Краката и стъпалата на жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Краката и стъпалата на жените
преди: 13 години, 10 месеца, прочетена 17849 пъти
Не разбирам някой неща.
Виждам, че във всяка тема някой разказва фантазиите и привличанията си, и най-често става дума за краката и стъпалата на жените, че ни привличат нас мъжете ама жените не са много наясно с това.

Защо го наричате фетиш обаче? Фетиш не е ли привличане към обекти? А това е част от тялото на жената. При това доста нежна, красива, и пълна с ерогенни зони. Любимите ми неща в една жена са гърдите, дупето и краката, до върха на пръстчетата.

Но ще попитам жените - вие какво мислите за това? Много жени обожават да им смучат пръстите на краката или да ги целуват по нежната част посредата на крачето, до колкото знам са пълни с ерогенни зони, за които много момичета дори и не подозират, жалко за което.

При секс винаги ми е било много удобно в повечето пози момичето да си вирне краката към мене - направо ме надървя до пръсване и всичко си е адски яко. В други пози в които сме си по-близо ми помага с гърдите. Проблема е, че ако не знае нищо и ме е срам да и разказвам кое как ще ме възбуди секса въобще не се получава. А не мога през ден да разказвам на всяко ново момиче с което имам интимен контакт какво ме възбуджда - толкова ли нито една не разглежда в интернет - това са неща, които ги пише навсякъде но явно никой не е искрен с партньора си и не споделя.

Само някакъв мега тъп, спрял и скучен секс ли правят повечето момичета, че не знаят как да възбудят мъжа си в някаква по-готина поза? Защо не се интересуват от нещо по-интересно, не става дума само за крака а за много неща, за които и те и ние сигурно не знаем, че ще ни доставят адското удоволствие и луд секс.

Защо е така?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 10 месеца
hash: e94aa0b84b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами виж сега - решението на въпроса ти е - НЕ ги сменяй през ден мама му стара ! Нали се сещаш , че няма как да ходя с теб от 2 дена и да се завра крака в устата ти !...
А иначе ми харесва и го правя а и мн. други неща правя , а и съм сигурна , че не съм само аз , само че тези неща се правят , когато опознаеш вече партньора си ! Продължавай да ги сменяш през ден и се чуди щто ти е скучен секса ! Пълен идиот си за мен !
Ева

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: bbcef8a5c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами за тези неща трябва да се говори и споделя с партньорката иначе тя нямя как да знае кое точно те възбужда. Всеки го възбуждат различни неща.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 055defa8ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Всеки човек е различен, по различен начин се възбужда. А и подкрепям Ева с две ръце. Разкриваш фантазиите си и желанията си, когато сте в по-близки отношения, а не на втория ден!

- Атина`

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 5cfd6223c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ти за 2 дена колко можеш да опознаеш и да се синхронизираш с нова партньорка? На мен ми трябват миниму 3-6 акта, за да постигна някаква прилична степен на синхронизация, а понякога и на 15-ия път не става... Което означава миниму 2-3 седмици.
Та за какви стъпала бълнуваш, то за 2 дена не можете да се отпуснете един пред друг...
Или дрънкаш (измислени, изсмукани от пръстите) гупости, или си безнадежден случай.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 4df9ee3f43
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Евала, Ева!!!Същото щах да кажа и аз!

 
  ...


...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7785f68fcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Мен ако някой тръгне да ми смуче пръстите на краката, това сигурно ще му е последното нещо, което ще направи със здрав нос... Тия неща са прекалено интимни, не всеки ги обича, а пък явно си подбираш мацките по доста скапан начин, след като се оплакваш, че сексът им е зле. Помисли, не е в тях проблемът, ти ги избираш грешно!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: fac301ef04
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена с дългогодишен опит в секса съм, винаги сме били готови да експериментираме с партньора ми, винаги сме били в синхрон, но връзката ни е дълготрайна и напълно сме отпуснати и двамата, защото и идеално се познаваме и обичаме.
Напълно подкрепям номер 1 и номер 6. А това с краката в устата бих използвала за самоотбрана със случаен, който би ми посегнал, така че главата му ще се замае без секс, и ще му се явят звезди посред бял ден...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 14fa4f6d56
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бе, чудя се дали вече има стотина теми тук с подобно заглавие или са по-малко? Иначе да, опрделено Ева ти е дала много смислен съвет. Поздрави на нея. :)
Ралф

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d816304cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   (от автора) Май трябваше да се досетя че ще получа женски нападки за дето споменах, че съм ги сменял. Ама не го очаквах. Както и да е, подобни осъдителни коментарчета са типичен женски манталитет, обаче ето ви един детайл - говоря ви за преди, сега отдавна си имам момиче което обичам. Oт преди са ми останали тия въпроси. За коментар номер 6 - ами поддържай си краката мацка, щото от коментара ти оставам с впечаление, че доста неща в теб са гадни, вместо да се стараеш да са секси. А иначе коментарчето на Ева наполовина ме изкефи. "ходя с теб от 2 дена и да се завра крака в устата ти !..." На втория ден ли ти се вижда странно? Щото повечето момичета с които съм тръгвал са искали секс да правим още на първата вечер, без много да им пука имам ли презервативи и къде ще го правим. Не съм ги карал. Такива сте повечето, а ти ще ми говориш че трябвало да минат два дена, че да се "опознаем до толкова, че секса ни да е перфектен".

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d816304cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   (пак от автора) Забравих да спомена, това момиче с което ходя не е имало предишни гаджета и съвсем нормално не знае как да възбуди едно момче по какъвто и да е начин, обаче тъй като сме сериозно обвързани и я обичам ми е по-трудно да и споделям кое как ме възбужда а тя си иска секс. Как да и кажа сега? Аз съм и казвал много пъти че искам да знам кое и харесва за да го правя, и импровизирам но нея я е срам или не знам и аз и в следствие на това и аз не мога да и казвам много много например за краката или гърдите или каквото и да е. Хайде за гърдите - популярен стандарт, ама за краката? И то стандарт ама "таен". Голяма ебавка е т'ва за мене. Пропуснах да спомена - на 22 години съм и не обичам да правя секс със полунадървена па*ка.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a6d27f8669
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Драги господине, това, че момичето се притеснява е ясно. За съжаление аз самата, която имам много по-богат сексуален опит и съм на много-повече години мога да се отпусна напълно след доста по-дълъг период от време. Освен това за мен всичко, за което се сещаш във фантазиите си /освен групови изпълнения/ съм правила и правя в леглото, но с едно уточнение - само с човек, когото познавам и обичам. Няма нищо необичайно ти да пробваш, а така ще усетиш какво й харесва и какво я възбужда. Може по-късно да се отпусне, но това, че не говори и не ти казва какво иска не значи, че няма да го направи и да й е приятно. Пробвай и настоятелно /разбира се щом тя няма много опит внимателно/ прави каквото те възбужда и и харесва, като се съобразяваш и с желанията й. Внуши на момичето, че щом и на двамат им е приятно, щом поддържат изрядна хигиена и няма грубост или болка - всичко е нормално в секса, защото наистина е нужно да се прави не просто секс, а качествен секс. Успех!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: f46c5bb0ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм младеж на 23 и също ми доставя удоволствие когато имам такива преживявания с момичетата...
За съжаление не всички са склонни на подобно нещо. Просто всеки човек си има индивидуални предпочитания както в секса така и във всяка друга сфера на живота...

До N6:
" Мен ако някой тръгне да ми смуче пръстите на краката, това сигурно ще му е последното нещо, което ще направи със здрав нос... "
Ами ти след като не си достатъчно широко скроена да приемеш такова нещо за що вземаш отношение? Ти явно си от момичетата които мечтаят за мъж с "Голф 2" дето само да ги тъпче...

И както обичам да казвам - най интелигентните хора са най разкрепостени - останалите просто нямат въображение за това!

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 2f5897642c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Ххахах, чета коментарите и ми става смешно като си представя как някъв пич се опитва да смуче пръстите на краката на някоя мацка и бива нокаутиран с добре премерен ритник :D

*Syndrome

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: dd09005fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм момиче и според мен наистина всеки е различен. Но има и момичета, които знаят как да въэбудят един мъж и това не значи, че са проститутки. Наистина е хубаво да знаеш как да въэбудиш мъжа и да го правиш, защото искаш и двамата да останете доволни. Много ми е интересно първият път с едно момче чак толкова ли се притеснявате, че не правите нищо интересно, сигурно само мисионерска поза, та как очаквате той да иска пак да легне с вас. Наистина не е само секс, но не ви ли се е искало поне веднъж да правите разюздан секс. Наистина като се обичате си казвате повече неща, но си казвате неща, които ви харесват индивидуално на вас, но предполагам повечето знаете, че мъжете си падат по гърдите и краката на жените. Тъй че използвайте ги. Защо първият ви път да не бъде незабравим?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 94c050af88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   До №14 Недей така - ако видиш аз какви неща правя в леглото ще направиш и за мен уточнението за проститутката. Шегувам се. На всичкото отгоре съм на съвсем зряла възраст, което не ми пречи да експериментирам /все още/ и да правя луд секс. Обаче с едно уточнение - с постоянен партньор, с когото се обичаме и най-важното имаме сходни сексуални желания и фатазии.

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7efbb29342
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   ха-ха- привет Syndrome
И ТУК СЕ НАМЕРИХМЕ ,"ХУБАВАТА ГОСПОЖА " СЪМ АЗ
КЪМ ТЕБ И КЪМ ВСИЧКИ ПО-МЛАДИ,И ПО-ЗРЕЛИ КАТО МЕН,
МОЯТ МЪЖ КАТО МИ ВИДЯ ФИННИТЕ КРАЧЕТА , СЛАДКИТЕ ПРЪСТИ И НОКТЕТА , КАЗА " АЗ СЪМ МНОГО ПЕРВЕРЗЕН ЯВНО ",ТАКИВА ХУБАВИ КРАКА И ПРЪСТИ НЕ СЪМ ВИЖДАЛ",??????
"КОГАТО ВИДЯ ЖЕНА , Я ГЛЕДАМ ПЪРВО В ПРЪСТИТЕ НА КРАКАТА, ЗАГЛЕДАЙТЕ СЕ И ВИЕ , И ЩЕ СЕ УБЕДИТЕ КОЛКО ГРОЗНИ ПРЪСТИ ИМАТ ПОВЕЧЕТО ЖЕНИ.АКО РАЗБИРАТЕ ОТ ПРЪСТИ ?????
ТА В ТОЗИ РЕД НА МИСЛИ ,МОЯТ МЪЖ ОБОЖАВА ДА МИ ЦЕЛУВА КРАКАТА , И АКО НЕ ЗНАЕТЕ , СЕГА ЩЕ ВИ ОБЯСНЯ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС "ЦИТИРАМ ГО НЕГО ? КОЙ МЪЖ ЦЕЛУВА КРАКАТА НА ЖЕНА СИ ??? САМО ТОЗИ ,КОЙТО Я ОБИЧА , И Е ЛУДО ВЛЮБЕН В НЕЯ". КРАКАТА НЕ МИ МИРИШАТ, КАКТО И НЯКОИ ДРУГИ ИНТИМНИ МЕСТА. ПРЕДИ ДА СЕ ЗАПОЗНАЕМЕ ,СЕ Е ОПИТВАЛ ДА БЛИЖЕ И ЛИЖЕ , ИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ,СПРЯХ ДО ТУКА БЕШЕ !!! САМО ТИ СИ ТАЗИ ,КОЯТО НЕ МИРИШЕ И ПРАВЯ С УДОВОЛСТВИЕ ВСИЧКО С ТЕБ БЕЗ ПОГНУСА.
СЪЖАЛЯВАМ ,НО , ТРЯБВАШЕ ДА ГО КАЖА ДИРЕКТНО , ИНАЧЕ , СИ ГУБИ ЕФЕКТА.
ТА МИЛИ МОМЧЕТА И МЪЖЕ ,НАИСТИНА РАЗПИТАЙТЕ , АКО ,НЕ ВЯРВАТЕ НА РЕПЛИКАТА ,"ЕДИН МЪЖ ЦЕЛУВА КРАКАТА НА ЖЕНА СИ ,САМО ,КОГАТО , Я ОБИЧА.ТЪЙ КАТО ЗА МНОГО МЪЖЕ ,ТОВА Е "УНИЗИТЕЛНО ".

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: fc8605bdc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

18.   За Бога! Не знам дали и колко сте хубава, но правописът Ви е трагичен! По-скоро липсата на такъв! За това мъжът Ви какво казва??

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d98b3cd447
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   "Хубава Госпожо", Вие сигурна ли сте, че сте от този свят?

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7efbb29342
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   ДА СЪС СИГУРНОСТ СЪМ ОТ "ТОЗИ СВЯТ ",
НО СЪС СИГУРНОСТ " НЕ СЪМ ЗА ТОЗИ СВЯТ ",
Особенно с такива С" ИЗВИНЕНИЕ ЗА ИЗРАЗА " малоумни като вас "
Мъжът ми е луд по мен ,бърза да се прибере по бързо в къщи , казва , че, не го интересува друга жена ,в леглото го задоволям от всякъде , както и той мен.
Докато при бившата му жена " НЕ МИ СЕ ПРИБИРАШЕ В КЪЩИ ,ИЗНЕВЕРЯВАХ И , ПИСНА МИ ОТ НЕЙНИТЕ СКАНДАЛИ ,НЕ МЕ ПРИВЛИЧА СЕКСУАЛНО , НЯМА КАКВО ДА СИ КАЖЕМ , ЗМИЯ , КОЯТО САМО СЪСКА И МЕ ЗАЯЖДА "
А той е страшно добър интелигентен , разбран, разбираме се във всяко едно отношение.
НЕПРЕКЪСНАТО МЕ РАЗСМИВА , КАКТО И АЗ НЕГО.
КАКВО по хубаво от това.
МНОГО Е ТРУДНО ДНЕС ДА НАМЕРИШ СРОДНА ДУША , СПОДЕЛЯ ТОЙ, А ТИ СИ ТОЧНО ТАКАВА.
НЕ ОБИЧА ЛИГАВИ И ПОДМОЛНИ ЖЕНИ , А ,ПОВЕЧЕТО СА ТАКИВА , СПОДЕЛЯ ОЩЕ ТОЙ.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d816304cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Що? Историята и беше симпатична, явно с мъжа и яко си изкарват и се поддържа добре. Ама не обичам когато някой се си прави четки сам.

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 0113785bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Госпожо, днес да не сте пропуснали да си вземете розовите хапченца?

Абе, жена, спри да се излагаш. Че и мъжа си излагаш. Приказвайте си там двамата, хвалете се, смучете си краката - нас това какво ни интересува???

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d816304cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Всъщност темата е за "смукането на краката", така, че ни интересува. Някой друг ще каже ли нещо по ТЕМАТА?

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7efbb29342
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Благодаря №21
Много си умна и позитивна,позна ,прекарваме си чудесно.
Съгласна с теб,но,не си правя "четки",ами както ти споменаш разказвам моя история.
Рзкрепостени сме с мъжът ми ,и аз трябва ли да се възмущавам от по-горе написаното ,как правели групов секс.
Приемам всичко за нормално,когато го правиш с любимата си половинка,защото сме широкостроени.
А към злобната аудитория: ВИЕ СТЕ ДРЕБНИ ДУШИЦИ

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 804fc0c233
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Мен лично ме възбужда миризмата на крака (аз съм момче и сигурно съм малко извратен)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7efbb29342
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   № 18, ТИ ПЪК НЕ МИ СМОМЕНАВАЙ БОГ ,ТОЙ Е В ОТПУСК,ТИ КАКВО РАЗБИРАШ ОТ БОГ ,НЕ ГО СПОМЕНАВАЙ НАПРАЗНО!!!!!
ДРЕБНА ДУШИЦА СИ !!!

 
  ...

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7efbb29342
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   № 26 НА МЕН НЕ МИ МИРИШАТ КРАКАТА ,ОСВЕН НА ЧИСТО И С ХУБАВ КРЕМ.
ДО № 22, май много разбираш от розови хапчета ,явно ги използваш ????????????????????????????????????????????? аз такива не употребявам,не ,се дрогирам като ВАС !!!!!!!!!!!!!
ЕВАЛАТА №15,И НИЕ С МЪЖЪТ МИ СМЕ ТАКА ,НО ,ЗАЩО МЕ ЗАЯЖДАТ ,?????????????????????? Проблема си е техен.
И ПАК ПОВТАРЯМ :ДРЕБНИ ДУШИЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
КОИТО ,НЕ СА ИМАЛИ ЩАСТИЕТО ДА ИЗЖИВЕЯТ И МАЛКОТО ,ЗА ,КОЕТО ГОВОРИМЕ.
ЗАТОВА И ХАБЕР СИ НЯМАТ ,ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 75c11c01f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Номер 18 съм... Е как да не го споменавам ( Бог ), като години наред го моля да си прибере вересиите...
Колкото до останалите Ви дълбоко осмислени коментари - ок, разбрахме. Вие и Ромео и Жулиета сте единствените. Хайде сега престанете да пишете коментари, които не са по темата.

П.П.: Мерси за представлението - доста се посмяхме :–)

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: a61bb3d315
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Номер 18 моля, не обръщай внимание на тази жена.
Даже не си струва да се занимаваме с нея.
Аз като видя крещящите и ГОЛЕМИ БУКВИ, въоще не и чета коментарите.

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d816304cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   "Благодаря №21
Много си умна и позитивна,позна ,прекарваме си чудесно."
Мерси, ама аз съм мъж а не жена, а ти ми казваш че съм "умНА и позитивНА". Жените са злобни, очудвам се, че ме бъркаш. Както и да е, много интересно започнахте да си правите шоу тук и темата нацяло остана някъде на майка си в...

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7efbb29342
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   АААААААААААА №31, ти сега ли разбра , че жените са злобни , извинявай ,не разбрах дали си мъж или жена ,аз ,ненавиждам женската злоба !!! И аз това се ПИТАМ ?защо се занимават с мен ?, а не говорят по-темата ?

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 7efbb29342
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   ДО № 18
АМИ ,НЕ МИ ЧЕТИ "КОМЕНТАРИИТЕ "
ПИШЕ СЕ С ДВЕ И-ТА

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 8c2b186943
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Лелче, сега наистина разцепи мрака! Как ще се пише с две "и"??? Коментар-коментарът-коментарите! Или това също сте го присвоили от приятел, който го употребява на шега?!
А колкото до съжалението - даа, има за какво да съжалявате!!!

 
  ...
преди: 13 години, 10 месеца
hash: d816304cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   Не, не я разбрх едва сега "женската злоба", само, че малко кофти осра*те темата защото ми е интересно да прочета нещо по нея вместо избиване на комплекси от две страни...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 10 месеца
hash: 6e3019c339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   Аз освен да кажа: "Горкият ви мъж" друго нямам какво да добавя.
Госпожо, вие имате нарцистичен проблем, мисля аз. Ама не съм специалист психолог, за това мога само да ви посъветвам да се опитате да се обожавате по-малко и да оставите обожаването на персоната ви за околните.

Към авторът на темата: Ако не и кажете какво искате, тя няма как да знае, още повече, че не е много опитна. Всички сме индивидуални личности и различни неща ни възбуждат, за това се споделя и експериментира.

Ако наистина я обичате, както твърдите и сте мъж и имате топки, бихте и споделили какво ви харесва и може и да се учудите, ако и тя въздъхне и ви сподели какво на нея и харесва.

Така вместо да се мъчите взаимно ще видите с откровението си колко вратички към насладата може да отворите и да си прекарвате чудесно. Комуникацията между хората е много важна и не трябва да бъде подценявана.

 
  ...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: 6f77026ff1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Мен повече от сичко ме възбуждат краката на жените, по-точно стапалата и пръстите!

 
  ...

...
преди: 13 години, 4 месеца
hash: e122bae6af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Аз да питам жените, има ли такива които би ги възбудило да целуват и ближат краката на партньора си ? Или поне биха ли го направили ако са силно възбудени за да му доставят удоволствие .

 
  ... горе^
преди: 11 години, 4 месеца
hash: 14a7fe40a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   аз между другото обожавам женските крака да ги смуча особено ако със чорапогашници направо откачам!!!! Най-обичам женис големи палции направо да ми запълнят устата и да ги смуча

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2a9b9975f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

46.   Българките са стандартни в леглото и едва 8-20% биха позволили да им лижеш краката пък какво остава за нещо по-щуро... виж за свирки не мога да се оплача, всяка втора прави свирки...

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 2403189d87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   Къде мога да си купя свирка, номер 46?

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: e7ff9062ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Абе, хубава госпожо, що не млъкнеш. Как може да се пише с две "и"та. Пише се коментарите. И това колко сте хубава и как мъжа ви ви обожава... Изобщо не виждам защо ви харесва! Вие сте направо зло чудовище. Смея да го кажа, защото Вие се заяждате с другите коментари и ги обиждате. И какво казал мъжа ти, изобщо не ни интересува. И какво да не мислиш, че ти повярвахме! Ама, та ти си измисляш! А какъв ти мъж, явно още си малко дете и искаш да се раздразниш тука.

Това, че си фантазираш как уж имаш мъж, и той те обича и говори лошо са бившата си, не означава нищо добро за теб. Още една простотийка от твоя страна. А ако мислиш, че можеш да ме излъжеш с глупости ще ти кажа едно. Ако това, което казваш беше истина, ти щеше да си гледаш работата в къщи, да си ходиш с мъжа си, а не да се гавриш тук в анонимен сайт в поредната тема за сексуалност... И ако те обичаше наистина този несъществуващ мъж, ти нямаше да си толкова злобна и гадна.

Поредната тинейджърка правеща се на психо.

Violet

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker