Моля за мнение за сексстимуланти,но само от изпробвалите ги - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Моля за мнение за сексстимуланти,но само от изпробвалите ги
преди: 9 години, 4 месеца, прочетена 47829 пъти
На 46г съм и напоследък ми се случва да ми спада по време на секс,а и доста често свършвам бързо.Опитах се да намеря отзиви по форумите за стимулантите,които могат да помогнат,но навсякъде чета,че всичко е в главата и т.н Искам да помоля тези от вас,които са пили от тях да дадат мнение-доволни ли са,ако са пробвали повече от един-кой е по-добър.Много ще ви бъда благодарен,ако пишат само хора,които са ОПИТВАЛИ,а не просто са чули и чели.Ще се радвам и на мнения на жени,чиито мъже ги ползват или са ги ползвали.Благодаря предварително на всички,които ще се отзоват.
За протокола-женен съм с 20г. брак и имам съдействието и разбирането на жена си,тя също ще чете с мен отговорите.Разговаряли сме,опитвали сме техниките предлагани от много хора и сега бихме искали да чуем мнения и на хора използвали като вариант стимуланти.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 9 години, 4 месеца
hash: c023159f37
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

1.   Преди да започнеш със стимуланти пусни едни хормони: тестостерон, lh, fsh, prolactin.
Може нещо там да не е ок и да има нужда от точно определено лечение.
При нас излезе тестостерон на долна граница, а мъжа е едва на 30 г.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 6fd006e0b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Въведи в Гугъл "камагра гел" и ще видиш за какво става въпрос. Много помага.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 45baec39a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Пробвал съм от добавките - НЕ ПОМАГАТ!
преди няколко години - Камагра и още едно (забравих му името)
Сега скоро пробвах и Ероген - не се усети ефект. Сега пробвам с чай от Бабини зъби - още нямам мнение!
Според мен всичко опира до организма и нервната система и колко порно гледаш - в едим момент мозъка се пренасища и....
- проблем с ерекцията....
и ако имаш и странични здравословни смущения - кръвно, дископатия и др. :(
М-47 с жена на 40

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: e8f6320b11
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Мисля, че всичко си е до ген и начин на живот. Съпругът ми е на 54 години вече, а няма никакви проблеми и напротив - много лесно се възбужда и можем да правим секс, колкото дълго или кратко пожелаем, НО той никога не е консумирал алкохол в живота си (освен на Нова година и 2-3 други празника в годината), не пуши от 7 години вече, а преди е запалвал само и никога не е прекалявал нито със спорта, нито със залежаването, леко е пълен, но в рамките на нормалното. Ген е и защото има по-възрастни родни-мъже, които също са полово активни и имат редовен полов живот.
Според мен първо трябва да опитате да промените начина си на живот (гена не можете) - спрете цигарите и алкохола, отслабнете, ако сте с неднормено тегло и си направете режим.
Сексуалните проблеми подсказват, че нещо със здравето ви не е наред като цяло. По принцип здравият мъж може до дълбока старост да води много качествен полов живот, но част от мъжете страдат и от ниски стойности на тестостерон след 50-те, което е причина не само за сексуални проблеми.
Жените съветвам да правят редовно секс с мъжете над 40-50 г., защото ако такъв мъж спре да води сексуален живот, тялото му вече се нагажда и интересът спада, а с това и нивата на тестостерон и се затваря кръга. Не се отказвайте от секс с партньора си дори да има разочарования, задоволявайте го с ръце и устни, а и му покажете как той може да ви задоволи - не всичко е пенетрация и най-важното е да не се отказвте въпреки проблемите.

 
  ...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: c78f55f761
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

5.   Мъж на 44г. съм ,
от една година пробвам няколко вида стимуланти и то не заради това,че страдам от липса на ерекция ,а просто винаги съм искал да доставя максимална наслада на жените с които го правя.Ако беше само заради мен самия едва ли щях да си давам парите .Та на въпроса ,всичките евтини на билкова основа не вършат никаква работа.Единствено съм доволен от КАМАГРА ,както и №2 казва.И двата варианта вършат работа -и хапчета и гел.Аз лично си поръчвам КАМАГРА ГЕЛ ,защото е по-евтин.Не се чуди а си поръчай и ще видиш за какво става въпрос още от първия път.Освен това не съм усетил никакви странични ефекти.

 
  ...


...
преди: 9 години, 4 месеца
hash: 651e509b0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Аз съм авторът, благодаря на всички отзовали се толкова бързо. До 1 пускал съм си изследвания за тестостерона, там всичко е в норма, с простата също е наред, единствено кръвното ми е леко високо 140/85, но личната лекарка ми каза, че на тия години не е сериозен повод за безпокойство. За камаграта съм чувал и от колеги и познати, че помага, но била за по млади хора с нормално кръвно. Може би е мой пропуск, че не уточних, че се интересувам най-вече от тези стимуланти на билкова основа, те нямат противопоказания. На първо време си купих Еромакс и ще пиша за ефекта, Ероган няма да взимам, а за Бабини зъби пиши дали има ефект н. 3. Други здравословни проблеми нямам, ще очаквам още предложения и идеи от всеки, който реши да сподели. Благодаря на всички ви.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 4 месеца
hash: d114bee31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Еее, най-накрая някой да си признае, че сексуалният живот на нас, мъжете, рязко се влошава след 40-тата годишнина. То направо ми беше писнало да чета как разни мъже на по 50 години (или пък приятелките им) се хвалят какви страшни любовници били, направо 20-30 годишните ряпа да ядат... Да, бе! Как пък не!!!
Даже и тук пак е писала някаква жена да си похвали мъжа, макар че нейното е по-лесно за вярване, защото човек, който не пие, не пуши, не се дрогира, спортува редовно и води поне донякъде здравословен начин на живот е по-вероятно да има по-дълъг и успешен сексуален живот.
На автора мога да дам съвет да пие виагра, но да знае, че е наистина силен стимулант и може да му създаде проблеми. Имах една приятелка, женена за мъж на годините на автора, която се оплакваше от сексуалния си живот, защото нейния мъж също не можеше да го вдига повече от 2, до максимум 3 пъти в седмицата. Започна да взема виагра, но се получи обратния ефект - почти не му спадаше, и ходеше почти нон-стоп надървен, а това си е доста некомфортно.
В крайна сметка нито едното става (да не можете да се задоволявате), нито пък другото е добра опция (да си постоянно в ерекция). Най-добре отиди при лекар и го попитай какви количества точно да вземаш, предполагам той ще може да ти препоръча адекватната доза, за да може хем да имаш хубав акт с продължителна ерекция, хем да си и постоянно надървен, че и това не си е работа. :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 03e643bc98
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Казвам ти, вземи си гел АПКАЛИС, просто няма да сбъркаш, 36ч си нагоре 100%

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c93cd6fe5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

10.   Аз съм на 55 а приятелката ми е на 50. Понякога се случват "засечки", но тя проявява разбиране и не се стига до психическо фиксиране към проблема. От време на време вземам СИЛДЕНАФИЛ САНДОЗ ТАБЛ. 100 МГ. * 4 на цена около 44 лв. с нейното съгласие. Самите хапчета са пригодени да се делят на 4 части т. е. по 25 мг.
За мен дозата от 25 мг е напълно достатъчна, както казва един приятел - "вземаш ги повече за кураж". Е не е точно така - ерекцията си е по-силна. Може би за вас 50 мг ще са добра доза. А нищо не пречи и 100 мг. Успех!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5ed04312f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Здравейте! В моето семейство имаше проблеми и доста години нищо не се получаваше! А мъжът ми беше под 50! Прочетох във вестник за лечение на еректилна дисфункция и го показах на мъжа си! Лечението беше в ОН клиник в София! Сега има клон и във Варна мисля! Той ходи на прегледи и изследванияняколко пъти, но не беше скъпо! Дадоха му лекарства от там и след това ходи още 2 пъти! Когато лечението приключи, започна да взема Варденафил-LEVITRA 10mg! Поръчва се от някакъв сайт и е много по-евтино! В капките от ОН клиник имаше 4 съставки написани на латински, които могат да се вземат само от тях! Да обаче моята специалност е такава, че ползвам латинските имена! тогава стана ясно, че едното е ЖЕН-ШЕН на таблети или капсули а другото е GINKO BILOBA! Сега има различни видове гинко! Вземат се всеки ден и действат с натрупване! Полезни са и за други болестни състояния и могат да се вземат цял живот! Всичко се оправи, но внимавай не прави, като него-радвай само жена си! Защото той от радост че е пак пърноценен мъж, за което аз бях инициаторът си намери любовница! Колебаех се дали да пиша по тази причина, но се надявам, че при вас такива идиотщини няма да се случат!

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a9eb3b62cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Най-доброто хапче се казва Cialis ( Циалис)

Има ги, но не във всички аптеки. цената на 2 хапчета (опаковка) е около 50лв.

Дотатъчно е да вземеш половинка хапче и в рамките на 36ч си железен, но хубавото е че не си нон стоп така, просто когато трябва ти става без проблем. Примерно леко да те погалят или намекнат за секс и "самолета е готов". В останлото време си ОК.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ad81c474c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Аз съм на 35 и имам проблем, който води понякога до слаба ерекция. Пробвал съм виагра, има ефект, но не ми допадна много. Четох и реших нещо билково да видя и си взех Витагра. По пет дена усещам ефекта. Моя проблем не е толкова сериозен, малко побутване ми трябва само.

 
  ... горе^
преди: 5 години, 8 месеца
hash: fbf539c18f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Ще бъда кратък! Този уикенд го пробвах защото в аптеката нямаше друго. На 49 съм и нямам проблеми със секса ако жената ми харесва! Но тази с която бях не е мой тип и се страхувах че след 1вия ще започне да ми спада. Та 1вата вечер взех половинка. След 3тия тя се отказа, защото наистина времето се удължава. На другия ден се събудих с ерекция. Разбира се освободихме напрежението. Но ако не ме беше срам сигурно щях да си искам през 2ч. Защото постоянно влизах в басейна за да ми мине постоянната ерекция. С една дума съм доволен!
Само да добавя нещо за скептика дето още от 40г. не му става. Не всички мъже са като теб, не прави генерални изводи!

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ca41d865fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Здравейте. Аз съм жена с мъж, който има такива проблеми. Той и аз сме доволни от Super P-force PLUS от тези хапчета. Може би при всеки различните хапчета действат различно, но сме пробвали с камагра,виагра и нямаха голям/задоволителен/резултат при нас. Успех.

 
  ...
преди: 5 години, 8 месеца
hash: ca41d865fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   .... пропуснах да добавя/жената от преди малко/ мъжа ми е на 45г. аз съм на 30г. Може и под друго име да е лекарството, но важното поне при нас беше да съдържа тези съставки в тези проценти SILDENAFIL 100 MG
DEPOXETINE 80 MG. Също така ако се прекали с алкохол и храна понякога оказва влияние и не се ролучава ефекта.

 
  ... горе^

...
преди: 5 години, 7 месеца
hash: 831ec6157d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз ги взимам редовно от година, понеже при затлъстяване ерекцията ми е непостоянна и слаба. Имам тежък проблем с ЙоЙо ефекта от години.
Взимам си Камагра гел(7бр. опаковка) и съм мн. доволен.

 
  ...
преди: 5 години, 6 месеца
hash: 33c06daae3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Мога да ви дам личен съвет, за нещо, което съм изпробвал. На 47 съм и от известно време имам проблеми с ерекцията и доста се чудих какво да правя. Пуснах различни изследвания, но нямаше някакъв проблем в резултатите.
Реших да потърся някакво решение на проблема, защото така не може... Много държах, това което ще пробвам да е някакъв билков секс стимулант и попаднах на доста добри предложения в един сайт. Разбира се не вярвах на 100 %, че нещо може да ми помогне, но пък нищо не губя да опитам. И поръчах Black ant или по-известно като черна мравка от него https://www.sexshop.bg/naturalni-tabletki-za-erekciya-ot-cherna-mravka.html
Много съм доволен го препоръчвам, като човек, който го е изпробвал и наистина е видял ефект.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker