Какво се върти в главите ви, жени ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво се върти в главите ви, жени ?
преди: 9 години, 3 месеца, прочетена 4572 пъти
Докато се разхождате по някоя улица или в мол и се разминавате с най различни на възраст и вид мъже, идват ли ви на ум сексуални фантазии, възбуждате ли се по някога? Замисляте ли се на кой мъж колко му е голям или как му изглежда в ерекция. Ние с мой приятел сядаме в някое кафе и така обсъждаме жените минаващи покрай нас и се правим на психиатри коя каква е, как прави секс, с какви мъже и т. н.
Споделете вълненията си когато сте навън и провокациите, които ви влияят.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 3 месеца
hash: 796691fb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хубаво е, че си правите театри с приятеля ви, наблюдавайки хората - това „хоби“ е характерно за мениджърите например и за професиите, свързани с управление на хора. Разбира се, сега сте млади и си задавате глупави теми, но самият факт, че наблюдавате хората по такъв начин говори, че от вас може би ще стане един ден добри управници.

Конкретно по въпроса - може би ще те разочаровам, но жените не мислим за секс толкова, колкото си мислиш и ти се иска. Нашата сексуалност е по-сложна и не е подвласна на тестостерона, който ви движи вас. По-скоро жените, ако сме обвързани, изпитваме възбуда и имаме фантазии преди всичко с мъжа, когото обичаме. Повечето сме моногамни, възбудата ни не е толкова визуална, колкото от други фактори - чувство за сигурност, „химия“, миризма на мъжа, дори каква е кожата му или косата му на допир, но най-вече отношението идва, а после идва възбудата. Единствено във фазата на овулацията е възможно да се появи сходна на мъжката сексуалност, но дори тогава апетитът не е към случайните мъже.
Мъжете сте „програмирани“ да сеете семето си наляво и надясно, но целта на жената е друга - тя трябва да избере ЕДИН партньор, с когото да отгледа ограниченият си брои деца. Затова и сексуалността ни е различна. Вие като мъже можете да имате хиляди деца (Чингиз Хан е имал ДОКАЗАНО над 1500 деца и над 10 мил. азиатци произхождат директно от него).
Ще те излъжа, ако кажа, че не гледаме хубавите мъже, но не гледаме, това, което ти си мислиш, а поне според едно изследване на Космополитън 70% от жените се заглеждат по задника на мъжа:) Пробвай - облечи се с прилепнали дънки и бяла риза и се обърни спонтанно - ще хваниш винаги някоя дама от всякакви възрасти да ти заглежда задника. Имате като мъже съвсем различни задници - и по форма, и изобщо.

За големината на члена не се питаме. Съгласи се, мъжкият полов орган е леко комичен, а повечето жени при вида на гол чужд мъж се смеят - затова и често в разни комедии ще видиш голи мъжки задници и шкембаци, но никога гола жена - женското тяло е еротично, мъжкото просто не е!

И добре, че сме такива жените, защото хомосексуалистите например имат проблеми във връзките си - два остри камъка как живеят заедно? При тях изневерите, драмите, разделите са много чести и мнооооого рядко има стабилна връзка.
Ако жените ходихме като вас и гледахме чаталите на случайните мъже в МОЛ-а, нямаше да има изобщо стабилни семейства и да могат да се гледат деца.

Успех и умната!

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e75f403f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Н 1, кaк пък реши и отсече зa целият женски род? Космополитън ли тaкa ти кaзa?
Първо ще подчертaя, че съм щaстливо омъженa и моногaмнa. Товa обaче съвсем не ми пречи сaмa или с приятелки дa си оглеждaм ( дискретно ) мъже. В крaйнa сметкa съм нормaлнa, хетеросексуaлнa женa с добро зрение.
Дa, говорили сме си по женски, обсъждaли сме кaкъв би бил този или онзи в леглото. Опитвaли сме се дa отгaтнем големинa и формa нa членa. И дa определено съм си фaнтaзирaлa с някои мъже. Особено много ми въздействaт с костюм или униформa, добре сложени и с оновa първично излъчвaне. Нямaме проблеми и със съпругът ми понякогa дa си споделяме тaкивa нещa. Обсъждaли сме и мъже и жени. Примерно той хaресвa с по- гилеми гърди от моите, но моите си ги обичa. Aз хaресвaм по- високи и мургaви от него, но него си го обичaм.
По принцип рaзликaтa между мъжкото и женското оглеждaне е, че ние кaто имaме периферно зрение зa рaзликa от вaшето тунелно, ви виждaме дори вече, почти зaд гърбa ни:).
Пък зa обсъждaнето, по- големи " мръсници " сме от вaс, просто по- дискретни.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7acc4ed6e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Единственият начин да ми се случи да си мисля така за мъжете по улиците е, ако съм била на сухо много дълго време и буквално се побърквам. Иначе просто не гледам на хората по този начин.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 796691fb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 2 - супер, че сподели опита си, но не само изхождайки от „Космополитън“ говоря, но също имам приятелки и изобщо не гледаме на мъжете по този начин. Действително се е случвало при някой особено атрактивен мъж да си кажем нещо, но да обсъждаме члена му и какъв бил в леглото?
Може би както казва номер 3 трябва да има някаква сексуална незадоволеност, знам ли. Сега като се сетя, когато бях ученичка и не водих още полов живот действително имах „неморални“ мисли към момчетата в училищния автобус и както го описва 3 - побърквах се, но от 12 г. не съм се чувствала така. Днес си отивам в МОЛ-а и дори не забелязвам и атрактивните мъже, а гледам да си свърша работа някаква. С приятелки пък говорим за децата си или дори повече гледаме преминаващите дами като облекло, грим, прическа, а мнооого рядко някой мъж ще ни направи впечатление и то заради облекло, излъчване, походка, но до сега никога и на никоя възраст не ми се е случвало да обсъждаме членовете на мъжете.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e75f403f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Н 1/4 слaдуркa:) зa дa оглеждaш дaмите, предполaгaм имaш нуждa дa срaвнявaш себе си, aз тaкивa нужди нямaм.
Относно не/зaдоволенa сексуaлност, aко нях незaдоволенa, щях и дa действaм, не сaмо дa гледaм. Но в крaйнa сметкa и aсексуaлнa не съм, просто нормaлнa, здрaвa женa, с нормaлни, здрaви... хм интереси дa речем:).
Не ми отговaряй, моля те, знaм, че във всякa темa държиш дa се нaложиш, но че aз и ти имaме вaгини, съвсем не знaчи, че сме еднaкви.
Хубaв ден!

 
  ...


...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1fdbcd76fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да гледам мъжете, но определено не в чатала
Важно е излъчването на мъжа, няма ли го-тц, никакъв интерес за мен, ако ще да е Брад Пит с 40 см м/у краката
Ж31

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 27f1757b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   автора към 1 - определено не съм от най-младите, горе долу на твоята възраст съм, но по млад около 35 г.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: d1cf376dde
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Да случва се да гледам там долу и с приятелки сме гледали и сме си говорили, защото понякога просто някой мъж ти се набива в очи примерно, когато е седнал разкрачен в някое кафе и всичко се е отбелязало и смятам, че това е съвсем нормално както мъжете оглеждат жените.
Не съм се възбуждала, но според мен повечето жени се заглеждат и обсъждат или поне тези, които са по-отпуснати в това отношение.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 8879121b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   М24
Мен никога не ме е поглеждала жена, макар че изглеждам доста добре. Винаги ходя изправен с ведро изражение и когато се разминавам с жена винаги я гледам в очите, а тя мен никога, дори ако ме погледне веднага си отклонява погледа. Просто ми личи, че съм задръстеняк, макар и добрия ми външен вид.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 796691fb81
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе - аз съм на 30 г. и съм по-млада от теб, но пък ми е странно, че големи мъже ви е интересно нещо подобно. Вие деца нямате ли да гледате?
За останалото - доста съм разкрепостена и говоря свободно за сексуални практики с приятелките си дори, четем и много литература, за да разнообразяваме практиките си с мъжете си (а някои и с любовниците си), но честно - не съм присъствала на разговор между жени точно за големината на четалите и то на случайни мъже :)
Като бях по-млада живях в държава, където беше прието да се ходи на смесена гола сауна и съм ходила - не ми беше интересно, по-скоро ми бяха смешни голите мъже от всякаква възраст, „красоти“ и видове - може би и затова не са ми интересни облечените мъже в МОЛ-а, но определено и друго важи - жените не се възбуждаме (повечето) от вида на гол случаен мъж. Затова и няма списания за жени с голи мъже... не че не е пробвано - в Италия едно женско списание се пробва да лансира нова мода, но се отказват, защото броят им се изкупува изключително от хомосексуални мъже.
Имаме очи-гледаме, но не смятам, че е като при вас да се стига до очевидна възбуда заради по-големия бюст на някоя мадама или да се кьорим в задници, крака и бюстове, предизвиквайки катастрофи и произшествия.

Номер 9, не приемай лично, че жените не те гледат в очите - у нас не е прието да гледаш мъж в очите без да го познаваш - приема се като вид покана за секс.
Някои учени твърдят, че жените също се заглеждат, но имат по-широко периферно зрение и не било толкова очевидно. За себе си мога с чиста съвест да кажа, че не се заглеждам, поне не със сексуални мисли. Радва ме, ако видя усмихнати, свежи хора като теб, но дори да си Брад Пит (а той ми е любимец), не бих си фантазирала нещо повече, защото съм влюбена в съпруга си и той ме занимава прекалено много :), ще превъртя ако почна да мисля кой чужд мъж какви форми имал...не ме интересува просто и това в момента не интересува и момичетата около мен - по-скоро се възхищаваме, ако видим млад баща да се занимава с детето си или красива двойка, радваме се и на хубави жени, от които можем да „откраднем“ някоя идея.
Знам обаче, че при мъжете не е така и те харесват с очите - мъжът ми си се заглежда по хубавите жени, лошо няма, но това при жените не е така или много рядко.

Често се оказва, че дори не съм видяла някакви красиви „пичове“, загледана в някакво кученце да кажем :), a да ги гледам в четала не ми е идвало на акъла от ученическите години.

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: cb5ed4e219
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Като цяло, гледам дали са хубави или не са нищо такова не ми минава -жена съм

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 1e77b63fb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Определено ми се случва да позагледам някой добре изглеждащ мъж, но не ми се е случвало да си представям достойнството му или да си фантазирам каквото и да е с човек който просто е минал покрай мен. Трябва ми доста повече за да си мисля нещо секси за някого. Както е описано в първия пост, , мого жени не мислят толкова често за секс като мъжете. Аз специално ако мисля за секс през деня, докато съм навън или на работа е нещо свързано с моя приятел. Той ме привлича сексуално и някак не изпитвам нужда да пробвам с други мъже, били те и Брад Пит или Робърд Дауни :D
иначе ни се е случвало да коментираме някоя друга двойка и да се шегуваме как си ги представяме, че го правят и тн.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: e75f403f5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Н 9, aз съм н2, нa жените сa ни нужни точно еднa - две секунди, зa дa " хвaнем кaртинaтa " в цял рaзмер:). И кaкто кaзaх, имaме периферно зрение, тоест ти кaто отминеш мaлко, те вече те дооглеждaт - профил- дупе:). Спокойно, оглеждaн си, сaмо не ни личи, зa рaзликa от вaс.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7843af8b6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ж 21
Да, случвало ми се е да се загледам по някой хубав мъж, но само толкова никакви фантазии нямам! Напълно съм съгласна с номер 1
Номер 9 ти какво искаш само да те гледат и да не свалят поглед от теб ли? ! Нормално като срещнеш някоя непозната по улиците и си засечете погледите да погледне настрани. Може по някой път да обсъждаме някой, но не колкото вие и не по този начин. На вас само секс ви се върти в главата

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: b48a13afb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Егати темата. Аз съм М42, откъде ти хрумна авторе да питаш жените? И какво те интересува къде те гледат. Не си ли забелязал, че има жени, които те гледат директно в патката? Но те са рядкост. И имат повече тестостерон, окосмяване и т. н., по-страстни са.

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 87672f0701
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Мдаа-много хубаво, коректно описание на женската сексуалност от номер 1. Евалла! Културна и умна жена-няма "отивай в банята да лъскаш", "удари си една злобарка", "за нищо не ставате мъжете", не прави реклама на датска сперма, не парадира със западния си съпруг. Е, верно, че има нюанси в тая теза, но основата на женската сексуалност е такава. Добре, че има и такива като номер 2:)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 27f1757b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Към 1 имаме деца, но не ги гледаме ние, ние насим паричките, а понякога заглеждаме и коментираме жените, но вече сте ми толкова ясни и прозрачни т. е. безинтересни , че взехме да коментираме всичко що мине покрай нас, дори и кучетата, не че ви сравнявам с тях де :)

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 488a5e9c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Аз обичам да наблюдавам хората около себе си - и мъже, и жени. Това, което ми прави впечатление, е добрият вкус на някого. Възхищавам се на мъже, които поддържат добър външен вид, съчетават добре дрехите си, подбират аксесоарите и обувките си, ухаят приятно и т. н. Радост за окото са просто. Но ме радват чисто естетически. Не предизвикват сексуални асоциации. По-скоро си представям така облечен или така ухаещ мъжът, с когото съм в момента. Вземам от добре изглеждащия мъж някаква идея за подарък, който да направя на моя - интересна вратовръзка, например, или по-особен парфюм.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 668b861b9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Аз съм номер 9. Някои казвате, че ако погледът ви се засече с този на някой мъж, веднага ще го отклоните. Да при мен така се случва, но като ви гледам как точите лиги по другите мъже, май не винаги го отклонявате. Както казах, изглеждам добре и съм усмихнат, но не ми върви в общуването с жените и явно го усещате и се отвращавате от такива като мен.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: baf591ff7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   мухи и бръмбари :-)

 
  ...

...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 525a025c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   С това заглавие единственият правилен отговор според мен е: това, което се е загубило вътре и по никакъв начин не може да намери изхода. :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 7446291c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Аз лично не обсъждам непознати мъже по такъв начин, няма никакъв смисъл според мен, но пък за сметка на това обсъждам с приятелки тези с който съм спала, за да се позовавам на реални доказателства.

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: baf591ff7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Пари, секс и козметика

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 27f1757b80
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Пари срещу секс ли 24?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker