Жени, каква обява за жиголо би ви привлякла? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени, каква обява за жиголо би ви привлякла?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 6015 пъти
Питам, защото какво ли не съм опитал, но конкуренцията е голяма. То такива лъжи украсени със снимки само и само да привлекат вниманието на жените. Пълно е с роми кандидати за жиголо - е коя себеуважаваща се жена ще го викне такъв, че и да му плати?
Там където обявата е със снимка на члена, това носи ли дивиденти или отвръщава? Според мен един елитен мъж не би се оприличил с достойнството си. Явно там действа животинското привличане.

М34

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c8fa25d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НИКАКВА!
У нас предлагането на секс от мъже е толкова голямо, че има безплатно за всички жени, които искат само секс - само трябва да мръднеш до магазина за един хляб. Майка ми е на почти 60 г. и още я задирят разни работници и дори един много добре изглеждащ съсед на 40 г., какво остава за младите жени.
Рекламите за жиголо по-скоро са насочени към мъжката аудитория, ако разбираш какво искам да кажа.
Жените същност търсим поне илюзията за любов, връзка.
На Запад има може би някакъв пазар, защото там лелките и младите бабички са от т.н. „хипи поколение“ - тези жени са свикнали да си изживяват сексуалните желания и ИМАТ ПАРИ, защото при развод там жената ушушква мъжлето си. Тези жени на Запад скучаят, нямат задачи и се чудят с какво да се занимават, защо не да се поглезят с млад мъж за пари? Това за тях дори е израз някакъв на еманципация и равноправие, а и е легално, за разлика от у нас.
У нас лелките и бабките са налегнати от хиляди болести, занимават се с внучета, имат си други задачи, социален живот, след Критическа не взимат хормони и изчезва и сексуалното желание или пък ако има някакво го задоволяват със съседа БЕЗПЛАТНО.
Къде си тръгнал?
ХВАНИ СЕ НА РАБОТА или спи с мъже, защото точно за тях са обявите на ромите.
Жените не се привличаме със снимки на членове, а от текста, от обещанието за някакви чувства и интимност, но пак казвам - пазар няма, защото навън е пълно с предложения за без пари, а търсенето е нищожно, жените сме си повечето моногамни или пък нямаме нужда да плащаме за „услугата“.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 80a78be44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По този повод
Достатъчно е да се отвори канал "секс" на АБВ чата, където тамън съм влезнала да початя и ме заливат със снимки на чатали без да съм ги искала. Всеки си мисли че снимката на... е страшно вазбуждаща-ами не е, поне за мен носи отварщение, показва колко е повърхностно мисленето на индивида отсреща-в допълнение на това господата се предлагат безплатно...
Пич нямаш шанс

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: f00938e83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Подкрепям номер 1. Не е като да няма предлагане на гол секс.
Може би по-скоро да се специализираш като компаньон - особено ако изглеждаш добре. За много самотни жени е важно да имат кого да заведат на събиране, където са поканени или на семейна среща - да се покажат с някого един вид, за да им завиждат. За целта обаче трябва да изглеждаш представително и да знаеш как да се държиш, за да не ги излагаш в разговор и да могат да се представят в добра светлина. А сексуалните услуги вече идват като бонус. И да снимка на члена не е добра идея. По-скоро силует на добре изглеждащ мъж или мъжка ръка хванала женска или силует на мъж, прегърнал жена или нещо подобно за картинка.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7ac0cb11bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Съгласна с номер 1! Члена е просто някакъв инструмент, който сам по себе си няма никакво излъчване, не води дори до възбуда. За да бъде привлечена от обява за жиголо, една жена трябва да: има много излишни пари; няма никакви близки хора и наследници, за които да си харчи паричките; да има силен проблем с вида си и общуването с мъже - до толкова, че дори да не може да покаже богатството си (ако си личи, че е заможна, винаги ще има кандидати, независимо колко грозна и дебела е); или да има огромен проблем със секса - примерно никога да не е получавала удоволствие от секс и да и хрумне, че като си плати, ще стане; да не е съвсем добре с главата и да не и хрумне, че в някои сайтове за чат има доста по-голям избор от мъже и то безплатни.
За нас жените е важно да знаем, че мъжа ни иска със съзнанието си, а платената услуга предполага, че мъжа се е нагълтал с куп хапчета и просто работи като машина. Не е като при вас мъжете, които дори знейки, че жената се преструва и примерно я е гнус от вас, пак можете да си фантазирате всичко, което ви е кеф.
Та, определено снимка в цял ръст е по-добър вариант, но разбира се, ако имаш данни и най-вече излъчване. Може и да измислиш някаква лъжа като напр. че можеш да докараш абсолютно всяка до оргазъм, защото подхождаш индивидуално и си страшен разбирач и специалист на женските емоции. Така може някоя фригидна да ти се върже. При всички случаи обаче смятам, че никога няма да докараш желана клиентела.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 05ab125cb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ОтврЪщава!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e8971f4244
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз имах един приятел, който едно лято се пусна жиголо на Слънчев бряг. Беше му пръв и последен опит да се занимава. Едно, че нямаше почти никаква клиентела, и второ - когато все пак я имаше тя беше изцяло от някакви чуждестранни бабки. И като казвам бабки да не си мислите жени на по 50-60 години, а истински бабки на по 70 години. Оплакваше се много, че беше отишъл с големи очаквания, които доста се разминаха с реалността. Но пък какво да го правиш - живот!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 0292e1bfcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, аз приемам въпроса ти сериозно и сериозно ще отговоря чрез въпросите, които си задава една жена, когато се замисля евентуално за жиголо. Обърни внимание на последователността, в която ни минават мислите през главите:
Аз съм на 45 и съм дебела (кльощава, без цици, с целулит и т. н. комплекси), това младо момче сигурно ще се отвращава от мен? Какво ще правя, ако този се разприказва и стане скандал? А ако започне да ме изнудва? Възможно ли е да попадна на простак и грубиян? Дали пък няма да се окаже нечистоплътен? Къде ще се срещаме? А ако е някаква мръсна бърлога без баня? Ама как така само секс, аз не мога така, няма ли да има някакво общуване? Дали е добър във френската любов? Какъв ли му е размерът? Колко ще струва?

Ако в обявата успееш да успокоиш потенциалната си клиентка по всички тези линии, ще имаш успех.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c6a825c1f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Рус, млад на около 21, висок 1, 90, сравнително едър с хубаво тяло, кафяви очи, голям член (минимум 25 см) и страхотна искряща бяла усмивка би ме побъркала просто. Бих платила и 1000 лева за такъв мъж за една нощ. това искам да е с руса коса, защото имам детиш към руси момчета... < 33333

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6aa76d1818
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Самият ти въпрос е глупав. Ти кога си чул някоя световна марка да пита клиентите си какви послания биха ги грабнали? Рекалмата работи с неосъзнатото, с подсъзнателното. Никой не може да ти каже кое в дадена реклама го е накарало да купи, дори обикновено не осъзнава, че изобщо е купил. Ако не беше така, просто щяха да питат клиентите, вместо да си наемат рекламни агенции с цели екипи от елитни психолози.

А и самият ти занаят предполага много малка ефективност на обявите предвид психологията на жените. А и самият ти подход е прекалено директен, трябва да докоснеш тяхната душевност, слабото им място. Не става така от краката за главата. Погъделичкай любопитството им, фантазиите им, не се предлагай директно. Това не те прави никак по-различен от въпросните цигани. Трябва да изглеждаш обикновен, а не като изкуствено, трябва да си деликатен, дискретен. Само ги побутвай по носа, а останалото остави на тяхната фантазия.

И между другото много са малко жените, които биха прибегнали до подобни услуги. Помисли все пак кои биха и къде можеш да намериш съответната аудитория, за да се рекламираш. Моделът всичко за всички отдавана не работи. Трябва да се специализираш.

Ти задаваш глупав въпрос, защото отговорът предполага цяла наука. Не е така елементарно. Можеше да пропочетеш малко, вместо да чакаш на случайността и да се чудиш защо не става.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c488ce6187
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   автора - благодаря за отговорите, в някой от които намерих това, което ми трябва. Да вметна, че съм се виждал с жени от обяви, но не за пари. На всички тези жени или нещо им куца или им липсва, тоест - незадоволени, неудовлетворени по някакъв критерии. Аз не съм роден за жиголо, така че няма и да се пробвам. Въпрса ми беше от чисто любопитство как ръзсъждават жените на тази тема. А колкото до психологията в обявата 8 го каза добре- външният вид перфектен ли е, текст не е нужен, само 1 снимка и паричките ще завалят.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a8cdbe9c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   КЪМ 1 - Да, има безплатен секс, но не за всички жени, защото лично аз не бих си го показал на някоя лелка или дебелана с портокалова кожа. Аз съм себеуважаващ се мъж и бих си го извадил само пред заслужила с красотата и поведението си млада дама. А безплатния секс си го потърси от загорелите роми или строителни работници, ако не те е гнус....

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c8fa25d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   н 11 - ти всички жени ли обслужваш?
Навън е пълно с мъже, които спят с най-грозните и дебели жени - я се огледай малко навън.
Имам безплатен секс с мъжа си, благодаря, но той не е нито ром, нито строителен работник - висок е почти 2 метра, със скандинавски корен, светъл, прекрасен човек и ще спя с него и като се сбръчкаме, убедена съм, че ще ме желае и с 10 портокалови кожи една върху друга...това е разликата между любовта и голият секс, който предлагате срещу заплащане.
Питай ромите и строителите - убедена съм, че дори и те имат секс. Ти секс имаш ли или само злобееш тук в търсене на жена без кожа, защото дори 45 кила манекенката има портокалова кожа, която е резултат от женските хормони и само мъжете нямат такава кожа? Или може би харесваш хора от своя си пол?

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 66a5f65cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Бре, пусти скандинавци! Не ви излизат от ума:)))

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: c488ce6187
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   до 12 - прозират комплексите ти, но няма да се караме.

Само ще ти кажа, дръж си мъжлето щом ти харесва, защото без него да не се наложи и ти да минеш на строители или роми, като описаните от теб госпожи и стари моми. И да позная, на 45 годинки си, нали?

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6c8fa25d6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Номер 14 -не позна, на 30 г. съм, хващам окото (естествено руса, сини очи, 175 см., 60 кг. чашка C) и си имам привлекателен и потентен съпруг - не ми трябват нито жигола, нито роми, нито строители, но дори да изпадна и да съм без мъж като жена мога и без секс за разлика от мъжете, които плащате луди пари за проститутки. Затова съветът ми е да не си губите времето с глупости, а да се хванете на истинска работа.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a8cdbe9c1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Чи ти от къде знаеш кой какво работи, аз съм сигурен че тук до момента нито едно жиголо не се е включило, за да се защити от нападките ти. А колкото до това как изглеждаш, ще си остана с едно на ум, до доказване на противното.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 66a5f65cf4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   До 15-като не ти трябват жигола, какво търсиш тук, в тази тема!? Да се хвалиш със скандинавеца си и с това, че можеш без секс? Кой знае колко е вярно и за чашката ти и очите ти... и всичкото ти...

 
  ...
преди: 9 години, 1 месец
hash: c84df2bdc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Жиголото трябва да бъде и компанйон и секс партньор ( зависи какво търсите ) и да не коментира след това какво е правил с еди коя си и т. н. Моето мнение е, че има голяма ниша за тази професия. От година се опитвам да намеря без успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker