Поредната с етикет "сексът е мираж" - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Поредната с етикет "сексът е мираж"
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 2955 пъти
Здравейте!
Попрочетох доста по темата дълга връзка, липса на секс, освежи връзката си, секса ви... емиии имам нужда и аз да си кажа. В сайта отдавна не е коментирана такава тема, младите или авантюристите да кажем завземат с любопитство към конкретни действия и думички...
Жена съм на 25. Имам приятел на 27. Живеем заедно от година заедно сме от 9 години и малко, като през 2 от тях си търсихме щастието другаде. Секса е мираж, защото:
- Повторното събиране преди 3 години започна с оправданията периодично: сменяне на работа, стрес от нова работна среда, напускане, депресия, липса на работа, нова работа, проблеми в работата, всичко ще е ок когато... ;
- Изнасянето преди година предвиждаше: когато се изнесем всичко ще се промени, по 4 пъти на ден, а през нощта не се знае още колко;
- Реално осъществени срещи преди изнасяне: различни градове, срещи само в неделя - реален шанс за секс около 3 пъти месечно, изваждайки една седмица цикъл, биваше осъществен около 1 полов акт на седмица, максимум 2;
- Последна година: вечер след работа битова картинка - хапване, пийване, тв и сънчо - секс на 1-2 месеца по веднъж, причина - изморен съм, хайде утре.
При разговори има съгласие, че проблемът е голям, решение и отговор защо го има проблема... не се знае. Бяхме изключително сексуални хора в началото /е бяхме и любопитни дечковци, но аз сега изпитвам пълно удоволетворение, а той не иска да ми даде/. Правих опити да се бутам, ами омръзна ми да бъда отблъсквана. Факт - работи много, нооо има време да говори по телефон и да споделя с приятели и родители, а мен да пита след като случайно съм чула нещо "Ама аз не ти ли казах" - комуникацията куца. Отделно се чувствам сякаш трябва да заема ролята на майка му, а той просто да си ходи на работа и да вика скапан съм, пък ти ме гледай. Не че не помага, но разбира се рядко се сеща, а и когато дойде време за домакинстване той не си е вкъщи /работи и втора работа/, но не уважава труда ми например чорапи и дрехи наляво надясно, чинии, пазар сам никога, готвене все по-рядко и то по негова рецепта, когато аз готвя пак да е добро и за него. Седене само вкъщи, почти никъде не ходим. Но хайде тея битовизми гледаме да ги чистим.
А секса? Той къде е, не се знае. Не съм спряла да правя фелацио, да сменям пози, да правя комплименти, да искам да се раздавам, да пиша мръсни смс и т. н... ноооооооо след като сме го направили веднъж в месеца, близката седмица все ще е сега не, нещо правя, нещо мисля, нещо не мога, писва ми, зарязвам го ииии след месец пак мъча /защото не издържам, по цяла нощ сънувам неща, които не ми се случват/. Порно понякога гледа хващала съм ТВ канал или от компа, поне знам че има желание, не съм толкова слаба като преди, стремя се да променя нещата ако това е проблема, но истината е че ме е страх какво следва после. Ако и това не се окаже проблема? Какво да правя?

Извинете ме за хаотичното обяснение, надявам се сте схванали главната идея...
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: 741c41f566
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   „Жена съм на 25. Имам приятел на 27. Живеем заедно от година заедно сме от 9 години и малко“

Ти на 16 годинки си тръгнала с мъж сериозно си се събрала отново с бившия си?
Мила, връзката ти е изчерпана. Банално е, но при теб е факт. Ако нямаш деца, търси си отново щастието другъде, но не се връщай прои бившия си!
Моят бивш ми помогна само с една своя фраза в живота „Прочетен вестник не се чете повторно“ и се оказа прав.
Скъсах с него, което беше най-доброто нещо в живота ми и никога не съм се занимавала отново с човека, с когото не е потръгнало.
Съветвам те да постъпиш точно като мен.
УСПЕХ ж31

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: ea7cd941c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Кaк виждaм неговaтa гледнa точкa:

" рaботя нa две местa, връщaм се скaпaн от рaботa и изобщо не ми е до товa дa си редя чорaпите ". Понякогa готвя, но според нея съм готвел по МОИ си рецепти, .. че кaк инaче, други не знaм. Когaто готви тя, явно не и допaдa, че трябвa дa се съобрaзи все пaк и с моя вкус зa мaнджите. Чинии не съм миел, нa пaзaр не съм ходел, .. интересно ми е, aко тя рaботи нa две местa кaк ще е.
Дълги години се виждaхме, когaто можехме инaче. Не сме от един грaд. Нещо липсвaше. Рaзделихме се, виждaхме се с други хорa, нaкрaя пaк се събрaхме. Сексa... докaто бяхме любопитни децa, проучвaхме, зaбaвлявaхме се, но някaк не се получaвa тaкa, че дa поискaм с онaзи стрaст. Пък и кaто се върнa претрепaн от рaботa и трябвa дa слушaм зa рaзхвърляните чорaпи, пaк кaк не съм сготвил, кaк нa пaзaр не съм отишъл и че имaме проблем в сексa... дори желaнието зa лицемерно чу*aне ми се изпaрявa. Сaм мaй си бях по- добре, в същност без нея мaй си бях по- добре. "

Aвторке, история между двaмa винaги имa три версии- твоятa, неговaтa и истинaтa.
Бъди умнa и прочети без излишни емоции, кaкво видях aз през твоя пост зa него. Не е сaмо фелaцио- тa дa въртиш. Товa всички жени го могaт, но не всички умеят дa бъдaт ЖЕНИ.

от женa:)

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: fc1e71be8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей, ние сме заедно от 6 години. Истината е, че връзките ни са изчерпани. Навярно ощесе обичате, но повярвай, няма какво повече да си дадете.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 475801babb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   И аз съм в твоето положение, само че от мъжката страна. Така сме вече 7-8 години. Знам, че няма да се оправи положението, даже и по-лошо ще става. Но имаме деца, иначе отдавна да съм ритнал бакърчето. Свиква се. Вие като нямате деца, ти какво чакаш да стане?

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 741c41f566
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма оправдание за липсата на секс, освен че човекът е по-малко сексуален от теб. Няма да го промениш, намери си друг партньор, особено ако нямате деца. Аз съм с мъж над 50 г. и сме от тринадесет години заедно и имаме всекидневно секс, така че и възрастта не е проблем, ако човек е здрав и има желание.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c60bdc822a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   №1, ти освен това становище, друго не виждаш ли в живота? Във всяка тема едно и също пишеш. Ето това е по друга тема, съвет към друга жена. -- "1. Мисля, че първото ти решение не е било грешно, но си се оплашила от вечния страх на жените да не са (сме) сами. Същност ти причините не можеш да ги изтриеш, дори да се върне при теб (вероятно), то след няколко месеца пак ще си там, където си била.
Хубавото е, че нямате семейство и, че си била честна към него - повечето жени изневеряват, намират си друг мъж, ПОСЛЕ зарязват стария. Така им е лесно, но ти поне си уважавала достатачно партньора си, за да постъпиш честно.
Пожелавам ти да не се съберете отново и всеки да си поеме по пътя. Нито ти си неговият човек, нито той твоят. Дано той поне го е осъзнал и продължи живота си без теб, дано и ти скоро го осъзнаеш, защото в момента си движена от стаха, от ирационалното и подтискаш лошите спомени и причините, които са те довели до решението да скъсате.
ж31 ". Сега, от сегашният ти пост си обяснявам, защо само такива съвети даваш, защото си бита карта и завиждаш на другите жени, искаш и те да имат съдба като твоята. На това се казва "мечешка услуга". Лееш крокодилски сълзи.
А сега към авторката. Каквото повикало, това и отвърнало. Няма мъж който да не бъде дресиран, всичко зависи от дресьора.
" Правих опити да се бутам, ами омръзна ми да бъда отблъсквана. " - в какво се състои това "бутане"!? Ако го очакваш с вдигнати крака и насочена като оръдие, естествено, че ще се потули в окопа. Ако чувствата ти са искрени и ги отдаваш с топлина и нежност, нама начин той да не откликне на тях. Но ако брутално му се нахвърляш, правейки се на лъвица, и на друго място да опиташ, пак няма да бъдеш доволна. МЪЖЪТ е това, което жената направи от него. Оставиш ли го като разюздан кон да бяга, после трудно се озаптява. Затова, юларчето по откъсо и много уют, тогава ще има щастие. Само от жената зависи, как ще разпали огъня, после мъжа ще се отблагодари.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 5e49151fbe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравейте. Аз съм мъж на 44. До скоро и аз работех на две места, но поварвайте ми, дори и след 24 часа безсъние пак бях готов да жертвам още 3-4 часа за един здрав и хубав секс. Желанието ми сега е по-голямо от колкото на младини. Постоянно ми се прави секс, знам че го мога, но пък и при мен се появи проблемът като с твоя. От Нова година досега 5 пъти и то набързо. А някога 5 пъти на ден го смятах за провал. Търси си друг, а аз това за децата в този съвременен свят вече не го признавам за оправдание. Така лъжем и тях.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c0c6133ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   приеми че има много мързеливи мъже..

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 49194327f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке говорете си, правете заедно нещо което ви е интересно и на двамата, намерете си общо хоби. От порното в компютъра и от разговорите разбери кое го пали. Разгледайте заедно някой секс шоп и изберете някоя играчка. Накарай го да заминете някъде на хотел за уикенда на непознато място с ясната уговорка че това ще е секс туризъм. Когато му правиш френска например докато готви в кухнята не стигай докрай а преди това си вземи своето, майната и на загорялата манджа после ще изчистиш с удоволствие. Има едни интересни игри за двама с предизвикателства по еротичните магазини те освен че ще ви накарат да си говорите за секс докато ги играете, накрая загубилия трябва да сбъдне сексуална фантазия на спечелилия (написана на листче още в началото на играта) Вкарай го в играта, залога си заслужава. За момента това се сещам, ако и тези неща не са променили нещо, то тогава ще трябва да потърсиш партньор с който си допадате повече
УСПЕХ:)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 475801babb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нищо няма да помогне, ни разговори, ни порно, ни еротики... горчив опит. Докато нямате деца и си млада - дигай гълъбите и да те няма.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker