ви. Ако сте влюбени и се привличате физически с времето ще се пригодите един към друг. Правете повече секс, апетитът идва с яденето. Само така ще всеки от вас ще изучи тялото на другия и ще можете да си доставяте удоволствие взаимно.
Желая ти успех в живота.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 203eeb0f20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз пък ще ви споделя моята гледна точка. Момче съм на 18 години, християнин съм и си имам приятелка, немога да се оплача от секса с нея, а за свършването си е нормално едно 10-15 минути. Обрязан съм, като малък не съм можел да се изхождам и поради тази причина ми е направена операция, за свирката мога да ти споделя че удоволствието го има, незнам как е при останалите.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a627246254
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4 говориш само и единствено простотии по добре спри !!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 42ed907bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   4/10,

не прочетох целия ти коментар, защото е дълъг, но не знам защо толкова се засегна. Казах само и повечето ще се съгласят, че не е коректно да пишеш, след като нямаш ПРЕКИ наблюдения. Ти реално не можеш да кажеш нищо повече на автора, от което той знае. А и той, доколкото разбрах, пита за ПРЕКИ наблюдения, защото ако е до четенето и той може да си го прочете, няма нужда да му го преразказваш.

И не знам как реши, че не чета и какво общо има това изобщо. За твое сведение чета доста, но дори и да не съм чел нищо, то аз имам ПРЕКИ наблюдения за разлика от теб и автора пита точно такива нас. Не се бъркй, където не ти е работа. Сори, ако съм те засегнал, не е било нарочно.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c191d0b25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Мъж съм не съм обрязан и нямам абсолютно никакви проблеми с нищо, ама абсолютно никакви, нито сексуални, нито хигиенни, нито здравословни! Радвам се, че не съм обрязан и никога не бих го позволил. Благодаря на родителите си, че не са ме осакатили по този начин! . Мисля, че ако не се налага по здравословни причини, въобще не трябва да се прави. Обрязването си е живо осакатяване на мъжа! Необрязаният мъж е с много, много по-чувствителен пенис и удоволствието за мъжа е много по-голямо. При обрязания мъж пениса е постоянно заголен и няма какво да го предпазва от триенето в дрехите. От там главичката му загрубява и чувствителността му става много, много по-малка отколкото на необрязания пенис. Природата си знае работата, предвидила е всичко, дала е на мъжа всичко каквото трябва и както трябва. Човекът не е по-умен от природата! Освен това, обрязаните не могат и да мастурбират като хората, защото нямат кожичка, която да се плъзга по главичката на пениса напред, назад. Направо си е ужасно! Така че, щастието при необрязаните мъже си е пълно и в пъти повече от където и да го погледнеш! Радвам се, че не съм обрязан и не бих съветвал никой родител да причинява на децата си това осакатяване, което в последствие децата като пораснат може и да не простят!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 28b23324f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

16.   Айде, резаците пак надигнаха глави (или по-скоро резани пушки) и пак тръгнаха да обясняват на всички, колко са готини, хигиенични, как даянат по цяла нощ в леглото и тях рак на члена, СПИН, трипер и всичко останало хич не ги лови, и че дори Аллах е пре-доволен от тях!
Айде моля ви се, нема нужда... Да се осакати човек или да го осакатят в най-ранна детска възраст едва ли е най-хубавото нещо на света, което може да се случи на някого. Още по-малко пък поздрав на гордост. Избивайте си комплексите на друго място, не в български форум.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 9062bdb1ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Аз съм била и с обрязан и не обрязан. Разлика в секса, качеството, оздържливостта- няма! Зависи от самия човек, от това, колко е опитен и т. н секса, като усещане също няма нещо фрапантно и различно. От хигиенична гледна точка мога да кажа едно. И двамата с които съм била са поддържани мъже. Мъже с отлични хигиенни навици. при обрязания никога не усетих, каквато и да е специфична миризма, дори лека и след период от време след баня. При другия се е случвало след примерно разходка в планината, голяма жега, прибирайки се вкъщи влизаме в банята двамата. Изкъпваме се, гушкаме се и излизаме. по време на душ, той се измива безупречни. На вън от банята продължаваме и аз усещам една много лека, специфична миризма, която в никакъв случай не е отблъскваща и гадна, но я има. Не винаги, но съм забелязала, че ако се натоварва физически, това се случва.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 4892dc0c18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Н 16 зaщо тaкa нервно :)))
Също е " резaк " съпругът ми и си бългaрин. Кaтекгорично потвърждaвaм, че е много по- чистоплътно тaкa, не знaм дaли зaрaди товa, но издържa колкото искaм aз и кaто е тaкa, могa дa си му го ***** по всяко време нa денонощието, нямa гaднa миризмa нa зaстояло или нa сиренясaло и т. н. Е, той си е и много чистоплътен по принцип, но и кaто я нямa тaя кожичкa тaм, зa мен рaзликaтa е, че прaвя, кaквото прaвя с желaние и удоволствие, a не зa дa " върнa услугaтa". Стигa си мрънкaл, aми бягaй дa си го почистиш;)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 41120e6636
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   16, кой се хвали, бре? Хората от зор са го направили, не от прищявка. Ако ти не издържаш и си нехигиеничен, може и да ти се струва като хвалба. Нали знаеш, гузен негонен бяга. Не че няма и ползи, ама не те ли е срам да пишеш такива глупости и да обиждаш? На всеки може да се случи, дори и на теб, така че голям залък лапни, голяма дума не казвай.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 82f817cb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   "Освен това, обрязаните не могат и да мастурбират като хората, защото нямат кожичка, която да се плъзга по главичката на пениса напред, назад. Направо си е ужасно! "

Не си прав, аз не съм обрязан и мастурбирам като не използувам кожичката, а директно стимулирам главичката с ръка, изобщо не е ужасно, напротив чувството е прекрасно.
/6/

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 57a666ce84
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

22.   №3, това което си написал е твоя измислица, без никаква логика. - "Дори учените признават този факт и статистиката сочи, че няма нито един случай обрязан човек, болен от рак на пениса. Изобщо драстично се намалява риска от всякакви болести, свързани с пениса. " От кога е тази статистика, от средновековието ли? Кога пък прегледаха всички рязани, че са установили това твърдение- "обрязаните не се разболяват от рак на пениса. " Това е пълна глупост. Съвсем скоро, по телевизия СКАТ, говори професор-специалист точно по тези въпроси, и каза, че при добра хигиена, т. е., да се измиваш всекидневно, няма никаква разлика дали си обрязан или не. Твоят мит е имал значение за средновековието, когато хората не са поддържали хигиена. Сега в кой век живееш, че говориш подобни глупости. Миналото лято ми се наложи да пътувам с автобус на по дълго разстояние. Пред мен седеше мюсюлманско семейство(говореха на турски). Не мога да ви опиша, каква гадна миризма издаваха, мшризмата на скунса е направо парфюм. Не е важно дали си обрязан, важно е дали си цивилизован човек. А по горе някаква капризна кака, обижда необрязаните, че миришели на сиренясало. Нека тя си помирише п... ката, и тогава да говори за мъжете. Ако тя има общуване с хора, които се занимават само с овце, вечно ще й мирише на сиренясало. Тук мюсюлманите добре агитират, ама нека обяснят, защо исляма обрязва и малките момичета? И това ли не е осакатяване, и това ли го правят заради болести? Какво остава от жената, като й отрежеш клитора? Все едно на мъжа да отрежеш долната глава. Пак ще може да прави деца, но това мъж ли е тогава. Християни, Господ си знае работата, каквото трябва, това е сложил, не слушайте глупости, останете си натурални, къпете се редовно и всичко ще е ОК.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fa36f9298c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

23.   ОТ АВТОРА :

Благодаря на всички за отговорите. Както някои по-долу казахте, може би слабото ми усещане при свирката ще е от приятелката ми. Явно не си я бива в духането, но какво да я правя, обичам си я... :D

Иначе до тези по-долу, писали за това, че обрязаният мъж е осакатен и т.н. : Аз не смятам, че съм осакатен, защото, когато съм бил на 4 години съм имал остра форма на фимоза, получил съм страшно възпаление и дори съм имал големи затруднения с уринирането и понеже дори разни мазила и кремове не са ми помогнали, просто не ми е оставало друг избор освен да бъда обрязан, иначе едва ли родителите ми или пък аз биха позволили да ме обрежат, дори напротив - никога не биха го направили.

Отново благодаря на всички за отговорите, наистина ми помогнахте. Пожелавам ви всичко най-добро. : ))

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 42ed907bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (60 гласа)

24.   22, аз съм 3. Успокой се, никой не е против необрязаните. Щом така ти е удобно, бъди си необрязан, но моля те, дай ни свободата и ние да се чувстваме комфортно като обрязани. Надявам се, че нямаш проблем с това. Аз нямам проблем с ничие необрязване, даже ми е все тая, ако трябва да съм честен. Автора пита и аз му казах какво мисля и как се чувствам като такъв. Все пак въпросът му беше към обрязаните и жените, спали с такива. Ти като какъв се явяваш в случая - коя от двете групи си?

А въпросните господа от СКАТ и малките деца ги знаят, че са демагози и си служат с долна пропаганда. От същото котило на БКП и ДПС са. Така че изобщо не се учудвам какви ги говорят. Предпочитам да слушам мненията на ИСТИНСКИ и БЕЗПРИСТРАСТНИ лекари.

Благодаря за разбирането, нямам какво повече да добавя и не приемам по-нататъшното ти предзикване. Знам, че имаш проблем с малцинствата и нямам намерение да споря за глупости. И без това всички ще идем под земята след някоя и друга година и няма да има значение какъв си бил приживе. Благодаря за разбирането!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 42ed907bf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   22, аз съм 3. Успокой се, никой не е против необрязаните. Щом така ти е удобно, бъди си необрязан, но моля те, дай ни свободата и ние да се чувстваме комфортно като обрязани. Надявам се, че нямаш проблем с това. Аз нямам проблем с ничие необрязване, даже ми е все тая, ако трябва да съм честен. Автора пита и аз му казах какво мисля и как се чувствам като такъв. Все пак въпросът му беше към обрязаните и жените, спали с такива. Ти като какъв се явяваш в случая - коя от двете групи си?

А въпросните господа от СКАТ и малките деца ги знаят, че са демагози и си служат с долна пропаганда. От същото котило на БКП и ДПС са. Така че изобщо не се учудвам какви ги говорят. Предпочитам да слушам мненията на ИСТИНСКИ и БЕЗПРИСТРАСТНИ лекари.

Благодаря за разбирането, нямам какво повече да добавя и не приемам по-нататъшното ти предзикване. Знам, че имаш проблем с малцинствата и нямам намерение да споря за глупости. И без това всички ще идем под земята след някоя и друга година и няма да има значение какъв си бил приживе. Благодаря за разбирането!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6ff2a955e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Аз съм М-на 36г.
Обрязах се преди 4- месеца.. поради лека форма на фимоза, която ме мъчеше последните няколко години.
Към момента, главичката ми загрубя, нямам го вече този дискомфорт при допир с бельото.. също и кожата зад главичката ми почна да загрубява, но особена разлика в секса не усещам, освен че вече не изпитвам болка заради стеснената кожа, която имах.
Относно хигиената има голяма разлика.
И преди "обрязването" както и сега се къпя всеки ден, но преди, особено в жегите, лесно се получаваше неприятна миризма и се събираше мръсотия - зад главичката - под перпуциома.
Сега хигиената наистина е супер в сравнение с преди.
Има разлика в "чекиите" сега задължително трябва да се ползва лубрикант, на сухо не се получава.
Сега ми харесва повече как изглежда без кожата някак си е по красив естетически.
Жена ми си го харесва много и му се радва като на бебенце :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fa36f9298c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Номер 26, аз съм автора. Не знам дали е от това, защото си се обрязал доста късно и си на 36 години, но при мен чикиите са страхотни и въобще не ми трябва лубрикант или нещо друго. Както му викаш ти "на сухо не се получава" - аз нямам проблеми. Може би, защото са минали цели 12 години от както съм обрязан, скоро ще станат 13, а ти си обрязан от едва 4 месеца. На мен чикиите, които си удрям редовно от 12-годишен винаги са ми били супер, но от както си хванах приятелка, която по-горе в историята си съм описал, че е по-голяма от мен с 2 години (на 18 е), съм поспрял чикиите, но когато е неразположена или нещо друго си бия чикии и си ми харесват доста стабилно :D Иначе с теб съм съгласен, че пенисът изглежда доста по-красив естетически обрязан. И аз така си мисля, но всеки е с различно мнение.

П. С. Още веднъж благодаря на всички, писали под историята ми и дали ми съвети. Бъдете здрави. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 57a666ce84
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Към 25(3), не го приемай като предизвикан отговор, защото най малко имам желание да споря с невежи и заблудени от религията си(исляма) хора. Това е тема за друго. Като възпитан човек, винаги отговарям когато ми се зададе въпрос, т. е., когато се обръщат към мене. Според тебе(към такива като тебе, не бих се обръщал на Вие, защото смятам, че не аз се държа предизвикателно, а точно ти), смяташ че автора пита само обрязани мъже или жени, които са имали работа с обрязани!? Ето какво питаш --"Все пак въпросът му беше към обрязаните и жените, спали с такива. Ти като какъв се явяваш в случая - коя от двете групи си? " --Длъжен съм да взема отношение, защото питаш. Не представлявам нито едните, нито другите. Изобщо не ме интересуват нито рязаните, нито онези които си имат работа с рязаните, като №19, представям се като човек който следи развитието на човечеството и мисля, че имам поглед върху реалният живот, а не се ровя в митологии и религиозни догми, каквото прави исляма.
На първо място, автора се обръща към тези които са запознати с обрязването, а не към обрязаните. Може и да си обрязан, и да не знаеш защо си такъв. Просто те грабва ходжата и те реже, а ти още нямаш и понятие от света. Повечето обрязвания се правят в детска възраст, въпреки волята на децата. Исляма стига и до крайности, обрязва и малките момичета. Това е за сведение на 25(3), явно не се интересува какво става по света. Това за момичетата не съм го научил от СКАТ, а от научната литература. Може някои да се шокират, но наистина в исляма има традиция да се отрязва клитора на малките момичета, така уж ги предпазвали от изневери. Пълна идиотия. Осакатяваш човек, за да угодиш на една религиозна догма!?
25(3), както виждаш, не вземам отношение към въпроси №1, 3 и 4, защото не бих могъл. Въпрос 1--" Защо казват, че свършването е по-бавно? " Не мога да знам, защото не съм обрязан.
Въпрос 3--" Не усещам кой знае какво удоволствие от свирката... " -Не знам, по същата логика.
Въпрос4--" Има ли шанс след около 10-20 години да имам някакъв тежък проблем заради това, че съм бил обрязан от толкова малък" -- на този въпрос никой не може да отговори. Каквото и да се предположи, може да излезе лъжа.
Но по въпрос №2 мога да говоря и пиша, защото не съм заблуден от религия, а гледам фактите. Сведенията не ги вземам от имама на джамията, или от жени като №19. Не ме интересува мнението ти за телевизия СКАТ, знам, че тя ви бърка злонамерената религиозна идеология, но в нея има много полезно предаване, което няма за цел да промива мозъци(каквото правят имамите), а целта е да помага на хора със здравословни проблеми. Казва се "Здравословно". Препоръчвам ти да го гледаш и поне малко да се ограмотиш, а не да пишеш глупости. В това предаване слушах беседата на професор(съжалявам, че не му запомних името, но мога да кажа, че той е завеждащият детска хирургия в болница Токуда. Този професор е най запознатият специалист у нас, точно по тези детски болести заради които в миналото са обрязвали малките деца. Сега имало метод, по който с малък разрез, кажичката се цепвала и мъжа си остава пълноценен, т. е., няма нужда от обрязване. А това, че е било по хигиенично, това наистина е глупост. Ти и обрязан да си, ако се къпеш на месец, съвсем ясно е, че ще вониш. Имах такъв случай миналата година. Пътувах в автобус през лятото. Пред мен се возеше мюсюлмянско семейство(говореха на турски). Не мога да опиша каква отвратителна миризма се носеше от тях. Едва изтърпях пътуването. През лятото, жената беше забулена и със шлифер, а отдолу със шалвари. Ужас. Още веднъж напомням, не е предизвикан отговор, а уточняващ, на зададен въпрос. Имам чувството, че целта на темата е предизвикателна и тенденциозно насочена. Може би сондира настройката на обществото ни. Но каквато и да е, тя е полезна, защото изплуват истини, а истините рушат злонамерени догми. Докато тези религиозни догми се срутят, появата на подобни теми ще са от полза.
Много точно №26 е дал обяснение на няколко въпроси.
Ето какво пише--"И преди "обрязването" както и сега се къпя всеки ден, но преди, особено в жегите, лесно се получаваше неприятна миризма и се събираше мръсотия - зад главичката - под перпуциома. "

--№26, когато главичката на пениса не се оголва, как може да я измиеш? Не всекидневно, а и ежечасно да се миеш, няма как отвътре да изхвърлиш насъбраното. Естествено, че ще имаш проблеми. Но ако само са ти направили тези процепи, за които говори професора, ти щеше да се измиваш добре, и никава миризма нямаше да има.

По нататък пише--"Има разлика в "чекиите" сега задължително трябва да се ползва лубрикант, на сухо не се получава. "-- това оборва философските напъни на по горни коментари, че обрязването не пречело на секса( дори го хвалят!? ). Същият проблем ще се получава и при секс. Ето, че потърпеш го оборва. На факти ли да се вярва, или на идеологии?

И още--"Сега ми харесва повече как изглежда без кожата някак си е по красив естетически. "-- 26, ти преди не си го виждал заголен, как няма сега да ти харесва. Преди ти е създавал проблеми, а сега не, затова така се чувстваш. Мъж на на 36 си, допускам си представяш как изглежда възбуден необрязан пенис. По нищо изгледа не е по различен от обрязаните. Точно това оборва смисъла на обрязването, даже вече и по здравословни причини, защото вече има методи, лечението да се проведе без обрязване. Обрязването е чисто ритуален елеменет от някои религии, но не и необходимост.
Когато Господ е сътворил човека, е помислил за всичко. Нищо в него не е излишно, всичко е поставено на място, а когато се получат аномолии, те се решават по цивилизован начин, а не с идеологии.
25(3), ако и този пост смяташ за предизвикателен, то наистина си живееш в своя затворен свят. На такива не може да се промени мирогледа, такива не приемат фактите. В подобни виреят само заблудите, и те си умират с тях. Щом пишеш за задгробен живот и за срещи в него, явно ходжата ти е промил добре мозъка.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 07033cb0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Ето и истината:
За какво служи кожичката на пениса?
Пениса е с много чувствителни тъкани, клетки и нервни окончания. Наистина много чувствителни! Благодарение на тяхната фина чувствителност мъжът изпитва огромното удоволствие от секса. Чувствителният пенис успява да долови и усети очарованието, и на най-фините женски тъкани, най-фините импулси, вариации, трепвания, нюанси на възбуда, вълни, конвулсии, наслада и удоволствие. Това е подобно на фините пръсти и чувствителния слух на цигулар, който може да усети и да ти извае, и изсвири на цигулката най-изтънчените звуци и мелодии. (Цигуларите си пазят ръцете и пръстите от загрубяване. Защо ли? )
Кожичката обгръща пениса, обвива го и го предпазва, подобно на необелената обвивка на банана. Кожичката по естествен начин предпазва пениса от неприятни срещи с груби материи, груби неща, удар, предпазва го от неприятни температури, много гореща или много студена вода, предпазва го от среща с мръсотии, среща с микроорганизми от външната среда и т. н.. Еластичната кожичка осигурява една идеална среда и микроклимат на чувствителната главичка на пениса като ? осигурява гарантирана постоянна, естествена нормална влажност (предпазва я от изсъхване), осигурява ? нежност, мекота, комфорт, почивка, здраве, защита от външния свят и дразнители. (За да е винаги свежа, отпочинала и изправна главичката на пениса. )
Само да поясня колко е чувствителна главичката на необрязания пенис. Тя е толкова чувствителна, че ако се заголи (забели) и така си обуеш памучните слипове или боксерки се усеща един страшно неприятен дискомфорт, дори може да се каже болезнен дискомфорт, причинен от триенето на оголената главичка на пениса в памучното бельо, не дай си боже, ако бельото е по-грубо или си обуеш направо панталона на голо, направо си е болезнено. Усещането е все едно много си се протрил и не можеш да търпиш ни дреха, ни нищо отгоре. Същото усещане може да се каже, че го има и ако заголената главичка се пипа със суха ръка.
Тук разбираш, колко е важна смазката! Било то слюнка, вода, и т. н. В банята измиването на заголената главичка на пениса с вода и сапун е съвсем приятно и не създава никакъв дискомфорт. Това е, защото топлата вода и сапунът се явяват като външна смазка и освен това главичката се пипа с мокра ръка и в мокра среда. Така че, личната хигиена винаги можеш да си я прилагаш по всяко време без никакви проблеми. Усещането там е съвсем приятно за пениса, няма дискомфорт.

А сега си представете, когато се обреже пениса и се отстрани кожичката на главичката, какво се получава:
1. Това си е болезнено, дори след оперативната намеса.
2. Доста време трябва да мине, докато се свикне с този дискомфорт от триенето на голата и незащитена с нищо главичка в бельото и дрехите. Тоест, докато главичката позагрубее и докато ? намалее чувствителността.
3. Главичката вече винаги ще бъде суха и никога вече няма да има тази леко влажна среда и комфорт, която ? е осигурявала кожичката. Тази сухота, дори може да се усети и от самата жена, когато проникваш във влагалището ?, но там смазката от влагалището оправя нещата.
4. Оголената главичка на пениса не е вече защитена с нищо от външния свят, външната мръсотия, груби неща, микроорганизми, гореща, студена вода и т. н.
5. Не можеш да мастурбираш, тоест и една чекия да си направиш като хората, защото нямаш кожичката, която да се хлъзга насам, натам и нямаш вече естествената смазка, намираща се между кожичката от леко овлажнения пенис.
6. Не усещаш кой знае какво удоволствие от свирката, защото главичката на пенисът ти е загрубяла и е станала по-малко чувствителна.
7. Вярно, започваш да издържаш много дълго в секса, но защо? Защото дразненията, които усеща загрубялата главичка са доста по-малко, просто тя е загубила голяма част от своята чувствителност и трудно стигаш до кулминацията. Един вид, за теб достигането до оргазъм е по-трудно.
И така нататък и така нататък.
Сега се замислете кое е по-добре да си обрязан или необрязан и кой трябва да е по-горд и по-щастлив, обрязания или необрязания?
Замислете се и за това, защо природата е направила бананите със защитна обвивка? Не може ли без нея?
Аз когато си купувам банан винаги го купувам със защитната му кора (обелка, кожичка), а когато искам да го изям, го забелвам и си го хапвам. Така ми харесва!

---
От номер 14
Ето и истината:
За какво служи кожичката на пениса?
Пениса е с много чувствителни тъкани, клетки и нервни окончания. Наистина много чувствителни! Благодарение на тяхната фина чувствителност мъжът изпитва огромното удоволствие от секса. Чувствителният пенис успява да долови очарованието и на най-фините женски тъкани, импулси, трепвания, нюанси на възбуда, вълни, вариации, конвулсии и да изпита върховна наслада и удоволствие. Това е подобно на фините пръсти и чувствителния слух на цигулар, който може да усети и да ти извае, и изсвири на цигулката най-изтънчените звуци и мелодии. (Цигуларите си пазят ръцете и пръстите от загрубяване. Защо ли? )
Кожичката обгръща пениса, обвива го и го предпазва, подобно на необелената обвивка на банана. Кожичката по естествен начин предпазва пениса от неприятни срещи с груби материи, груби неща, удар, предпазва го от неприятни температури, много гореща или много студена вода, предпазва го от среща с мръсотии, среща с микроорганизми от външната среда и т. н.. Еластичната кожичка осигурява една идеална среда и микроклимат на чувствителната главичка на пениса като ? осигурява гарантирана постоянна, естествена нормална влажност (предпазва я от изсъхване), осигурява ? нежност, мекота, комфорт, почивка, здраве, защита от външния свят и дразнители. (За да е винаги свежа, отпочинала и изправна главичката на пениса. )
Само да поясня колко е чувствителна главичката на необрязания пенис. Тя е толкова чувствителна, че ако се заголи (забели) и така си обуеш памучните слипове или боксерки се усеща един страшно неприятен дискомфорт, дори може да се каже болезнен дискомфорт, причинен от триенето на оголената главичка на пениса в памучното бельо, не дай си боже, ако бельото е по-грубо или си обуеш направо панталона на голо, направо си е болезнено. Усещането е все едно много си се протрил и не можеш да търпиш ни дреха, ни нищо отгоре. Същото усещане може да се каже, че го има и ако заголената главичка се пипа със суха ръка.
Тук разбираш, колко е важна смазката! Било то слюнка, вода, и т. н. В банята измиването на заголената главичка на пениса с вода и сапун е съвсем приятно и не създава никакъв дискомфорт. Това е, защото топлата вода и сапунът се явяват като външна смазка и освен това главичката се пипа с мокра ръка и в мокра среда. Така че, личната хигиена винаги можеш да си я прилагаш по всяко време без никакви проблеми. Усещането там е съвсем приятно за пениса, няма дискомфорт.

А сега си представете, когато се обреже пениса и се отстрани кожичката на главичката, какво се получава:
1. Това си е болезнено, дори след оперативната намеса.
2. Доста време трябва да мине, докато се свикне с този дискомфорт от триенето на голата и незащитена с нищо главичка в бельото и дрехите. Тоест, докато главичката позагрубее и докато ? намалее чувствителността.
3. Главичката вече винаги ще бъде суха и никога вече няма да има тази леко влажна среда и комфорт, която ? е осигурявала кожичката. Тази сухота, дори може да се усети и от самата жена, когато проникваш във влагалището ?, но там смазката от влагалището оправя нещата.
4. Оголената главичка на пениса не е вече защитена с нищо от външния свят, външната мръсотия, груби неща, микроорганизми, гореща, студена вода и т. н.
5. Не можеш да мастурбираш, тоест и една чекия да си направиш като хората, защото нямаш кожичката, която да се хлъзга насам, натам и нямаш вече естествената смазка, намираща се между кожичката от леко овлажнения пенис.
6. Не усещаш кой знае какво удоволствие от свирката, защото главичката на пенисът ти е загрубяла и е станала по-малко чувствителна.
7. Вярно, започваш да издържаш много дълго в секса, но защо? Защото дразненията, които усеща загрубялата главичка са доста по-малко, просто тя е загубила голяма част от своята чувствителност и трудно стигаш до кулминацията. Един вид, за теб достигането до оргазъм е по-трудно.
И така нататък и така нататък.
Сега се замислете кое е по-добре да си обрязан или необрязан и кой трябва да е по-горд и по-щастлив, обрязания или необрязания?
Замислете се и за това, защо природата е направила бананите със защитна обвивка? Не може ли без нея?
Аз когато си купувам банан винаги го купувам със защитната му кора (обелка, кожичка), а когато искам да го изям, го забелвам и си го хапвам. Така ми харесва!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f789f4a557
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   "7. Вярно, започваш да издържаш много дълго в секса, но защо? Защото дразненията, които усеща загрубялата главичка са доста по-малко, просто тя е загубила голяма част от своята чувствителност и трудно стигаш до кулминацията. Един вид, за теб достигането до оргазъм е по-трудно. " - стига с тези тъпи митове, още в изложението на темата, автора сам го разбива на пух и прах.

Ето какво пише той:-"1. Защо казват, че свършването е по-бавно? При мен е точно обратното? " Има ли смисъл да философствате още? Той сам доказва, че това не е вярно, че е само мит, удобен за манипулация.

Какво излиза, че обрязването е религиозен ритуал и нищо повече. Млади момчета, не се връзвайте на измишльотините на исляма. Нищо от това което проповядват не е вярно, това е чисто зомбиране!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d377890644
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   Чувствителността се губи още на вторият месец, започнах да го държа постоянно заголен и на вторият месец, дразненията изчезнаха, първата седмица е проблем, после дразненето намалява и както казах след около два месеца няма и помен от дискомфорта, няма трудно свършване, когато си възбуден много си се свършва нормално без затруднения. Изпитано и споделено, вече 6 месеца си го нося постоянно оголен и няма никакви проблеми.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 21bbc08051
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   не разбирам как може намалената чуствителност да е предимство, вие нормално ли сте? И с времето все повече ще намалява, едва ли да стари години някой ще е мераклия на дългия секс, с по-малко удоволствие. А това, че се свършва по- бавно също не е предимство, защото аз мога да свърша и 2 3 пъти подред като всеки следващ път отнема повече време, ако има спрейове, хапчени и билки даже, за да забавиш. По другия въпрос, че е по хигиенчино и не се усеща миризма, ами мий го, а й не смятам, че е по хигиеничко ако ходиш без бельо, особено зимата. Освен това тази кожичка предпазва

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d192cc3b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Който не го е изпитал, той не знае, аз ви казвам, че няма разлика в усещането преди и сега, ако искате вярвайте.
(31)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e9de01a3f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Аз съм Н-26:
Не пиша това, че да се хваля, защото съм обрязан, но лично за мен мога да направя разлика - как съм се чувствал преди и как сега.
Предимства:
- Много добра хигиена, без никакъв остатък от миризма или мръсотия.
- Естетически ми харесва повече отпреди да се обрежа.
- Мерих си го и някак е пораснал, преди ми беше към 13.5-см, а сега 14.5-см.

Недостатъци:
- Трябва да има смазка с чеки*те :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fa36f9298c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Номер 35, аз съм автора. При мен няма нужда от смазка при чекиите - перфектни са ми, нито сухи или там, каквито ти ги нарече :D Всичко си ми е добре, не знам при теб защо ти е сухо...

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b9f7064509
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   От номер 14 (29)
Авторе, явно главичката на пениса ти е доста загрубяла и вече чувствителността ?, доста ? е намаляла. Главичката ти суха ли е? Суха е. Ръката ти суха ли е? Суха е. Когато мастурбираш има ли някаква смазка? Не. За теб има ли това някакво значение? Не. Всичко това показва, че за теб триенето на сухо няма никакво значение и че главичката ти е загубила голяма част от своята чувствителност.
Сега си представи, ако това се случи при жената и на жената не може да ? се овлажнява влагалището по време на секс. Тогава какво се получава? Секс на сухо. Добре ли е това? Честно казано, НЕ! Ще има ли удоволствие? НЕ!
ОК, щом теб не те бърка и не те притеснява това, тогава всичко за теб е наред, но да знаеш, пенисът ти е доста загрубял и не може вече да усеща и да изпитва голямо удоволствие от фините дразнения, които му се поднасят. Ето, ти сам казваш, че не изпитваш удоволствие от свирката която ти правят:
"Не усещам кой знае какво удоволствие от свирката... има ли някой, който е обрязан или пък познавате ли някой обрязан, който да не усеща голямо удоволствие от свирката? В такъв смисъл, че когато ми духат усещам някакво леко и хубаво гъделичкане, но сякаш не ми е толкова хубаво, колкото трябва и за това и не държа да ми правят и карам директно на секса. "
Ами как да изпиташ удоволствие като главичката на пениса ти е загрубяла до такава степен, че няма как да усетиш фините дразнения, които ? се поднасят. Ти ги приемаш само като леко гъделичкане и нищо повече.
Всъщност загубата на чувствителност на главичката на пениса, само по себе си не е най-доброто нещо, което може да ти се случи.
Сега си представи някоя мацка, която е загубила чувствителността на клитора си и не може да усети удоволствие от играта с него. Може ли да изпита клиторен оргазъм, ами НЕ или може би трудно. При мъжете, това е същото.
Ето до това води обрязването! Като цяло обрязването при мъжете води до значително намаляване на удоволствието от секса. Това е истината!
Обрязването си е живо осакатяване на мъжа от където и да го погледнеш.
Е, когато се налага по здравословни причини, няма как, трябва да се направи. Но това вече е компромисно решение. Обрязването в никакъв случай не е по-добрия вариант от това, както природата те е създала и дарила. Природата е направила човека перфектно и му е дала всичко което трябва и точно както трябва!
Аз не съм обрязан и мога да си държа главичката на пениса както си искам и незаголена и заголена. Въпрос на кеф и вкус. Няма проблеми, но мога да направя разликата.
Ти никога не си имал възможността да имаш кожичка на пениса си и не може да разбереш и да усетиш предимството на това да имаш такава.
Кожичката е предпазната обвивка на пениса. Предпазва го от всичко и запазва неговата чувствителност!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d377890644
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Подкрепям №36!
(31)

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d377890644
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   Главичката и на необрязаният пенис става суха когато се заголи и еректира,никаква разлика няма за жената,а когато мъжът се възбуди главичката повишава чувствителността си и той си изпитва удоволствие номер 29.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 62bc290094
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Пост от друга тема, но е важен за тази която разисквате. "12. Абе кофти, ама се ориентирай към раздяла. Причините са комплексни. Дори и да направите консултация със сексолог, не очаквай чудеса. По-скоро те очаква едно голямо ходене по мъките. Аз самият го имам този проблем. Не съм се родил с него. Правех си даже много як секс. За пръв път проблема се прояви при една стресираща ситуация, в която някак си не желаех въпросния секс. Едва ли ще ме разберете... появява се внезапно една стара любов, иначе омъжена, но сама, с дете на ръце, което има здравословен проблем... лепва се за мен. Аз, тогава свободен, загорял... се "прежалих", но ми беше некомфортно до последния момент. И така за пръв път се получи провал (бях свършил точно за минута). Мислех си, че е само случка, но... се случи и друг път. Странното е, че не винаги. Има ситуации, при които си правя съвсем нормален секс, но за нищо на света не мога да съм сигурен кога как ще се случи. Явно проблема е в горната глава, но елиминирането му съвсем не е по силите ми. А повярвай ми, опитвал съм разни неща, не ме е срам, не съм се предал... Даже се обрязах. От последното, за мен лично, ефекта беше нулев. Алкохола определено ми помага, но... не е решение, особено за бъдещо семейство.
Намери си причина и се спасявай. В смисъл не му казвай, че го оставяш заради секса. От една страна това вероятно ще му нанесе допълнителна травма, от друга обаче - с друга партньорка, при други обстоятелства може и да му се получи...
М50"
Обърнете внимание на това:--" Даже се обрязах. От последното, за мен лично, ефекта беше нулев. "
Има ли смисъл повече да спорите? Човека го доказва практически, не на теория. Автора доказва същото, обрязването не решава проблема, а само го влошава. Секса без удоволствие, е само губене на време.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d377890644
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   Удоволствието не се губи с обрязването, разберете го!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 01453417c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   Обрязването има 2 ползи:
- по-хигиенично е
- губи се чувствителност
Но като се сетя, че се режат арабеските и евреите, ми се отщява

 
  ... горе^
преди: 8 години, 5 месеца
hash: 00d1214cfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Здравейте, аз съм жена и искам да се изкажа по въпроса. на 40г., досега винаги съм бил с необрязани. Сега за пръв път имам обрязан любовник, по-млад от мен. Българин е и християнин, обрязан е също защото е имал фимоза. Да кажа за необрязаните - винаги когато съм им правила свирки, ми е било нужно да си измият пениса непосредствено преди секса, защото съм усещала една, макар и съвсем лека миризма, но я има. Сега като му духам на новото ми гадже, много ми харесва пениса му - красив е няма грам миризма. Обаче понякога ми споделя, че го е гъдел и свършва много по-трудно и бавно със свирка. Не че не му харесва, напротив казва, че много му харесва как му духам, но трудно свършва. А далеч не мисля, че не го правя хубаво, защото необрязаните мъже винаги са ми казвали, че духам много хубаво. Когато му ближа главичката с език, казва, че го е гъдел.

 
  ...

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: ee0308cda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   Имaх едно гaдже преди време. Тa той беше обрязaн. Получил фимозa и го оперирaли нa 13 години. Сподели ми, че съжaлявa, зaщото е зaгубил много чувствителност. Той си е достa нaдaрен, нa дължинa и ширинa. Но товa в неговия случaй просто му съсипвa сексуaлния живот. Зaщото след обрязвaнето глaвичкaтa нa пенисa му е стaнaлa достa по-широкa. Имa вид нa топкa. И сексa с него е... ужaсен. Пенисa му влизa трудно, дори с лубрикaнт боли достa. Aко пък използa презервaтив-ужaс. Презервaтивите винaги ми създaвaт лек дискомфорт. Но при нормaлен необрязaн пенис, товa е сaмо в първите 3-4 минути. Е, с него беше не сaмо в нaчaлото. Беше през цялото време и то нaрaствaщa степен нa дискомфорт докaто стaне непоносимо. Дa не говорим, че лекaря дето го е оперирaл си е бил кaсaпин, зaщото сa му остaнaли грозни белези. Инaче съм билa с други мъже с големи пениси, но с тях всичко ми е било кеф. Обрязвaнето си е чисто осaкaтявaне и не е хубaво нито зa мъжa нито зa женaтa. Товa че тaкa си по-чист сa си глупости. Преди секс трябвa дa се измиеш, без знaчение дaли си обрязaн или не.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: bc7b722b8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   №43, уж си жена, а пишеш в мъжки род -" аз съм жена и искам да се изкажа по въпроса. на 40г., досега винаги съм бил с необрязани"!? Да не говорим, че пишеш и неграмотно, явно си наблягала на кавалите. Та, да се върнем на темата. Мъж който е интелигентен и се мие редовно, не може да издава миризми. Миризмите не излизат от тялото, а се получават от нечистоплътие. Миризмите идват от разлагащи се микроорганизми. Боклук при боклуци отива, затова ви мирише.
Темата е ПРОВОКАТИВНА, не си заслужава да си губим времето с нея. С две думи, в 21 век, само животните в гората не се къпят и ако има мъж който мирише на лошо, значи мисли и живее като животно. Такива е имало само през средновековието, но се срещат и сега, №43 ни доказа това. №43, направи живота си като за 21 век, намери си мъж, а не животно.
№43, абсолютно точно описано -" Обрязвaнето си е чисто осaкaтявaне и не е хубaво нито зa мъжa нито зa женaтa. Товa че тaкa си по-чист сa си глупости. Преди секс трябвa дa се измиеш, без знaчение дaли си обрязaн или не. " Жалко, че не могат да го осъзнаят нашите мюсюлмани и още продължават да се осакатяват. Да оставим настрана арабските и африканските страни, те наистина живеят като през средновековието, жалко за нашите мюсюлмани, уж цивилизовани, живеят в цивилизован ЕС, а още драпат назад към средновековието, това не мога да го разбера. Да излизат с номера за хигиената си е много смешно, даже и те не си вярват на тезите.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 06afd611f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Ай стига с това обрязване! Обрязани и необрязани всички момчета сме чувствителни!

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 1055350d7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Ей, 45, аз съм 43, нямам нито една правописна грешка, за каква неграмотност ми говориш? Защо пишат такива, които искат само да се заяждат. Не съм писала в мъжки род, ти май бъркаш родовете. И партньорът ми не е животно. Това е моето мнение - обрязаният член е много красив. Мисля, че всеки има право на мнение.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 87776f5e67
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

48.   Никакво осакатяване не е номер 45, когато се възбуди мъжът чувствителността му се възвръща и той си изпитва удоволствие, ти няма как да знаеш това, защото си жена и не е редно да твърдиш обратното тъй като няма как да знаеш това.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 9191e7c62a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   №47(43), прочети си внимателно пост №43. Достатъчно е и само второто изречение. Аз ще ти помогна, ето го-" на 40г., досега винаги съм бил с необрязани. " Започва с малка буква и се отнася за мъж. Ако в него не намираш грешки, значи си неспасяем случай. Щом не си със животно, къпи си по често мъжлето, тогава няма да ти мирише, но не пиши небивалици за обрязването. Нечистоплътните, винаги ще миришат, даже и целият да си го отрежат. Не е човешко, пороците си да ги препоръчвате като нещо нормално. Не не е нормално, но ако ви харесва да се вмирисвате, правете си го, но не го афиширайте.

 
  ...
преди: 8 години, 4 месеца
hash: 2cada2db77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

51.   Жена съм, гаджето ми е образян и мога да кажа 2 неща: Първо е наистина мнооого по-хигиенично, второ изглежда в пъти по-добре от необразяния. Така де необрязани вибратори виждалили ли сте?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker