Ползване на големи играчки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ползване на големи играчки
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 3691 пъти
С жената толкова години правим нормален секс, възбужда ме да я гледам как се пипа сама по времето на секса, , побърква ме самата идея да я гледам как се пипа под душа сама като съм с нея, самата гледка, дава ми огромно желание да я скъсам след това, споделих и че това много ме възбужда и страшно искам да го прави така пред мен, споделях че това ми е голяма фантазия понеже много я обичам и много я желая наистина, в началото отказа, но после взе да и става интересно и хубаво, не след дълго пожела да включим и вибратор не ми стана приятно но откликнах на това нейно желание, купих и огромни 2 огромни вибратори 20-22 см по нейно желание, и като почнахме игрите с тях тя направо се промени на 180 градуса, как да го кажа... ами един вид като невидяла секс от години, дива и пъшкане и без задръжки направо като изумена като ползваме тези огромни вибратори, сега е сигурно времето когато всеки ще ме пита за мой размер нали? ами около 13-14 см и така проблема е видях че нещо не нормално нито естествено да се продължим по този начин, и спряхме използването на тези секс методи и играчки, не и стана приятно но продължихме с нормален секс, сега към проблема почти не и чувствам вагината и, стана много широка, пробвахме много пози ама направо като влизам там се губя направо, не знам дали тя продължава да ги използва зад мен, мислих че след като спряхме играчките вагината ще ми пасне по пениса както едно време, нали така казват след раждането всичко се връща след 2, 3 месеца както преди? !
някой имал ли този проблем с половинките си след използването на такива големи играчки, а питам жените дето ползват вибратори чувстват ли се по широки след това, ами ако и мъжете им са с малък размер, как се реагирали мъжете им като стават по широки от долу? !
п. с благодаря предварително на милите модератори за публикуването на моята тема.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 2874c419ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Няма как да стане по-широка от играчки. Вагината се свива лесно след акта, дори и да е бил с по-голям атрибут.

Дори и да е станала по-широка, едва ли е от това. По-принцип с възрастта някои жени се поразширяват леко. НО при теб е по-скоро на психологическа основа най-вероятно. Няма как да е иначе, няма логика. Вероятно си се комплексирал от това, че и е хубаво с големи, а на теб ти е по-малък и си вкарваш филми.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6663b37ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Подкрепям 1. Освен това вагината сама по себе си не е широка или тясна - около нея има мускули и всяка жена може да ги свие и да обхване и най-малкото членче. Не е от това, ти си въобразяваш, но е възможно жена ти да е станала по-сексуална и да се навлажнява повече, което да създава чувството, че е по-широка. Не я възбуждай толкова в началото и ще видиш, че ще е много по-тясна. Не спирай с играчките, ако толкова ? е харесало, а има начини хем ти да си доволен, хем тя - прави анален секс с нея или нормален, но не я възбуждай много. След като се задоволиш сам, взимаш играчките и задоволяваш и не. Освен това я задоволи и после можеш да искаш и фелацио. Ако сте открили нещо хубаво за вас, защо ще го спирате, не разбирам... вагината иначе от играчки е невъзможно да се разшири.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b7852366ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На малкия размер-големите комплекси-това е. Освен това си забранил на жена ти нещо от което изпитва удоволствие-егати егоиста

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 83e5632c8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   от автора
наистина мен ме тревожи много от психическо гледна точка че тя и кеф от вибратор колкото или повече от мой член, мъж съм и разбираемо, но самият факт че станала малко по широка ме тревожи че ако това се продължи за месеци или години може да стигне до много лоши последици като да свикне към големи размери и да не иска да или да не и привлече секса с мен понеже съм с по малък размер! за сега ако я кара под душа насаме с вибратори, кой знае какво може да иска като и става скучно само с вибратори и да търси нещо по натурно на живо.
не съм комплексиран но имам страх да не се разбие моето щастливото ми семейство, с едно прекрасно дете съм и почвам какво ли да мисля нощно време.
за това съм ви написал мили дами и момичета, предполагам всяка дам има вибратор и го ползва, дали усеща разлика след това ако случая ви е идентетичен като моя.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 6663b37ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти май си руснак или нещо такова. Нещо не пишеш като българин, но както и да е - няма начин, ако задоволяваш жена си по какъвто и да е начин, това да доведе до разрушаване на семейството ти - обратното - ако не ? доставяш удоволствие, тя тогава може да се поогледа за чуждичко.
Размерът тук няма значение.
Не намирам, че твоят е лош размер - нормален си си. С големият вибратор най-вероятно просто се стимулират и други точки - защо не? Нали обичаш жена си, не искаш ли да ? доставиш удоволствие?
За другото не се притеснявай - нито вагината ? ще стане по-голяма, нито ще изпитва по-малко удоволствие с твоя член от преди - може би точно обратното се е случило и сега е по-овлажнена и възбудена. Послушай ме - задоволи първо себе си, без подготовки и ще видиш, че ще я чувстваш по-тясна, има и анален секс, има и фелацио, но не ? отнемай удоволствието от каквото и да е било, защото е глупаво най-малкото.

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: a9df520e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Виж, не се вкисвaй, сексуaлните жени след секс, искaме... секс.
И ние ползвaме " игрaчки " със съпругът ми. " свърши " я един - двa пъти с вибрaтори и език, после и дaй мaлко време 2-3 мин. дa се измие и от водaтa ( дa отмие влaгaтa от възбудaтa) и почивкaтa, ще имaт времето мускулите естествено дa си се свият пaк.
Тогaвa продължете вече без игрaчките.
След 14 години със съпругът ми, не искaм никой друг в леглото си. Сaмо него! Фaнтaзиите сa си фaнтaзии. Мъжът ми обaче не се съмнявa нито в мен, нито в себе си. Може би е добре дa споделиш с нея притеснениятa си, зa дa може тя лично дa те увери колко и е хубaво точно с теб.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker